Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Un tata denaturat

35 posts in this topic

Din lipsa de ocupatie am aterizat pe siteul dinamoprostia. Evident, nu am fost dezamagit. AM descoperit dereglati cat cuprinde si culmea denaturarii urmatorul individ, care isi bate joc de copilul sau, care nu are nici o vina decat ca tatal sau ar trebui supus unui examen psihiatric.

Axel1.JPG

Axel9.JPG

Saracii... si copilul ca are asa tata, si tatal, ca e dus cu sorcova si nu-si da seama...

Nu putem decat sa speram ca acel copil va ajunge stelist.

haha, maxim am zis! :thumbup:

Tocmai de asta noi suntem mereu superiori(bine asta atunci cand Steaua exista,nu simulacrul asta penibil de aiz) cateilor si crapidistilor. Cand ii auzi pe astia observi ura intensa pe care o au fata de Steaua,mai ales pentru ca le-a provocat numeroase frustrari. pentru mine astia sunt rivali doar acasa si in vremuri normale eram peste frustratii astia si fanii lor la fel de frustrati.

Hai sa enumeram cateva episoade:

- dusmanii Stelei care se bucurau ca la o victorie a echipei proprii la infrangerea Stelei de la boro

- "sarbatorirea" incedierii peluzei din Ghencea

- mult laudatul head to head si faptul ca ei au mai multe victorii asupra noastra(vb de catei). In rest ii batem la toate la fundulet.

- frustrarea crapidista dupa sfertul UEFA si frustrarea de decenii a crapidistului/pechinez Mucescu asupra Stelei.

Si ar mai fi multe multe altele. Astea sunt semne de frustrare innascuta pentru unii. Tocmai de asta ma intristeaza cand vad gesturi imbecile la ai nostri cum ar fi incendierea tricoului lui alexe pentru ca pechinezii l-au incendiat pe cel al lui toja. Cine plm e toja pentru echipa asta ma? E un cocalar imputit. Si pustiul asta alexe,ce,e vreo mare scula pentru ca a bagat si el o boaba in poarta noastra?

Sper sa nu vad gesturi de frustrat la stelistii nostri cum am vazut la acest tata cu gargauni pe creier.

Bine a zis cel ce a comentat mai sus,sper ca pustiu sa devina stelist.

Un idiot si un frustrat...Pacat de copil...

Asta ar fi tare de tot!!! :D

Ar fi cel mai frumos lucru sa ne intalnim peste ani cu acest copil pe Ghencea, si sa il vedem cum striga mu*e dinam0!!! :D

Edited by Daniel-Ionut

nu inteleg rostul la topicul asta. scoateti pozele cu bietul prunc si inchideti-l. nu are sens sa ne miram atatia de cretinismul unui individ.

Edited by Joga Bonito

Doamne cata prostie, frustrare dusa la extrem. Cum frate sa ii scrii pe piept propriului tau copil m*uie, prin asta iti transformi automat copilul intr-o carpa unde ai manjit numele rivalei!

Editare ulterioara,

M-a mancat retina sa vad cam cum au primit dinamovistii gestul si spre surprinderea mea din 20 de comentarii, 18 laudau gestul, ba mai mult unii il inscriau in categoria faptelor demne de dinamovism! Oricum e de-a dreptul grotesc ce a facut ala, pacat ca Dumnezeu i-a dat un copil asa frumos daca el isi bate joc de el.

Edited by Le reseau pansant

Un imbecil. Vai mortii lui.

Dar ce ziceti de asta?

E altceva!!! :D

Dar ce ziceti de asta?

chelseafans.jpg

Mult prea tare :D

Interesanta poza postata de Alecs. E o dovada a civilizatiei din alte tari, unde nu se injura pe stadioane

nu inteleg mirarea voastra. nu stiati ca ei traiesc mai mult pt Streaua decat pt Dinamo ?

Universul lor se invarte in jurul nostru. Cat se poate de adevarat ;)

Retardismul spurcatilor niciodata nu ma mira...imi doresc ca atunci cand o sa fie mare sa se cace pe bluza asta si sa i-o fluture pe la fata lui spurcaciunea asta de tata....

Dar ce ziceti de asta?

chelseafans.jpg

Ala e tata bun, ca fata aia nu se refera la Steaua. :ike:

Ce om cretin...se vede pe fata lui ca nu e sanatos la cap dar sa-ti imbraci copilul in ceva cu ****..

Ce pot sa spun mai mult decat > om nebun .

Am ramas socat cand am vazut. Indiferent suporterul cui esti, nu faci asa ceva cu copilul tau. Dar, cu totii stim cat de retardati mintal sunt dinhamuistii, deci nu ar trebui sa ne mire nimic. M-am mai uitat si eu pe site-tu ala de cacao al lor, si inafara de faptul ca ma dor ochii de la interfata forumului si ca 80% din postari contin si ceva anti-Steaua, nu ma mai mira nimic. Lasa ma, noi sa fim sanatosi.