Sign in to follow this  
Followers 0
cristianotopeanu

Concursul al 4-lea - intrebarile

8 posts in this topic

Concursul va consta in 3 intrebari si in recunoasterea de catre voi a unor jucatori pe care ii veti vedea in 5 fotografii de arhiva.

Intrebarile:

1. Intre 1990-2000 (inclusiv), cati golgheteri ai Diviziei A au apartinut Stelei ?

2. La CM 1990, Romania a intalnit Argentina (scor 1-1). Cati jucatori ai Stelei au fost titulari (in primul "11") ?

3. La CM 1994, Romania a intalnit Argentina (scor 3-2). Cati jucatori ai Stelei au fost titulari (in primul "11") ?

Fotografiile:

1. 1977- Finala Cupei: Craiova-Steaua 2-1 (cine este jucatorul din dreata, cu echipament inchis ?)

19761977cuparomanieifinalacrai.jpg

2. 1978- Steaua-Monaco 2-0 (Cine este jucatorul cu mingea la picior?)

1978steauamonaco206nw.jpg

3. 1979- Finala Cupei: Steaua-Sportul 3-0 (cine este portarul care apare tinand cupa Romaniei, pentru Steaua, in dreapta fotografiei de arhiva ?)

19781979cuparomanieifinalastea.jpg

4. 1987- Finala Cupei : Steaua-Dinamo 1-0 (cine sunt cei doi jucatori ai Stelei care apar in cadru ?)

19861987cuparomanieifinalastea.jpg

5. 1987-1988- Petrolul-Steaua 0-4 (cine este jucatorul stelist care controleaza mingea ?)

19871988petrolulsteaua047ne.jpg

Raspunsurile se vor trmite la [email protected], pana pe 31 decembrie, ora 12:00.

P.S. Voi mai acorda (pentru cei care nu au avut ocazia sa participe sau sa raspunda corect la ultimele concursuri) un premiu bonus: Steaua-Barcelona (1986).

:evil: Fain concurs,pacat ca nu stiu aproximativ toate intrebarile,tine-o tot asa ,da poate dai si tu un tricou cu Steaua ca eu nu am DVD! :twisted:

Cristinel,nu voi raspunde la primele trei intrebari pentru ca nu am timp sa caut prin arhive,dar jucatorii din fotografii ti-i voi spune cu ochii inchisi.Adica ma uit la poze,inchid ochii si spun :

1. Flocea (Florin Marin)

2. Marcel Raducanu

3. Tamango (Necula Raducanu)

4. Iovan si Piturca

5. Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

Fac asta pentru ca iti apreciez munca.

Iti dau o sugestie.Pe viitor,la intrebari in genul primelor trei din aceste concurs,da trei posibilitati de raspuns.Asa cum facea si Iantu la emisiunea "Vrei sa fii miliardar ?".A,b sau c.

Succes.

Cristinel,nu voi raspunde la primele trei intrebari pentru ca nu am timp sa caut prin arhive,dar jucatorii din fotografii ti-i voi spune cu ochii inchisi.Adica ma uit la poze,inchid ochii si spun :

1. Flocea (Florin Marin)

2. Marcel Raducanu

3. Tamango (Necula Raducanu)

4. Iovan si Piturca

5. Marius [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]

Fac asta pentru ca iti apreciez munca.

Iti dau o sugestie.Pe viitor,la intrebari in genul primelor trei din aceste concurs,da trei posibilitati de raspuns.Asa cum facea si Iantu la emisiunea "Vrei sa fii miliardar ?".A,b sau c.

Succes.

In cazul in care raspunsurile tale sunt corecte, ai facut fericite multe persoane care s-ar fi chinuit sa-si intrebe tatii, unchii, etc, referitor la cei care sunt in poze. Astfel, le-ai usurat misiunea. Desi, ochii inchisi pot trada uneori ....

Referitor la sugestie, o voi lua in considerare data vitoare.

Merci de apreciere si toate cele bune !

Virgile vezi ca ai luat teapa la poza 4 :lol: ...da un zoom poate iese altceva...iti dau un hint...a dat un gol deviat intr-o finala de cupa europeana 8)

Sign in to follow this  
Followers 0