Sign in to follow this  
Followers 0
Petrut

Incidente T2

357 posts in this topic

Azzido si daca nu imi tolerati amenintarile ce o sa faceti?Ma banati?Foarte bine si eu va banez pe stadion,imi e foarte usor,la indemana.Inca ceva,atitudinea si tonul obraznic pe care imi vorbesti,o sa probleme si altora si nu e cazul,abtine-te.Imi e foarte usor la primul meci sa intreb care esti si sa te bat.Din moment ce nu am facut asta niciodata inseamna ca nu im doresc.Nu iti forta norocul.Si daca a fost arestat ce ma?Scrie undeva ca nu primim cvuri de la persoane cu antecedente penale?:)))).Poate voi nu,doctorilor,inginerilor,profesorilor:D,sunt foarte multe persoane cu antecdente penale printre noi si nu ne intereseaza sa iti placa tie sau nu, asta e.Adevarul doare?Ce doare?Ca sunt altfel de baieti la nord,decat cei cuc are sunteti invatati in viata voastra plictisitoare de zi cu zi?Ca va tremura putyij picioarele cand treceti pe langa ei si bagati capul in pamant?Ca de cate ori aveti un conflict cu ei iesiti sifonati si tipati ca sunt interlopi si bodyguarzi?Poate sunt angajati bodyguarzi,la diferite firme.Si ce?Poate sunt interlopi unii din ei.Vreti doctori ,juristi si econo0misti suta la suta in peluze?De ce ne-ar interesa pe noi ce vreti voi?Daca nu vreti sa aveti deaface cu ei,vedeti-va de lungul nasului si de treaba voastra si o sa fie bine.

Kellerman tu esti un caz pierdut,ai gresit site-ul,e al suprterilor stelisti,tarane,nu ai lui Liverpool.

Pe cine banezi tu pe stadion ma ? vai de puta ta aia mica. Si voi sunteti baieti, dar fata in fata faceti ca T2.

Crezi ca mai e mult pana va calcam si pe voi pe cap ?

Edited by Kellerman

Aoleo,kellerman,voi fiind cine?Ca nu te integrezi in nici un "voi","noi".Sunt sigur ca nu te stie nimeni de pe acest site,sau de la una din peluze.Ai uitat ca mi-ai zis ca vii sa ma bati in fata stadionului?:))))))))))Asta arata cat esti pe dinafara.Nu vorbi in numele unor persoane carora nu vrei sa le faci rau,ca gresesti.Daca esti asa dur,arata tuturor de pe site cat de tare esti si zi cine esti si hai sa ne intalnim fata in fata,in prezenta lor.Da pt asta ar trebui sa ai ceva tupeu,ceea ca clar iti lipseste.

Vad ca urmaresc topicul o multime de moderatori. Chiar nu ia nimeni atitudine sa opreasca postarile aici?

@Bogdan

Nu inteleg de ce vorbesti la plural, ca eu vorbesc in numele meu si nu sunt reprezentantul vreunei peluze sau grupari.

Vrei sa ma bati ? Asta este. Nu esti nici primul, nici ultimul. Cu putin efort s-ar putea sa iti iasa, dar vezi tu, ochi pentru ochi si dinte pentru dinte (in viata toate se platesc)

In rest numai bine. Prefer sa inchei aici.

PS: si eu am avut doasar penal, dar din fericire nu am ajuns sa fiu prieten cu Musty la Rahova.

Daca am jignit pe cineva, imi cer scuze. Nu imi face placere sa ma cert in general, cu atat mai putin cu oameni care ii simpatizez sau ii consider "de-ai mei".

Deh, nemultumiri, frustrari, dezbinare, nostalgie...

Edited by Azzido

Incredibil cat este de prost acest Kellerman.Ai mai mult de 15 ani?

Bogdane,nu cred ca are rost sa ne mai certam intre noi,pentru ca si asa avem foarte multe probleme cu creditorul echipei!Sanatate!

gata! discutiile astea fac mai mult rau decat bine. topic inchis

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0