Guest

Discutii cu echipa fcsteaua.ro

712 posts in this topic

Mai consider un gest incalificabil si faptul ca se discuta despre falimentul sitului intr-un asemenea mod, intr-un asemenea cadru si fara lipsa oricarui context al discutiilor.

Consider ca postul lui X-Ray este un atac grobian la persoanele celor care au avut grija de acest site in ultimii ani.

Sper ca echipa moderatoare sa analizeze cum trebuie acest caz.

"Falimentul site-ului" e un termen discutabil. Discutia despre felul in care FCS si-a pierdut impactul si relevanta merita purtata (desi eu nu doresc sa particip la ea), insa n-am gasit inca locul optim pentru ea. Mi se pare OK ca xray sa deschida acest subiect si sa-si exprime parerea, asa cum mi se pare OK ca tu si oricine altcineva se simte capabil sa-i raspunda sa o faca printr-un dialog civilizat. Poate ca felul in care a pus problema lasa de dorit, dar a-i caracteriza atitudinea ca un atac grobian e o exagerare uriasa. Moderarea forumului e raspunderea altora, nu a mea, dar eu unul nu vad nimic de moderat in afara, poate, de off-topic (discutia ar trebui purtata in alta parte). Daca vrei chiar printr-o serie de articole dialog intre voi 2, ca si-asa vroiam sa inauguram rubrica "Dialogurile FCS".

[...]

AndyQ, multumesc pentru interventia lucida si echilibrata! Felicitari ca ai reusit sa iei like atat de la Lari cat si de la xray, lucru care probabil e o premiera. Te rog sa postezi mai des si sa tinem legatura pentru a discuta mai multe despre viitorul FCS. Imi pare rau ca te-am ignorat pana acum, dar cu siguranta opiniile tale sunt binevenite.

O ultima dorinta, din partea mea sa nu-i cereti scuze, ca nu ma simt reprezentat de voi! Valabil si pentru domnul MM.

Nu-i cere nimeni scuze in numele tau, stai linistit. Nici in numele altor membri FCS nu mi-am cerut scuze. Mi-am cerut scuze personal, in calitatea de fost redactor si actual membru al echipei, pentru ca eu si altii ca mine am lasat FCS sa ajunga la injuraturi si atacuri grotesti.

Nu stiu ce vor simti Azzido si Dragoshel atunci vor citi, din mana unui personaj ca X-Ray, ca au dus situl la faliment, dar eu ma consider profund jignit. Pentru ca discutia e mult mai ampla, cu nuante de care un rau-voitor dovedit ca X-Ray nu va tine niciodata cont.

Cum s-au dat ban-uri PENTRU MULT MAI PUTIN, astept ca sefii noului proiect FCS sa-si respecte linia de pana acum.

"din mana unui personaj ca X-Ray" ... no comment.

"un rau-voitor ca X-Ray" ... no comment.

"Discutia e mult mai ampla, cu nuante" - Subscriu. Merita purtata.

Tiberiu... daca intr-adevar ai luat legatura cu Mihai Stoica, sunt de acord cu @rtj. Adica, ar putea sa-si faca un cont, sa-si ceara scuze pentru ca a incercat sa ne trateze ca pe niste copii tampiti vreme de 10 ani si sa nu incerce sa-si etaleze aere de superioritate.

I-as transmite domnului Stoica daca as avea vreodata ocazia ca l-am simpatizat pana prin 2002 si ca-l consider unul dintre acei oameni care au pus umarul ca noi sa avem in tara un fotbal curat, scapat din ghearele "Consiliului Oamenilor Onesti Pentru Eficienta Rupere A Tuturor Inamicilor Valorilor Absolute". Ar trebui sa se intrebe Domnul Stoica de ce am ajuns sa nu mai suport sa-l aud vorbind la TV.

Daca el nu e capabil sa faca primul pas spre un dialog civilizat in ciuda divergentelor de opinii, e de datoria noastra sa aratam mai mult decat el.

Dupa cum spuneam: discutia despre "vechea administratie" e mult mai complexa, iar orice intentie de a scoate din context acest lucru nu poate fi facut decat cu rea-intentie. Care, cum nu e mentionata in niciun regulament...

