Posted August 29, 2010 · Report post Tiganii de la tribuna a IIa au primit ce au meritat. asta se intampla daca injuri ca prostul , o peluza intrega. e bine macar ca la meciul viitor tribunele vor fi albe! rusine celor din nord pentru ce au facut! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post Data viitoare pudibonzii agresati sa nu mai vina ca isi iau bataie. STATI ACASA-N P~LA MEA! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post @ gio_stgloria Tipii din jurul aceluia care este imbracat in negru erau toti de la T2 si il bateau pe sudist. 20 de oameni au ramas acolo si v-ati luat la bataie cu ei. Rusine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post Ma, si eu am vazut oameni care erau speriati cu copilul in brate, dar sincer, nu am vazut pe nimeni de la Sud care sa dea in acei oameni, sau in fetele din Tribuna 2. Bine, acum ma pun si in pilea celor care au stat acolo, ca puteam fi si eu in locul lor, dar oricum, scandalul a inceput din cauza catorva persoane de la T2 care aratau degetul din mijloc catre baietii de la Sud, cu tot felul de semne obscene catre ei. Deci, si-au cam meritat-o... In alta ordine de idei, am auzit niste discutii intre Mustata si cativa de la Sud spunandu-le acestora, ca gata, s-a terminat cu Sudul. Ca ei vin la meciuri de ani de zile, iar copii astia de la Sud vin sa faca ei legea? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT Dj: stix, din pacate aia care chiar o meritau au fugit primi... Sunt convins de treaba asta.....tiganii sunt tari numai in gura, in rest.....TIGANII ASTIA TREBUIE FACUTI SAPUN, din ala cu surprize ( un dinte din aur, un ghiul), jijodiile dracului! Eu de astia m-as fi bucurat sa si-o ia, nu restul........care nu au avut nicio treaba! Sudul a reactionat asa cred ca din disperare, sa te ia la misto toate ciorile borate, pana la urma iti pierzi calmul si reactionezi....... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post O albeste mustata cu prietenii lui Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT Steaua forever tm: @Dj nu inteleg o treaba: daca nu gandesc ca cei de la sud, ca cei de la nord sau ca orice alta parte a stadionului, trebuie sa sar la bataie ? daca nu am chef sa-l injur pe creditor sau daca am chef sa-mi incurajez echipa sau daca in plm ma enerveaza un sector care aud numai vpm si nimic altceva, trebuie sa fiu evacuat din stadion pentru ca asa vreau 5-6 gainari ??? ai dreptul sa faci ce vrei man,asa cum si sudul are dreptate sa`i bata pe taranii aia din tribuna care la randul lor injura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 (edited) · Report post cativa prieteni au iesit de la meci pe la sud in timp ce eu ajunsesem in T2 si au auzit acelasi lucru y-ram,mai mult, mustata cu amicii lui au batut cativa de la Sud Edited August 29, 2010 by mihai024 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post aveti idee cum isi freaca dinamuistii , ciorile si aia de la gesepe/prost.ro mainile cand citesc comentariile astea ? vai de Steaua noastra ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT stix: CITAT Dj: stix, din pacate aia care chiar o meritau au fugit primi... Sunt convins de treaba asta.....tiganii sunt tari numai in gura, in rest.....TIGANII ASTIA TREBUIE FACUTI SAPUN, din ala cu surprize ( un dinte din aur, un ghiul), jijodiile dracului! Eu de astia m-as fi bucurat sa si-o ia, nu restul........care nu au avut nicio treaba! Sudul a reactionat asa cred ca din disperare, sa te ia la misto toate ciorile borate, pana la urma iti pierzi calmul si reactionezi....... Si cu Nordul cum ramane!? P-aia cine-i pune la punct (Ma refer la Mustata&co, Clanul Sportivilor care au venit la iesirea dinspre Sud-T2 (sectoarele 24-27) si tipau ca disperatii: "Care ee baaaa de la sud, ca va rup capu` vitejilor!!!")?! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post stix, stii cum ar fi fost interesant, sa fi venit asa fara sa fiti vazuti, blat si sa`i saltati strict pe jegosii astia.astia care se simteau cu musca pe caciula au fugit imediat cum au vazut ceva miscare de la sud spre tribuna.si spun asta pt ca am vazut cu ochii mei, cu cei din jur. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post niste incidente au fost si in pauza meciului,la t2 numai tiganusi. iar la final ce sa intamplat ar fi trebuit sa se intample cu mult timp in urma asa ar trebui sa fie o rafuiala si la t1 .la final a venit si nordu da nu inteleg dc? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post Mustata nu vrea sa ne mai lase la meciul urmator sa intram la Sud. Boooring. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT Vladb3: CITAT stix: CITAT Dj: stix, din pacate aia care chiar o meritau au fugit primi... Sunt convins de treaba asta.....tiganii sunt tari numai in gura, in rest.....TIGANII ASTIA TREBUIE FACUTI SAPUN, din ala cu surprize ( un dinte din aur, un ghiul), jijodiile dracului! Eu de astia m-as fi bucurat sa si-o ia, nu restul........care nu au avut nicio treaba! Sudul a reactionat asa cred ca din disperare, sa te ia la misto toate ciorile borate, pana la urma iti pierzi calmul si reactionezi....... Si cu Nordul cum ramane!? P-aia cine-i pune la punct (Ma refer la Mustata&co, Clanul Sportivilor care au venit la iesirea dinspre Sud-T2 (sectoarele 24-27) si tipau ca disperatii: "Care ee baaaa de la sud, ca va rup capu` vitejilor!!!")