Posted August 26, 2010 · Report post antrenor-colaborator, asta e cea mai tare:)))))))) Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 (edited) · Report post N-am cuvinte bai Gandalf. De trei ori BRAVO! Sa nu care cumva sa indraznesti sa taci de aici in colo. Oilor, poftiti si injurati-ma! Edited August 26, 2010 by noname Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post cam dur dupa parerea mea Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post Dumnezeu nu exista ! tiganii insa, exista si sunt in numar mare ! iar la Steaua, tigania incepe de sus si e la cote maxime ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post CITAT noname: cam dur dupa parerea mea Acum poate asa pare. Timpul o sa confirme sau infirme aceste lucruri si jur ca voi fi primul care sa-si ceara iertare daca am gresit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post in sfarsit cineva care il caracterizeaza perfect pe Ilie ! felicitari pt articol ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post M-am abtinut pana acum la comentarii ,dar domnule Gandalf esti mai mult decat nesimtit.Sa arunci cu noroi si cu invective intr-un fost jucator(glorie sau nu) al Stelei e o mare mizerie.Exista cuvinte care lovesc mai adanc decat cele spurcate aruncate dintr-o tastatura infecta.Nu-i iau apararea nimanui,in unele aspecte sunt de acord cu tine insa felul in care scrii......ti-ar trebui putina educatie,putin bun-simt si autocenzura.Si corectarea greselilor gramaticale. Esti mai tigan decat tiganul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post CITAT NICI UN ARTICOL PRIMIT DE LA STELISTI, CARE RESPETA NORMELE LIMBII ROMANE, NU VA FI CENZURAT SI/SAU IGNORAT. ... care RESPECTA ... Te rog corecteaza asta in text. Si sus, si jos! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post cam dur articolul,mai ales ca este un stelist cu mult mai mult sange ros-albastru ca al nostru,al suporterilor!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post Din punctul meu de vedere, Ilie nu este sclav in relatia cu Becali. Daca Ilie este sclav, Stoichita ce-a fost? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 26, 2010 · Report post Dur dar cat se poate de corect. Fotbalul nu este filosofie, nici cine stie ce stiinta exacta sau sah dupa cum s-a indoctrinat de catre presa. Sa amesteci fotbalul cu "aere de lord", cu fel de fel de lucruri prin care sa pari cult mi se pare un mare gest de ipocrizie. In fotbal trebui doar sa ai talent, sa fii serios si inacelasi timp sa ai si bun simt. Da, aia 7 ani de acasa si atat. Ok...poti sa fii lord, cult, intelectual, orice vrei tu dar in afara gazonului. Ilie cum se spune golaneste prin fotbal si-o cam da la gioale singur. Si cand spun asta ma refer la atacurile la dl Ienei. Sa te compari cu el mi se pare o lipsa crasa de bun simt. Da Ilie, o spun pt a nu stiu cata oara, da asta meriti. Exista o vorba care spune "arata-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti" si din pacate esti doar un ipocrit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 (edited) · Report post stim cu totii cat de bun antrenor e Ilie , stim cu totii cum ''a fentat spre stanga si apoi a intrat in careu'' in locul lui Piturca ..nimic de spus ! totusi , articolul acesta merge cam prea departe ! una si cu una , fac doua : Piturca nu avea ce cauta la Steaua , Dl. Jenei nu avea ce cauta langa Piturca , Ilie nu avea ce face la Steaua dupa ''sezonul'' Piturca , Duckadam... ma rog , asta-i de pe alta planeta , nu se merita sa-l aducem in discutie ! luand totusi aceste evenimente ca atare , nu inteleg de ce Dl. Jenei a persistat in a-si da cu parerea despre echipa ...chiar nuconsider ca era momentul , chiar nu vad rostul gestului sau ! mi se pare normal , din partea lui Ilie sa reactioneze asupra acestei ''intromisiuni'' in munca lui a Dl. Jenei ! nu discut modul in care a facut-o ... de aici si pana la a scoate acest articol ...al carui mobil au fost evenimentele de mai sus ...iarasi , parerea mea este ca autorul exagereaza ! MAREA PROBLEMA , dupa parerea mea , care a dus la aceasta stare a lucrurilor , a fost acceptul suporterilor de a acorda o sansa proiectului Piturca , in defavoarea protestului anti-cioban ! MARE , MARE GRESALA , dupa care vom trage ponoasele timp indelungat ! Edited August 27, 2010 by mikutu Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post @Gandalf Am impresia ca tu esti mai tigan decat tiganul. Bai, Ilie asta (asa cum este el) e mai om si mai bine crescut decat majoritatea (a)romanilor. Faptul ca echipa nu a mers bine aseara e o constatare corecta, dar de aici pana la "IMPOSTURA, TUPEU, OBRAZNICIE, AROGANTA, clanuri, sclav, etc" e o diferenta mare. Stau, analizez si nu-mi dau seama cum au ajuns toti ipocritii si frustratii sa scrie pe fcsteaua.ro. Dumnezeu nu e albanez! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 (edited) · Report post Ilie si-a facut-o cu mana lui, se pare ca ii place sa stea capra la cioban, mult prea dur articolul la adresa lui Ilie .... dar adevarat Edited August 27, 2010 by jon007 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post CITAT Azzido: @Gandalf Am impresia ca tu esti mai tigan decat tiganul. Bai, Ilie asta (asa cum este el) e mai om si mai bine crescut decat majoritatea (a)romanilor. Faptul ca echipa nu a mers bine aseara e o constatare corecta, dar de aici pana la "IMPOSTURA, TUPEU, OBRAZNICIE, AROGANTA, clanuri, sclav, etc" e o diferenta mare. Stau, analizez si nu-mi dau seama cum au ajuns toti ipocritii si frustratii sa scrie pe fcsteaua.ro. Dumnezeu nu e albanez! Pai nu esti tu administrator?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post Penibil! Rasismul e pentru dobitoci. Ar trebui sa se sesizeze Parchetul... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 (edited) · Report post Parchetul ar trebui sa se sesizeze si sa-i aresteze pe toti nesimtitii care isi permit sa faca afirmatii idioate pe site-ul asta!!!! Asta-i valabil in cazul tau, du-te si preda-te la politie, ca esti absolut IRECUPERABIL! Edited August 27, 2010 by loremix Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post bine a spus nenea Ienei: valoarea antrenorului se cunoaste si dupa marimea contractului: contract de 0 lei, valoare de 0 lei... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post CITAT Azzido: @Gandalf Am impresia ca tu esti mai tigan decat tiganul. Bai, Ilie asta (asa cum este el) e mai om si mai bine crescut decat majoritatea (a)romanilor. Faptul ca echipa nu a mers bine aseara e o constatare corecta, dar de aici pana la "IMPOSTURA, TUPEU, OBRAZNICIE, AROGANTA, clanuri, sclav, etc" e o diferenta mare. Stau, analizez si nu-mi dau seama cum au ajuns toti ipocritii si frustratii sa scrie pe fcsteaua.ro. Dumnezeu nu e albanez! Aromanii nu sunt albanezi in primul rand, ci romani. Faptul ca multi vin de pe actualul teritoriu al Albaniei nu face decat sa dovedeasca ca poporul roman a fost intins pe un teritoriu mult mai mare decat cel actual. Daca nu ma credeti pe mine, intrebati-l pe Iorga. Cat despre contributia aromanilor in istoria Romaniei, as cadea in derizoriu daca m-as apuca sa fac o comparatie cu tiganimea... "Bine-crescutul" Ilie Dumitrescu e un fals si un prefacut. E o forma fara fond. Omul care spunea dupa petrecerea AISS ca este prietenul nostru si putem conta pe el pentru orice, a sarit in bratele ciobanului la prima ocazie. Cat despre "educatia" fostului international, sa lasam faptele sa vorbeasca: "Fostul mare fotbalist Ilie Dumitrescu a fost atacat, ieri la pranz, de trei indivizi care l-au amenintat cu un pistol si un cutit, desi de fata erau doi politisti. In timpul scandalului, fratele acestuia a fost taiat la mana de agresori" - sa fie mafia tiganeasca? Sau mafia vanzatorilor de flori? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post Rasismul e o boala. Ura e o boala. Bolile se trateaza. La scoala sau la spital, dupa caz. Nimic nu e pierdut. Inca... Dumnezeu nu e arian! Iisus s-a nascut evreu. Pele a fost negru. Lacatus e si el tigan. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post Pana la urma cine sunteti voi ca sa criticati atat?V-ati nascut superiori? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 (edited) · Report post Maine poimaine o sa ne propui si solutia finala domnule... Foarte slab articolul. Cat de neprihanit esti tu ca sa-i arunci asemenea cuvinte lui Ilie Dumitrescu? Rusine. Edited August 27, 2010 by Azazello Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post foarte bine punctat GANDALF Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post un om nu e mai bun sau mai rau doar fiindca face parte dintr-o anumita etnie sau are o anumita culoare. ca Ilie e un antrenor slab, sau cel putin mai slab decat Piti, stiam deja. probabil ca reusea sa stea mai mult de 1 sezon la una din cele 12 echipe pe care le-a antrenat inainte. oricum, ideea e ca putem critica ce face un om, dar nu putem critica etnia sau culoarea cu care se naste. mult succes si la mai multe articole despre fotbal si nu rasa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 27, 2010 · Report post Nejustificat de dur articolul (si jignitor pe alocuri). Share this post Link to post Share on other sites