Virgil

Steaua - Victoria Branesti 2-1 (1-0)

345 posts in this topic

Luni 16 august 2010, de la orele 20:30, in Templul Fotbalului Romanesc,

Steaua - Victoria

Transmis de Antena 1.

Dupa etapa trecuta cand ros-albastrii s-au intors cu un singur punct de la Brasov, coroborata cu refuzul lui Victor Piturca de a mai antrena echipa si cu revenirea ciobanului la vechile metehne, presupun ca jucatorii nostri vor incerca o mare neliniste.

Fiind pe un trend ascendent pana in momentul in care Stanca a provocat acel penalty si Steaua a primit gol si a pierdut 2 puncte si posibilitatea de a ocupa pozitia de lider al clasamentului, echipa a suferit un soc. Un soc pe care de altfel l-am resimtit si noi suporterii ei. Pentru ca la fel ca si jucatorii, ne asteptam ca in acest moment sa avem 9 puncte, cu 2 mai mult decat urmatoarele doua echipe si sa fim pentru prima data lideri in acest campionat. Sa privim de pe inaltimi echipele pe care Dan Petrescu le-a dat candidate la titlu, CFR, Urinea, Vaslui. Ultimele doua niste caricaturi ale acelorasi echipe din editia trecuta de campionat.

In meciul cu Victoria Branesti, Steaua ar trebui sa defileze si sa obtina o victorie linistitoare, dar sa nu uitam ca branestenii au invins in etapa anterioara Craiova, cu un 1-0 pe bune. De aceea ma gandesc ca echipa lui Ilie Stan va veni sa ne puna oarecum bete in roate.

Mai ales ca in prezent Steaua nu este programata sa dea mai mult de 1-2 goluri de meci, iar problema pana acum, culmea, o reprezinta portarii.

Tatarusanu a gresit cu Craiova, Stanca a gresit capital cu Brasovul privandu-ne de doua puncte. Cine va apara in meciul de sambata viitoare? Va fi readus Zapata pentru linistea noastra? Ar cam fi cazul, pentru ca Piturca a gresit surprinzator renuntand la el si aducandu-l pe Stanca. In acest caz si nu numai, prejudecata a invins ratiunea.

Un meci de 1 solist, dar mai stii?

FORZA Steaua!

Edited by Virgil

In afara de cele scrise mai sus as mai spune ca Piturca ar fi trebuit sa-si puna la punct detaliile contractului cu Steaua, inainte de a o lua in primire si nu acum si mai ales sa aleaga sa plece de la echipa dupa ce ne-a obisnuit cu victoriile. Piturca e un om sucit si ce e mai rau, e ca din toata aceasta afacere pierde Steaua, adica noi. Pentru ca Steaua suntem noi.

Edited by Virgil

din cate am inteles , ca sa ramana Piturca la Steaua , vrea un teren in valoare de 10 mil euro garantie , ca sa nu se mai bage Becali

asta a zis Gigi.. dar nu-l mai credeti. A fost vorba de garantii de buget, garantii cu actiuni chestii dastea.

Tot becalist ai ramas Virgile...

E trist,tinand seama ca esti un stelist din garda veche,care stie ce inseamna Steaua.

Meciul cu Branesti va fi 1 solist,fara indoiala.Probabil ca spectacolul din tribune va fi mai spectaculos decat meciul.

Acest lucru se numeste santaj. Putea sa puna conditii nemateriale si sa incerce sa coopereze cu ciobanul. Orice ar fi cerut ar fi trebuit, asa cum am mai spus-o, sa ceara din momentul in care a preluat echipa aceste lucruri. Sa nu uitam ca ne-a mai lasat odata la mana destinului.

Tot becalist ai ramas Virgile...

E trist,tinand seama ca esti un stelist din garda veche,care stie ce inseamna Steaua.

Meciul cu Branesti va fi 1 solist,fara indoiala.Probabil ca spectacolul din tribune va fi spectaculos decat meciul.

Nu sunt becalist nici cat negru sub unghie. Dimpotriva sunt un mare critic al lui. Dar greseala in aceasta situtie ii apartine lui Piti, pentru ca a lasat echipa fara adevaratul antrenor.

Becali sa suga *** ! El si familia lui de albanezi spurcati ! Restu' nu mai conteaza.

nea piti trebuia sa puna conditii de la inceput. nu in etapa a3a. putea sa ceara si juma de pipera, e dreptul lui. dar nu in etapa a3a!!! ii zicea de la inceput conditiile, Becali accepta bine, nu la revedere.

pe cat de bun antrenor e piti atat de mult greseste in situatia de fata. ce a facut el nu se face. macar din respect (nu pt noi fanii ca nu stiu cat de importanti suntem pt el) dar din respect pt toti oamenii care i-a adus la club ar trebui sa continue. nu poti sa iti bati joc de atatea foste glorii (antrenorii de la juniori, nea imi etc).

Edited by bossake

piti cand a semnat cu Steaua ia pus numeroase conditii lu Becali , din care Becali nu lea respectat pe toate

nea piti trebuia sa puna conditii de la inceput. nu in etapa a3a. putea sa ceara si juma de pipera, e dreptul lui. dar nu in etapa a3a!!! ii zicea de la inceput conditiile, Becali accepta bine, nu la revedere.

pe cat de bun antrenor e piti atat de mult greseste in situatia de fata. ce a facut el nu se face. macar din respect (nu pt noi fanii ca nu stiu cat de importanti suntem pt el) dar din respect pt toti oamenii care i-a adus la club ar trebui sa continue. nu poti sa iti bati joc de atatea foste glorii (antrenorii de la juniori, nea imi etc).

