Maye

Liga Campionilor, Editia 2010-2011

Liga Campionilor, editia 2010-2011   104 members have voted

1. 1. Cine crezi ca va Castiga Liga Campionilor in acest sezon?

• AC Milan
      3
    • Internazionale Milano
      3
    • Bayern Munchen
      4
    • Real Madrid
      14
    • Barcelona
      60
    • Manchester United
      12
    • Chelsea
      3
    • Alta (specifica)
      5

Please sign in or register to vote in this poll.

665 posts in this topic

Uite ma Alecs, ca sa nu mai fi suparat :

2wfqtrd.jpg

:D

Oricum United castiga Liga ! :)

Cum am mai spus,pana la urma ramane rezultatul din teren,Barcelona merge in finala...

N-am prea zis nimic de arbitraj dupa meciul tur,dar in seara asta,cum spuneti si voi,i-a cam ciupit arbitrul pe Real.Pentru Barcelona s-a cam dat orice fault,pentru Real nu.Cred ca si golul lui Higuian putea fi lasat,la faza aia Ronaldo a cazut pe Mascherano dupa un contact cu un jucator de la Barcelona,n-a avut intentie sa-l loveasca pe argentinian...Insa,pana la urma si asta face parte din joc,Mourinho ar trebui sa stie mai bine...

Va fi o finala interesanta si din punct de vedere al arbitrajului,intre "furatii" din Manchester si "ajutatii" din Barcelona ! :)

Ala e primul Oscar.

Eu ti-am spus, Maye. Sa nu te aud ca te plangi dupa finala ca nu stiu din ce motive nu a castigat United. Eu unul sunt resemnat de pe acum si nu imi fac sperante.

Si fiindca stiu ca urmaresti Premier League de ceva vreme, la fel ca si Ronnie si la fel ca si MoWeed, simpatizant al echipei Liverpool, care banuiesc ca a vazut mai multe meciuri ale cormoranilor decat noi 3, vreau sa va intreb ceva:

Voi va aduceti vreodata aminte de vreo faza in Premier League in care Mascherano simula asa? Eu sincer nu-mi aduc aminte de nici macar una, in schimb in cele 4 Clasice, imi vin in minte cel putin 3-4 astfel de faze.

Lucru ce ar demonstra faptul ca a fost invatat la Barcelona sa simuleze.

Si ar mai fi un lucru: De ce de fiecare data cand sunt intrebati de arbitraj, Guardiola, Sandro Rosell sau alte persoane din cadrul clubului, raspund "nu doresc sa comentez" ? Nu cumva fiindca in sinea lor stiu si ei ca deciziile le-au fost favorabile, iar daca n-ar recunoaste ar cadea in penibil si le-ar scadea credibilitatea, iar daca ar recunoaste li s-ar mai lua din glorie ?

Edited by *Alecs*

Cu mic,cu mare ne-am adunat sa vedem si al 4 lea episod din El Clasico,varianta retur de Champions League. Nu vom mai vedea vreodata echipa care sa paseze precum Barcelona,sunt admirabili cand paseaza pentru a ataca. Revenind la realitate,cele mai multe pase inca se realizeaza intre inchizator si fundasii centrali,ceea ce si duce la posesiile acelea de nu le contabilizezi nici pe pc. Este dezamagitor ca Barcelona a ajuns sa aiba acest ''impuls'' din partea forului organizator al competitiei. Mi-aduc aminte de Rivaldo,de Ronaldinho,oh,si ei erau la fel de magici precum Messi,dar nu-mi aduc sa fi trebuit sa fie impinsi si lasati sa-si duca rolul teatral pana cand cade cortina.

Eu as fi mers pe o formula cu Di Maria fundas stanga si Marcelo om la om pentru Messi cu Ronaldo extrema stanga. Gonzalo Higuain este unul din favoritii mei,dar el si cu Kaka nu aveau ce cauta pe teren,o alegere nedreapta pentru Benzema si Ozil. Primii doi nu prea au avut activitate din cauza accidentarilor si se vede ca nu sunt in forma la care au gasit gloria.

E amuzant si trist ca tocmai acest belgian a fost delegat,desi el fusese trecut pe o oarecare lista neagra de catre Mourinho. Nu c-ar fi Mourinho baba cea rea,dar se subintelege... Golul anulat e o dovada a nesimtirii acestui arbitru.

Se pare ca 11 contra 11 este un pic mai greu. Dincolo de toate comentariile pline de entuziasm,trebuie tinut cont ca Real Madrid nu a pierdut in 3 din cele 4 episoade,ba chiar a si castigat un trofeu.

UNITED for Champions League !

Edited by blindica

@ Alecs

Probabil s-a molipsit :D

Boys, mai este o semifinala, United-Schalke, in caz ca nu stiati :D

Intr-adevar, arbitrul a "tras" putin cu Barcelona: nu mai mult insa decat acel 5% care se acorda gazdelor, procent de care probabil a beneficiat si Realul in tur, dar care nu s-a putut observa atat de clar pentru ca Barca (Messi) a invins fara drept de apel.

