Sign in to follow this  
Followers 0
Petrut

Incidente T2

357 posts in this topic

Dupa meci au venit "baietii" din nucleo , impreuna cu ultrasul mustata la sud sa serbeze 8 ANI :D de nucleo??:)

Edited by sandusuddD

Ciudat e ca Gigi nu a mai atacat Peluza Sud cu declaratii , cum facea de obicei.

lehamite...

CITAT
stix:

Articol patetic si lacrimogen.....si IDIOT RAU pana la urma:))))))

Auzi ma la prostanac, invata ala mic sa fie golan si sa injure pe stadion, ......ma lasi ba cu prostiile!

Pai atunci nu il da pe puradel nici la scoala...... ca si acolo invata prostii garla, injuraturi si toate cele, nu il lasa nici macar pe afara......ca e plina Romania de cocalari, tigani, hoti, interlopi si manelisti de la care poate invata numai lucruri rele si se strica....:))))))

Sunt absolut penale ,,articolele" sau ma rog ce or fi tampeniile astea!!!!!!!

Nici astia de le scriu nu le cred, dar de trebuie sa arati ca esti ,, intelectual" vezi doamne, nu ca ,,pleava" de pe stadion si mai ales din peluze ( care sunt criminali in serie nu alta):)))))

Caterinca Maxima!!!!!!

La scoala de la cine invata prostii?... nu tot de la copiii carora parintii nu ne le dau destula atentie incat sa-i educe ca lumea? Este un cerc vicios din care este foarte greu sa iesi, si asta nu doar la noi.

Stix, o intrebare personala. Ce parere ai despre "luptele libere" dintre T2 si Peluza Sud? Acum cateva zile spuneam ca spectatorii erau amenintati in momentul in care incercau sa-si cumpere bilete si spuneai ca sunt baliverne ale GSP. Acum sunt totusi imagini insotie de marturii care imi este greu sa cred ca nu sunt reale. Ce spune AISS in legatura cu evenimentele astea? De ce nu vad nici un comunicat (poate mi-a scapat) , sa vad pozitia lor?

@Bogdy_a

In primul rand eu nu sunt nici membru AISS, daramite vreun reprezentant de-al lor ca sa fiu in masura sa-ti raspund la intrebare!

Vezi ca exista pe site reprezentanti AISS, daca vrei le poti adresa lor intrebari legate o pozitie oficiala, desi personal ma indoiesc ca exista vreuna.......poate ca ma insel.....chiar nu stiu!!!!

Doi la mana am mai explicat, consider ca cei de la T2 au gresit, si cine seamana vant, culege furtuna.....asta e situatia!!!!

Nu a navalit tot Sudul peste ei, ci doar cativa, care probabil nu au mai suportat atitudinea de ironie si badjocura a unor asa zisi suporteri stelisti care sunt chiar de prost gust prin toate actiunile lor......

Eu nu am fost la meci, dar nu stiu daca pana la urma, la nervi nu as fi reactionat exact la fel ca ei.......asa ca lasati acuzele si puneti-va si in locul lor pentru un minut, ca pana la urma totul trebuie sa aiba o limita!!!!!!

CITAT
stix:

@Bogdy_a

In primul rand eu nu sunt nici membru AISS, daramite vreun reprezentant de-al lor ca sa fiu in masura sa-ti raspund la intrebare!

Vezi ca exista pe site reprezentanti AISS, daca vrei le poti adresa lor intrebari legate o pozitie oficiala, desi personal ma indoiesc ca exista vreuna.......poate ca ma insel.....chiar nu stiu!!!!

Doi la mana am mai explicat, consider ca cei de la T2 au gresit, si cine seamana vant, culege furtuna.....asta e situatia!!!!

Nu a navalit tot Sudul peste ei, ci doar cativa, care probabil nu au mai suportat atitudinea de ironie si badjocura a unor asa zisi suporteri stelisti care sunt chiar de prost gust prin toate actiunile lor......

Eu nu am fost la meci, dar nu stiu daca pana la urma, la nervi nu as fi reactionat exact la fel ca ei.......asa ca lasati acuzele si puneti-va si in locul lor pentru un minut, ca pana la urma totul trebuie sa aiba o limita!!!!!!

Corect! "Totul trebuie sa aiba o limita", inclusiv protestele contra lui Becali. Nu zice nimeni sa se renunte la ele, dar de la asta pana la a se ajunge sa sufere si oameni nevinovati este cale lunga. Sunt convins ca cei de la SUD nu au stat cuminiti tot meciul asteptand sa fie provocati de la T2.

