Costi

Petrecere 7 iunie

273 posts in this topic

Haideti sa concentram aici toate discutiile privind organizarea petrecerii de pe 7 iunie. Cine cu ce se ocupa, in ce stadiu ne aflam cu pregatirile, ce mai e de facut etc.

Cine cu ce se ocupa?

In ce stadiu ne aflam cu pregatirile?

Ce mai e de facut?

"S-a decis organizarea unei noi petreceri duminica, 6 iunie. Petrecerea ar trebui sa inceapa pe la 7-8 si sa tina pana in jur de 2-3. In debutul petrecerii ar trebui premiate foste glorii ale clubului urmand ca incepand cu ora 10-11 sa inceapa petrecerea propriu-zisa: muzica, bere, proiectii video, cantece, sa fie veselie...Tema petrecerii ar trebui sa fie "o zi fara Gigi" si sa ne readuca aminte cat de frumos este sa fii stelist, sa canti si sa te bucuri(vezi meciul de la handbal, de la polivalenta ). Numar aproximativ de participanti: 800-1000. Cu ocazia petrecerii am putea face si un numar de cateva sute de fulare si tricouri pe care sa le vindem.

Marius va fi coordonatorul proiectului, urmand ca Fane, Costi, Freddy, Bogdan, Raluca, Narcis, Stanici, Chelu, Maniacu, Gabi Esanu, Armanovici sa ajute la organizare. De asemenea, daca mai e cineva care are timp si crede ca poate ajuta la organizare este rugat sa scrie la rubrica 7 iunie de pe forum.

Pana vineri ar trebui sa avem niste date concrete privind locatia si costurile pentru a putea avea 2 saptamani la dispozitie pentru promovare si pentru a contacta invitatii( echipele CSA Steaua si foste glorii ale clubului)."

Pentru organizare s-au mai oferit: Mr.Killer: "termin sesiunea pe 28,deci 10zile pot ajuta neconditionat.de asemenea,ma ofer si sa fotografiez evenimentul." si Nyghty.

In primul rand tre sa stim daca s-a rezolvat ceva cu locatia, din cate stiu Chelu se ocupa cu problema asta. Ceva oferte?

chelu trebuia sa se intereseze de costurile pentru cort...pana acum nu a zis nimic

am contactat si noi mai multe firme, cluburi, asteptam oferte.

In afara de week-endul asta va stau si eu la dispozitie. Avand in vedere ca m-am ocupat mult timp de bugete de evenimente cred ca v-as putea indrepta spre anumite firme pentru corturi, echipamente, recuzita sau ce mai aveti nevoie.

Ogararu e in tara atunci? Luati legatura cu el si invitati-l. Ar trebui sa ne axam si pe alte sporturi ale CSA Steaua. S-o invitam de exemplu pe Alina Dmunitru si sa o felicitam pentru ultimele performante, cineva de la handbal, etc.

Edited by Tz3pI

pana acum nu am reusit sa concretizam nimic in ceea ce priveste locatia. nu am gasit un spatiu necesar nevoilor noastre care sa fie liber in ziua respectiva si nici sa nu ne dea bugetul peste cap. totusi, e si maine o zi...

Bah, daca vrem sa facem chestia asta la Sinaia, aranjez io tot. Pe bune!

Nu mai radeti, bah, hahalerishtilor!

daca aveti nevoie de ajutor, saptamana asta sunt disponibil de dimineata pana la ora 13, deci nu va sfiiti

Ma uitam pe net de curiozitate pentru locatii...de Zone Arena ce parere aveti?

Nu am detalii legate de pret sau disponibilitate...pur si simplu cred ca s-ar preta ca si locatie la ce avem noi nevoie.

Nu va suparati pe mine, dar decat s-o facem intr-un bar sau vreo discoteca, mai bine n-o facem. Daca vrem sa ne pastram imaginea curata, de baieti destepti si elevati, nu putem sa chemam gloriile clubului pentru 7 iunie intr-un bar. Daca are cineva idei si contacte...

Nu va suparati pe mine, dar decat s-o facem intr-un bar sau vreo discoteca, mai bine n-o facem. Daca vrem sa ne pastram imaginea curata, de baieti destepti si elevati, nu putem sa chemam gloriile clubului pentru 7 iunie intr-un bar. Daca are cineva idei si contacte...

