Guest

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

712 posts in this topic

Aici reluam discutia de la topicul de dezbatere.

Mda, observ ca Greco ia totul la misto si nu vrea sa inteleaga realitatea de pe site. Poate acest comportament copilaresc e din cauza varstei sau poate ca vrea el sa-si bata joc. Din cate vad eu, oricum, e setat pe autodistrugere. Sper ca George Stan sa ia masuri. Pentru mine e, in acest moment, destul de clar ca Greco e depasit de situatie, ca s-a bagat intr-un proiect despre care nu a stiut nimic si pentru care nu are maturitatea necesara pentru a-l duce la sfarsit.

Costi, sunt de parere ca ar trebui sa preiei conducerea acum si sa scoti siteul la suprafata.

Avem asa :

"comportament copilaresc e din cauza varstei" - referinta personala la userul Tiberiu Florea

"nu are maturitatea necesara" - tot referinta personala la userul Tiberiu Florea

Ca vroiai sa-i critici proiectul e una, dar in momentul in care emiti tu judecati de valoarea la adresa altei persoana , rezulta atac.

Edited by Empyro

Ca Tiberiu are 25 de ani si e, deci, tanar, nu cred ca e o jignire. Varsta lui o poate vedea oricine acceseaza profilul sau. Nu am scris pe site nici o informatie privata.

Cat despre comportamentul sau...

In acele momente Tiberiu a facut foarte mult offtopic, offtopic care doar incurca plangerea facuta de mine. A incheiat toate postarile acelea cu:

em.jpg

In aceasta postare, chiar el recunoaste ca tot ce a facut a fost la misto, lipsit de seriozitate.

Concluzia trasa de mine nu a fost corecta?

p.s. Proiectul nu a fost criticat. Am criticat modul in care aceasta a fost pus in practica. Consider ca e nevoie de o persoana serioasa ca sa duca la bun sfarsit un astfel de proiect. Si probabil ca Tiberiu e o persoana serioasa. In acele momente, insa, el nu se purta ca o persoana serioasa. Asa cum a recunoscut chiar el.

Edited by Adrian

Vezi, aici gresesti. Eu nu am judecat. Eu am tras o concluzie in urma comportamentului sau din acea seara.

Voi da un nou exemplu. Jignesti daca il faci betiv pe un om care bea zeci de litri de alcool pe zi? (sper sa nu se inteleaga ca il fac betiv pe Tiberiu).

Intentia mea a fost ca proiectul sa aiba succes. De aceea am si cerut ca George Stan sa intervina daca Tiberiu a ales sa renunte la tot.

Nu cred ca adevarul ar trebui sa fie considerat jignire.

Asa cum ne place sa fim laudati, trebuie sa acceptam si criticile. Nu esti de acord?

Ideea nu inseamna doar proiectul. Ideea se regaseste si in resursele care ajuta la ducerea la bun sfarsit a proiectului. Iar una din resurse este si administratia.

Nu cred ca un proiect poate fi dus la bun sfarsit fara seriozitate. Cred ca si tu zici la fel.

O evaluare corecta si realista a acestor resurse e necesara.

Acum sa revenim la ce am zis eu:

Poate acest comportament copilaresc e din cauza varstei sau poate ca vrea el sa-si bata joc

Dupa cum am zis, nu l-am judecat, doar am tras o concluzie. O concluzie pe care el mi-a confirmat-o spunand ca "Adrian, amice... eu chiar iau totul la caterinca." Deci comportamentul sau era intentionat.

Pot sa te intreb de ce ai considerat jignire o parere?

Ma refer la "Greco e depasit de situatie, ca s-a bagat intr-un proiect despre care nu a stiut nimic si pentru care nu are maturitatea necesara pentru a-l duce la sfarsit. " Greco si-a dat demisia din functie dupa o luna.

Am inteles asta, dar nici macar postarile sale nu au fost sterse. Asta putea fi facut.

