Posted June 2, 2010 · Report post ma repet atunci:)). prezent. ne putem intalni maine de la pranz daca esti si tu liber desigur libera cei care mai aveti posibilitatea la munca, mai scoateti...or sa se consume repede. la marsul cu 62 am avut cateva mii de afise Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2010 · Report post Am lipit si eu azi pe Mosilor, Vatra Luminoasa si cateva pe la Romana. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2010 (edited) · Report post Am lipit si eu vreo 70 in seara asta de la piata sudului spre eroii revolutiei... dar e naspa singur plm merge greu, o sa mai printez si eu maine la munca vreo 200.. Edited June 2, 2010 by Mihai Nita Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2010 · Report post faceti echipe de 2-3 persoane, merge super repede, si incercati sa va axati pe zona rosie. daca aveti probleme cu "dusmanii" dati un telefon Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 2, 2010 · Report post Echipele de interventie sunt pe pozitii Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 (edited) · Report post faceti echipe de 2-3 persoane, merge super repede, si incercati sa va axati pe zona rosie. daca aveti probleme cu "dusmanii" dati un telefon Deja am anticipat miscarea Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Am rezolvat Dristor, N.Grigorescu, Titan, Muncii, Iancului, Vitan, si zona rosie desigur Edited June 3, 2010 by ManiaCU Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post trebuie sa precizam ca in timpul acestei actiuni niciun membru AISS nu a fost ranit Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 (edited) · Report post dupa ce s-au postat afise in preajma stadionului Dinamo,vreau sa vad daca vei mai putea spune acelasi lucru si dupa seara de duminica din Dumars eu personal,multumesc celui-celor care a/au avut ideea de "a-i invita" pe caini la eveniment...sper din tot sufletul sa nu regrete gestul trebuie sa precizam ca in timpul acestei actiuni niciun membru AISS nu a fost ranit Edited June 3, 2010 by NicoSoulSteaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Personal mi se pare o tampenie faptul ca ati ajuns sa puneti afise pe acea statuie...chiar degradant as spune pentru o asociatie ca a noastra. Oricum..incet incet lucrurile se schimba si nu mai este ce a fost oricat de bine am da in comunicate ca si asociatie! Asta e imaginea pe care dorim sa o cream? Care a fost scopul lipirii acelui afis acolo? sa aratam ca suntem mari si tari? sa provocam un scandal in ziua evenimentului? sa se organizeze ei cumva si sa pandeasca pe cei ce vin la eveniment, eventual provicia?! In fine...voi stiti mai bine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 (edited) · Report post Hai mai da-i in plm de caini. Ei s-au bucurat in Ghencea cand au luat titlu, o ghidusie mica nu are lumea voie sa faca. Oricum, de venit, veneau si fara afisele alea, crezi ca nu au oameni care sa fie geana pe siteul asta?! In alta ordine de idei, am enspe afise color si o sa trag inca 100 alb-negru, un borcan si jumatate de aracet si una pensula. Ne vedem si noi in seara asta in Poli-regie, sa le lipim? Edited June 3, 2010 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 (edited) · Report post Argumentele tale nu sunt tocmai solide. AISS nu este brigada sa plateasca polite pentru ca "s-au bucurat in Ghencea cand au luat titlul". Si daca oamenii care stau geana pe forumul asta veneau, macar, stiam ca nu i-am provocat. Cu toate astea parerea celor multi castiga iar eu sincer ma regasesc din ce in ce mai putin in aceasta asociatie care..simt nevoia sa repet ca nu mai este ce a fost! Am fost si putin offtopic, oricum sper ca mi se iarta avand in vedere ca nu mai postez asa de des. Edited June 3, 2010 by M@rmota Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Are dreptate M@rmota, asta suna a invitatie la fight. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 (edited) · Report post Pe langa punctele de vedere pertinente expuse de Marmota mai sus, pe care nu e timpul si cazul sa le discutam acum( dar care vor trebui discutate curand), consider ca n-are rost sa mai insistam cu afisele. Sa nu uitam ca nu pot intra mii de oameni in acel club si n-as vrea sa ne calcam in picioare pe-acolo sau sa ne certam la usa cu aia care nu pot intra. Mai mult de cateva sute de persoane nu pot intra, oameni pe care cred ca-i avem deja. Sa nu uitam ca este vorba de o petrecere: nu necesita la fel de multa munca de convingere ca ceva mai "greu", gen protest, mars, etc Edited June 3, 2010 by Mihai Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post mda, hai sa o luam pe rand: de