Posted August 21, 2013 · Report post Imi aduc aminte de fazele alea antologice, practic de film, cand vine medicul de la smurd in sala de asteptare, transfigurat de efort si transmite sec familiei: "l-am pierdut. Clujul vrea rinichii pentru o fata de 14 ani si Fundeniul vrea ficatul". Am vazut tot soiul de reactii, dar nici o ezitare. In maxim 30 de secunde o ruda dadea din cap, semna foaia si apoi isi striga durerea. Dupa parerea mea, asta e cea mai pura forma de demnitate. Adrian, MoWeed, vi s-a propus sa colaborati activ si ati refuzat. Ce faceti voi acum nu e normal si n-o sa va aduca nici un beneficiu voua si nici comunitatii. Repet, lasati-ne sa ne facem treaba si interveniti doar cand e cazul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post @Joga Eu am intervenit doar pentru insinuarile pe care le facea greco cu privire la persoana mea. Chiar intentionam sa nu mai postez aici niciodata. De aceea am si refuzat sa raman moderator, am intuit ce se va intampla. Si, daca nu-mi va fi pomenit numele aiurea iar, nu o voi mai face. Locul meu nu este aici si am inteles asta din prima zi de cand a venit greco. Vreau sa va las sa va bucurati de echipa dar va rog doar sa nu mai pomeniti numele meu. Dupa atatia ani, macar atat merit. Nu insinuari si alte prostii de genul asta. Nu pot colabora activ intr-un proiect in care nu cred alaturi de persoane in care nu cred si nu pot fi de acord cu anumite puncte care ar insemna sa-mi calc principiile. Prefer sa raman irelevant. Edited August 21, 2013 by MoWeed2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post De ce nu puteti, fratioare, sa colaborati activ? Ce proiect iti trebuie in afara de libertatea de a-ti exprima gandurile, civilizat, pe un site, in fata unei audiente de cateva mii de oameni, suporteri stelisti? Ajungeti sa aratati ca niste lasi care va ascundeti mereu in spatele unor motive atunci cand trebuie sa aratati tupeu si sa puneti osul la bataie! Pana acum, tot ce am discutat cu Greco s-a respectat...si poate sa-ti confirme ca au fost nenumarate puncte in care am avut pozitii contrare dar am ajuns la un numitor comun. I-am reprosat mai multe chestii pe care le-a facut gresit din punctul meu de vedere, i le-am argumentat, le-a inteles si le-a corectat. Dar voi ce faceti? Va vaicariti pe aici si cereti niste lucruri absurde. Acceptati ca va puteti expune orice punct de vedere pe site, fara restrictii, ca opinie personala, daca utilizati un limbaj adecvat. Asta este directia siteului si pentru aceste schimbari il felicit pe Greco pentru implicare. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post 1. Nu am modificat nimic, deoarece Tiberiu va raspundea. Din moment ce acesta va ignora, va rog sa folositi topicul pentru a va adresa eventuale nemultumiri celorlalti membri ai staff-ului. 2. Il rog pe redactorul sef sa raspunda doar la nemultumiri adresate echipei redactionale si sa nu mai faca oftopic aici. Poate avea incredere ca ne vom face treaba, asa cum si noi avem incredere ca si-o va face el pe topicul redactional. Pentru donari de organe, drame si demnitati se poate deschide un topic la discutii libere. Multumesc si consider discutia inchisa. Edited August 21, 2013 by drvladyk Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post Costi, i-am spus si lui greco. In proportie de 99% sunt de acord cu proiectul lui. Am vorbit cu el si pe forum si in privat si nu am putut ajunge la un numitor comun cu privire la acel 1%, acel 1% fiind reprezentat de: 1. Faptul ca o colaborare cu clubul este dorita si chiar se va actiona in aceasta directie. Parerea mea despre club nu trebuie sa ti-o mai repet. Orice asociere cu ei, cat de mica si nesemnificativa ar insemna pierderea independentei si totul s-ar vedea ca si cum am fi de partea lor. Chiar daca intentiile ar fi cu totul altele. In plus, orice stelist cu capul pe umeri nu ar da 2 