Posted August 3, 2010 · Report post Bonfim, gata, s-a rezolvat transferul la Steaua... Da, bravo, s-a rezolvat! Acum sunt stelist cu acte si mă bucur pentru alegerea facută! Ce stii despre Victor Piturca Prietenii mei de la Timisoara vorbesc despre dumnealui, mi-au spus că este un antrenor valoros. Mie mi se pare că seamană cu Mourinho! Are acelasi stil, asa am observat eu, iar asta mă bucura Ce stii despre Steaua? Un club mare din Romania, de fapt, cel mai mare, iar asta a contat enorm in alegerea mea si a familiei mele. Deci ai fost sfatuit si de impresar? Da, Cornel m-a ajutat mult aici, in Romania. M-a batut la cap să vin, să vin, să vin. Oricum, sunt foarte fericit, am ales un club mare. În Europa, unde te duci si spui că vii din Romania, primul lucru de care esti intrebat e Steaua. Îmi plac fanii, atmosfera, iar acum, venirea lui Piturcă iți garantează si linistea la echipa Tu poti evolua doar ca fundaș dreapta? Pot să joc si fundaș central, si mijlocaș dreapta, dar mie imi place fundaș dreapta! Aaaa, scuze, pot si pe banda stangă fară probleme, asa ca unde mă vrea antrenorul, acolo mă voi stradui să evoluez fară greseală si să imi ajut echipa. Ce stii despre patronul Gigi Becali? Îl stiu doar de la televizor! Am vazut că toată lumea il atacă pentru că vorbeste despre echipa Pană la urma e treaba lui, sunt banii lui, poate să spună ce vrea. Mie chiar imi place, mi se pare un tip simpatic. Eder, cum ai inceput tu fotbalul? (rade) E o poveste lungă! La 16 ani, tatal meu m-a dus prima oară la fotbal, eram la o echipă buna insă era in alt oraș din Brazilia. N-am rezistat decat două saptamani, dorul de mama mea si de familie m-a facut să revin acasa Am zis că nu mai vreau niciodată fotbal! Și cand te-ai reapucat? După doi ani, la majorat, m-am legitimat direct la un club profesionist, iar după un singur an a venit si transferul in Portugalia. Destul de repede in fotbalul portughez... Da, Benfica mi-a placut mult de tot! Acolo m-am imprietenit cu multi jucatori. Și acum vorbesc des la telefon cu Simao si cu Nuno Gomes. Și cu Geraldo mă stiu bine, care acum e la Steaua, si cu el am jucat la Benfica. Iar de la noi din campionat, mă stiu cu Alcantara, am câștigat Cupa Portugaliei cu el, cand eram la Beira Mar. Nu ai legatură cu fotbalistii din Brazilia? Eu am jucat foarte putin in Brazilia ca să am prieteni. Pentru mine, Portugalia pot spune că e casa mea! La Campionatul Mondial te‘ai uitat? Brazilia n-a stralucit... Asa e, n-am jucat mare lucru, iar multă lume avea asteptari mari de la noi, insă vor mai fi campionate si ne vom putea lua revansa. Antrenorul Dunga cum ti se pare? Hmmm... Ca fotbalist, da, a fost mare, ca antrenor... Cand esti antrenor mare, ai si rezultate mari, iar la noi rezultatele au lasat de dorit... Toti brazilienii sunt dezamagiti. Mai am o singură intrebare: care e treaba cu sotia ta, Dulce, ea iți negociază contractul? (rade cu pofta iar sotia intervine si ea cu zambetul pe buze: "Tu ai scris materialul de acum cateva zile, nu? Meriti batut!") Îmi respect mult sotia si e normal să discutam impreună tot ce facem. Discutam salariul, contractul, parerea ei a contat enorm, m-a sustinut si m-a sfatuit si ea să vin la Steaua. Plus că ea stie si foarte bine engleza si din acest motiv asista la negocieri. ProSport Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2010 · Report post Steaua intampină probleme in realizarea transferului lui Bonfim. Desi a semnat contractul cu roș-albastrii, fundasul nu a putut fi inregistrat ieri la Ligă din cauza unei datorii la Fisc. Contractul lui Bonfim ar fi trebuit să fie inregistrat ieri la LPF, insa din cauza unei datorii pe care cei de la Timisoara o au, ANAF a pus sechestru pe toti jucatorii echipei "viola". De alt-fel, conturile clubului fuseseră blocate de mai