klaus_e89

Deplasare Liverpool ?

26 posts in this topic

salut baieti ... se organizeaza in vreun fel deplasarea la Liverpool ? 

Edited by klaus_e89

salut...deplasarile pe distante lungi pot fi facute doar cu avionul. altfel, disconfortul cauzat de 48 de ore in autocar poate fi destul de mare. pana acum nu am organizat nicio deplasare cu avionul. am incercat o data, insa pretul care ne-a fost oferit a fost foarte mare si astfel nu renta deloc. cel mai bine ar fi sa se faca rezervarea pe cont propriu, urmand ca cei care vor sa mearga sa posteze aici si sa se organizeze dupa.

pentru Liverpool va recomand avion in londra, si de acolo tren. este cea mai ieftina varianta.

pentru utrecht aveti varianta Amsterdam sau bruxelles.

pentru napoli, napoli direct :)

salut...deplasarile pe distante lungi pot fi facute doar cu avionul. altfel, disconfortul cauzat de 48 de ore in autocar poate fi destul de mare. pana acum nu am organizat nicio deplasare cu avionul. am incercat o data, insa pretul care ne-a fost oferit a fost foarte mare si astfel nu renta deloc. cel mai bine ar fi sa se faca rezervarea pe cont propriu, urmand ca cei care vor sa mearga sa posteze aici si sa se organizeze dupa.

pentru Liverpool va recomand avion in londra, si de acolo tren. este cea mai ieftina varianta.

pentru utrecht aveti varianta Amsterdam sau bruxelles.

pentru napoli, napoli direct :)

Pt Liverpool suntem 4 persoane care mergem. Am luat plecare pe 15.09 cu wizz din Bucuresti la luton si apoi cu trenul.

Cat costa biletul de avion pana la luton?

Cat costa biletul de avion pana la luton?

am cautat bilet la wizz pt ziua meciului, nu exista! in schimb are blu air plecare pe 15 dimineata si intoarcere pe 16 (londra)

pretul dus este de 565,46 lei si intors este de 652,46 lei. din londra se poate cu trenul..dar nu stiu pretul

si pentru a va face o idee de preturi pentru biletele de tren, puteti vizita aceasta pagina

http://www.buytickets.virgintrains.co.uk/c...mmand=TimeTable

dupa cateva calcule, la prima vedere este o excursie destul de scumpa....oricum cred ca sub 500 euro, nu faci fata daca mergi singur

pentru napoli, cam "ciufuta" deplasare, ai zbor pe 15 si intoarcere pe 18!?!?!? am cautat si pe blu si pe wizz, e la fel..singura deosebire e ca la blu biletul e 60 euro si la wizz cu reducere 20% e vreo 70.euro....

Edited by choli

vreo 5000 de stelisti la napoli plecati din tara cu autocare si microbuze.cum suna?toti la napoli!!!!!!!!!!!!!!!

vreau si eu ce iei tu :))

Se pare ca se fumeaza ceva bun......

Cum ar zice Teo: "Frate, noi nu luam de unde trebuie..." :P

Cum ar zice Teo: "Frate, noi nu luam de unde trebuie..." :P

Plecam cu doua zile mai devreme si facem un mic ocol pe la Amsterdam :))

Salut!

Imi poate spune cineva, va rog, in ce sector al stadionului ni s-au rezervat biletele pentru Liverpool? Mai exact, la care dintre peluze.

Multumesc.

bilete pt meciul din anglia s pot cumpara de la tribuna oficiala a stadionului Steaua, pretul unui bilet fiind de 30 de lire (150 RON aprox) incepand de maine 9.08 intre orele 11-17 . Plata se faca DOAR in lire nefiind acceptata plata in lei. De asemenea se pot achizitiona bilete si de la hotelul unde este cazata echipa in datele de 15 si 16.

Suporterii oaspeti pe Anfield sunt "cazati" in block-urile 121, 122, 123, 124 din peluza Anfield Road

(poti sa vezi sectoarele aici: http://www.liverpoolfc.TV/tickets/anfield-seating-plan )

In functie de cate bilete se vand se stabilesc cate sectoare raman p suporterii oaspeti, asadar sfatul meu e sa cumparati bilete de la club sau de la hotel in zilele de Miercuri sau Joi. De asemenea un alt sfat: In randurile de sus vederea este destul de slaba, randurile 33-34-35 fiind la acelasi nivel, ulimele doua fiind de evitat, iar stalpii de sustinere al acoperisului acopera fix poarta si careul.

Edited by bobo_PH

salut

sunt in vizita in anglia si vreau sa ajung neaparat la meciul Stelei cu Liverpool incerc de 2 saptamani sa imi cumpar un bilet la meci dar nu reusesc. iam sunat pe cei de la Liverpool si ei au spus ca vand bilete numai pentru suporteri lor si mau indrumat sa ii sun pe cei de la Steaua dar acestia nu raspund la telefon de 2 zile.cum sau de unde pot sa iau un bilet la meciul acesta inafara de la hotel deoarece nu ma aflu in Liverpool si nu pot ajunge acolo sa imi iau biletul de la hotel.alta modalitate de ami procura un bilet este?

multumesc!