Nu era mai corect ca, in cazul special in care provocatorul nu poate fi sanctionat, nici cel care raspunde sa nu fie sanctionat?

Nu ai raspuns la partea cu :

Nu era mai corect ca, in cazul special in care provocatorul nu poate fi sanctionat, nici cel care raspunde sa nu fie sanctionat?

Adrian,

Tu niciodata nu ai fost multumit de nimeni. Nici de vechiul FCS, nici de noul. Uneori e buna starea de nemultumire, daca e si constructiva. Dar nu si nemultumirea ta. Si nu o spun doar eu.

Si fosta echipa FCS ti-a reprosat aceeasi fronda sterila cu polemici non stop in care te complaci de ani de zile, ca acum. Un exemplu din 2012:

Topic: Nemultumiri Cu Privire La Activitatea Staffului

Azzido Jul 30 2012, 01:54 AM

Adrian, ajunge! Ai spamat sectiunea asta destul. Tinand cont ca tu nu esti multumit niciodata, dar nici nu vrei sa contribui la o schimbare in bine, eu consider ca postarile tale de aici sunt spam, drept pt care le voi sterge si voi incepe sa te sanctionez. Am inceput cu Kellerman si continui si cu tine daca abuzezi de rabdarea noastra.

Ti-ai spus parerea in repetate randuri, ai fost ascultat, ti s-a propus sa contribui, ti s-au dat mult prea multe explicatii, ti-au raspuns mai multe persoane, inclusiv din conducerea AISS. Eu cred ca e suficient.

De acum incolo eu am sa aplic regulamentul in spiritul lui si nu ad litteram, exact cum era la inceputurile siteului, cand nu era nevoie sa ma explic de ce dau ban pt "mars inaapoi la capsuni", "Lacatus e o mizerie" sau "Hagi e analfabet".

Nu doresc sa banez pe nimeni si nu ma intereseaza daca consideri o amenintare cele de mai sus, cert este ca eu sunt hotarat sa fac curat pe site. S-a scos accesul la mai multi moderatori, urmeaza redactorii si o sa continui cu userii care nu pot sa fie respectuosi cu ceilalti.

Originalul: http://www.fcsteaua.ro/forum/lofiversion/i...17072-1950.html

Print: http://prntscr.com/1osnmc

Poate ca venit timpul sa treci si tu la statutul de "normal user". Ajuta echipa FCS, daca poti, fara bete-n roate. Propune un regulament, criterii de sanctionare, o fisa post moderator, o ceva ... si posteaza-l pentru dezbatere publica etc. Stiu ca poti! E un sfat sincer si fara pic de rautate!

Edited by xray

Nu am inteles de ce a fost inchis topicul de nemultumiri. Mi s-a parut ca discutia de acolo a fost foarte productiva, pe un ton civilizat, exact ceea ce cerea Tiberiu.

A fost un dialog frumos, corect, argumentat, cu siguranta interesant pentru toti cei care l-au urmarit.

Observ insa cu tristete ca nu a fost luata nici o masura impotriva lui lucuvegas si ca acel comentariu extrem de provocator al sau este inca pe site.

Haideti sa nu stricam dialogul asta constructiv si benefic care tocmai a prins radacina intre noi. Cred ca doar impreuna putem sa ajutam siteul. Si il putem ajuta nu doar prin lucruri bune ci si prin indreptarea celor rele.

p.s. Empyro, e o intrebare mai sus la care nu ai raspuns. Sper sa nu o ignori. Multumesc.

Edited by Adrian

Frate te rog sa devi tu cel constructiv prin a inceta sa mai ti staful la dispozitia ta! Aici daca vrei, poti sa te implici in bine esti invitatul tuturor! Nu spun ca intrebarile tale prezinta dezinteres pentru cineva, spun doar ca intrebarile tale sunt inutile!

Daca un moderator incearca sa schimbe directia acestui site in discutii despre Steaua, fotbal si lucruri reale de interes public, voi considerati ca Choli greseste?