mult timp, lucru facut public chiar de banățeni la momentul respectiv. Iancu i-a asigurat pe stelisti că se va rezolva Situatia nu a fost deloc pe placul stelistilor, mai ales că Piturcă ar fi dorit ca Eder Bonfim să fie in lot pentru partida cu brasovenii, de sambata Inclusiv patronul Gigi Becali a fost nemultumit, dar Marian Iancu l-a asiguratintr-o discutie telefonică de faptul că transferul se va rezolva fară probleme: "În cateva zile totul se va remedia", a fost mesajul timisoreanului catre finantatorul din Ghencea. Iancu sustine că datoria invocată de ANAF este una veche si care nu apartine clubului actual, fiind contestată inclusiv in instanță. Problema e din timpul gestiunii lui Doboș la Timisoara, cand au fost semnalate nereguli in special la transferul australianului McKain. De altfel, reprezentantii clubului FC National, care l-au vandut atunci pe McKain, sunt cercetati pentru acel caz. ProSport Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2010 · Report post Gigi Becali a infirmat zvonurile potrivit carora Bonfim nu ar putea fi legimat de Steaua din cauza datoriilor Timisoarei catre FISC! "Nu este nicio problema cu transferul si legitimarea lui Bonfim! Timisoara si-a rezolvat problema! Am vorbit cu Iancu si mi-a spus ca nu este nicio problema!" a spus Gigi Becali la Sport.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 5, 2010 · Report post Uraaa ! Acum sa-l vedem pe Bonfim cum se descurca,cum joaca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2010 · Report post unul din putinele lucruri care nu le inteleg de la venirea lui Piti la Steaua. Pt ce sa dai 3-400,000 de euro pe bonfim cand il aveai deja pe Golanski? Ii faceai salariu lui Golanski 200,000 de euro si cred ca ramanea. Asa dai 150,000 cat are asta salariu+400.000 pe el. Si ca valoare nu mi se pare cine stie ce, plus ca are vreo 29 de ani. sau putea fi adus Ogararu care a fost liber, si la fel cred ca venea pe 200,000, hai 250,000 dar era jucator. sunt circumspect cu bonfim asta, sper sa ma insel Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 5, 2010 · Report post Bonfim e cea mai mare "petarda" de jucator pe care l-am vazut jucand vreodata in Ghencea...parca e beat si nu poate sa se tina pe picioare...si un mecl e mai rapid ca el... "lentoare" Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 21, 2010 · Report post Lamentabil ! Bonfim...mi se pare cel mai "prost" jucator de la Steaua. Haide sa ii vedem calitatile: 1. Viteza incredibila...parca are pietre in in loc de ghete. 2.PRECIZIA ....din 10 centrari 7 le da in aut,2 in adversar . 3.Driblingul sau exceptional (doar e brazilian ce dracu). 4.Gandirea s-a...Face niste faze incredibile,doar e brazilian ce dracu :\ Bonfim cu parere de rau si nefiind nimic personal iti urez multa sanatate si jocuri multe..la alta echipa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2010 · Report post Brazilianul Stelei trece prin momente grele, intrucit sotia sa, Dulce, vrea să divorteze după ce Cancan a dezvaluit că fundasul a petrecut intr-un club de striptease. Adus in această vară de la Poli Timisoara, Eder Bonfim a inceput să-și facă loc in primul "11" al Stelei, dar lucrurile bune se opresc aici pentru el. Principala problemă a brazilianului vine de acasa nu din Ghencea. La finalul saptaminii trecute, conform Cancan, fundasul dreapta, impreună cu Ricardo Gomes si rapidistii Marius Constantin, Raduță si Bozovici ar fi iesit la un club din centrul Bucurestiului, unde ar fi petrecut cu citeva animatoare. Sotia lui Eder, aflată in Portugalia, a citit pe internet articolul si s-a suparat rau pe fotbalist, amenințind chiar cu divortul. "Nici nu i-a mai raspuns la telefon o perioada iar baiatul era terminat psihic, de aceea a jucat mai slab in ultimele meciuri", zic apropiatii