Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Steaua - U Craiova 2-1 (0-0)

275 posts in this topic

Sambata 31 iulie 2010, de la 20:00, in Templul Fotbalului Romanesc,

Steaua Bucuresti “ U Craiova,

in cea de a doua etapa a noii editii de campionat. Meciul va fi transmis de DIGI SPORT.

Steaua intalneste consecutiv o a doua echipa studenteasca, iar rezultatul va fi din nou, mai mult ca sigur, favorabil culorilor ros-albastre.

Nu doresc sa motivez. E mai mult o asteptare din partea mea. Doresc ca pe Ghencea sa nu mai castige nimeni nici macar un punct si de data asta dorinta mea se bazeaza pe noua echipa a Stelei condusa de Piturca. Pe Noua Steaua!

Asadar, Steaua - Craiova: 1, intr-un meci spectaculos desigur. Care ii va determina si pe cei mai aprigi contestatari ai lui Piti, sa creada in echipa.

FORZA Steaua!

Edited by Virgil

Am si eu o intrebare.

Biletele se iau tot asa ca in sezonul trecut, ca in Baghdad? Trebuie sa ne ducem fiecare cu buletinul sau se pot lua mai multe cu un buletin? Daca stie cineva... multumesc anticipat.

Mai vine cineva in Tribuna II sect. 24? Baietii de la Sud se intorc in peluza?

Ps: Muje la prazari.

Am si eu 2 intrebari :

1.Ceva cum a zis si SuperstaR18

2. Daca ma duc cu carnetul de elev beneficiez de o reducere? ceva acolo :))

Am si eu 2 intrebari :

1.Ceva cum a zis si SuperstaR18

2. Daca ma duc cu carnetul de elev beneficiez de o reducere? ceva acolo :))

Da, doar daca ai medii de peste 8.

Da, doar daca ai medii de peste 8.

Bai io vorbesc serios :)) Si am medii peste 8 :P

Edited by iNsTiGaToR

Nu doresc sa motivez. E mai mult o asteptare din partea mea. Doresc ca pe Ghencea sa nu mai castige nimeni nici macar un punct si de data asta dorinta mea se bazeaza pe noua echipa a Stelei condusa de Piturca. Pe Noua Steaua!

Sa speram ca asa va fi Virgile! :)

Meciul e mai greu. Mult mai greu decat cel de la Alba Iulia. Va conta si aportul publicului dupa parerea mea, mai ales ca e primul joc oficial acasa, in Ghencea.

FORZA Steaua !!!

si sa nu fii din oltenia

Sunt din Bucuresti, la 2 pasi de stadion

Edited by iNsTiGaToR

Sunt din Bucuresti, la 2 pasi de stadion

Bai, dar tu crezi ca te duci cu carnetul de note sa ti se dea reducere 50% ca la abonamentele RATB? :blink::)

Doar am intrebat...imi zicea un coleg ieri si am vrut sa ma asigur.. (da reducere 50% la abonamentele RATB?...)

De invins vom invinge,ramane de vazut cu vom juca,mai ales ca e primul meci acasa.

sa speram ca vom invinge , Craiova a jucat foarte bine in meciul cu CFR , sau CFR au fost prea slabi :)) , nu tre sa ii neglijam

:steag_cruce_invers:

Doar am intrebat...imi zicea un coleg ieri si am vrut sa ma asigur.. (da reducere 50% la abonamentele RATB?...)
daca stai asa de aproape vreau si eu un bilet la Peluza Nord(peluza 1) ca nu am timp sa vin tocmai de la 225km.iar pe fcsbticketing se poate lua doar la tribune:( da-mi PM daca poti sa ma ajuti,ca meciul asta se va juca cu casa INCHISA este foarte mare INTERES Edited by TURKU

FC Steaua anunta ca biletele pentru partida dintre FC Steaua si Universitatea Craiova contand pentru etapa a 2-a a Ligii I, sunt disponibile la casele de bilete ale stadionului incepand de miercuri, 28 iulie 2010.

Programul caselor de bilete este urmatorul:

Miercuri, 28 iulie - 12:00 - 20:00Joi, 29 iulie- 12:00 - 20:00Vineri, 30 iulie - 12:00 - 20:00

Sambata, 31 iulie- 10:00 - 20:30

Preturile biletelor pentru meciul cu Universitatea Craiova sunt urmatoarele:

Peluze - 10 lei

Tribuna a II-a - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei

Copiii cu varsta de pana la 10 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care sa-i tina in brate si care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.

FC Steaua Bucuresti le atrage atentia spectatorilor care vor sa participe la partida Steaua - Universitatea Craiova sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

Spectatorii sunt rugati sa respecte urmatoarele reguli:

1) accesul spectatorilor se face doar prin portile indicate pe bilet

2) spectatorii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet

3) spectatorii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei

4)spectatorii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete

5) accesul spectatorilor la Peluza II va fi facut numai pe partea tribunei a II-a.

Pe stadionul Steaua, spectatorilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:

a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)

b) cu bauturi alcoolice

c) sub influenta alcoolului

d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)

e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)

f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc

g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 MM

h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie,ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica

i) cu camere de filmat de tip handycam

Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.

batem stai linistit:X:X fular-campionii

sa speram ca vom invinge , Craiova a jucat foarte bine in meciul cu CFR , sau CFR au fost prea slabi :)) , nu tre sa ii neglijam

:steag_cruce_invers:

@Turku eu zic sa nu risti ...si anu trecut puteai lua 4 bilete pe un buletin si cand intrai daca nu aveai numele din buletin pe bilet sal pa dnd ciuciu meci :D .

Edited by Ro.OBert

@Turku eu zic sa nu risti ...si anu trecut puteai lua 4 bilete pe un buletin si cand intrai daca nu aveai numele din buletin pe bilet sal pa dnd ciuciu meci :D .

Cand puteai lua 4 bilete pe un buletin, nu-ti cerea nimeni nimic, nu puteau fi 4 persoane cu acelasi buletin.Ce zici tu se intampla in perioada "interdictiilor" date de club, cand se putea cumpara un singur bilet/buletin.

Edited by dayra

Deci ..nu prea sunt in tema la faza asta cu biletele... pot sa iau mai multe pe un buletin si fara sa existe vreo problema la intrare?

intereseaza'te la case, daca tot zici k stai langa stadion

Nu stau chiar langa... stau la moghioros..si nici n-am cand sa ma duc ca maine plec la mare

A reusit cineva sa-si ia bilet online deocamdata,eu intru pe cont si nu-mi apare optiunea de a emite biletul :|.E adevarat ca nu se mai poate la peluza din modul online?

Mai vine cineva in Tribuna II sect. 24? Baietii de la Sud se intorc in peluza?

Ps: Muje la prazari.

Imi repet intrebarea.

A reusit cineva sa-si ia bilet online deocamdata,eu intru pe cont si nu-mi apare optiunea de a emite biletul :| .E adevarat ca nu se mai poate la peluza din modul online?

Pai stai ca biletele se pun in vanzare miercuri... poate atunci o sa poti.

Am intrebat fiindca din ce imi aduceam aminte,parca inainte puteai sa le iei de pe Internet cu 1-2 zile avans.Multumesc,o sa mai vad.

Sign in to follow this  
Followers 0