Posted September 2, 2010 · Report post Mai sunt 3 saptamani si ceva si apare Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2010 · Report post Ma bag si eu la Campionatul de FIFA 11!!!! [email protected] Dar daca va ve-ti hotari sa face-ti un nou campionat de FIFA 10 ma bag si acolo. P.S. : Am experienta pe forum si la FIFA!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2010 · Report post Stiti ca fifa 11 va fi NG ca pe console nu? Si nu cred ca va mai merge treaba cu direct IP ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5, 2010 (edited) · Report post ba o sa mearga treaba cu direct IP foarte bine, iar daca nu merge, exista Lan Mode pe care am impresia ca poti sa-l faci cu Hamachi sau Tunngle Edited September 5, 2010 by iNsTiGaToR Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5, 2010 · Report post Rabdare si tutun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2010 (edited) · Report post din cate vad,iar merge sa dai "qq"+w....pfoai,naspa,aiurea,cam nasol Edited September 10, 2010 by mihai1411 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2010 · Report post Voi aveti o problema... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 10, 2010 · Report post Voi aveti o problema... Raspund eu . E o metoda greu de oprit asta cu qw . Si e urat cand te chinui sa pasezi , sa joci si altu da mingea la fundas , qw si gol. Eu unu ma enervez foarte tare cand vad oameni cu qw , dar asta e fiecare cu stilul lui. Desi ar trebui sa fie un simulator de fotbal , nu un joc in care sa abuzezi de aceiasi faza Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 · Report post In 4 zile ar trebui sa apara demo Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 (edited) · Report post Raspund eu . E o metoda greu de oprit asta cu qw . Si e urat cand te chinui sa pasezi , sa joci si altu da mingea la fundas , qw si gol. Eu unu ma enervez foarte tare cand vad oameni cu qw , dar asta e fiecare cu stilul lui. Desi ar trebui sa fie un simulator de fotbal , nu un joc in care sa abuzezi de aceiasi faza Faza aia era la 07...unde dadeai si cu portaru La 08 merge doar de pe la mijlocu terenului si foarte rar...mai bine dai cu QQ+A (asta nu e rau deloc) La 09 cand joci 4-3-3 merge numai pe flancuri iar la restul formatiilor de pe la mijlocul terenului. La 10 tot de pe la mijlocul terenului, si aici da..este greu de oprit pentru ca fundasii sar la cap pe langa minge sau pe sub ea....dar merge mai bine jocul la off-side) Deci problema aia era doar la 07, unde trebuia doar sa te rogi ca jucatoru tau sa faca preluare buna (doamne ca ma enerva cand ii pica mingea in cap sau se lovea de el ) respectiv ...adversaru sa nu faca preluare buna Edited September 11, 2010 by iNsTiGaToR Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2010 · Report post a aparut demoul...vedeti cui ii merge Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 15, 2010 · Report post DEMO AICI: http://static.cdn.ea.com/fifa/u/f/fifa11_pc_demo_EU.zip Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 18, 2010 · Report post Doresc sa ma inscriu si eu in campionat daca mai sunt locuri. Pentru orice eventualitate ID: bossySteaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2010 · Report post Posteaza dupa ce citesti cu atentie tot topicul. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2010 · Report post @RobYnho Credema ca am citit intreg topicul chiar inainte sa postez,pentru ca am vrut sa fiu sigur ca nu s-a schimbat ceva intre timp si sa postez aiurea. Asteptam aici sugestii pentru noul sezon.. Asteptam fifa 11 intr-o luna - aproximativ - sau mai are rost sa dam drumul la un sezon de 10 ? Inclin spre prima parte, abia pana atunci poate avem suficienti oameni .. Cine doreste sa continue in campionat e invitat sa posteze aici.. Cine vrea sa se inscrie pentru noul sezon, la fel ... Si sincer nu am vazut sa se fi schimbat ceva pe parcurs,nu am vazut sa scrie nici unde ca s-ar fi oprit inscrierile sau ceva de genul. Poate ca m-ai inteles gresit si ai crezut ca vreau sa ma inscriu in campionatul de FIFA 10,dar nu,eu vreau in campionatul de FIFA 11......nu stiu...zic si eu. Mii de scuze daca gresesc. Si daca intradevar gresesc,corecteazama te rog,ca poate am fost neatent si am sarit peste un aspect. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 19, 2010 · Report post pai momentan nu exista nici un campionat de fifa Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 23, 2010 · Report post raman pt fifa 11 : emporinho Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 28, 2010 · Report post Asteptam aici sugestii pentru noul sezon.. Asteptam fifa 11 intr-o luna - aproximativ - sau mai are rost sa dam drumul la un sezon de 10 ? Inclin spre prima parte, abia pana atunci poate avem suficienti oameni .. Cine doreste sa continue in campionat e invitat sa posteze aici.. Cine vrea sa se inscrie pentru noul sezon, la fel ... Dam si noi un FIFA 11 sau ramaneti la 2007 2008 2009 2010? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2010 · Report post ID: just.bibanu Imi Doresc Foarte Mult Sa Joc In Acest Campionat Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2010 · Report post Am si eu loc in acest campionat??? Si cateva detalii, cu sau fara patch, desi fara e ca si cum ai juca jocul terminat la 90% numai , programul folosit(gameranger, tunngle etc) . Astept un raspuns . Ms mult... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2010 · Report post hai salut baieti.As vrea sa ma inscriu si eu,mai e loc? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 18, 2010 · Report post Adaugati id-ul i0nutz83 in lista de YM. Discutam acolo ! Share this post Link to post Share on other sites