Subscriu, desi exagerezi mult "gravitatea" comentariilor lui X-Ray pe tema asta. Principala problema e ca n-am gasit modalitatea si locul de a purta aceasta discutie. Personal eu nu sunt interesat de ea ci exclusiv de viitor, dar daca voi vreti vom gasi un mod mai bun sa o purtati.

Conform dorintei lui Empyro reinchid topicul si las la latitudinea lui cand va fi redeschis.

Principala problema de aici e meciul intre Lari si xray, meci pe care sper sa-l rezolvam intr-un mod civilizat (poate si cu ajutorul lui AndyQ) in cadrul unei noi rubrici redactionale numita "Dialogurile FCS".

Postez aici pentru ca vad ca ati blocat toate topicurile unde puteam face o astfel de postare. Nu mai editati/stergeti postarile despre banii din CL. E amarul adevar ala, va mintiti pe voi daca faceti acest lucru. Am vazut ca choli a modificat un asemenea post.

Cer scoaterea puterilor de moderare a utilizatorilor empyro si Marius mihet.

Mi se pare penibil faptul ca acesti doi oameni, dupa ce au anuntat ca renunta la moderare si dupa ce ca nu mai sunt moderatori, pot sa inchida topice si sa baneze pe cine doresc ei.

Tot ce fac ei este un abuz. Baga pumnul in gura tuturor celor care indraznesc sa atraga atentia asupra mizeriilor pe care ei le fac pe site.

E o jignire la adresa utilizatorilor acestui site ca cei doi sa faca chiar ce vor aici.

Inainte de a renunta la functia de director executiv le-am oferit public lui Empyro si Marius Mihet sa-si reia posturile de moderator-sef, si respectiv moderator.

Daca ai intrebari legate de moderare, discuta cu moderatorul-sef. Daca moderatorul-sef nu le poate rezolva, discuta cu directorul executiv interimar, Costi.

OK, Lari si xray au confirmat amandoi in privat ca vor purta acel dialog despre managementul FCS (trecut / prezent / viitor) in cadrul rubricii "Dialogurile FCS". Moving on.

Mai demult am facut sugestia ca forumul moderatorilor sa fie vizibil publicului, la fel ca si acvariul. Inteleg ca aceasta schimbare nu se poate face subit (si mai ales ca ar fi incorect sa se publice discutii care au fost considerate private), dar nu vi se pare o idee buna ca in viitor, cand situatia la moderare va fi mai putin tensionata, sa mutam si chestiunile de moderare in acvariu, renuntand la sectiunea secreta a forumului?

Mai demult am facut sugestia ca forumul moderatorilor sa fie vizibil publicului, la fel ca si acvariul. Inteleg ca aceasta schimbare nu se poate face subit (si mai ales ca ar fi incorect sa se publice discutii care au fost considerate private), dar nu vi se pare o idee buna ca in viitor, cand situatia la moderare va fi mai putin tensionata, sa mutam si chestiunile de moderare in acvariu, renuntand la sectiunea secreta a forumului?

Nu , asta este exclus. Desecretizarea ar putea duce la si mai multe scandaluri. Este pur si simplu un loc in care oamenii se bucura de discretia activitatii.

Daca ar fi sa facem o analogie cu viata reala, ar insemna ca directorii unei firme sa-si desfasoare activitatea in strada, profesorii sa nu aiba "cancelarii" sau judecatorii camere de consiliu.

Orice activitate cu raspundere presupune atat putere discretionara, cat si descretie si n-as vrea reinventam noi roata aici, ma indoiesc ca un astfel de experiment ar putea functiona.

Edited by Empyro

Tiberiu Florea

In momentul in care ti-ai dat demisia, trebuia sa fie terminata toata echipa ta. Mai ales pentru ca insuccesul proiectului tau nu iti apartine doar tie, ci si celor care au lucrat alaturi de tine.

Este adevarat ca tu i-ai inverzit din nou pe Empyro si Mihet? Adica i-ai trecut in grupul de moderatori.

