Guest

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

712 posts in this topic

Salut baieti.

Revin si eu dupa ban si vreau sa va anunt ca ati scapat de mine.

Azzido mi-a dat ban pe ip si, deci, nu o sa mai pot intra. Adica o sa pot intra dar nu o sa ma duc pe la internet cafeuri sau pe la mall ca sa va scriu. Daca chiar nu ma doriti aici, e ok. Nu va mai incurc.

Mult spor cu noul proiect.

Mult spor lui empyro ca sa termine odata regulamentul ala.

Mult spor lui mihet ca sa ii poata bana pe toti cei care injura la fel de urat ca el.

Mult spor si lui Tiberiu cu cosmoromul ala. Asa cum i-am zis deja, abia astept sa citesc ce are de scris despre mine.

V-am salutat si sper sa nu distrugeti chiar de tot siteul asta.

Daca nu ai fi facut clone nu ai fi primit ban pe ip. In ultimele zile s-au facut foarte multe clone si am fost nevoit sa pun restrictii la postat, dat "thanks", la inregistrat conturi si vizualizat topice. Acum nu spun ca tu ai facut toate clonele, dar cel putin una sigur ai facut.

Asa si? Am postat ceva? Mi-am facut clone pentru ca, spre deosebire de alti utilizatori banati, mie mi-a fost interzis si dreptul de a vedea siteul. Ceea ce mi se pare un abuz si o tampenie. Nu e vina mea ca unii sunt frustrati si nu suporta sa vada thanksuri. Regulamentul nu zice cate thanksuri ai voie sa dai pe zi,luna, an, deci nu vad care a fost problema.

Dar mi se pare normal ce ati facut. Toronto si-a facut mii de clone pentru a injura de morti si de familie. Nu i-ati banat un ip. Cu toate astea, mie mi-ati banat toate ipurile ca sa nu dau thanks. Felicitari. E o dovada a tratamentului nepreferential.

Nu am inteles de ce o tot dati cu povesti din astea despre "siteul tuturor stelistilor". Fiti barbati, fratilor! Spuneti clar ca vreti un site doar pentru voi si gata. Nu mai intram noi, astia nedoriti, aici.

Eu vreau un site in care sa nu fiu nevoit sa fac curat dupa spamul tau sau al vostru. Oare cer prea mult ? Nu tie ti-a fost interzis accesul, ci ip-urilor folosite de tine si clonele tale. Spam placut!

Ce spam am facut? Ca am dat thanks? Vezi ca ti-am dat thanks si mai sus. E spam?

Recunoaste ba ca vrei sa te joci doar tu aici si gata. Care e problema? Eu zic ca se poate si fara scuze sau acuze penibile. Ca e ca atunci cand ziceai ca vreau sa pun mana pe site.

Sincer, nu stiu de ce va ascundeti. Doar e siteul vostru. Eu, noi nu avem nici o putere aici. Ziceti ca vreti sa fie pe site doar cum vreti voi si gata.

Chiar deloc nu aveti nevoie de aprobarile noastre. Deci nu trebuie sa ne mintiti deloc.

Edited by Adrian

Adrian , potoleste-te ! E ultimul avertisment !

Gata cu trolling-ul !

Edited by Empyro

Trollingul despre care vorbesti tu se numeste discutie cu stafful. Mai schimba si tu placa cu trollingul. Inventeaza alta incalcare a regulamentului, ca e timpul, nu crezi?

Eu zic sa te duci sa termini regulamentul ala si sa nu mai incerci sa dai ban aiurea.

Azzido, zi te rog care e spamul facut de mine. Sa stiu sa nu mai fac.

De fapt, dude, nu mai imi explica nimic. Poti considera discutia incheiata. Nu am nevoie de nici o explicatie de la niste oameni care nu l-au ales pe Lari cand au fost nevoiti sa aleaga intre el si 2 fosti utilizatori problema ca xray si empyro. Daca asa va purtati cu Lari, nu ma mira cum va purtati cu mine.

Edited by Adrian

V-am salutat si sper sa nu distrugeti chiar de tot siteul asta.