La asta ma gandeam si eu cand am zis de Zone Arena.Este un spatiu mare cu iarba,pe care se pot intinde corturi din acelea mari pt evenimente. Aruncati si voi un ochi w.w.w.zone-arena.ro/arena/expo-arena

La zone arena din cate stiu este un eveniment pentru copii in perioada respectiva, asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca este in aer liber si in zona floreasca

aer liber pica din start. daca da o ploaie ti-a facut varza evenimentul si nu ne putem permite sa riscam ca in loc de 1000 sa ne vina 100 de persoane. Apoi, Mihai, club ce plm are? Cum nu poti sa chemi invitatii intr-un club? La preoteasa in ce i-a chemat?

Preoteasa e ocupata, Zone Arena e in zona dubioasa. Aveam oferte de Martin, Kristal, dar va dati si voi seama de ce nu le-am luat in discutie. Am vrut Arenele Romane, ceea ce iesea maxim de tare dar era foarte scump. Cum timp de sponsorizari nu mai aveam, ne-am reorientat catre un club cu capacitate de aproximativ 1000 de persoane.

Dintre toate cluburile pe care le-am analizat, cea mai buna oferta ca locatie/pret pare sa fie Dumarsul, deci se pare ca acolo ne vom desfasura. Urmeaza sa decidem in seara asta.

Deci daca aveti flyere sau invitatii de printat please contact me!!!

ce poti sa printezi? cat? alb-negru? color?

Cam orice pe A4,fara numar alb-negru,color depinde de toner ca nu ma ocup dar eu incerc...

A4 alb negru ma bag si eu, cateva sute. Nu stiu cat de mult ne-ar trebui flyere ca sa promovam evenimentul, sunt sigur ca ajungem la capacitate maxima doar cu expunerea in presa si zvonul lansat in ambele peluze.

aer liber pica din start. daca da o ploaie ti-a facut varza evenimentul si nu ne putem permite sa riscam ca in loc de 1000 sa ne vina 100 de persoane. Apoi, Mihai, club ce plm are? Cum nu poti sa chemi invitatii intr-un club? La preoteasa in ce i-a chemat?

Preoteasa e ocupata, Zone Arena e in zona dubioasa. Aveam oferte de Martin, Kristal, dar va dati si voi seama de ce nu le-am luat in discutie. Am vrut Arenele Romane, ceea ce iesea maxim de tare dar era foarte scump. Cum timp de sponsorizari nu mai aveam, ne-am reorientat catre un club cu capacitate de aproximativ 1000 de persoane.

Dintre toate cluburile pe care le-am analizat, cea mai buna oferta ca locatie/pret pare sa fie Dumarsul, deci se pare ca acolo ne vom desfasura. Urmeaza sa decidem in seara asta.

Pe 7 iunie se anunta soare, maxima de 28 de grade, minima de 14 grade. Avand in vedere ca suntem cu mai putin de 2 saptamani inainte, prognoza meteo este la indemana oricui. Deci ploaie, 0,01%, spre zero.

Pai la Preoteasa erai la inceput, puteai sa-i chemi si la cantina, nu stia lumea ce-i cu noi. I-am zis si lui Marius: sa dai comunicate serioase si elevate, sa vorbesti cu Ienei si Tudorel Stoica si apoi sa chemi gloriile intr-un club, mi se pare ca se bat cap in cap...

Acum avem alta imagine, alta prestanta. Nu va suparati, e doar un punct de vedere. Parerea mea este ca orice actiune/eveniment al nostru reflecta ce membri vrem sa aducem.

Chemand oamenii intr-un bar/club seamana cu ce fac cainii cand sarbatoresc incendierea peluzei. Adica multa distractie, bautura si injuraturi... Si sa nu-mi spuneti ca astia au o imagine altfel decat cea de "golanasi", ca sa fiu bland.

Ca sa faci ceva care sa faca impresie, faci intr-un loc care da cat de cat senzatia de seriozitate, reprezentativitate pentru cei ce organizeaza... Eu asa zic.