Sign in to follow this  
Followers 0
Ronnie

Grasshopper Zurich - Steaua 1-0 (3-4 dupa penaltyuri)

184 posts in this topic

In play-off-ul Ligii Europa, meciul retur, joi 26 august 2010, de la 20:30

Grasshopper Zurich - Steaua

Meciul va fi transmis in direct pe Pro TV.

In meciul tur Steaua s-a impus cu scorul de 1-0 prin golul marcat de Bogdan Stancu.

Echipa probabila:

Tatarusanu - Emeghara, Geraldo, Abrudan, Latovlevici - D.Stoica, Bicfalvi - Radut, Stancu, Tanase - Surdu

Accidentati: Szekely, Kapetanos

Cote la pariuri:

Grasshopper 2.05

Egal 3.25

Steaua 3.20

Edited by Ronnie

X,2 din pacate, iar cu bragadiru' cum am mai spus o sa fie plin de cetateni.

Steaua se va impune din nou in fata celor de la Zurich! Pronostic : 0-2 :)fularultras

Edited by costy86

am incredere in Steaua , are un joc foarte bun. daca v-a juca la fel de bine cum a jucat cu Vaslui sigur mai da 3 !

pronostic: Grasshopper Zurich - Steaua 1-4 (probabil o sa radeti, asa ati ras si cand am pus 1-3 cu Vaslui) bafta , ne auzim dupa meci!

X,2 din pacate, iar cu bragadiru' cum am mai spus o sa fie plin de cetateni.

ai vazut vreodata stadionul plin de ultrasi?

Subscriu ultimelor doua postari:

- as vrea sa dea gol Latovlevici

- Banel = rezerva

Pronostic: 1-2

V-ati gandit macar o clipa ca am putea sa nu ne calificam?

Daca era vreo Basel , Zurich sau Young Boys , adica una din echipele cu adevarat bune din Elvetia sa zicem ca m-as fi gandit , dar sunt destul de slabi.In ultima etapa au luat bataie cu 3-0...un pronostic 0-1 sau 0-0.

Eu ma uit doar la duelul direct.La repriza a doua,cand ne-au inghesuit la modul serios.

Eu ma uit doar la duelul direct.La repriza a doua,cand ne-au inghesuit la modul serios.

Si eu cred ca nu ne asteapta un meci usor.Si la Bucuresti am avut sansa...Mi-a placut declaratia lui Duckadam dupa meci,ca elvetienii nu pareau asa buni pe dvd! :D

Asa ca,important e sa ne calificam,cu ce rezultat e mai putin important...

Daca mai scapa elvetienii de 3-4 ori singuri impotriva lui Tatarusanu,s-ar putea sa nu mai aiba Steaua atat de mult noroc. M-astept sa fie schimbari in echipa,vreo 2-3.Zic ca poate se gandeste Ilie Dumitrescu ca unii sa nu oboseasca prea mult.

eu zic ca se termina 3-1 ar fi bine pentru a scapa putin desuporteri de rezultat

V-ati gandit macar o clipa ca am putea sa nu ne calificam?

Orice este posibil. Poate chiar sa batem cu 5-0 acolo! :))

Lasand gluma la o parte, citeam pe niste site-uri niste "suporteri entuziasmati" care credeau chiar ca Steaua poate ajunge in sferturile UEL ... si abia au jucat 1 meci in aceasta competitie. E la fel ca-n zicala aia, ii dai un deget, iti ia toata mana. Aici vezi un meci si te crezi Barcelona! :D

Cred ca ne scot elvetienii la penalty-uri!

Vezi ca te tin minte daca se intampla tocmai asa! :dry:

Mai,eu nu las gluma la o parte,cu Steaua 2010-2011,din cate am vazut chiar te poti astepta la orice rezultat.Vezi meciul cu Brasov,vezi meciul cu Vaslui!

Edited by David

Victoriile aduc intotdeauna victorii !! sa nu va asteptati la altceva in afara de victorie...mult mai greu va fi la meciul cu Timisoara...mi-e teama de un egal pe care timisorenii nu-l vor merita , doar ca asa-i in...fotbal !

:steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers::steag_cruce_invers:

O sa castige zurich cu 3-1!!! Doamne ajuta.

Te numesti suporter al Stelei? Cum sa te bucuri daca o sa ia bataie Steaua?:-?? . Nici eu nu il suport pe oier , dar nu imi doresc si nu imi voi dori niciodata infrangerea acestei echipe ;).

O sa castige zurich cu 3-1!!! Doamne ajuta.

Tu sa te duci pe sit-ul lui Dinamo ca ai gresi sit-ul

Steaua va bate cu siguranta si mai mult de atat,va bate cu 2 goluri diferenta fular-campionii

Edited by steaua_radu

Sign in to follow this  
Followers 0