Sign in to follow this  
Followers 0
Dragoshel

Steaua - Poli AEK Timisoara 1-1 (0-0)

113 posts in this topic

Ce sa recupereze? Care Steaua? De ce nu vedeti si voi odata realitatea? Cum puteti sa traiti cu adevarat un meci, cand idiotul ala inca este patronul echipei? De ce nu aveti demnitate? De ce? Cu fiecare meci pe care il jucam, cu fiecare stire in care ciobanul apare si debiteaza zeci de tampanii, cu fiecare sclav care il sustine pe jeg ma intristez si mai tare si imi dau seama ca n-avem nicio sansa in lupta impotriva ciobanului. Pentru ca sunteti voi sclavilor care va place sa fiti mintiti si sa traiti din vise, pentru ca nu aveti pic de demnitate si nu luptati pentru echipa asta. Voi sunteti la fel de vinovati ca Jiji,  pentru ca voi ii alimentati prostia si il sustineti. Voi si cu jegul ala ati reusit sa ne faceti sa uitam cum este sa te bucuri la victoriile Stelei. Voi si cu el ati distrus tot! 

Batem ca sa il iert pe Ilie.

Sa-l mai ierti dupa ce a semnat, aiurea.

Ce sa recupereze? Care Steaua? De ce nu vedeti si voi odata realitatea? Cum puteti sa traiti cu adevarat un meci, cand idiotul ala inca este patronul echipei? De ce nu aveti demnitate? De ce? Cu fiecare meci pe care il jucam, cu fiecare stire in care ciobanul apare si debiteaza zeci de tampanii, cu fiecare sclav care il sustine pe jeg ma intristez si mai tare si imi dau seama ca n-avem nicio sansa in lupta impotriva ciobanului. Pentru ca sunteti voi sclavilor care va place sa fiti mintiti si sa traiti din vise, pentru ca nu aveti pic de demnitate si nu luptati pentru echipa asta. Voi sunteti la fel de vinovati ca Jiji, pentru ca voi ii alimentati prostia si il sustineti. Voi si cu jegul ala ati reusit sa ne faceti sa uitam cum este sa te bucuri la victoriile Stelei. Voi si cu el ati distrus tot!

bine mai zici...!

pronostic la meci: Steaua - Poli AEK Timisoara 2-1

N-o sa batem nici Timisoara,iar apoi mi-e ca-l vad pe Jiji declarand ceva "dulce" de Ilie...Sper barem ca mai rau ca la Zurich nu putem evolua...

:steag_sah_mic::steag_cruce_invers: VA salut as vrea sa aflu si eu programu l casele de bilete la meciu cu Timisoara ? DACA imi poate spune cnv cu respect ... :steag_cruce_invers:

:steag_sah_mic::steag_cruce_invers: VA salut as vrea sa aflu si eu programu l casele de bilete la meciu cu Timisoara ? DACA imi poate spune cnv cu respect ... :steag_cruce_invers:

Vineri 12-18, sambata 10-16 si duminica 10-20.

3 puncte care daca sunt incalcate nu batem bragadiru...

1. Jucatorii de la mijolc in sus sunt obositi si nu tin mai mult de 45 de min in meciul cu Timisoara...

2. Tanase trebuie jucat pe banca o perioada pana isi aduce aminte ca e fotbalist

3. Daca nu jucam sa ne aparam ne facem viata mai grea de 2 ori.

Baietii au nevoie de noi la meciul cu Timisoara. Vreau sa vad Stadionul plin chit ca nu ne place de cioban...

Il ignoram si ii mai zicem de neam din cand in cand...

Facem un banner special pentru Ciprian... Practic el a calificat Steaua in Grupe.

Putea usor sa fie un 3-2 in Ghencea si sa nu mai vorbim de meciul de ieri.

Echipa mea pt meciul de sambata

Tatarusanu - eme, gardos(galamaz), alves, latovlevici - m. matei, f. matei, angelov, radut- Stancu(bilasco), surdu

Tanase, Eric si Stoica sa faca o pauza pana incep sa vrea sa joace fotbal ;)

Daca bagam pustii aia la mijloc batem 2-1 dc nu facem egal...

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Miercuri, 25 august - 12:00 - 18:00

Joi, 26 august - 12:00 - 18:00

Vineri, 27 august - 12:00 - 18:00

Sambata, 28 august - 10:00 - 16:00

Duminica, 29 august - 10:00 - 20:00

Preturile biletelor pentru meciul cu FC Timisoara sunt urmatoarele:

Peluze - 10 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

am o senzatie ca bulanul nu va ocoli echipa asta. si tare mi-e ca Steaua bate iar.

O statuie nu vreti sa ii facem lui Tatarusanu ? din 8 penaltyuri care le-a avut sezonul asta (cele 5 de aseara + 3 din campionat) la 6 dintre ele a sarit ca prostul in colturi diferite. Deci nu are rost sa vorbim.

<h3 class="UIIntentionalStory_Message" data-ft="{"type":"msg"}">Un comment caterincos dar foarte adevarat al unui caine "

Cred ca Agoniseala a dormit iar cu IAnuli in pat ca sa aiba bafta si la tragerea la sorti.

LA ce bulan au avut aseara cred ca au facut un 69 grupati 2 cate 2 pe posturi."</h3>

Ideea eh ca aseara a vazut o p--- desenata pe minge si a sarit sa o prinda. Important e ca a fost in forma aseara. He put his ass on the line!!!

Edited by ice_ball

meciul cu Timisoara va fi inceputul sfarsitului veti vedea.

Daca o sa fie iar plin stadionul, m-as mira.

Bragadiru cre` ca ne`o da

Prevad un egal.

Edited by Astristul

La cum am jucat aseara, ne cam rup vecinii nostri de localitate...

Asta e klar. Dar avem un A in maneca. Joaca in Ghencea. Daca Ilie creste inca un set de oua si baga pustani o sa fie bine daca nu va fi din ce in ce mai greu. Nu poti sa te bazezi pe 13,14 jucatori cand joci EL si campionat.

Luati-va cat mai repede bilete. La Sud la sect. 33 se dadusera cam 2/3 , iar la Tribuna a II-a nu mai erau bilete decat in sectorul 25 si 18.

Sa vedem daca se pastreaza " traditia" ultimelor doua meciuri cu tm de pe Ghencea :))

Mi-am luat bilet la tribuna a doua printre cetateni . Mai bine acolo decat la N :|

Sa vedem daca se pastreaza " traditia" ultimelor doua meciuri cu tm de pe Ghencea :))

Mi-am luat bilet la tribuna a doua printre cetateni . Mai bine acolo decat la N :|

Ai zis bine chestia cu sa se pastreze tradia la ultimile 2 meciuri

Sign in to follow this  
Followers 0