Totusi, cam multe lamentari (de la comentatori pana la suporteri) pentru golul anulat (corect) lui Real; ba, mai mult, unii cred ca avem de-a face cu o teorie a conspiratiei impotriva lui Real.

In lupta pentru castigarea a trei trofee, Barca a triumfat in doua (campionat si Liga Campionilor), iar Realul intr-o competitie secundara, si acolo insa cu greu. Cu o mentalitate de echipa mica, asa cum s-a prezentat Realul in cele patru confruntari din acest an, nu ai cum sa faci fata unei echipe mai valoroase - iar faptul ca inclusiv Mourinho arunca vina pe arbitraje, nerecunoscand superioritatea adversarului, mi se pare inacceptabil pentru un antrenor de talia lui.

Edited by Tupac Amaru

Ca sa crezi ca exista o teorie a conspiratiei impotriva unui COLOS ca Real Madrid trebuie sa ai ceva imaginatie...Si da, sunt si eu de aceeasi parere, arbitrajul de aseara a fost pro-Barcelona. Daca jucatorii Barcelonei nu vor inceta cu caderile alea exagerate, eu zic ca si-ar putea pierde un pic din popularitate. Deja mie mi-au cam lasat un gust amar. Oare chiar nu mai exista nicio echipa in lume care sa practice un fotbal ca pe vremurile alea mai romantice :no: ? Ok, inteleg ca Mourinho este un om care ar calca orice in picioare doar ca sa castige un trofeu (orice trofeu) si ca ar fi in stare sa isi puna jucatorii sa macelareasca echipa adversa, daaaaaaaaaaaaaaaaar asta nu inseamna ca trebuie sa te cobori la nivelul sau.

Pacat.

Edited by SuperstaR18

Tiki-Taka Barcelonaaa :D

Barcelona a jucat aseara cel mai frumos anti-fotbal, daca se poate spune asa. realul nu a jucat mai nimic, pentru ca nu a putut.

dar vaicarelile si teatrul jucat de trupa lui guardiola m-au facut sa imi doresc sa vad Schalke 04 castigand Liga anul asta!

Fie vorba intre noi acum Barcelona n-ar avea loc nici la judeteana la noi. Eu propun sa se desfiinteze echipa asta pentru ca a eliminat o echipa de-a lui mourinho. Este cea mai mare crima posibila sa elimini o echipa pe care o antreneaza mourinho, cat tupeu!!

Pentru statistici : United - Schalke 4-1 :D

Boys, mai este o semifinala, United-Schalke, in caz ca nu stiati :D

Ce zici de United cu Barca in finala?Interesant meci.Stie deja tot mapamondul ca tin cu Barca,dar nu ma pot intreba deja ce plan are acum Ferguson impotriva Barcei.Nu cred ca mai greseste el incaodata,de aceea sunt reticent in ceea ce priveste deznodamantul partidei.Dar oricum ma bucur ca i-am oparit pe ''galactici''.Visca el Barca!

Impresiile dupa prima repriza:

1) United joaca acelasi fotbal ca Realul. Doar ca nu joaca dur, nu fauleaza la limita regulamentului

2) Ce fundas e Vidic. Foarte mare.

3) Barca trebuine neaparat sa-l cloneze pe Xavi.

4) Dani Alves e Banel 2.

5) Ofside la gol. Si a gresit si Pique ca nu a mai venit cu adversarul direct.

6) Mesi n-are target sa dea gol.. ci urechi la cat mai multi. Momentan are 3 la activ :D

perfect.

:D

ronnie, sper ca nu te faci emo acum ...

Edited by Kellerman

Barca e mare...

Puteau porcii astia de la UEFA sa faca de data asta o exceptie si sa le dea si celor de la Manchester o minge!... :whistle:

Ce ar fi de spus dupa un astfel de meci?Multumesc ,Doamne,ca sunt contemporan cu jucatorii astia magnifici!

Barca e mare...

Eu zic ca United e mica...

Eu zic ca United e mica...

Eu zic ca Barca are capacitatea sa reduca la momentul actual orice echipa valoroasa la nivelul unei echipe mici. Asa au facut si cu Real Madrid si de fiecare data in alte meciuri.

Na, ca au castigat si fara ajutor, si fara simulari si alte chestii care le-au fost reprosate.

Busques si-a luat portia de pedeapsa pentr usimularile din trecut, minge primita in plin in fata si inca o lovitura prin piept sau abdomen de la Valenica, involuntar.

N-a avut istoric finala.In afara de primele 10 minute,United n-a reusit sa tina pasul.Asta e,Barcelona e cea mai buna.

Nu reusesc sa inteleg care e faza cu fotbalul spectacol senzatio-mega-fantastic al barcelonei care in 99% din timp face ceva absolut nemaivazut...pase scurte intre mijlocasi si fundasi...complet boring.

Utd slaba de tot and comentatorul mai avea un pic si se ducea in teren si ii sugea pl piticului de Messi :| cat de pupincurist ca si comentator neutru si profesionist sa fi ?

De ce nimeni nu poate sa o copieze si sa castige jucand lafel de ..boring? :dry: