Posted June 8, 2010 (edited) · Report post Nu stiu de altii dar eu voi continua sa "denigrez" imaginea asociatiei in cazul in care ma voi intalni intamplator sau nu, pe strada, cu limbricul asta de Mironica. Prea si-a dat el cu parerea despre suporterii Stelei, acum vad ca face "caterinca" si de istoria noastra, cred ca trebuie sa-i probeze cineva afirmatiile ca sa nu mai vorbeasca asa gratuit. http://www.sport.ro/pe-bune/video-toata-is...l?autoplay=true Edited June 8, 2010 by ManiaCU Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post Nu stiu de altii dar eu voi continua sa "denigrez" imaginea asociatiei in cazul in care ma voi intalni intamplator sau nu, pe strada, cu limbricul asta de Mironica. Prea si-a dat el cu parerea despre suporterii Stelei, acum vad ca face "caterinca" si de istoria noastra, cred ca trebuie sa-i probeze cineva afirmatiile ca sa nu mai vorbeasca asa gratuit. http://www.sport.ro/pe-bune/video-toata-is...l?autoplay=true se discuta si aici http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...t=0&start=0 , poti citi opiniile noastre. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 (edited) · Report post pt poze(altele decat cele publicate),contactati-ma cu incredere(id vuntaru2003)...sunt vizati in special carmina,alcoolistul sef(ai crapat in tine toata palinca,crapa-ti-ar ochii),fane,mihaitza85,julik... Garcea... te contactam. Dar cand ai de gand sa stai pe mess? Fa-le .rar si urca-le pe undeva. Edited June 8, 2010 by Stanici Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post Chiar asa, cati membri noi am strans in selecta noastra famili(g)lie? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post Daniel Gherasim nu a fost invitat la petrecerea organizată de suporterii stelisti cu prilejul aniversarii a 63 de ani de la infiintarea clubului: "Nu stiu cine a organizat petrecerea aceea a clubului Steaua, eu n-am fost invitat, desi cred că am facut si eu ceva pentru club in 24 de ani. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti probabil nu mă cunoaste, sunt niste copii acolo, dar nu mă deranjeaza" Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post Chiar asa, cati membri noi am strans in selecta noastra famili(g)lie? 29 Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post Daniel Gherasim nu a fost invitat la petrecerea organizată de suporterii stelisti cu prilejul aniversarii a 63 de ani de la infiintarea clubului: "Nu stiu cine a organizat petrecerea aceea a clubului Steaua, eu n-am fost invitat, desi cred că am facut si eu ceva pentru club in 24 de ani. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti probabil nu mă cunoaste, sunt niste copii acolo, dar nu mă deranjeaza" Daniel gherasim e nebun. intr-adevar, nu-l cunoastem pe el, cu care cel putin copiii aia au crescut la Steaua, dar il cunoastem pe Voinescu sau pe oameni mai vechi ca el. am invita cu cea mai mare placere toti stelistii, din pacate nu avem numerele tuturor. ocazii or sa mai fie, or sa treaca toti prin evenimentele noastre Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post 29 Nu e rau camarazi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post Cati oameni au venit, stie careva? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 8, 2010 · Report post 600-700 persoane maxim Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2010 · Report post Super a iesit petrecerea. La multi ani Steaua!!! Felicitari tuturor suporterilor stelisti!!! Felicitari lui militia ca a rezistat pana acasa. Pe drumul de la Bucuresti la Cluj am ras cu lacrimi. Militia e nebun rau de tot. Au fost 2 zile de aventura frumoasa. Abia astept sa ne mai intalnim sa mai tragem o chefuiala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2010 · Report post sunt foarte fericit ca au venit persoane din afara bucurestiului, din toate colturile tarii, pentru acest eveniment...asta spune multe Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2010 · Report post Super a iesit petrecerea. La multi ani Steaua!!! Felicitari tuturor suporterilor stelisti!!! Felicitari lui militia ca a rezistat pana acasa. Pe drumul de la Bucuresti la Cluj am ras cu lacrimi. Militia e nebun rau de tot. Au fost 2 zile de aventura frumoasa. Abia astept sa ne mai intalnim sa mai tragem o chefuiala. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 9, 2010 · Report post Pacat ca te-au trezit cainii, ca latrau in fata "hotelului". Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2010 · Report post un filmulet ceva al evenimentului facut de noi? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2010 (edited) · Report post Facut de un baiat de la gsp, din cate am auzit si preluat si de Azzido. Edited June 10, 2010 by Dragos_G Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2010 · Report post da, l-am vazut pe ala, foarte frumos. Eu intreb daca facem noi vreunul care sa contina mai multe momentele ale show-ului cum ar fi csa-ul si superba atmosfera de afara Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 10, 2010 (edited) · Report post Cu atmosfera de afara va aparea in curand. Edited June 10, 2010 by Tz3pI Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 11, 2010 · Report post A aparut si video cu atmosfera de afara. Cei care au ramas prin regie pe urma la baut si vor video, sa ma caute pe mess, nu merge pus pe net. Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 12, 2010 (edited) · Report post Uite inca un drogat. Pushacaria te mananca, baaaaa: Edited June 12, 2010 by Lari Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2010 · Report post am vazut in poze si niste stickere. delea nu vindeti? Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 15, 2010 · Report post am vazut in poze si niste stickere. delea nu vindeti? Alea erau cadou. Se dadeau la intrare. Dar cine stie, poate se vand. Share this post Link to post Share on other sites