stelistului. Afectat de cele intimplate, Bonfim se apară: "Am iesit in acea seara dar doar la un suc cu niste prieteni pentru a ne relaxa. Nu am facut nimic rau, iar dacă ar fi fost să stau cu femei pină dimineata, credeti că n-ar fi aparut poze? Eu sunt familist convins, am si o fetiță, Lara, de 4 ani. Îmi iubesc enorm sotia si copilul". Cum orice iesire după ora 23:00 sau cu 72 de ore inaintea unui meci oficial se penalizează cu o amendă de 10.000 de euro, stelistii s-au interesat prin diverse metode dacă Ricardo si Bonfim au iesit in club. "Nici unul dintre ei nu a fost sanctionat financiar pină acum pentru că nu s-a adeverit nimic", explică oameni de la echipa 150.000 de euro este salariul anual al lui Bonfim la Steaua. El a renuntat la bani pentru a veni in Ghencea, la Timisoara cîștigind cu 30.000 de euro mai mult. 204 minute jucase Bonfim pentru Steaua pină la meciul de aseara din Cupa Romaniei, cu Gaz Metan CFR Craiova. Eder Bonfim e prima optiune pentru postul de fundaș dreapta după ce Emeghara a suferit o ruptură musculara ce il va tine departe de gazon mai multe saptamini. "Vreau să demonstrez că am valoare si să evoluez din ce in ce mai bine. Chiar imi place cind sunt partide din trei in trei zile, e mai solicitant, dar e mai placut să joci fotbal decit să te antrenezi", a spus fotbalistul de 29 de ani. "Am fost afectat citeva zile, dar mi-a trecut datorită colegilor si tuturor celor de la Steaua. Vreau să joc bine si să rasplatesc increderea celor de aici, imi doresc să ajut acest club" - Eder Bonfim, fundaș Steaua "Am vorbit cu sotia mea să vina impreună cu fetita, in Bucuresti si să locuim impreuna Vreau să fie lingă mine, să nu mai existe probleme din cauza unor zvonuri lansate aiurea" - Eder Bonfim, fundaș Steaua "Bonfim e un baiat cuminte, care pune preț pe viata de familie. Îl cunosc de multă vreme si nu e genul care să aibă aventuri cu alte fete pentru că iși iubeste enorm sotia si fetita" - Cornel Teodorescu, agent FIFA Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post sper sa nu se accidenteze, am devenit suporterul numarul 1 al lui Bonfim de cand s-a accidentat Emeghara. Nu de alta, dar daca se accidenteaza si el, il vedem pe domnul tigan fundas dreapta si am incurcat-o si mai rau. despre brazilian, doar atat: nu e fotbalist rau, dar cred ca ii trebuie niste bretele ca mai mereu ii cad chilotii. in rest, sunt convins ca in timp, dupa ce se va acomoda cu orasul, cu clubul, va ajunge sa joace foarte bine. am incredere in el Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 29, 2010 · Report post 300.000 de euro pe acest jucator....mi se pare incredibil, este mai mult ca sigur sedat, ca sa nu alerge prea repede pentru coechipieri,execrabil, nu de de Steaua. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2010 (edited) · Report post Cand transferu era doar un zvon toti ziceati ca e varza,ca e un ratat. Tipic romanesc. Daca nu era in teren cu napoli ne luam si bataie de la napoli. Un prostanac (scuzati limbaju) mai sus zicea ca nu dribleaza pai tie iti trebuie fundasu sa dribleze? Daca le are cu pasele si tine de minge e foarte bun si a aratat asta si in meciu cu napoli. Am zis si mai sus daca nu era el in teren ne luam cateva goluri. Blazons ia zi tata atunci cu golu lu kapetanos nu a fost buna faza aia? Nu a fost buna centrarea? Nuuu,nu e brazilian ce naiba si tu esti roman. Edited October 2, 2010 by TrupSiSuflet-Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2010 · Report post dhoamne fereste... cum a putut ala sa zica ma ca nu ii place ca nu dribleaza=)) am trait sa o aud si pe asta... noua nu ne trebuie fundas care sa dribleze omule . ne trebuie fundas tehnic si cu perceptie mare ! nu fundas care sa dribleze .. eu zic sa gandesti de 10 ori inainte ... ca sa nu mai scoti perle Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2010 · Report post Nu e Ogararu,nu e Maicon si nici Ramos,dar jocul sau arata o usoara crestere : de plasament,de viziune,de viteza... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2010 · Report post Oricum,e peste ce-a jucat Emeghara sezonul asta... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 3, 2010 · Report post Nu va inteleg de ce il criticati uni dintre voi.Omu nu se misca rau,cu Napoli chiar mi-a placut cum a jucat.Ca valoare,eu zic ca este peste Emeghara,sau cel putin de valoare egala...deci sa-l vedem si in meciul cu Dinamo sau Utrecht. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2010 · Report post e intr-o crestere de forma, sper sa-l tina ceva timp. nu pare un transfer rau. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 20, 2010 · Report post Pacat ca a plecat Gigel Coman. Am fi avut niste benzi sclipitoare cu el si Gigel Modest jucator. Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Pacat ca a plecat Gigel Coman. Am fi avut niste benzi sclipitoare cu el si Gigel Modest jucator. De ce spui ca e modest ? Cu Dinamo a fost cel mai bun de pe teren , sau macar cel mai activ , a avut incursiuni , centrari bune , una chiar la gol , ocazii de gol , suturi la poarta ! Eu zic ca e destul de bun... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 21, 2010 · Report post Sa faca si el cv macar la Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 26, 2010 · Report post Reporter: Care este atmosfera in vestiarul Stelei după victoria de la Targu Mures Eder Bonfim: Acum cred că e o atmosferă buna Am câștigat greu la Targu Mures in minutul 92. Dar asa e in fotbal, poti să dai gol si in minutul unu si in minutele de prelungire, important e că am câștigat. R.: Cum abordează jucatorii stelisti ultimele meciuri din acest an? E. B.: Acum, echipa are un alt spirit si priveste altfel meciurile care urmeaza Vrem să câștigam ultimele trei meciuri si lumea să fie multumită de evolutiile noastre. Avem un moral bun si urmează meciul urmator, care este foarte important, cu CFR Cluj. Nu e un meci decisiv in lupta pentru titlu, noi vrem să câștigam, jucam acasa in fata propriilor suporteri. R.: Mai speră Steaua la titlu? E. B.: Sunt opt puncte față de primul loc, nu e o situatie usoara dar dacă luam meci cu meci si avem rezultate bune, putem ajunge acolo. R.: Ai revenit la meciul de la Targu Mureș după o accidentare. Cum te simti acum? E. B.: Am jucat la Targu Mureș 90 de minute. A fost putin greu, am venit după o pauză de trei saptamani, dar sunt in regulă acum. De la meci la meci ar trebui să mă simt din ce in ce mai bine. R.: Cum vezi concurenta puternică pentru postul de fundaș dreapta al Stelei? E. B.: Concurenta e buna Martinovic a jucat patru meciuri si a facut-o bine, Emeghara este un jucator bun. R.: Te-ai acomodat la Steaua? E. B.: M-am acomodat acum la Steaua. Cand am venit a fost putin greu, dar a venit Lacatus am inceput să joc mai mult, mă simt bine aici. R.: Sunt "bisericute" in lotul Stelei? E. B.: Cand nu se câștiga apar tot felul de motive. Dar Steaua are un grup unit, chiar dacă jucatorii vin din alte parti, unii de la Urziceni, altii adusi de Piturca Echipa e unita R.: Ce parere ai despre venirea lui Mihai Stoica la Steaua? E. B.: Cred că Steaua e mai puternică asa. Nu l-am cunoscut inainte personal, doar de la televizor, dar toată lumea de aici mi-a spus că e un baiat serios, care va ajuta echipa. R.: Îți place Bucurestiul? E. B.: Îmi place Bucurestiul, este un oraș mare. Sunt aici cu familia si ne place mai mult decat la Timisoara. Cred că mi se potriveste orasul. R.: Care sunt prietenii tai cei mai buni de la Steaua, cum iți petreci timpul in afara terenului cu ei? E. B : Ies mai mult cu Geraldo, cu Ricardo, noi vorbim portugheza Cu Geraldo vorbim mai mult despre Portugalia, eu am si jucat acolo. Ne vizitam, eu merg la el acasa el la mine. Mai si glumim, e bine in viață să mai faci si asta, nu doar seriozitate. R.: Ce parere ai despre decizia conducerii steliste de a pastra jucatorii in cantonament după fiecare meci? E. B.: E bine pentru echipă dacă noi stam mai mult in cantonament. Suntem profesionisti si trebuie să facem ce ne cere antrenorul. R.: Cum iți petreci timpul in cantonamente? E. B.: În cantonamente imi place să stau la laptop, să mă uit la un film, să vorbesc cu familia. R.: Cum ti se pare atmosfera de pe stadionul "Steaua" față de cea de pe "Dan Paltinisanu"? E. B.: Aici echipa este mare. Steaua are patru milioane de suporteri, sunt mult mai multi. Timisoara are suporteri buni, carora le place fotbalul, dar aici e mai bine, echipa este mai mare. Mediafax Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 10, 2010 · Report post - Eder, cum caracterizezi perioada petrecută pină acum la Steaua? - Mă simt foarte bine aici si cred ca per total, au fost sase luni bune pentru mine. Regretul cel mare e că echipa nu a cîștigat toate meciurile din campionat si sintem destul de departe de Otelul. - Cum a fost trecerea de la Poli Timisoara la Steaua? - Steaua e un nume mare, un club important. În Ghencea e presiune in plus, toată lumea vrea să cîștigam tot si asta e imposibil. sunt fericit că am ales Steaua si vreau să demonstrez că cei de aici nu s-au inselat atunci cind m-au achizitionat. Îți spun sincer, cind eram in Portugalia stiam doar de Steaua, nu auzisem de Rapid sau de Dinamo. - Cum e Lacatuș ca antrenor? - Oooo, un superom. El mi-a dat sansa să joc mai mult. E un campion, se vede asta din relatia pe care o are cu noi. E o atmosferă senzatională si asta numai datorită lui. Știe cum să ne incurajeze, ce să ne spună inainte de fiecare meci. - Se vorbeste despre posibila lui schimbare. - Eu nu inteleg de ce se schimbă antrenorii atit de des. Deja m-am saturat, sunt la Steaua de sase luni si am schimbat patru tehnicieni! Ok, inteleg, dacă echipa nu merge, schimbi o data dar nu atit de des. Îmi doresc enorm să ramină Lacatus cu o pregatire foarte bună in iarnă putem să ne atingem obiectivele stabilite de club. - Chiar, mai crezi că puteti recupera distanta față de Otelul? - Repet, e esential să raminem in acestă formulă: antrenori si jucatori. Cred că putem recupera punctele, in tur am avut destul de mult ghinion. Desi am jucat bine, nu am cîștigat cite meciuri am fi vrut. Cu tot respectul pentru Otelul, nu cred că in retur va putea cîștiga tot pentru a iesi campioana - Te-ai intilnit pină acum cu Ciobanul? - Doar de două ori. - Și cum a fost la negocierea contractului? - Aaa, nu am negociat cu el! M-am intilnit cu Argaseală si cu antrenorul de atunci, Victor Piturca - Cum ti se pare Oierul? - Un presedinte bun. Bagă singur bani la echipă si e normal că vrea să vadă si rezultate. Îl inteleg atunci cind ne critica - Dar nu te afecteaza - Pe mine personal, nu. Eu sunt platit aici să joc bine, să ajut echipa si incerc să fac asta la fiecare meci. - Urmează intilnirea cu Napoli. - Da, un meci cit un sezon. Știu ce ne asteapta dar mergem să cîștigam. - Italienii spun că va fi o atmosferă de or să vă tremure genunchii. - Ha-ha-ha, asa cred ei? Pai, la Steaua sunt numai jucatori cu experiență, care au jucat pe Anfield, care au meciuri in Champions League, cum să ne fie frica - Cum ar trebui să joace Steaua? - În nici un caz nu trebuie să ne baricadam in aparare pentru că sigur vom pierde. Mergem să cîștigam, să atacam, asa cum am facut-o si cu Utrecht, si cu Liverpool, dar si in prima repriză din meciul tur. - Cind ai plecat de la Timisoara s-a spus că ai fost prins stind pină tirziu intr-un club si că ai consumat alcool. - Știi cum e in Romania? Dacă beau un pahar cu vin rosu sunt imediat catalogat drept betiv. sunt om, imi place să ies, să beau o cafea, să stau la restaurant. Ce, fotbalistii nu sunt si ei oameni? Nu avem voie să ne relaxam, să ne distram? Se exagerează foarte mult. Dacă echipa nu merge, imediat se caută vinovatii: uite, Bonfim a stat la cafenea! Și uite asa, dintr-un lucru minor se face imediat o mare bombă! - S-a vorbit că ai fi fost la un pas de divort - Au fost momente mai dificile, dar important este că acum s-a rezolvat. Sotia si fiica mea erau departe, in Portugalia, eu aici. Acum au venit in Bucuresti, sunt mereu lingă mine, deci mă pot concentra sută la sută la fotbal. "Le cer suporterilor să ne sustină pentru că e esential sprijinul lor. Titlul il putem cuceri doar impreună!" Eder Bonfim "Îmi place mult faza ofensiva desi eu nu sunt un fotbalist foarte tehnic. Alerg mult si centrez!"- Eder Bonfim "Îmi place Romania, mă simt foarte bine aici. Am jucat si la Benfica cind eram tinar, dar cu siguranță nu pot considera Steaua un pas inapoi!" - Eder Bonfim 14 meciuri in toate competitiile a evoluat Bonfim in actualul sezon. El a marcat un gol si a pasat decisiv de două ori. gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 10, 2011 · Report post - Bonfi, mai rezisti in cantonament? - (Ride) Uite, eu rid, sunt fericit, nu sunt apasat că stau atitea zile aici. Asa e firea mea, vreau să am mereu zimbetul pe buze, să fac glume, poate că si timpul trece altfel dacă esti asa. Apoi, un profesionist trebuie să reziste, să reziste 18-20 de zile departe de casa asta ne e meseria. - Da, dar am vazut că la amicalul cu Koper ati sarit la bataie. Ce s-a intimplat? - Nu prea e bine ce am facut. Nu e bine pentru imaginea noastra pentru suporteri, insa pe undeva, e explicabil. - De ce? - Pentru că Szekely a suportat numai intrari dure. A fost lovit o data n-a zis nimic. A fost lovit a doua oara n-a zis nimic. Totusi, nu poti indura la nesfirsit, mai ales că o astfel de intrare te poate accidenta. - Și tu ai avut un conflict cu Lacatus - Da. Eu am fost un pic suparat că nu mi-a iesit o pasă si eram nervos. Eram si obosit, iar antrenorul a vrut să-mi reproseze ceva si eu nu l-am bagat in seama Nu m-am uitat la el, desi era lingă mine. Am gresit, ii cer scuze lui Lacatus Am vorbit intre noi, gata, am reglat lucrurile, mergem inainte. - Ai vrea să se amine campionatul? - Dacă se va decide asa, atunci ne supunem, desi ar fi greu incă un cantonament. - Dar tu ai prefera să se amine sau să joci chiar dacă e ger in Romania? - Hmmm... Nu vreau frig, mie imi place să fie mai cald, cum e aici, in Antalya. Mie mi-e foarte greu cind e zapada e tare nasol atunci, dar incerc să mă acomodez si cu problema asta. Un jucator profesionist trebuie să se adapteze la orice situatie. - Te motivează sau e o presiune in plus pentru tine că Steaua a cumparat in această iarnă un fundaș dreapta, pe Gabi Matei, dar care va veni din vara - Sub nici o formă nu e presiune. Gabi e un copil, e tinar, poate creste mult după ce face pasul spre o mare echipă cum e Steaua. Și acum am parte de o concurență puternica Emeghara si Martinovici pot juca si fundaș dreapta. Repet, nu e nici o problemă că va veni Matei la vara il astept, imi face chiar placere să-l invăț una-alta, să-l ajut să se integreze. "Nu-l cunosc pe Burdujan, sper că e un jucator bun, care să ne ajute. Era normal să vină un alt atacant după ce a plecat Stancu" - Eder Bonfim, fundaș Steaua "Fanii să nu ramină cu impresia că eu sunt un tip conflictual, dacă s-a intimplat ce s-a intimplat cu Lacatus sunt un tip linistit" - Eder Bonfim, fundaș Steaua gsp Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 4, 2011 · Report post Si-a reziliat astazi contractul cu Steaua. Share this post Link to post Share on other sites