Dimpotriva, fata de luna trecuta traficul pe site a crescut cu aproape 50%.

O fi crescut, dar discutiile sunt aceleasi. :hmmm:

Si aceleasi vor fi de acum in vecii vecilor...amin

Dimpotriva, fata de luna trecuta traficul pe site a crescut cu aproape 50%.

Fata de luna trecuta, acum suntem in plin campionat.

joga, nu incerca sa ii minti pe oamenii care chiar au muncit la siteul asta si care stiu cum functioneaza faza cu traficul. Cand e pauza, traficul scade. Asa va fi si in iarna. Apoi oamenii mai uita, nu intra aici chiar in fiecare zi, nu mai au reflexul de a deschide siteul cand deschid browserul. Campionatul reincepe, oamenii se reobisnuiesc cu ideea de discutii online, intra iar din reflex si creste traficul.

Daca vrei sa faci o comparatie, fa o comparatie cu aceeasi perioada de acum un an.

Eu unul as fi interesat de un astfel de articol. As vrea sa vad cum a evoluat traficul pe site in ultimii ani.

Edited by Adrian

Mie imi convine sa fie trafic, din motive personale :)):))

M-am acrit de situ asta, mi-as baga ceva in el da' ma arde3 Mihet ca vad ca e on :)) Si ma citeste si lumea buna uneori, deci nu ma las.....

Edited by Marius Mihet

@rtj

Buna intrebare! Are mai multa lume acces, printre care si eu! Astazi am postat un Meme (al 3-lea pe care l-am facut dupa "Steaua in Champions League, Becali in Silenzio Stampa" si "Inchid FCSTEAUA.RO daca mai postati Meme cu MM") intitulat "De ce nu jucam cu Navodari si in Champions League".

Cineva (nu stiu cine) mi l-a sters fara avertisment si fara sa ma anunte. L-am repostat si mi l-a sters din nou. Dupa ce am sesizat aceasta incercare de cenzura, mi-a fost scos complet accesul de postare de pe pagina de Facebook! Deci nu stiu cine se mai ocupa acum si cine trage sforile...

Precizez, in acelasi timp, ca articolul despre Mihail Lascar fusese scos de pe prima pagina la fel, fara vreo explicatie sau vreun avertisment si l-am pus eu la loc. Sa vedem cat mai rezista...

Trist ca FCSTEAUA.RO aluneca pe panta cenzurii in conditiile in care si FC Steaua a incercat sa ne cenzureze blocand domeniul. Se pare ca exista un lucru in privinta caruia management-ul entitatilor FCSTEAUA.RO si FC Steaua se pun de acord: exprimarea libera nu trebuie tolerata sub nicio forma!

Jos fascismul si cenzura!

Edited by Tiberiu Florea

pt ca avem troli si spameri printre noi.

Echipa FCS are termen pana vineri la ora 22:00 (ora Romaniei) sa imi restaureze accesul pe Facebook scos abuziv pentru a inceta spalarea rufelor in public. Precizez ca:

- am crescut cu sute de oameni numarul de followeri pe care il avem pe Facebook

- am primit nenumarate like-uri si share-uri

- am facut aproape exclusiv lucruri necontroversate

- motivul pentru care am fost abuzat e Meme-ul "De ce nu jucam cu Navodari si in Champions League?"

In momentul in care mi se va pune pumnul in gura pe FCSTEAUA.RO voi continua sa ma exprim pe Facebook si in alte parti, inclusiv prin trimiterea de articole despre FCS si AISS la mass-media si la clubul Steaua.

Sper sa se obisnuiasca toata lumea cat mai repede cu ideea ca pe 19 Septembrie 2013 razboiul pentru civilizatie, toleranta si diversitate pe FCSTEAUA.RO s-a incheiat. Orice incercare de a continua acest conflict cu mine reprezinta o lupta cu morile de vant si se va intoarce impotriva celor care insista cu abuzurile si cenzura.