lipitul afisului pe statuie cred ca puteam sa ne lipsim, dar chestia asta face parte dintr-un lung sir de provocari de ambele parti, dar ce e drept AISS-ul nu are nicio legatura cu ele, deci ati fi putut sa va abtineti. referitor la lipitul afiselor pt aceasta petrecere, mie mi se pare inutil sa o facem. lumea o sa vina intotdeauna la o asemenea manifestare, mai ales cand se lasa cu o petrecere alaturi de amicii stelisti. s-a facuta destula publicitate in media si o sa se mai faca, deci orice stelist care e cat de cat interesat de fenomenul stlist, stie despre eveniment. @ marmota nu cred ca e cazul sa exageram. simplul fapt ca s-a lipit un afis, nu cred ca e un motiv suficient de puternic pt a afirma ca nu te mai regasesti in AISS. Daca o luam pe partea asta, nici eu nu ma mai regasesc in AISS, dar asta nu e un lucru rau, pt ca s-au schimbat mult lucrurile fata de inceputurile asociatiei, dar s-au schimbat in bine, zic eu. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 (edited) · Report post @azzido daca n-ai mai avea pacifist sub avatar n-ai mai fi tu evident ca nu doar la asta ma refeream de aceea am si mentionat ca am facut si offtopic. Nu e cazul sa dezvolt acum, aici aceste detalii. A fost doar o ocazie de a-mi exprima punctul de vedere si atat. Edited June 3, 2010 by M@rmota Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Da,si eu cred ca veneau si fara afise,treaba e sa nu iasa cu scandal la petrecere.Eventual sa vorbiti si cu batengarzii de la disco sa fie si ei la curent cu posibili intrusi... Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Imi pare rau ca nu pot ajuta cu nimic. E greu de la 400 km departare. Si ca a venit vorba de caini, aia au probleme mai mari intre ei. Daca fac ceva, probabil o s-o faca printre blocuri, atacand grupuri mici, dar in niciun caz la petrecere unde o sa fie sute de stelisti. Dar totusi, nu cred ca o sa faca ceva... Cred ca ajunge cu lipirea afiselor. Nu e protest, e petrecere. Oricum cateva sute or sa fie si nu ii poti convinge pe altii prin mii de afise. Totusi, daca e ceva cu care va pot ajuta de aici, va stau la dispozitie. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Poate ar fi bine sa se spuna si cateva nume, sa aiba oamenii din presa cu ce face un material despre eveniment. Eu am aflat, cu surprindere, ca majoritatea "semi-stelistilor", ca sa le zic asa, de la mine de pe strada, stiau deja de faza din prosport. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Si daca un anumit suporter lua un afis lipit de undeva si se ducea la statuia acea? Nu era acealasi lucru? Nu conteaza ca e membru sa nu. S-a facut o gluma. Trebuie sa ne atacam si sa ne plangem din cauza asta? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Si daca un anumit suporter lua un afis lipit de undeva si se ducea la statuia acea? Nu era acealasi lucru? Nu conteaza ca e membru sa nu. S-a facut o gluma. Trebuie sa ne atacam si sa ne plangem din cauza asta? Nu conteaza daca era membru sau nu. Imaginea unei organizatii este data de toate evenimentele care au legatura cu acea organizatie. Fie ca sunt sau nu voluntare. Daca un dinamovist isi ia un tricou pe care scrie AISS, apoi se duce asa imbracat si devasteaza un magazin, apoi isi face o poza, o sa zica lumea ca AISS a facut-o, chiar daca noi stim ca nu=i asa. Asa cum nimeni nu poate vorbi in numele AISS, decat reprezentantii AISS, nici nu trebuie ca altii sa actioneze in numele AISS. Nu ma refer neaparat la cazul asta, dar in general. Orice se va asocia cu numele AISS are un impact asupra imaginii organizatiei. Nu ne atacam, doar discutam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 (edited) · Report post Si daca un anumit suporter lua un afis lipit de undeva si se ducea la statuia acea? Nu era acealasi lucru? Nu conteaza ca e membru sa nu. S-a facut o gluma. Trebuie sa ne atacam si sa ne plangem din cauza asta? Nu era un suporter anonim. Daca era, era si gata. Acum daca tu chiar nu vrei sa vezi realitatea nu cred ca te pot ajuta. Lucrurile sunt evidente, stim cine, stim unde. Fiecare are dreptul sa isi spuna pararea nu cred ca prin asta tu trebuia sa intelegi ca m-am atacat sau m-am plans. Statutul de membru AISS imi da acest drept! Edited June 3, 2010 by M@rmota Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post Ia uite si pe Marmota. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post ALO,ALO mai conteaza cine,ce,cum si cand.Faptul e consumat gata! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2010 · Report post @Marmo mie mi s-a parut atac. Daca nu e asa imi retrag vorbele. Share this post Link to post Share on other sites