bani pe ce au de zis unii de prin conducere si nu ar dori nimic din partea lor. Dupa ce si-au batut joc de club atatia ani, dupa ce ne-au injurat s.a.m.d sa colaboram cu ei? Eu nu ling unde am scuipat pentru nimic in lume. 2. Ideea de a nu avea nici o pozitie. FcSteaua s-a laudat intotdeauna ca unul din principalele roluri al site-ului este educarea publicului stelist si apararea/pastrarea unui set de valori. Nu poti sa faci asta devenind un site insipid, fara nici un fel de pozitie. Nu suntem un ziar, suntem site-ul suporterilor. Desigur ca orice stelist ar trebui sa fie binevenit aici, sa posteze ce vrea si cat vrea (in limitele decentei). Insa nu sunt de acord cu ideea de a permite articole pro-conducere (atentie, nu neutre, nu pro-echipa, nu pro-Reghe), nu sunt de acord cu ideea ca dupa ani de umilinte un articol anti-becali mai poate fi considerat "controversat". Daca nu ar fi existat aceste 2 probleme, eram primul care sa colaboreze cu greco. Edited August 21, 2013 by MoWeed2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Costi, nu eu am deschis un topic special ca sa atac un utilizator al siteului sau pentru a critica ce fac oameni care muncesc pentru site. Nu eu l-am numit pe Greco mincinos, cancanist, prost, etc. Si chiar nu inteleg care este scopul acestei campanii de a distruge tot ceea ce s-a facut pe site in ultimii ani, de a discredita anumiti oameni. Pentru ca trebuie sa fie un motiv pentru asta. Daca atat de multi oameni au fost dezgustati de articolele mele, de ce m-au lasat sa scriu pentru siteul asta atata timp?! Eu nu sunt las. Drept dovada eu nu m-am schimbat si nu am bagat coada intre picioare ca alti mari stelisti de pe site. Am continuat sa muncesc pentru site si dupa ce a venit Greco cu niste propuneri absolut inacceptabile(domnul Stoica!!!? Really?!) si tot ce am primit in schimb a fost bataie de joc, atacuri, mistocareala si acuzatii tampite. Apoi, cand am raspuns, am fost gasit si singurul vinovat. Eu nu am de gand sa scriu pentru un site care e dispus sa ma arunce sub tren cu disclaimerele alea penibile sau etichetandu-mi articolele drept cancan. 6 Martie 2007 Concret, ce vrem sa facem ? In primul rand, sa ne aparam interesele si sa ne promovam imaginea de suporteri stelisti. Avand in vedere ca din punct de vedere sentimental “ dar si financiar ! “ suporterii sunt un bun al clubului, putem spune ca eforturile noastre se vor indrepta in cele din urma tot catre Steaua. Caci ce poate aduce clubului nostru un raspuns coerent, ferm si independent al suporterilor daca nu o mai buna imagine in societate si presa, alaturi de un interes crescut al sponsorilor ? In numele suporterilor nu trebuie sa vorbeasca altcineva decat suporterii, singurii care raman mereu alaturi de club, iar suporterii Stelei au multe de spus, si mai multe de facut. Cel mai important plan pe termen lung reprezinta identificarea si promovarea valorilor perene Steliste. In conditiile in care de aproape 60 de ani clubul nostru a bucurat si a inspirat in acelasi timp milioane de romani, nu avem voie sa dam uitarii ceea ce a insemnat el inca de la infiintare. S-ar fi gandit oare generalul Mihail Lascar, atunci cand a luat decizia de a infiinta AS Armata, ce impact va avea acest club in sportul si societatea din Romania ? In 1947, intr-o perioada grea pentru tara, prima echipa militara a fost cea de fotbal. Incetul cu incetul au venit prima Cupa, primul Campionat, totul culminand in noaptea nebuna de 7 Mai 1986 prin cucerirea redutei supreme a Europei. De atunci, ora exacta a fotbalului romanesc se da in Ghencea, si nimic nu poate scapa comparatiei inevitabile cu Magica Steaua. Deasupra noastra, nu e nimeni. Insa Steaua nu sta doar in sectia de fotbal ! Super-campionii de la handbal, rugby, volei, hochei au facut de atatea ori cinste clubului si tarii, incat ar fi o mare nedreptate sa-i dam uitarii. Se