Complet adevarat. Cand i-am facut mozi (fiind inca director executiv) i-am lasat ca

Colaboratori FCS - primar

Moderatori - secundar

dupa ce deja nu mai eram in echipa dar ramasesem admin (pentru ca nu mi-a scos nimeni accesul) am schimbat in

Moderatori - primar

Colaboratori FCS - secundar

Am considerat schimbarea asta ceva foarte necontroversat, si acesta este motivul pentru care am facut-o (nu le-a schimbat niciun drept). De asemenea a facut sa le reapara etichetele de mozi.

Din punctul meu de vedere, cand iti dai demisia dintr-un loc, nu te mai intorci ca sa aranjezi scaunele la masa.

Repet insa, cand ti-ai dat demisia, trebuia sa iei cu tine intreaga echipa. Mai ales oamenii care au contribuit cel mai mult la esecul proiectului tau.

Mai sus, la #28, mai exista o postare de a mea. Va rog nu o ignorati. Multumesc.

p.s. Aici discutam cazul Adrian, nu? Adica faptul ca el a fost suspendat pentru ca a acuzat doi moderatori de abuz.

Parca FCSteaua.ro incuraja dezbaterile.

Edited by Adrian

Postarea #28 nu ma priveste.

Privind demisia, singura alternativa ar fi fost numirea unui alt director executiv de catre CD AISS. Consider ca situatia de fata ofera un cadru excelent pentru o exprimare libera, civilizata, si solutionarea oricaror chestiuni controversate care exista pe acest forum.

Adrian & Empyro: ce s-o mai frecam aiurea! Primul din voi care isi ia inima-n dinti, dati PM celuilalt si stabiliti cum veti purta o dezbatere pe ce tema vreti voi pe care s-o transformam in primul articol din "Dialogurile FCS".

Puteti incepe prin alegerea unui moderator agreat de amandoi (nu eu).

Restul e can-can.

Empyro, te rog, postarea #28. Multumesc.

p.s. Eu nu pot discuta cu empyro pentru ca nu stiu nimic despre el. Ca sa pot sa ma gandesc daca vreau o discutie cu el, ar trebui intai sa stim cate ceva despre el. Nu?

Edited by Adrian

Cu mare drag , daca Adrian este dispus. Am spus-o si o repet nu am nimic cu parerile lui. Am avut foarte multe dezbateri si oricand sunt pregatit.

Imi pare rau , nu va mai pot raspunde in seara asta.

Edited by Empyro

Te rog sa raspunzi la postarea nr 28.

Cat despre dezbatere, am mai zis, nu pot sa ma hotarasc daca e bine sau nu sa port un dialog cu tine fara sa te cunosc. Daca vrei, pot sa fac niste intrebari si tu sa raspunzi la ele intr-un topic despre tine. Nu cred ca se supara nimeni. Si poate oamenii vor mai avea si ei intrebari pentru tine.

Nu va fi nimic personal, evident.

Aveti PM-uri. Ori varianta de acolo, ori in public. Cum vreti voi... eu ce-am avut de zis, am zis.

Respect Adrian, respect Empyro, daca vom prinde ziua cand nu se vor vana non-stop pe forum. Cand se vor intelege ca FCS e un site pe care incap amandoi, sa fie un model pentru toate celelalte cupluri problema.

Daca nu... http://www.virtualcointoss.com/

cap - Adrian director executiv

pajura - Empyro director executiv

si-mi fac cont pe suportersteaua

@ Costi, George Stan

Nu stiu care a fost concluzia dialogului dintre Empyro si Adrian, dar consider absenta lor de pe forum un semn deosebit de bun. Indiferent daca dialogul a mers bine sau nu, propun ca:

1) Empyro si Adrian sa treaca peste diferentele lor si sa preia impreuna interimatul conducerii site-ului FCS pana la 1 Octombrie, cu Joga Bonito la redactie, OMBun la media, Azzido la tehnic, Costi la strategie

2) Sa declare ca amandoi vor un site bazat in mare (putem dezbate public dupa 1 Octombrie modificarile necesare) pe principiile de aici care ne poate include pe toti cei implicati in echipa FCS in ultima vreme

3) Sa se puna de acord ca un site FCS (si in viitor poate si un AISS) al tuturor stelistilor inteligenti, care vor sa schimbe in bine clubul Steaua este posibil

Va puteti ridica la inaltimea provocarii? Redeschidem dupa 1 Octombrie chestiunea numirii unui nou director executiv, functie pe care as putea-o ocupa eu sau oricare alta persoana capabila de pragmatism si diplomatie.