Edited by Tiberiu Florea

@Tiberiu.Florea: "daca nu-ti convine, roiul!" :D

P.S.: parerea mea catre echipa fcs, oricare o mai fi, e ca lucrurile decurg mai ok fara moderatori. Vad ca daca moderatorii nu sunt activi, nici reclamatii nu-s! Ori ar putea modera strict injuriile, spam-ul comercial, comentariile orientate in favoarea unor partide politice si free-gigismul necultivat.

S-aveti spor!

Pai daca nu-mi convine, chiar o s-o roiesc, dar o sa continui lupta mea de partizan unionist oriunde altundeva mi se va permite. E o lupta din care n-am cum sa ies sifonat pentru ca n-am facut niciun lucru de care sa-mi fie rusine si nici n-am nimic de ascuns. Nu stiu despre cata lume se mai poate spune asta!

@Tiberiu.Florea: "daca nu-ti convine, roiul!" :D

P.S.: parerea mea catre echipa fcs, oricare o mai fi, e ca lucrurile decurg mai ok fara moderatori. Vad ca daca moderatorii nu sunt activi, nici reclamatii nu-s! Ori ar putea modera strict injuriile, spam-ul comercial, comentariile orientate in favoarea unor partide politice si free-gigismul necultivat.

S-aveti spor!

stai linistit ca sunt moderatori. atat timp cat nu provoci pe altii, cat nu injuri si iti vezi de ale tale, nu am de ce sa te moderez. Sa nu crezi ca daca nu mai moderez tot offtopicul vostru nu exist :)

SUNT CU OCHII PE VOI :))

:steag_sah_mic:

Edited by choli

trimiterea de articole despre FCS si AISS la mass-media si la clubul Steaua.

Asta seamana cu o lovitura sub centura; parca a mai incercat cineva sa ceara clubului inchiderea acestui site.

Asta seamana cu o lovitura sub centura; parca a mai incercat cineva sa ceara clubului inchiderea acestui site.

Nu cere nimeni inchiderea niciunui site. FCS trebuie sa ramana deschis si sa promoveze civilizatia, toleranta, libertatea de exprimare si diversitatea de idei, lucruri pe care le-am clarificat inca de la inceputul lui august!

http://www.scribd.com/doc/163672994/Principiile-FCSTEAUA-RO

http://www.scribd.com/doc/159045842/Viitor...CSTEAUA-RO-AISS

Intre 7 si 29 august am incercat sa impun in mod diplomatic aceste principii elementare si lumea a raspuns apoplectic. Din 29 august am iesit din conducerea FCS si am continuat lupta inceputa ca partizan. O voi duce pana-n panzele albe, deoarece consider ca am dreptate sa cer lucrurile pe care le-am cerut si pana acum.

Ultimatumul a fost respins, consider aceasta actiune ca o incercare patetica de a redeschide un razboi care a fost pierdut deja. Raspunsul meu este pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/tiberiu.florea

Libertate pentru suporteri!

Auzi mai Tiberiu, da daca tot te plangi tu pe facebook de Azzido, pe care eu unul personal nu il suport, nu mi- a placut niciodata personajul si tot ai dat in vileag ce a facut pe forum, cum a banat abuziv useri, printre care ma numar si eu, cum a citit mesaje private si dupa aceea le-a postat public, cum a balacarit alti useri care n- aveau aceleasi idei cu el, cum a intors parsiveste armele si cum si-a incalcat toate pricipiile avute de AISS si de SUD intr-un moment dat, de ce nu iei atitudine impotriva lui, tu si altii???? Nu el te-a rechemat pe site sa-l ,,reformezi,,, sa scapi de toti opozantii, sa implementezi o noua strategie care sa ridice site ul......care e ideea, ce nu a mers sau de ce nu a mers, ca mie mi se pare ca aveti aceleasi idei, nu vad ce va deosebeste....foarte ciudat, nu prea inteleg eu ce si cum, bine ca nici nu-mi bat capul prea tare, insa tarasenia de pe FC.Steaua lasa mult de dorit.......o sa mai citesc un picut pe aici, dar sper sa-mi treaca repede si sa ma retrag din nou. Stix...scriu de fiecare data numele ca sa-mi asum identitatea de clona....sa nu fie nicio discutie pe tema asta.

Edited by radumihai80