?! Nu pot sa-ti spun ce parere am........ca daca iti scriu ce cred despre ei ma baneaza astia permanent pentru limbaj:))))))) Mai bine ma abtin si dau acatiste la biserica pentru ei........ Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post @Dj Da, au fugit si au ramas oameni normali care s-au luat la bataie cu sudul pentru ca aveau tupeul sa stea sa se uite la meci..adica te rog, ce tupeu pe noi Si da am fost la T2 pentru ca am fost cu nepoata de 11 ani, si nu, nu am injurat sudul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post Cu toate ca aia (unii) de la tribuna II au injurat si sunt pro fecali nu trebuia sa reactioneze asa sudul (cati au reactionat). Cica suntem civilizati. Sustineam Sudul si il sustin in continuare dar nu pe animalele care au batut oameni nevinovati ci pe cei care au ramas in peluza. Daca erau asa bazati aia care au intrat in T2 si aveau chef de bataie de ce nu s-au dus sa se bata cu clanul lui Mustata? Au fost niste nesimtiti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT Dj: CITAT Steaua forever tm: @Dj nu inteleg o treaba: daca nu gandesc ca cei de la sud, ca cei de la nord sau ca orice alta parte a stadionului, trebuie sa sar la bataie ? daca nu am chef sa-l injur pe creditor sau daca am chef sa-mi incurajez echipa sau daca in plm ma enerveaza un sector care aud numai vpm si nimic altceva, trebuie sa fiu evacuat din stadion pentru ca asa vreau 5-6 gainari ??? ai dreptul sa faci ce vrei man,asa cum si sudul are dreptate sa`i bata pe taranii aia din tribuna care la randul lor injura. mi se pare total aiurea: toata porcaria a degenerat la 1-1, daca era 1-0 sau 7-0 nu se intampla nimic...plus ca, sa mor daca nu reactionam si eu cand vedeam ca echipa e in corzi de 20 de minute (si nu e prima data cu Ilie Dumitrescu), nu jucam nimic, timisorenii ne calaresc in 25 m ai nostri, ne egaleaza si 15 ciumegi se pun pe injurat in loc sa se cutremure stadionul cu incurajari...orice si-ar fi luat de la mine "mai taci in mortii si vii tai si incurajeaza-ti echipa pana in ultimul moment" Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post @Joga Bonito, nu inteleg aceasta refulare. Sa incercam sa ne aducem aminte cand a fost ultimul meci acasa in care Sudul a sustinut echipa???? Cati din Peluza Sud canta la meci???? Asta v-ati intrebat ??? Cred ca maxim 25% din Peluza Sud in care se afla si multi cetateni. EU cred ca din acest razboi nu are nimeni de castigat, din contra ... Peluza Sud a pierdut mult ... vedeam cum multi "cetateni" ii rugau pe cei de la PN sa ii apere, sa i-a atitudine. Acum stam la infinit si sa caracterizam tribunele ca fiind populate de manelisti si tigani. Am vazut si prin PS si PN oameni de genul acesta, pe ei cum ii suportati?? Sper ca nimeni de la Sud sa nu o i-a in nume de rau ( acum ce sa fac??...astept injuraturile) dar cati de la voi au lucruri de firma, si cati facaturi ( asta apropo de banner)? Pacat de cele intamplate. PS: Acele persoane care promoveaza aceste gesturi ( lupte intre suporteri ) sunt exact acei frustrati care nu au pic de demnitate. Oare cand a fost ultimul vostru incident cu acele factiuni rivale???? Dap...e mai simplu sa intri in T2 si sa bati cativa copii Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT ai dreptul sa faci ce vrei man,asa cum si sudul are dreptate sa`i bata pe taranii aia din tribuna care la randul lor injura. sa inteleg ca si Becali are voie sa-si trimita oamenii sa-i bata pe cei care-l injura? Ori fiecare e liber pe stadion sa se exprime vocal asa cum doreste, ori mana aceea de recalcitranti de la T2, respectiv Sud trebuie stapanita de masa de oameni de la T2, respectiv Sud, insa comportamentul de neanderthalieni moderni e de condamnat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post logic nordu(mustata) a venit cu ditamai.... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post Tiganii de la tribuna a IIa au primit ce au meritat. asta se intampla daca injuri ca prostul , o peluza intrega. e bine macar ca la meciul viitor tribunele vor fi albe! rusine celor din nord pentru ce au facut! Marii stelisti de la Peluza Sud. Cand echipa merge bine, nu incurajeaza deloc echipa. Niste perversi care asteapta orice pas gresit ca sa inceapa sa injure echipa si sa ii destabilizeze. RUSINE celor de la sud! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post bai dar bine leati facut frate miati redat zambetul pe fata ma pis pe toti mancatori de seminte de la t2 RESPECT SUD Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT abcdefghij: Tiganii de la tribuna a IIa au primit ce au meritat. asta se intampla daca injuri ca prostul , o peluza intrega. e bine macar ca la meciul viitor tribunele vor fi albe! care peluza intreaga??????? eu am vazut 200 de insi acolo....sau ai luat-o pe urmele celor de la gsp? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post CITAT RedGhost: @Dj Da, au fugit si au ramas oameni normali care s-au luat la bataie cu sudul pentru ca aveau tupeul sa stea sa se uite la meci..adica te rog, ce tupeu pe noi Si da am fost la T2 pentru ca am fost cu nepoata de 11 ani, si nu, nu am injurat sudul. te cred man si eu am ramas...asta e...nu sunt suparat totusi pentru intamplarea asta, sunt mai trist pt consecinte. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post nu sunt de acord nici cu ignoranta..trebuie facut ceva si cu Becali..va distruge echipa..e periculos de prost..trebuie luata o masura..dar nu bataia intre suporteri.. Share this post Link to post Share on other sites