NU din cauza asta mi-am dat demisia, dar cred ca starea de anarhie care a rezultat este una benefica pentru apelul ca toate partile beligerente sa inceteze ostilitatile si sa dialogheze. E singurul mod in care in loc sa fiu contactat eu din ambele tabere si somat sa-i indepartez pe "ceilalti" vom reusi sa lucram impreuna.

Puteti reusi voi in proiectul care a esuat sub conducerea mea?

Ii rog pe George Stan si Costi sa sustina si ei acest apel catre Adrian si Empyro, si mai apoi catre restul echipei FCS de a depasi cu bine, impreuna, situatia aparuta!

Edited by Tiberiu Florea

In principiu si eu sunt de acord. Dar nu stiu cum o sa se inteleaga doi oameni aflati in aparent conflict si care sunt nevoiti sa imparta si acelasi post.

Dar mai stiti, poate site-ul asta nu repeta logica normala...

choli, dezbaterea nu era despre mine si Adrian. Era pe tema regulamentului..

Nu am niciun conflict cu Adrian, nu am de ce sa-l ignor.

Edited by Empyro

choli, dezbaterea nu era despre mine si Adrian. Era pe tema regulamentului..

am scris in replica la propunerea lui Tiberiu

Pentru binele siteului consider ca este absolut necesar ca Dl Tiberiu Florea sa-si continue munca inceputa. Orice demisie propusa de cineva nu trebuie neaparat si admisa. De cand cu noul fcsteaua.ro calitatea si diversitatea articolelor pe fcsteaua.ro a crescut iar calitatea comentariilor lasate de useri este in crestere.

Edited by choli

@ Costi, George Stan

Nu stiu care a fost concluzia dialogului dintre Empyro si Adrian, dar consider absenta lor de pe forum un semn deosebit de bun. Indiferent daca dialogul a mers bine sau nu, propun ca:

1) Empyro si Adrian sa treaca peste diferentele lor si sa preia impreuna interimatul conducerii site-ului FCS pana la 1 Octombrie, cu Joga Bonito la redactie, OMBun la media, Azzido la tehnic, Costi la strategie.

Tiberiu,

Acel dialog nu a avut loc.

Motivul: Adrian s-a eschivat ca nu-l cunoaste pe Empyro, de parca ai invitat la un dialog pe probleme personale private, nu despre FCS.

Dupa ce tu ai avut incercari "fail" cu Adrian moderator, apoi Redactor sef, doar asta mai ramasese de incercat, ca "nefacuta". Nu numai tu, nu numai acum, dar din 2007 a fost la fel.

Cu tot respectul, daca ai fi pus acolo Lari si Empyro, atunci chiar vedeam un pas de iesire din impas! De fapt, cei 2 sunt reprezentativi 'la varf' in cele 2 curente de opinie.

Edited by xray

Precizare:

Utilizatorul Adrian e cunoscut pe forum. Lumea stie ce a facut el pe aici, ce a scris, care e pozitia lui, etc. Despre Empyro nu stie nimeni nimic, pentru ca a aparut acum 3 luni pe site, luand direct apararea conducerii.

Nu ar fi corect ca Empyro sa stie tot despre mine iar eu sa nu stiu nimic despre el. El ar avea un avantaj in aceasta dezbatere.

Discutia nu era despre contributii, ci despre utilizatorul Empyro. Era vorba doar de cateva intrebari pe care lumea sa i le puna pentru a-l cunoate mai bine. Nu intrebari personale! Ci intrebari legate de el si de site, de pozitia lui aici, ce doreste, etc.