Era mai bine cand apasai :Vizualizati ultimile postari noi si apareau doar discutii gen (De ce trebuie sa plece ciobanul, Ciobanul la puscarie, Meme la bacanie si numai discutii in care Steaua se limiteaza doar la Mini Scoica si Cioban?) Vreau sa fiti mai realisti si sa incercati sa evitati discutiile contradictorii cu tenta distructiva!

Ce superiori visezi mai ronnie paispe? Tiberiu si-a dat demisia, nimeni nu a anuntat ca a preluat postul, deci superior... poate cel de-l avem toti, dar te aude mai bine cica daca te rogi la biserica.

Mi-as trage si eu un drvladyk2, vad ca asta e tendinta pt toamna asta

Edited by drvladyk

Frate te rog sa devi tu cel constructiv prin a inceta sa mai ti staful la dispozitia ta! Aici daca vrei, poti sa te implici in bine esti invitatul tuturor! Nu spun ca intrebarile tale prezinta dezinteres pentru cineva, spun doar ca intrebarile tale sunt inutile!

Cand persoane care nu stiu sa scrie gramatical ajung moderatori ce ar mai fi de spus?

Sa nu vii iar cu motivatia aia de doi lei:"postez de pe telefon"....Invata cand se foloseste un I si cand doi de I.

Am zis ca n-o sa mai intru degraba,dar uite ca nu ma pot abtine.:))

Au ajuns sa modereze,sau sa explice cum sta treaba cu moderatul(in cazul altora) unii care au fost banati la greu in trecut tocmai pentru incalcari repetate ale regulamentului.Si-au facut clone peste clone,acu' sunt liberi sa zburde pe site si dau lectii de comportament altora care poate nu au primit un avertisment in toti anii de cand sunt prezenti aici.

Rusine!

....atac la persoane?...

iti poti spune parerea fara a jigni o persoana

Edited by choli

fe26ebea5d8da293fcfdb838126a94a7_d6jjllg.jpg

Am fost atacat gratuit de Joga Bonito pe topicul de discutie cu moderatorul sef. L-am raportat, nu am intrat in discutie cu el pentru a nu face offtopic si a nu strica bunul mers al topicului. Ceea ce ma deranjeaza, insa, e faptul ca un moderator, besliud, in loc sa stearga aceasta postare offtopic, provocatoare, jignitoare, a ales sa ii dea thanks.

Mi s-a spus ca moderatorii modereaza corect, impartial, etc. Cu toate astea, poate sa imi explice cineva si mie ce a facut besliud?

Astept niste raspunsuri, ca sa nu trag concluzii singur si sa nu fiu acuzat din nou ca pun presiune pe staff.

Ok. Am inteles cum stau treburile.

Nu vreau sa stiu ce s-ar fi intamplat daca ziceam eu cuiva ca "e de pe alta planeta". Ca tin minte ce s-a intamplat cand i-am zis lui Greco ca se poarta ca un copil.

Si parca era vorba ca ataci ideea, nu omul. "Ai facut praf siteul cu trollingul tau"?

p.s. Pe Joga Bonito il cunosc, stiu ce poate, stiu ce fel de om e, nu sunt deloc curios si nu vad de ce as vorbi cu el.

Sincer nu stiu de ce stau si dau explicatii aici in loc sa lucrez la regulament.

deoarece i se da prea multa importanta

Nu scoate din context : "cateodata am impresia ca esti de pe alta planeta"

"Ai facut praf siteul cu trollingul tau" - care ar fi atacul la persoana aici ?

E atac la persoana oricum o dai. Iar daca ai/ati sanctionat, din pura prostie dupa parerea mea, "copilaria" lui greco, in mod logic trebuie sa sanctionati si asta.

Sau macar sa n-o mai ardeti integru si sa recunoasteti ca si voi, ca si majoritatea celor care au fost moderatori pana acum, platiti polite si va protejati amicii.

Nu am scos, doar ma intrebam ce s-ar fi intamplat daca ziceam eu asta altcuiva.