stie insa ca performanta nu este un motiv de lauda decat in conditiile in care este obtinuta pe bune, fara interventii, fara abuzuri, fara amenintari. Nu numai ca jucatorii, antrenorii si conducatorii Stelei au fost de atatea ori exemple de cinste si corectitudine (sa ni-i amintim, de exemplu, pe Miodrag Belodedici, Ilie Savu sau Ion Alecsandrescu), dar in timpul regimului de trista amintire si dupa caderea acestuia, Stelei i s-au pus in repetate randuri bete in roate. Multa vreme a trebuit sa luptam nu numai cu adversarii sportivi, dar si cu Militia si Securitatea, ura pe care evolutia astrala a Stelei a starnit-o fiind de notorietate. Incepand din '89, fostele cadre din institutiile amintite s-au regrupat in cardul Ministerului de Interne, tragand din nou in Steaua din toate pozitiile. Cum putem noi, in aceste conditii, sa stam impasibili la minciunile si dezinformarea indreptate, incepand de la cel mai inalt nivel, impotriva clubului nostru ? Suntem datori sa fim mereu in prima linie, sa ne aparam crezul, atata timp cat adevarul este de partea noastra. Sunt curios cum vreti sa aparati crezul cand nu aveti o pozitie oficiala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post @MoWeed, stai linistit, nu va exista nici un articol pro-Becali, cel putin pe prima pagina. Daca vreun stelist vrea sa isi exprime civilizat si argumentat vreun punct pozitiv in domnia lui Becali va fi liber sa o faca. Nu pot interzice libera exprimare, dar nici NU voi propaga becalismul pe site. In legatura cu punctul doi, nu stiu ce sa zic. Acces la meciuri, expunere, drept la bilete, concursuri, o mai buna comunicare cu site-ul oficial si cu conducerea nu ne-ar strica. Desigur, astea deja intra in atributiile lui Costi. Daca zici ca vrei un site al tuturor suporterilor trebuie sa atacam toata gama. In acelasi timp, se poate pastra si o puternica pozitie anti Becali, cel putin trei ani de acum inainte. Edited August 21, 2013 by Joga Bonito Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post Joga, chiar ieri discutam cu greco si cand a venit vorba de disclamer mi-a zis ca "sa vad ce ziceti de disclamer cand o sa apara un articol pro-becali fara disclamer". Asta mi-a scris omul cu mana lui. Nu poti sa fi anti-becali, dar in acelasi timp sa colaborezi cu el. Astea se bat cap in cap. @Empyro, scuze abia acum am vazut. Edited August 21, 2013 by MoWeed2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Mai, omule, site-ul independent si pur dpdv al stelismului si in care principiile troneaza nu e compatibil cu societatea si realitatea actuala. Noi o sa trebuiasca sa facem anumite concesii ca sa ajungem in top si sa ne facem mai bine auziti si sa dam o palma ziarelor de sport. Ai si tu rabdare 1-2-3 luni pana adunam oameni si rezolvam toate problemele. Il stresezi pe saracul Tiberiu si-l executi din toate pozitiile pentru greseli mici si neintentionate. Pana la urma, toti ne-am adunat aici din pasiune si avem cele mai bune intentii, n-are rost sa ducem lupta asta surda. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Acest site nu este un ziar de sport si nu vad, deci, de ce se afla in concurenta cu ziarele de sport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Noi o sa trebuiasca sa facem anumite concesii ca sa ajungem in top si sa ne facem mai bine auziti si sa dam o palma ziarelor de sport. A, deci asta este marea problema a stelismului in acest moment, cum sa le aratam dusmanilor de la Prosport si GSP ca suntem mai buni. Nu conteaza ca 9 din 10 stelisti habar n-au cine a fost Sfinxul sau care a fost prima denumire a clubului. Pe zi ce trece imi vine tot mai greata. Daca inainte se promova "Steaua LIBERA" acum voi tindeti spre "Gigi LIBER". Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post La altceva ma refeream si stii prea bine. Eu vreau un portal al stelistilor adaptat noilor concepte si timpuri. @Ronnie, a fost poate o exprimare mai nereusita. Nu mai decupa frazele din context si cauta nod in papura ca incepe si mie sa mi se faca greata. @All, spuneti-mi din start daca vreti sa discutam lucruri serioase despre politica editoriala si despre cum sa implementez viziunea voastra in ea. Daca aveti chef de mistouri, atacuri si altele, spuneti-mi si ma retrag spre alte treburi. Edited August 21, 2013 by Joga Bonito Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post Pai Joga, in loc sa educam noi masele o sa ne educe ele pe noi. Sunt de acord ca, pentru a ajunge in top trebuie sa facem si anumite compromisuri dar nu trebuie sa ajungem chiar sa ne compromitem. Putem fi o comunitate deschisa, civilizata, de top si fara sa colaboram in nici un fel cu clubul. Independenta fata de club ne-ar ajuta pe ambele plane: anti-becali (cred ca aici e clar de ce) si, chiar, pentru cei neutri adica pentru majoritatea stelistilor (pentru ca independenta asta ne va ajuta atunci cand, in momente mai grele vom lua pozitie, nu vom fi priviti ca "aia care se dadeau cu conducerea cand era totul bine"). Categoria minoritara care-l aduleaza pe becali nu este formata din stelisti. Aia dispar la prima infrangere. Deci nu pe ei ar trebui sa dorim sa-i atragem. Site-ul vechi, pe care-l deplange toata lumea, cat de mult colabora cu clubul? El atragea oamenii datorita calitatii articolelor, nu colaborarii cu clubul Edited August 21, 2013 by MoWeed2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post @Joga, permite-mi se decupez fraze din context, daca ajung sa comentez tot imi vine mai rau ca dupa o limonada si-o omleta fara paine in acelasi timp. Nu pot sa observ ca tot procesul asta de schimbare a atitudinii vine intr-un moment in care echipa de fotbal este aproape de performanta. Chiar asa mare coincidenta? Pana la urma o sa reusiti sa faceti ce v-ati propus, adica un site cu multa activitate. Dar de calitate ma indoiesc. De ce? Uite d-asta: Mult succes in continuare, nu vreau sa intru intr-o dezbatere. N-am facut nimic pentru site-ul asta in comparatie cu altii, doar vreo cateva articole si vreo 2 ani de moderatie. Mi-e rusine doar de cum sunt tratati acum utilizatorii care chiar au avut o contributie aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post A inceput invazia suporterilor de ocazie! Noua echipa, care ii include pe SSK (membru fondator AISS), Costi (membru fondator / purtator de cuvant AISS), Lari (redactor si in vechea echipa), George Stan (fondator FCS, membru fondator AISS), Kustino (membru fondator AISS), subsemnatul (membru fondator AISS), Andrei SAVA (stelist de zeci de ani, vechi redactor FCS), Il Soldatino (vechi redactor FCS), si altii, si altii, si altii va invita sa sustinem clubul Steaua pana la prima infrangere din acest campionat, moment in care vom trece la Dinamo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post SSK (membru fondator AISS), Costi (membru fondator / purtator de cuvant AISS), Lari (redactor si in vechea echipa), George Stan (fondator FCS, membru fondator AISS), Kustino (membru fondator AISS), subsemnatul (membru fondator AISS), Andrei SAVA (stelist de zeci de ani, vechi redactor FCS), Il Soldatino (vechi redactor FCS), si altii, si altii, si altii! Salut reintoarcerea acestor useri vechi si valorosi, reintoarcere ceruta cu insistenta de multi utilizatori ai acestui site. Edited August 21, 2013 by axl Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post Nu ca mi i-as aminti pe toti, dar as vrea sa-i mentionez si pe Marius (redactor FCS si pana acum), Le Reseau Pansant (vechi redactor FCS), Azzido (membru fondator AISS). Campania de recrutare a suporterilor de rezultat ii va include si pe Gica Chioru (stelist de zeci de ani), The Quiet Romanian (vechi colaborator FCS), Subiectiv (stelist care mergea in deplasari in anii '70) - daca vom fi ajutati sa