Posted August 31, 2010 · Report post Habarnam,o sa iti arat live cand te prind ce canta cei de la nord.Ti-ai uitat gradele?Drepti! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 (edited) · Report post Ba, da' ale dracu' stranii coincidente. Gaura in gard era dinainte, stiuarzii n-au intervenit, jandarmii n-au intervenit... Si niciun stiuard langa gard, unde stau intotdeauna. Edited August 31, 2010 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Habarnam,o sa iti arat live cand te prind ce canta cei de la nord.Ti-ai uitat gradele?Drepti! Ce sa intamplat ??? Te-ai simtit cumva lezat ??? "Drepti" stai putin ca nu suntem in Armata ... Abia astept sa vdm ce bataie o sa iau ...asa si care e problema ???? , nu e panica Bogdane , CE NU TE DOBOARA TE FACE MAI PUTERNIC Daca citeai cu atentie vedeai si ce am scris mai jos ACEST TEXT ESTE UN PAMFLET. EL TREBUIE CONSIDERAT, CITIT SI INTERPRETAT CA ATARE! )))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post in razboiul psihologic pierdem foarte mult pentru ca nu prevedem cel putin 3 mutari in fata noastra. jucam sah si mutam in functie de moment, ceea ce este grav, foarte grav. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Bine,vezi tu Armata. Ce atatea scuze,ca era gaurza in gard,unde erau stewarzii,etc?Ati dat-o in bara.SA nu mai zic ca v-au cam dovedit cetatenii aia.S-a dovedit ce zicea multa lume,cu tocilarii,dar adevarul supara.Delimitati de tot AISS de sud si gata.Sudu cu ultrasii,AISS cu stelistii linistiti,de prin tara,nu se pot imbina calculatoristii cu ultraseria.Toti ochelaristii sunt ultrasi acum,ii vad prin deplasari cum nu mai ai loc de ei,dar daca spargi o punga langa ei,le cade inima in pantaloni.Cum sa te apuciu sa ameninti si sa bati oameni care erau ce sotii si copii la meci?Ca sunt cocalari,pai ai vazut punkisti la 50 de ani sau 7 ani?Sau huligani,ce vrei sa fie?Au trait o viata sub comunism,sunt incuiati,sunt amarati.Daca gandesc altfel decat noi nu inseamna ca trebuie sa ii scuipi,injuri,agresezi.V-ati facut de ras rau cu asta.Mai da si in presa de o fata care sarea la bataie,stim noi care era fata:))))),eu va ziceam de mult ca aveti alt sex,dar luati foc.Ati scapat lucrurile de sub control,cu generatia asta noua de AISS,le-ati dat nas,faceti-va curat in propria ograda,sau delimitati-va de ei,altfel o facem noi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 (edited) · Report post Cel mai naspa e ca am ajuns sa nu mai tinem cont ca am fost uniti si cantam impreuna (si aici vorbesc de baietii din peluze) iar acum s-a ajuns la faza cu Mustata ("S-a terminat cu Peluza Sud") Oare nu isi mai aduce nimeni din Peluza Nord de acel meci cu Poli de acum 2 ani cand Peluza Sud a traversat toata T2 sa ajunga la FRATII din Nord.Chiar nu mai e nici un punct comun intre cele 2 peluze? Concluzia:"Cand 2 se cearta al-3-lea castiga"... Pacat si Rusine.... Edited August 31, 2010 by STARforce Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Daca si nordul ar fi protestat, cu siguranta ca cocalarii de la tribune i-ar fi injurat si pe ei. Si, daca ii injurau, mi-e greu sa cred ca baietii care s-au dus sa bata sudul nu ar fi sarit pe ei. Dar probabil ca cei din nord care s-au dus sa ii bata pe sudisti se simt mai apropiati de cocalarii respectivi decat de sud. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Bogdan, eu cred ca tu dintre toti oamenii de pe aici, ai fi avut cel mai scurt fitil in cazul in care te injurau tot meciul niste tigani, absolut gratuit. In rest, e oarecum corect ce zici... sunt feluri de mancare diferite. Eu as prefera totusi sa nu mai fie loc de calculatoristi (cu conditia sa stie sa asculte de ai' batrani si sa nu traiasca in filme cu hooligans) decat sa nu mai fie loc de cocalari d-aia (cum nu mai avem loc de ceva vreme pe strazi sau cand vrei sa parchezi undeva) sau sa fie o atmosfera intima, doar intre ultrasi, specie pe cale de disparitie. E nevoie si de una si de alta insa fiecare la locul si dupa posibilitatile ei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Noname,nu avea cum sa tina alianta asta,sa zicem asa,ca sunt oameni diferiti,categorii diferite,gandiri diferite,au dus vieti diferite. Nu as fi rezistat nici eu sa ma injure aia,de aceea nu stau la tribuna,indiferent de situatie,dar trebuiau cumva scosi din multime,din gramada,ca sa nu fie puse in pericol celelalte persoane,sa nu fie amestecate.CAT DESPRE unele mesaje,nu inteleg unde au vrut sa ajunga cu ele.MARE parte din ce s-a intamplat a fost premeditat,atunci cei care au facut asta sa iasa in fata si sa isi asume responsabilitatile,sa nu plateasca toti pt ei. Adrian,trebuia gandit dinainte ca daca protestezi,vei fi injurat de intreg stadionul,huiduit,fluierat.se stia asta,nu e prima data,de asta au si renuntat multi si incetati sa ziceti ca cei care fluiera sunt tigani,eronat.Unii sunt,unii nu,nu sunt numai tigani pe stadion,de fluierat te fluiera toti.Nu poti bate 15000 de stelisti,cap sec. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post pai nici nu incape discutie - nu era nici momentul, nici locul, nici situatia potrivita - chestia de la tribuna a fost o greseala. S-a mai intamplat in trecut, la meciul de la Buzau, cand era terenul suspendat, o faza exact la fel. Dar ecuatia atunci era cu totul alta, altfel a fost digerata faza aia, altfel a fost privita si primita de toata lumea. in rest, e prea dificil subiectul ca sa imi dau cu parerea pe forum. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Chestia a fost 100% premeditata ! Abia se astepta sa faca SUD-ul o miscare gresita! Perfect adevarat la meciul cu Tm cand a venit Zmaradescu si i-au pus copilului ala electrosocul pe fata SUD-ul a traversat stadionul si a sarit pentru VOI ! Atita inversunare inpotriva lor nu am mai vazut ! Ai tovarasi in SUD dupa cum spui , vezi cine sunt acei 10-15 si poti rezolva problema ! Dar problema nu e asta , cei 10-15 , ci toata peluza ! Va sta in gat si asta doare ...dc ???? Majoritatea baietilor cu mentalitate sunt la Sud acum , la Nord au ramas cei mai vechi , copii sunt din ce in ce mai putini , peluza goala , pe cine sa mai manipulezi si sa conduci ??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Asa Bogdane si, deci, nu mai trebuie sa protestam pentru ca se supara cetatenii? Trebuie sa tacem ca sa nu se supere suporterii care sunt alaturi de echipa doar la bine? Nu am zis ca sunt tigani. Am zis ca sunt cocalari. Pentru ca eu doar asa ii pot numi pe cei pe care nu ii deranjeaza ce face becalii cu Steaua. Da, a fost o greseala ca au fost batuti. Animalele alea trebuie ignorate. Trebuie ignorate pentru ca nu merita sa le fie data atata atentie. Totusi, au meritat-o cu varf si indesat. Deranjant e faptul ca unii de la nord le-au sarit in ajutor. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post bai oamenilor, de unde atata premeditare, gaura in gard nu era intamplatoare, etc ?? gaura aia e acolo de doi ani de la acel meci cu Timisoara,cand a fost bataie si in nord si jos la t2 , cand ambele peluze treceau pe la t2 sa se rafuiasca cu bestiile albastre.. nu a fost nimic premeditat, fiecare are limitele lui de nervi,85 de minute, cred k au rabdat destul baietii Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 (edited) · Report post Nu as fi rezistat nici eu sa ma injure aia,de aceea nu stau la tribuna [...] si incetati sa ziceti ca cei care fluiera sunt tigani,eronat Pai fauna din T2 de sambata seara chiar tigani sau, mai rau, romani tiganizati, erau. Ma gandeam ca am luat tramvaiul invers si am ajuns pe alt stadion. Stelistii stelisti de la T2, care se uneau cu galeria intr-o superba cantare "Cu Steua pana la moarte" la 1-1 cu dinamu, cand ne conduceau javrele, sunt cvasi-pe cale de disparitie. Repet, actiunea in sine, nepremeditata, a facut mai mult rau decat bine. Dar asta nu inseamna ca oamenii injurati de mame, morti, vecini si zodii, trebuie sa inghita pe Ghencea aceste lucruri de la unii care, dupa parerea mea, sunt mai detestabili decat ochelaristii din AISS despre care vorbesti tu si care nu au jignit pe nimeni pana acum. Edited August 31, 2010 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Hbrnm85,gresesti,nu ma intereseaza cine sunt cei 10-15,nu am nimic cu sudu sau oameni din sud,nu imi sta nimeni in gat.As vrea ca ce s-a intamplat sa nu se repete si totul va fi bine.Nu sunt eu Dzeu sa trag la raspundere,dar delimitarea AISS de sud e necesara si nu o gandesc doar eu,mai nou o gandesc foarte multi baieti ai vostrii din sud. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Muuuult mai bine ar fi sa fie in ambele peluze oameni din AISS, care au educatie si cultura decat toti cocalarii adunati din absolut toate ghetourile din Bucuresti, care nu se spala decat cand ploua, dar in schimb au lant de aur de 50 de grame la gat....... Si alaturi de ei au aparut toate jepatele penale si m........istele bucurestence, ca alea nu sunt femei, imbracate ca pe centura, fardate tipator, cu sclipici la ochi, pe tocuri de 20 de cm, exact ca niste cocote care mesteca ,,ciuga "nonsalant si cica au venit pentru Steaua.......poate pentru o m.....ie la cum arata.......cica sunt femei, niste boarfe penale!!!!! Cica a dat Sudul in femei, alea sunt femei.......da de pe centura........NU AU CE CAUTA PE STADIONUL Stelei!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Stix,nu a dat nimeni in femei,dar in iuresul ala e posibil sa fi fost lovite femei.Mai mult,nu putem selecta noi cine intra pe stadion si cine nu,nu vorbesc de moralitate ci de legalitate,vrei sa bati mii de stelisti?Nici macar nu ai capacitatea fizica,cativa "batausi" se vede in filmari ca au fost intinsi de cetateni,de aia tre' sa ai grija cu cine pleci la lupta,in realitate nu e ca in mortal kombat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Au fugit ca niste potarnichi lase pentru cativa Sudisti, se vede curajul lor........ca daca se uneau cetatenii din T2 ii linsau la propriu pe cei care au intrat peste ei.........dar de unde plm mea curaj la ei, au fugit ca prostii, au cazut unii peste altiii, asa s-au lovit......iar voi trebuia sa ajutati Sudul, nu vorbesc de AISS acum, iar rafuiala ulterioara a fost cu baietii din Sud.........nu cu membrii AISS........ Musata a zis ca Sudul nu mai intra pe stadion, nu a zis un cuvant de AISS......... nu stiu de ce ii tot aduci in discutia de fata ca n-au nicio treaba da?! rafuiala lui A FOST DOAR CU SUDUL!!!!! Parca spuneai ca tu esti singurul care lupti pentru evitatrea conflictelor intre cele 2 peluze, ca vrei colaborare, ca numai uniti vor putea continua protestele, ca impreuna se va reusi indepartarea becaliotului.......... si acum ce faci, te-ai sucit la 180 de grade????? chiar nu te inteleg!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Ideea e ca mesajul pe care au dorit sa-l transmita cei 15/20 care au "sarit" pe T2 a fost transmis. Una e sa filezi niste negri si sa-i astepti in afara stadionului si alta e sa te vada o tara intreaga cum intri peste ei. Mesajul a fost receptionat, cu ce pret, asta-i altceva. Cei 15/20 sa-si asume responsabilitatea si urmarile faptelor. Asta daca nu erau beti/drogati/etc. si au facut-o din teribilism. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post De ce crezi ca m-am sucit?Daca ma suceam,la ora asta cativa membrii glass erau pe la urgente.Pe mine nu ma deranjeaza asa mult ce s-a intamplat cu cetatenii,ci tupeul cu care au facut acele mesaje despre garla,care este membru pn.Cei care au facut alea vor plati,daca o lasam asa,maine ma trezesc cu mesaje despre mine,asta nu se va intampla.Greselile se platesc. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post si au facut-o din teribilism. Ba. Tu esti nebun? Clar a fost facuta faza la nervi, ce dracu' ne tot invartim in jurul cozii. Si, la nervi, nu faci plan sa stii cu cine mergi la lupta - parerea mea. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Intre cetatenii agresati,erau si albi,nu o faceti pe rasistii ca erau negrii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Diferenta intre un negru si un roman innegrit e ca negrului ii gasesti circumstante atenuante ca nu il ajuta genele mostenite. Romanului, nici una. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Prinde negru', scoate-i ochii! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 31, 2010 · Report post Aaaaaaa, mesajele sunt de vina.....bine la asta nu ma bag frate, ca nu le-am gandit si vopsit eu sau prietenii mei, dar eu nu inteleg, mai ales daca stii cine le-a facut, rezolva numai cu aia, NU MAI INCRIMINA TOT SUDUL pentru faptele catorva oameni.......tu asa faci acum acuzui pe absolut toata lumea din Sud si ii mai bagi si pe cei din AISS care sunt nevinovati, n-au nicio treaba.........ce tot zici de ei.......nu sunt membru AISS, deci nu sunt avocatul lor, dar de fiecare data gasesti un motiv sa ii ataci in vreun fel........ Ce ar fi daca toti de aici ar spune ceva de ALSS, asa tot timpul, ai sari in sus, ai zice ca sunt rau intentionati, alea, alea, tu de ce nu te abtii de la comentarii despre ei?! Share this post Link to post Share on other sites