Trollingul meu? Consideri trolling tot dialogul pe care l-am purtat? Ok. Atunci o sa ma opresc. Daca va deranjeaza atat de tare, ma opresc. Nu insist, ca sa nu pun presiune.

Si inca ceva, tot circul asta penibil putea fi evitat foarte simplu prin folosirea mesajelor private.

Dar unuia ii place sa se alinte pe forum contestand tot ce se poate contesta, profitand de fiecare gafa a staff-ului, iar altora le place sa-si etaleze "muschii" proaspat dobanditi raspunzand superior de parca ar avea, intr-adevar, vreo putere extraordinara.

Toata aiureala de discutie cu moderatorul "sef" putea fi purtata prin intermediul mesajelor, Adrian putea fi (sau nu) lamurit pe deplin si nimeni nu va mai citea aiurelile alea. La fel cu mesajele santionate sau nesanctionate, explicatiile prin PM sunt, cu siguranta, mai benefice pentru forum.

Altfel, dupa cateva saptamani de "nou regim" constat ca se discuta la fel de mult pe topicele conexe, se ataca la fel de mult staff-ul, se platesc la fel de multe polite si se inchid la fel de multe guri. Doar ca acum "ceilalti" sunt la "putere".

In cazul asta, salut si eu schimbarea. :steag_sah_mic:

fe26ebea5d8da293fcfdb838126a94a7_d6jjllg.jpg

Am fost atacat gratuit de Joga Bonito pe topicul de discutie cu moderatorul sef. L-am raportat, nu am intrat in discutie cu el pentru a nu face offtopic si a nu strica bunul mers al topicului. Ceea ce ma deranjeaza, insa, e faptul ca un moderator, besliud, in loc sa stearga aceasta postare offtopic, provocatoare, jignitoare, a ales sa ii dea thanks.

Mi s-a spus ca moderatorii modereaza corect, impartial, etc. Cu toate astea, poate sa imi explice cineva si mie ce a facut besliud?

Astept niste raspunsuri, ca sa nu trag concluzii singur si sa nu fiu acuzat din nou ca pun presiune pe staff.

Adrian a ramas la nivelul perioadei in care frecventa gradinita. Una-doua te parasc la educatoare. Una-doua, o noua-turnatorie. El vrea victime. Ori suntem un forum serios, ori nu. Ar fi cazul sa nu i se mai acorde atata atentie.

Joga Bonito a avut dreptate. Nu luati hotarari pripite.

Edited by Virgil

Gresesti coane Virgile aici. Pai daca le compari aceste afirmatii.... cam tot acolo, nu? Plus obiceiul enervant al cuiva de a se baga in seama si admonesta alti useri cand nu-i treaba lui... stii de cine zic, nu dau nume, persoana importanta

Fac bine muultumesc, ma bucur sa te revad. am intrat sa vad ce mai zice lumea.

Edited by drvladyk2

Cum vedeti aceasta situatie?

FC Steaua Bucuresti

FC Steaua se dezice de orice implicare in actualele proteste de strada!

SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA anunta ca se dezice de orice actiuni sau activitati cu conotatie politica.

Aceasta luare de pozitie a clubului survine in urma postarii pe site-ul www.fcsteaua.ro a anuntului intitulat 6 septembrie 2013: o zi pentru Romania care ii cheama astazi in strada pe suporterii stelisti.

Precizam ca site-ul www.fcsteaua.ro nu are nici o legatura cu SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Site-ul oficial al clublui sportiv din Ghencea este www.steauafc.com.

SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA va initia demersuri de natura juridica pentru a bloca domeniul www.fcsteaua.ro, astfel incat viitoare actiuni de acest fel sa nu poata prejudicia imaginea clubului.

SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA este un club sportiv care se implica exclusiv in activitati sportive si de caritate, nu s-a implicat niciodata si nu se va implica in activitati care nu au legatura cu cele mentionate mai sus.

Sursa: facebook