Posted July 6, 2010 · Report post Il strica ne-a Gigi si pe asta, dupa primul meci si primul gol o sa valoreze 30 milioane de euro. Asta e prima varianta, mai exista si o a doua varianta, adica cazul Elton si astfel sa zica ne-a Gigi ca n-are nevoie de circari la echipa. In concluzie, sunt 2 variante clare si proaste pentru acest pusti, cale de mijloc nu exista. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post Cata maturitate la un fotbalist de 18 ani! Sa stie el inca de la aceasta varsta ce poate si ce nu poate! Senzational! Astept sa vad ce o sa zica cand o sa-l puna Piti sa se apere. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post Ce urat arata "Noul Hagi din Ghencea" Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post la prima vedere pare un transfer foarte bun... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post aceiasi replica " sunt stelist de mic " Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post la prima vedere pare un transfer foarte bun... Da,multi au parut asa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post Si cand te gandesti cati au fost "noul Hagi" .. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 (edited) · Report post Macar se aduc jucatori tineri,chiar daca nu au viitor aici. Edited July 6, 2010 by cristi cosor Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post E un transfer bun. Piturca aduce tineri, insa trebuie si noi sa avem rabdare..2-3-4 ani.. are 18 ani... insa e un jucator de mare perspectiva, ganditi-va la Radoi, cum a fost luat tot de Piti... el are ochi pentru fotbalisti, si Steaua o sa straluceasca din nou! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post CITAT Cristi cosor: Macar se aduc jucatori tineri,chiar daca nu au viitor aici. bicfalvi , Tudose etc astia nu erau tineri? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post CITAT AG: aceiasi replica " sunt stelist de mic " dap, aceeasi replica data de aceiasi oameni. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post Great news! -What? Inca un Hagi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post la cati de Hagi am avut in ultimii 5 ani trebuia sa luam mondialul Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 6, 2010 · Report post ).....numai Hagi (C.Matei) Messi (F. Matei) Kaka (Radut) avem ....prima data sa joace si sa arate ca merita sa poarte tricoul Stelei Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post Aveam o parere relativ buna despre acest tanar,dar cand am auzit raspunsul la intrebarea : "care este idolul tau?" , am ramas perplex.Nu l-a nominalizat decat pe Zidane,iar dom`soara reporter care il intervieva a adus vorba de Hagi,Dan Petrescu etc. dar degeaba,venerabilului nu i-au placut acesti jucatori. Poate ca exagerez si eu,dar deja nu mai imi place de el. P.S.:Daca stau bine sa ma gandesc,cred ca Elton era mai bun. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post CITAT Tanaru` Young: Aveam o parere relativ buna despre acest tanar,dar cand am auzit raspunsul la intrebarea : "care este idolul tau?" , am ramas perplex.Nu l-a nominalizat decat pe Zidane,iar dom`soara reporter care il intervieva a adus vorba de Hagi,Dan Petrescu etc. dar degeaba,venerabilului nu i-au placut acesti jucatori. Poate ca exagerez si eu,dar deja nu mai imi place de el. P.S.:Daca stau bine sa ma gandesc,cred ca Elton era mai bun. Cred ca nu e o problema faptul ca il are idol pe Zidane. Cu cat tintesti mai sus cu cat ai sanse sa ajungi mai sus. Ne place sau nu, Zidane a fost peste Hagi. Ramane de vazut ce e de capul lui. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post CITAT Tanaru` Young: Aveam o parere relativ buna despre acest tanar,dar cand am auzit raspunsul la intrebarea : "care este idolul tau?" , am ramas perplex.Nu l-a nominalizat decat pe Zidane,iar dom`soara reporter care il intervieva a adus vorba de Hagi,Dan Petrescu etc. dar degeaba,venerabilului nu i-au placut acesti jucatori. Poate ca exagerez si eu,dar deja nu mai imi place de el. P.S.:Daca stau bine sa ma gandesc,cred ca Elton era mai bun. Si daca il avea pe Tshabalala? Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post Tshabalala am inteles ca e dorit de Steaua dupa ce a fost refuzat de Urziceni,asta-i buna. In fine,nu ma intereseaza pe cine are ca idol si nu am spus ca este o problema faptul ca si l-a ales pe Zidane.Ceea ce m-a dezgustat insa,a fost faptul ca , nici macar din bun simt si respect pentru niste jucatori adevarati,nu i-a mentionat pe-ai nostri.Halal nationalism ! Din partea mea , sa-l aiba idol si pe ultimul jucator al nationalei Trinidad&Tobago. E drept,este talentat si are potential,dar tare mi-e ca si-a semnat sentinta prin venirea la echipa gibonului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post CITAT AG: aceiasi replica " sunt stelist de mic " E la moda replica asta ,la fel si aia "e noul Hagi". E un transfer bun pentru ca e tanar ,dar cum a mai zis si chodi do pi%u010De are 2 variante. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post Daaa... nu inteleg cum alde Hagi v. 6.2. astia sunt din ce in ce mai multi si mai departe ca valoare de original si totusi se insista cu pomposul: "noul Hagi"... Eu m-as bucura si cu noul anonim de valoare de la Steaua decat cu astia care seamana dar... nu rasare nimic... Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post CITAT Tanaru` Young: Tshabalala am inteles ca e dorit de Steaua dupa ce a fost refuzat de Urziceni,asta-i buna. In fine,nu ma intereseaza pe cine are ca idol si nu am spus ca este o problema faptul ca si l-a ales pe Zidane.Ceea ce m-a dezgustat insa,a fost faptul ca , nici macar din bun simt si respect pentru niste jucatori adevarati,nu i-a mentionat pe-ai nostri.Halal nationalism ! Din partea mea , sa-l aiba idol si pe ultimul jucator al nationalei Trinidad&Tobago. E drept,este talentat si are potential,dar tare mi-e ca si-a semnat sentinta prin venirea la echipa gibonului. Bag mana in foc ca nu-i stie, la cum vorbeste pare smecheras si tolomac, astia cam mor sperante tocmai pentru ca nu-si vad lungul nasului iar Ghencea... e cimitirul perfect pentru ei. Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 7, 2010 · Report post Matei noul Messi, asta tot matei noul Hagi urmatorul va fi un cristiano Ronaldo. Share this post Link to post Share on other sites