Probabil ca si ei au provocat si li s-a raspuns cu acceasi moneda.

Daca citesti parerile de pe forum te ingrozesti nenica. Multi sunt atat de infierbantati incat nu mai pot sa deosebeasca onoarea de mitocanie.

Tot respectul pentru tot ce face Sud-ul bun dar ceea ce s-a intamplat la meciul cu Timisoara ii descalifica total.

In primul rand banerele afisate au fost adresate intregului stadion ( Peluza Nord & Tribune ) iar mesajele oarecum jignitoare au creat o anume antipatie fata de Sud la nivelul tribunelor.Dupa parerea lor toti cei care populeaza tribunele sunt cocalari, tigani sau alte specii conlocuitoare. Nu contest ca tribunele au inceput sa fie tot mai populate de aceste specii dar cand injuri la gramada nu faci decat sa fi din acelasi aluat cu Jiji Creditorul.

Prestatia a fost dezamagitoare .nici nu au protestat .nici nu au incurajat ..doar au jignit si injurat tot ce era in jurul lor. Cel mai grav este insa faptul ca s-au injosit sa bata niste cetateni care din intamplare nu erau rrapidisti sau maidanezi..

Despre onoare, valori sau demnitate nici nu se mai pune problema cand se petrec astfel de evenimente.

Daca citesti parerile de pe forum te ingrozesti nenica. Multi sunt atat de infierbantati incat nu mai pot sa deosebeasca onoarea de mitocanie.

Tot respectul pentru tot ce face Sud-ul bun dar ceea ce s-a intamplat la meciul cu Timisoara ii descalifica total.

In primul rand banerele afisate au fost adresate intregului stadion ( Peluza Nord & Tribune ) iar mesajele oarecum jignitoare au creat o anume antipatie fata de Sud la nivelul tribunelor.Dupa parerea lor toti cei care populeaza tribunele sunt cocalari, tigani sau alte specii conlocuitoare. Nu contest ca tribunele au inceput sa fie tot mai populate de aceste specii dar cand injuri la gramada nu faci decat sa fi din acelasi aluat cu Jiji Creditorul.

Prestatia a fost dezamagitoare .nici nu au protestat .nici nu au incurajat ..doar au jignit si injurat tot ce era in jurul lor. Cel mai grav este insa faptul ca s-au injosit sa bata niste cetateni care din intamplare nu erau rrapidisti sau maidanezi..

Despre onoare, valori sau demnitate nici nu se mai pune problema cand se petrec astfel de evenimente.

Nu stiu de unde ai scos-o! SUD-ul nu a injurat pe nimeni,nici macar pe Gigi!

SOC SI GROAZA

acum sa vad cine le mai ia apararea celor de la sud,in filmulet se vede clar cum agreseaza femei si copii huliganul ala in negru

HAHAHAHHAHAHAHAHAHA.

Asta-i: Peluza Sud vs. Tribuna II

Nu stiu de unde ai scos-o! SUD-ul nu a injurat pe nimeni,nici macar pe Gigi!

Aaaa...nu frate.....mesajele cu M..e Gigi,Argaseala, Garla au fost doar iluzii optice.

Sa nu ma intelegi gresit....sunt de parere ca protestul trebuie continuat .....dar sub nici o forma asa.

a fost injunghiata si a venit salvarea sa o ia, este in stare critica, la faza asta a reactionat nordul daca sunteti asa curiosi

Ce-ai ma baiatule tu te auzi ce spui ?! Cum sa fie injunghiata ? Cu ce sa fie injunghiata pe un stadion de fotbal ? Cu o coaja de samanta probabil. Fata aia a iesit pe picioarele ei din stadion, cam lesinata este drept,dar a iesit pe picioarele ei ajutata de 2 prieteni. Acea fata a suferit un atac de panica a fost urcata in salvare,stabilizata si a plecat acasa...auzi si tu, injunghiata...Doamne ce mai debireaza lumea.

gsp-ul si sport.ro-ul antreneaza bine lumea :) si bravo celor de la sud asa trebue facut cand cocalari si tarani aia nu au ce faca acasa sa vezi cum la urmatorul meci am scapat complet de ei ;)

Edited by ionel_94

Bai eu nu inteleg o faza.......multi va plangeti de Mustata, ca nu face, ca nu drege, ca ia bani, ca nu protesteaza ( TOATE ADEVARATE DEALTFEL), ca nu va ma place atmosfera din Nord, pai de ce sunteti masochisti si va duceti acolo???????!!!!! NU VA INTELEG PENTRU NIMIC IN LUME!!!!!

Iti plac conditiile de viata din Romania ?

Te-ai simtit respectat in propria tara, in ultimii 20 de ani ?

Te poti dezvolta profesional ? Esti remunerat decent ?

Te simti in siguranta cand pe langa tine trec masini conduse de smecheri/ cocalari, cu politia in buzunar ?

Te simti in siguranta cand intri intr-un spital ?

Daca majoritatea raspunsurilor sunt "NU", te intreb :

De ce mai stai in tara ? Esti masochist ?

Comparatia este putin exagerata, dar gandeste-te la ce s-ar intampla daca am pleca cu totii (din peluza, din tara ...) .

Probabil ne-ar fi mai bine ;) .

Vreau sa imi explici de unde ai tras concluzia ca erau msg afisate intregului stadon ! sau vroiai fluturasi .... si oameni ce sa stea la poarta sa imparta msg exact cui se adresau ? Te rog sa te argumentezi si sa explici ...

@ Bogdanos. Nordul nu a fost evacuat. Au plecat doar oamenii lui mustata atunci cand acesta a dat ordinul sa "intram" in Peluza Sud.

Mustata da ordine :)))

In PN e multa mizerie. Cativa pustani bine intentionati dar prinsi in anturajul gresit, multi din garda veche scarbiti care nu mai vin, altii care au facut mutarea la sud, unii cu intentii dubioase dar care se jura ca nu iau bani, insa ii apara pe interlopii din jurul lor(stiu ca citesti forumul), si grupul de interlopi, semi interlopi si cocalari bisnitari care nici nu se mai feresc.

Imi aduc aminte de o declaratie, celebra, mirifica, pt eternitate a "liderului" Badi. Se intampla la emisiunea porcului Ivanovici cu ceva vreme in urma, unde erau invitati mai multi lideri si "lideri" de la nord. La intrebarea acestuia in legatura cu ocupatia fiecaruia, distinsul, blonziul Badi a avut un raspuns senzational

"aaa, deci....pai...deci, in prezeeeeeeent....aaaa...deci nu am ocupatie"

Ca el sunt cam toti in grupul lui si altii care ii pupa in fundul, ca vezi doamne sunt in peluza de multi ani. Pai normal ca sunt, cat timp iese cascavalulul de ce ar pleca? Aparatul intereselor lojei e "deci...pai, deci...ocupatia..." peluzei nord.

Becali a reusit.nu mai vin shelterii sau gorilele lui sa sara la bataie, se bate nordul cu sudul.ii dati apa la moara.TOTI ! Dezbinarea a fost realizata cu succes.

Becali a reusit.nu mai vin shelterii sau gorilele lui sa sara la bataie, se bate nordul cu sudul.ii dati apa la moara.TOTI ! Dezbinarea a fost realizata cu succes.

pai si nordul (cel putin brigada mustata, badi etc) tot niste gorile de ale ciobanului sunt. la pret redus ce e drept.

Respect Peluza Nord!

Peluza Sud a fost pur si simplu penibila. Sa ataci femei si copii, cetateni in general, e o chestie deloc glorioasa, care nu are nimic de a face nici cu lupta impotriva lui Gigi, nici cu valorile steliste, nici cu Todorel Stoica. E pur si simplu o manifestare de violenta necontrolata. Daca baietii au chef de bataie, se apropie meciul cu Liverpool. Sigur, e mai usor sa-i ataci pe cetateni decat sa risti sa te confrunti cu barbati adevarati si sa risti sa-ti pierzi gatul (la propriu). Din fericire, asemenea specimene sunt de la meci la meci mai putine...

Respect Peluza Nord!

Peluza Sud a fost pur si simplu penibila. Sa ataci femei si copii, cetateni in general, e o chestie deloc glorioasa, care nu are nimic de a face nici cu lupta impotriva lui Gigi, nici cu valorile steliste, nici cu Todorel Stoica. E pur si simplu o manifestare de violenta necontrolata. Daca baietii au chef de bataie, se apropie meciul cu Liverpool. Sigur, e mai usor sa-i ataci pe cetateni decat sa risti sa te confrunti cu barbati adevarati si sa risti sa-ti pierzi gatul (la propriu). Din fericire, asemenea specimene sunt de la meci la meci mai putine...

Dovezi ca au atacat oameni nevinovati? Copii, femei? DOVEZI!!!!!!!

Respect Peluza Nord!

iti fileaza o lampa?

Respect Peluza Nord!

Esti de o prostie crasa.Auzi tu sa ataci femei , copii, oameni in varsta ,persoane cu dizabilitati, niste bestii domnle .

Edited by zloty

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0