Putea sa puna conditii nemateriale si sa incerce sa coopereze cu ciobanul.

Serios. Tu chiar crezi ca se poate coopera cu oierul in conditii normale, dupa norme logice, de bun simt sau cum vrei tu sa le spui? Cat valoreaza cuvantul dat de oier daca nici macar cel dat negru pe alb cu semnatura nu are nici o relevanta, in conditiile in care nu exista legi, regulamente, institutii, presa echilibrata care sa-l traga la raspundere?

Sunt de aceeasi parere. Totusi cred ca Piti stie cum sa "joace" in acest caz. Il amageste pe oier cu rezultate bune si dupa aia ii arata ca angrenajului ii lipseste o piesa. Sau cel putin il face sa creada asta. N-ai vazut declaratiile de astazi? Ca oricine vine in locul lui (Piturca) poate lua titlul pentru ca a pus la punct o echipa buna?!

Virgil,

De unde stii ca Gigi nu l-a tot dus cu vorba,si Piturca a ajuns la capatul rabdarii?

De unde stii tu ce s-a discutat intre ei?Poate Piturca de aia a tot taraganat sa vina la Steaua,pt ca nu se intelegeau asupra unor puncte din proiect?

Poate Piturca are dreptate.Daca Gigi a inceput iar sa abereze la TV,poate a incalcat astfel o clauza din intelegere...

Nimeni nu stie.

Nu am sustinut proiectul lui Piturca,in principal din cauza ca Gigi face parte din el!Dar daca Piturca pleaca,dupa ce a mai plecat odata,dupa ce Lacatus a fost dat afara de doua ori,dupa ce Zenga,Hagi, Protasov ,Dorinel ,Bergodi au fost dati afara (toti cu scandal),atunci da-mi voie sa cred ca singurul vinovat este Gigi Becali.

Nu sunt becalist nici cat negru sub unghie. Dimpotriva sunt un mare critic al lui.

Am exagerat,imi cer scuze.Am niste nervi pe Gigi incat nu mai fac diferenta intre o opinie obiectiva si una partinitoare cand vine vorba de el.

Edited by danimarcu

Virgil,

De unde stii ca Gigi nu l-a tot dus cu vorba,si Piturca a ajuns la capatul rabdarii?

De unde stii tu ce s-a discutat intre ei?Poate Piturca de aia a tot taraganat sa vina la Steaua,pt ca nu se intelegeau asupra unor puncte din proiect?

Poate Piturca are dreptate.Daca Gigi a inceput iar sa abereze la TV,poate a incalcat astfel o clauza din intelegere...

Nimeni nu stie.

Nu am sustinut proiectul lui Piturca,in principal din cauza ca Gigi face parte din el!Dar daca Piturca pleaca,dupa ce a mai plecat odata,dupa ce Lacatus a fost dat afara de doua ori,dupa ce Zenga,Hagi, Protasov ,Dorinel ,Bergodi au fost dati afara (toti cu scandal),atunci da-mi voie sa cred ca singurul vinovat este Gigi Becali.

Am exagerat,imi cer scuze.Am niste nervi pe Gigi incat nu mai fac diferenta intre o opinie obiectiva si una partinitoare cand vine vorba de el.

Nicio problema, te inteleg, si eu sunt ravasit dupa toata aceasta intorsatura si sunt convins ca cea mai mare parte din vina ii apartine ciobanului. El e la originea tuturor relelor.

Sper insa, pentru binele Stelei, ca lucrurile sa revina la normal. Adica Piti sa isi reintre in atributii.

Edited by Virgil

Becali deschide geamul..

...s-auzi cum iti futem neamul!

Sper ca meciul cu taranii din Branesti va fi inceputul sfarsitului pentru acest personaj mioritic pe plaiurile din Ghencea.

Virgil,

Nimeni nu stie.

Il stiam pe Piti altfel. Nu asa. Oricat de prieten o fi cu ciobanul, nu poti amesteca munca cu prieteniile. Trebuia sa faca acel contract cu clauze si garantii, cu tot ce trebuia, atunci, inainte sa inceapa pregatirea. Nu sa-l lase pe oier sa zica "lasa ca le fac; mai asteapta ca e in curs" si alte amanari de genul asta. Ori face totul ca la carte, profesionist, ori nu se mai inhama la asa ceva. Totusi cred ca motivul e altul si nu ce discutam noi aici!

.Probabil ca spectacolul din tribune va fi mai spectaculos decat meciul.

sa fii sigur de asta, o sa fie un iad

Poate de data asta se trezesc toti, nu doar unii...din aia care mai conteaza pe un stadion de fotbal.

Poate de data asta se trezesc toti, nu doar unii...din aia care mai conteaza pe un stadion de fotbal.

Da, nu stim daca vor protesta ambele peluze, ce asteptari sa mai ai de la ceilalti? :|

Ar trebui sa ne imprastiem pe grupuri in tot stadionul si sa preluam controlul. Cantece + vreo 100 de torte aprinse in stadion ar trebui sa il faca sa creada ca a dat de dracu.

Cred ca vom protesta cu totii GUIE Jiji :yes: :yes: batem satucul care este la doar 19 km dar care toate meciurile le joaca in deplasare :wall: :wall: de acolo au venit acolo se vor intoarce la sfarsitul sezonului,Castigam si urcam pe primul LOC fular-campionii:steag_cruce_invers::yes: