Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua - U Craiova 2-1 (0-0)

275 posts in this topic

Degeaba vezi meciu la TV daca nu esti prezent in tribune sa iti incurajezi echipa

Degeaba vezi meciu la TV daca nu esti prezent in tribune sa iti incurajezi echipa

Fiecare dupa posibilitati, adica tu esti mai stelist decat ala care vede meciul la TV nu? :blink:

Lasa lumea sa vada unde vrea si unde poate meciul.

s-a dus minunea....a inceput ciobanul sa-si dea drumul la gura aia spurcata

tine cu Dinamo,il felicita pe il muce, se ia de Hagi......sa nu mai zic ca vrea si europa league.......

o sa se duca totul de rapa dupa 2-3 infrangeri

Atunci sa va vad caindu-va ;)

Vino tu de la Bacau ma, la 18 ani, de doua ori pana in Bucuresti ( o data pentru a cumpara bilete cu 2-3 zile inaintea meciului, si in ziua meciului ) :confused: !

Crezi ca eu nu imi doresc asta ?!

Cand o sa fiu si eu pe banii mei cu siguranta o sa vin si de la Sighetu Marmatiei, si de 5 ori pe saptamana daca va fi nevoie. Pana atunci stau si sufar in fata ... calculatorului pe cine stie ce site fantoma.. sau in cine stie ce bar.

Nu te mai crede tu " mai stelist " decat altii .

" Pentru a aduce publicul mai devreme la stadion si pentru a-l "incalzi" inainte de meciul cu Craiova, Steaua vrea să-i prezinte pe Ienei si compania chiar pe gazon.Chiar dacă va disputa meciul cu Craiova cu stadionul plin, Steaua vrea ca suporterii să creeze o atmosferă de zile mari. Tocmai de aceea, sefii din Ghencea doresc să facă o miscare de imagine, prin care să aducă fanii mai devreme la stadion, dar să-i si introducă mai repede in atmosfera intilnirii.

Emeric Ienei, viitorul presedinte, va fi rugat să iasă pe teren, in jurul orei 19:00, cu un ceas inainte de startul partidei, pentru a fi practic prezentat oficial la echipa E posibil ca el să fie insotit si de celelalte nume cu greutate in istoria Stelei pe care Piti le-a readus in club, in frunte cu Majearu. "

gesepe.

Edited by Andrei-Cristian

Salut ,

Din cauza job-ului nu pot ajunge la stadion sa-mi iau bilet.

Poate cineva sa-mi cumpere 2 bilete ( Peluza Sud )? Returnez cash'ul plus berea aferenta inainte de meci..

Multumesc !

Nu ca ti-ar fi luat cineva bilet. Sa nu-i ia nimeni nimic acestei zdrente ordinare :)) i-am luat eu.

Vino tu de la Bacau ma, la 18 ani, de doua ori pana in Bucuresti ( o data pentru a cumpara bilete cu 2-3 zile inaintea meciului, si in ziua meciului ) :confused: !

Crezi ca eu nu imi doresc asta ?!

Cand o sa fiu si eu pe banii mei cu siguranta o sa vin si de la Sighetu Marmatiei, si de 5 ori pe saptamana daca va fi nevoie. Pana atunci stau si sufar in fata ... calculatorului pe cine stie ce site fantoma.. sau in cine stie ce bar.

Nu te mai crede tu " mai stelist " decat altii .

Subscriu.Sunt la 300 km distanta....

nimeni nu este mai stelist ca altul, fiecare dupa posibilitati, ati mai vazut voi alta echipa in Romania in afare de Steaua, la a carui meciuri sa vin grupuri organizate din toata tara?? nu ati vazut, Steaua este cea mai iubita echipa,dar cum ziceam, fiecare vine sau nu vine la meciuri in functie de posibilitati, ce credeti ca baietii din grupuri vin tot timpul? mai lipsesc si ei, probleme sunt peste tot

Edited by AG

poate cineva sa imi mai ia si mie un bilet la sud ? fac cinste

subscriu vin de la 225km,total dus-intors 500km,mi-a luat BILET un tovaras mai vechi din Bucuresti,daca am vorbit cu el din timp :beer2: fiecare dupa posibilitati dar unii au si timp liber si finante da totusi prefera TV&NET :wall: FORZA Steaua....spre 24 !!!

Edited by TURKU

hai ma nu faceti si voi nici nu gest? sunt la munca si nu am cum sa ma duc la stadion ...

hai ma nu faceti si voi nici nu gest? sunt la munca si nu am cum sa ma duc la stadion ...

15 lazi de bere!

ceva suporterii care au facut deplasarea la alba? au fost incidente cu suporteri de la Cluj sau cu jandarmii?cum sa zis la TV?? :steag_sah_mic:

Are careva de dat 2 bilete la Tribuna 2, prin sectoarele 23-24? Platesc cashu + o bere. La bisnitari e 50 lei un bilet la a 2-a pisa-m-as pe ei.

La rugby nu veniti, da sa vedeti Fc Steaua va ingramaditi toti. :-j

Pai mai erau ma bilete la case :blink::blink::blink:

Nu mai e nici un bilet. Decat la fotolii.

Ma repet, are cineva 2 bilete in plus? Onorez cashu + o bere inainte de meci. Nu conteaza unde sunt biletele, mai putin la t0, t1 si fotolii.

Nu mai e nici un bilet. Decat la fotolii.

Ce-ai mah... :D

Acum 10 minute am venit din Ghencea si erau bilete, cine te-a pacalit? :blink:

Lol. Mai erau bilete? Unde? Cate?

Sau lasa. Spre 24, nu? :bananadance:

Nu, dar nu va inteleg... una este jegul si altceva este sa zici Fc Steaua in loc FC Steaua Bucuresti, este urat, si nu ii vad rostul.

@pytycrys

Peste tot, si nu prea multe.

Edited by Daniel-Ionut

Nu este urat, este adevarul. FC Steaua Bucuresti nu mai exista, exista doar Fc Steaua, asa ca, hai Craiova!

Ne vedem pe stadion, la proteste, fetelor! :D

Edited by Kellerman

Ok, continui.

Are cineva 2 bilete in plus? Onorez cashu + o bere inainte de meci. Nu conteaza unde sunt biletele, mai putin la t0, t1 si fotolii.

Nu este urat, este adevarul. FC Steaua Bucuresti nu mai exista, exista doar Fc Steaua, asa ca, hai Craiova!

Exista Craiova-maxima.ro pentru "hai Craiova" ...

Sign in to follow this  
Followers 0