Posted August 24, 2010 (edited) · Report post Sport.ro ora 17:00 Steaua II-Snavgov,intrarea cred ca va fi LIBERA/GRATIS nicaieri nu scrie ceva legat de bilete la acest meci de cupa Edited August 24, 2010 by TURKU Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2010 (edited) · Report post Exista in tara asta un site unde sa vad si eu ce meciuri au fost pana acum in Cupa Romaniei sau macar pe cele din runda de saptamana aceasta ? Scuze ca am postat aici, dar n-am gasit un topic specific Cupei. LE: Am gasit pe Soccerway. La noi nu. Edited August 24, 2010 by *Alecs* Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2010 · Report post Exista in tara asta un site unde sa vad si eu ce meciuri au fost pana acum in Cupa Romaniei sau macar pe cele din runda de saptamana aceasta ? Scuze ca am postat aici, dar n-am gasit un topic specific Cupei. LE: Am gasit pe Soccerway. La noi nu. [/quo http://www.frfotbal.ro/index.php?competition_id=4. Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2010 · Report post Nu imi vine sa cred ce vad pe teren in meciul asta de Cupa. De ce rahat se mai continua cu Baciu? Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2010 · Report post pacat ca Steaua 2 a pierdut,asa repede Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 24, 2010 · Report post Baciule ai facut-o de oaie Cezarica si tu la fel cum ai iesit la faza aia la 16m Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 28, 2010 · Report post Baciule ai facut-o de oaie Cezarica si tu la fel cum ai iesit la faza aia la 16m Cezarica e tanar macar. Dar la experienta lui Baciu sa greseti in halul ala... Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 29, 2010 · Report post Cine vrea sa vada cs otopeni - Steaua II : http://livesport1.us/tv1.html Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2010 · Report post EXCLUSIV / Becali: " Steaua II s-a desfiintat! Toti jucatorii semnează cu Urziceni" Mai vedem din parti Steaua 2. Mii de _)_ in gura ciobanului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 1, 2010 · Report post Dar vad ca va afecteaza nu gluma aceasta desfiintare a Stelei 2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 2, 2010 · Report post Inchideti forumul sau schimbati-i numele in Unirea Steaua II Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2010 · Report post Cata rautate-n cartier... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2010 · Report post Dar vad ca va afecteaza nu gluma aceasta desfiintare a Stelei 2 Pai pentru mine fotbalul are farmec cand vezi tinerii crescand, nu cand cumperi gloabe de la altii. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 3, 2010 · Report post Intrarea la Steaua II - Juventus se face cu bilet! ABONAȚII CLUBULUI ROȘ-ALBASTRU AU INTRAREA LIBERĂ‚ Conducerea clubului Steaua Bucuresti anunță spectatorii doritori să vadă ecgipa secundă că pretul unui bilet la meciul Steaua II - Juventus Bucuresti, care se va disputa sambata 4 septembrie, de la ora 11:00, pe terenul 5 din Complexul Sportiv Steaua este de 5 de lei. Abonatii clubului roș-albastru au intrarea gratuita Casele de bilete vor fi deschise sambata 4 septembrie, incepand cu ora 10:00. Sursa: Liga2.ro Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2010 · Report post A batut Steaua 2 . Dar dinam00000000000 2 , pekinezii obositi, au luat-o-n gingii cu 4-0 de la SAGEATA NAVODARI ATAT. pacat ca nu o sa vad Steaua 2 la Navodari ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 4, 2010 · Report post Steaua II București - Juventus București / FINAL 1-0 Arbitru: Decă Daniel (Brăila); Asistenți: Teodor Cătălin (Brăila) și Ilieș Dan Lucian (Brașov) Steaua II: Zapata - Mustață, Martinovic, Baciu, Lupu - Lazăr, Apostol, Ricardo, Năstăsie - Văduva, C. Matei Antrenor: Leo Strizu â–șmin 46: 1-0. Ricardo Gomes deschide scorul cu un șut din afara careului Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 6, 2010 · Report post sa speram ca nu se vor desfiinta...dar slabe sanse...tinand cont de vorbele lui "Ciobi Gal" :( Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 8, 2010 · Report post Ce echipa a avut Steaua 2.Zapata,Baciu,Martinovik,Apostol,Ricardo. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 (edited) · Report post Stie careva unde pot sa vad si eu dunarea galati - Steaua II ? Dunarea Galati - Steaua II, la pauza, 1-3 Pentru Steaua II au marcat Rusu(10,17) si Bejan(31) Edited September 11, 2010 by Adrian Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 · Report post S-a terminat 3-2 pt Steaua II. Un alt rezultat , Sageata Navodari 3 - 0 Astra Giurgiu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 11, 2010 (edited) · Report post sa speram ca nu se va desfiinta...poate uita maimuta de la loja si lasa echipa in Liga a2a...oricum n-are unde sa duca jucatorii care au ramas...din cate am inteles doar 6 au semnat cu Urziceni... apropo...stiti cu ce echipa au jucat azi ??? cu ce prim 11??? ma gandesc ca : zapata - mustata,Baciu,martinovici,tosca-ionescu,ricardo,onicas,apostol,lazar-nastasie NU SE VA DESFIINTA Steaua 2...a zis-o chiar "jijiotul"...este ,cred, prima decizie buna pe care o ia de cand a venit la Steaua...mai ales ca a fost pus intr-o astfel de situatie... !!! FORZA !!! Edited September 11, 2010 by bogdinho' Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 25, 2010 · Report post Meciul Dinamo II - Steaua II, care contează pentru etapa a V-a a ligii secunde, se va disputa pe stadionul central din "Complexul Sportiv Dinamo". 2 RON, un bilet la Tribuna 0 Conducerea clubului a anuntat ca la meciul Dinamo 2 - Steaua 2 vor fi puse in vanzare bilete doar la Tribuna 0 a stadionului din Soseaua Stefan cel Mare. Un bilet la Tribuna 0 costa 2 RON, Tribuna a II-a, Peluza I si Peluza Catalin Hildan fiind inchise pentru aceasta partida. Programul caselor de bilete Casele de bilete ale stadionului din Calea Floreasca vor fi deschise duminica, la ora 9.00, cu trei ore inaintea meciului Dinamo 2 - Steaua 2. Atentie! Pentru meciul Dinamo 2 - Steaua 2, casele de bilete din Soseaua Stefan cel Mare vor fi inchise, biletele pentru aceasta partida urmand sa fie puse in vanzare doar la portile de acces din Calea Floreasca. Acces in stadion Acces Tribuna 0: Calea Floreasca Acces TV si Masa Presei: Bd. Barbu Vacarescu Acces Fotoreporteri: Calea Floreasca Brigada de arbitri si observatori Arbitru: Radu Petrescu (Bucuresti) Asistent 1: Bogdan Gheorghe (Bucuresti) Asistent 2: Vasile Dan Popescu (Buzau) Rezerva: Paul Iulian Coman (Popesti Leordeni) Observator: Ion Rotaru (Galati) Observator: Cornel Fecioru (Bucuresti) Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 2, 2010 · Report post Cu echipa machedona Sageata Navodari, fosta Stejaru, Steaua II a facut blat. Asadar cronica acestui meci nu va mai fi prezentata. La **** gigii becalii!! Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2010 · Report post Cu echipa machedona Sageata Navodari, fosta Stejaru, Steaua II a facut blat. Asadar cronica acestui meci nu va mai fi prezentata. La **** gigii becalii!! Asa ne crestem jucatorii... Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 7, 2010 · Report post Mda, a batut Sageata ... etapa viitoare Sageata intalneste Delta Tulcea si Steaua II pe Gloria Buzau in deplasare, ex-Steluta. =D Să ne fie cu noroc. Share this post Link to post Share on other sites