Multumesc bobo_PH pentru informatii.

pentru cel care se afla in Anglia:

Eu am reusit sa intru pe site-ul lor si mi-am cumparat bilet online. Dupa ce am citit ce a scris bobo_PH mai sus, am cumparat dpua bilete in block-ul 125. In cele mentionate de el nu erau bilete puse in vanzare - probabil fiindca sunt date Stelei. Pretul unui bilet este de 30 de lire, la care se adauga 2,5 lire pentru procesarea platii. Plata se poate face prin orice card de tip Visa, Visa Maestro etc... mai putin American Express.

Daca nu poti face acest lucru si te afli in Londra, din intamplare, singura ta sansa ar fi sa mergi la magazinul romanesc numit "La Dumitrescu". Din cate am inteles, au bilete la vanzare la pretul de 42 de lire (deh.... asa e la noi: toata lumea trebuie sa traiasca). Daca nici aceasta varianta nu merge, cred ca singura sansa ramane sa vii la stadion si sa-ti incerci norocul in ultima clipa. La Arsenal - Steaua, acum 3 ani, un "ultras" venit tocmai din Bucuresti sa vada meciul si-a vandut biletul cu 120 de lire in fata stadionului si s-a dus la pub sa vada partida. Cu siguranta ca vor fi si la acest meci ceva specimene de acest gen - asa ca intr-un fel sau altul vei intra, daca vei dori neaparat.

Iti las adresa magazinului de care vorbeam mai sus:

141 Wood Street

Upper Walthamstow,

London

E17 3LX

Tel. 07792341290

S-auzim de bine!

fratilor va rog frumos....vreau sa merg in deplasarea de la Liverpool...spuneti-mi si mie va rog cum se organizeaza deplasarea...cine merge...cu ce se merge...cat costa....????

@ roby .. bilete se gasesesc si in ziua meciului la hotelul unde este cazata echipa ... asa ca poti sa iei de acolo

@ alter, vezi postul lui choli in legatura cu deplasarea. O deplasare organizata din cate stiu eu nu se face asadar fiecare cu ce poate.

@all care doriti sa mergetzi ... studiati http://www.footballgroundguide.com/Liverpool/

Edited by bobo_PH

pe ce data vin majoritatea suporterilor stelisti in anglia pe 15 sau pe 16?daca vin pe 16 cu ce tren si vin si la ce ora pleaca din londra ca sa ma urc si eu de pe drum in acelas tren cu ei.trenul este direct spre Liverpool sau trebuie sa schimbe undeva?

bobo_PH la ce hotel va fi cazata echipa daca sti?.....mersi

Dupa cum am zis nu cunosc daca se face deplasarea organizata pt acest meci deci nu as putea sa va dau mai multe date.

Pt orice problema in legatura cu biletele sunati la numarul tel: + 40 (0)31.620.42.99, numarul de la ticketing.Mai mult ca sigur va pot da toate detaliile ei.

Si ca o modificare de ultima ora, in ziua meciului clubul NU mai vinde bilete la hotelul unde este cazata echipa, probabil din lipsa de timp, din interes sau respect pt suporterii echipei de peste granita sau CEL MAI PROBABIL, in data de 16 cei de la Liverpool trebuie sa stie exact cati suporteri oaspeti sunt, deoarece cum spuneam in un post de al meu de mai sus, ei pun la vanzare biletele care raman libere si nu au fost cumparate de oaspeti.

Sfatul meu e sa sunati la club poate puteti rezerva bilete si sa intrati in posesia lor in ziua meciului.

Edited by bobo_PH

@ roby .. bilete se gasesesc si in ziua meciului la hotelul unde este cazata echipa ... asa ca poti sa iei de acolo

@ alter, vezi postul lui choli in legatura cu deplasarea. O deplasare organizata din cate stiu eu nu se face asadar fiecare cu ce poate.

@all care doriti sa mergetzi ... studiati http://www.footballgroundguide.com/Liverpool/

ms:) bilete se gasesc si la Ghencea:) 30 si ceva de lire...155 de lei:)

Pt Liverpool suntem 4 persoane care mergem. Am luat plecare pe 15.09 cu wizz din Bucuresti la luton si apoi cu trenul.

salut!!! cat costa?? ca poate fac rost si imi iau si eu

salut.stie cineva dac la meciul de acasa cu Liverpool se gasesc bilete?nu as vrea sa iau tot pachetul.ms

Inaintea fiecarui meci din Europa League, se vor pune in vanzare si bilete separat, pt meciul respectiv.De exemplu, incepand cu 27 sept, iti poti lua pentru meciul cu Napoli...cel cu Liverpool e abia in Decembrie.