dam de ei. Ma bucur sa ma aflu intr-o astfel de companie selecta, cu oameni care au gasit prima oara drumul catre Mall Arena dupa ce am batut pe Ajax. Edited August 21, 2013 by Tiberiu Florea Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Pai eu zic sa ramana atunci vechii zei, care au fost in vacanta vreo cativa ani si sa ne retragem astia musulmani, talibani, care ne-am batut joc de site cativa ani. Scuze Tiberiu, am tacut ieri ca incepuse Lari si am zis sa nu mai starnesc polemici, da' imi ajunge, de aseara nu se mai termina cu etichetarile si comparatiile... Si atunci ma gandesc de ce imi pierd eu din timpul liber sa ajut pe aici? Mai ales ca am ajutat la "talibanizarea" sitului, recunosc asta si nu mi-e rusine,atat m-a dus capul. Sa vina unul din minunati si gata. Sa vada axl ce zeu din Olimp se poate cobora pe-o raza sa faca munca de jos si n-are decat sa ma inlocuiasca. Nu ii voi reprosa nimic. Pana atunci o sa-mi fac treaba cat pot de bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post de ce imi pierd eu din timpul liber sa ajut pe aici? Iti pierzi timpul aici pentru ca iti place ce faci, pentru ca ai sentimentul ca ajuti o comunitate din care faci parte, pentru ca pui umarul la crearea a ceva frumos si util, pentru ca e nevoie de tine chiar daca nu-ti spune nimeni asta in fiecare dimineata, pentru ca nu-ti pierzi timpul aici. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post drvladyk, scuzele de mai sus de pe acest thread iti sunt adresate si tie. Imi cer scuze pentru absenta mea de pe site pentru o perioada atat de lunga (am mai facut-o deja, public, de cel putin 5 ori). Imi cer scuze daca nu am aratat suficient respect fata de munca celor care s-au implicat aici, asa cum a fost ea, cu bune si cu rele. Imi cer scuze ca modul in care s-au efectuat aceste schimbari la site [...] atat de brusc si pe nepusa masa. Mai bine nu m-am priceput, si-mi pare rau ca am dat cu barda. Imi cer scuze ca am folosit exprimari jignitoare ("Antena 3", "Fratia Musulmana"). Dar nu-mi cer scuze pentru ca am descris situatia de la FCS asa cum era ea inainte de August 2013, ca pe un site ce se vroia al tuturor stelistilor, condus in practica de o factiune radicala de ultrasi anti-Becali, in ciuda influentelor moderatoare ale oamenilor mai cumpatati (SSK, Lari, etc.). Imi cer scuze pentru toate greselile pe care le-ati sesizat voi (desi majoritatea sunt mult exagerate si trase de par) si astept sa vad cine altcineva in afara de mine isi va mai cere scuze pentru vreo greseala pe care a comis-o la FCS. Tu, Lari, Costi, Marius, si altii, sunteti oameni cu care se poate discuta si care vor sa faca ceva constructiv. Asa cum ma bucur ca ceilalti mentionati au ramas alaturi de noi, sper ca si tu sa ramai in continuare. Nu e cazul sa ramana "vechii zei", dar as vrea sa te intrebi si tu de ce niciunul dintre ei n-a mai avut loc aici in ultima vreme. Si nu, nu e cum spune Adrian, ca nu le-a mai pasat. Au fost facuti si porcaiti in toate felurile, "oi", "vanduti", "borfeline", si-au luat ban-uri usor sau gratuit, si asa mai departe. Noua echipa e formata din voi, cei care ati asigurat moderatia si decenta acestui site. Ei i se alatura si oamenii vechi si apreciati de la FCS care au fost nevoiti sa se retraga. Ei nu i se pot alatura ultrasii care nu suporta ca acest site sa fie al tuturor stelistilor (Adrian, MoWeed, Fox) - desi si cu ei am facut toate eforturile posibile pana cand am tras concluzia ca nu se poate purta un dialog civilizat. Chiar si acestia sunt bineveniti pe forum si nu le va cenzura nimeni opiniile. Chiar si acestia sunt liberi in continuare sa trimita articole redactiei, si daca ele sunt inteligente, coerente, civilizate, vor fi publicate. axl are dreptate - e vina mea ca am inceput cu etichetarile, si imi cer scuze inca o data pentru asta. Sper sa le accepti, sau daca nu le accepti cel putin sa ramai in echipa FCS. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post @Tiberiu Florea, Mai usor cu entuziasmul ca 5 ani de zile au cantat rapsozii balade si doine despre tine! Fiecare aparitie pe care o ai din ce in ce mai des , cu sceptrul in mana si coroana pe cap, accentueaza starea de discomfort si indignare userilor care isi pierdeau noptile mai certandu-se , mai discutand amiabil pentru o pasiune care era in moarte clinica pentru tine : fcsteaua.ro! Pricepe pentru a enshpemia oara ca oamenii evolueaza, se adapteaza situatiei de moment nu stau pe loc asteptandu-te pe tine. Esti un tip inteligent si sper sa accepti ca ne-am refacut viata , nu puteam trai cu tristetea ca ne-ai abandonat. Vlad- userul nr. 20.000 , numar nedemn pentru proiectul tau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post Vlad- userul nr. 20.000 , numar nedemn pentru proiectul tau. Pardon, numarul 14,343. Si nu neaparat nedemn, eu inca astept raspuns la pm-ul cu oferta de a fi mod pe care ti l-am trimis acum nu stiu cate zile. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 · Report post @vlad La proximul mesaj fara ironii si intepaturi voi incerca sa-ti raspund! Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 21, 2013 (edited) · Report post Pentru edificarea celorlalti membrii ai forumului in legatura cu sugestiile constructive ale userului vlad, citez aici si comentariul pe care l-am primit de la el la articolul "Piata Rahova, unde intorcea 32-ul": Cred ca ai vrut sa zici abtibildul... Daca ai gresit-o intentionat pune-i ghilimele. Dar o forma gresit uzitata in perioada copilariei ar fi fost : actipild ori aptipild. Am facut aceasta paranteza pentru ca iti doreai articole foarte atent verificate. Se mai intampla si la case mari. Pesemene ca (,) colaboratorii nu au indraznit sa te atentioneze. Articolul nu ma misca teribil pentru ca eu cand ma uitam printre blocuri inspre Stadionul Steaua nu vedeam niciun stalp de nocturna pentru ca NU EXISTA (nocturna). Mai bine ii lasi pe altii ,de ex. Talentatul Domn Ardeleanu, sa ne dezmierde cu povesti gen cum ai incercat tu. Pe tine chiar nu te prind. Care a fost scopul articolului? Ar fi ca si cum as citi un jurnal scris de TRU in care ne spune ca a dormit, a mancat, s-a spalat si eu ar trebui sa salivez de placere?? Ce-ai vrut sa subliniezi ? Ca ai ajuns stelist pentru ca ai facut generala pe Soseaua Alexandriei??? Poate, nu sunt sigur, articolul ar fi fost mai vibrant daca autorul era un anonim, un precupet de duminica ce vinde la o taraba din Piata Rahova si fara sa vrei ai fi fost martor la o discutie a lui cu un vecin de rand in care ii povestea celui din urma cum a ajuns stelist fara nicio legatura cu Steaua de Mall Arena. Asta ar unge sufletul meu. Te depasesc aceste incercari de sensibilizare ale cititorului normal. Iar daca negi ca nu e dorinta ta de a ne emotiona cu astfel de episoade din copilarie ci doar ti-ai amintit cum s-a nascut stelismul in tine este foarte grav sa transformi prima pagina in propriul tau jurnal. Imi imaginez ca nu astepti doar aplauze. Multumesc pentru sugestiile tale! Edited August 21, 2013 by Tiberiu Florea Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 22, 2013 · Report post Va rog frumos nu mai cenzurati chiar toate mesajele care ating subiecte care nu va convin. Mi-am exprimat opinia civilizat, corect si argumentat pe topicul noului articol publicat de Soldatino doar pentru a-mi fi editata postarea pentru ca, cica, nu ii las in pace pe suporterii cu opinii diferite de ale mele. Desi eu nu am atacat pe nimeni in respectiva postare. Am zis doar ca suporterii incep sa inteleaga ce se intampla la Steaua si ca sper ca realitatea sa nu ii loveasca prea tare. Ce e rau aici? Daca empyro vrea sa editeze mesaje doar de dragul de-a editat, sa o faca altundeva. Share this post Link to post Share on other sites