Sign in to follow this  
Followers 0
i0nutz83

Divizia A - Rezultate

197 posts in this topic

@dany`s: tu ai promis ceva cand te`am reprimit.. De acum, fii sigur ca nu vei mai juca pe aici cativa ani !

E prea dezordine,iar clasament avem o data pe an.. deci ma retrag definitiv din campionatul asta select laugh.gif bineinteles, condus de oameni selecti. BLEAH!

Edited by Dany's

E prea dezordine,iar clasament avem o data pe an.. deci ma retrag definitiv din campionatul asta select :)) bineinteles, condus de oameni selecti. BLEAH!

Plm de chibitii.

da campionatu a devenit "select" de la momentu retragerii tale?

Era un citat celebru pentru mine faza cu "select".. Nu m-a deranjat decat delasarea pe-aici fata de trecut, in rest am zis sa nu mai joc pentru ca sunt prea nebun si ma enerveaza orice faza. Hai ca facem off-topic. Succes la toti si nu mai discutati atat pe seama mea, ca nu-s cine stie scula si nici nu-i prima data cand se retrage un jucator.

Edited by Dany's

Etapa 13

badboy_steaua v ronaldo_0201 4-6

Etapa 10

ronaldo_0201 v peridrome 3-0

@@cati retrasi sunt pana la urma? dmdcozmin,peridrome si cam atat nu?

Edited by ronaldo_0201

Cer amanarea etapelor postate de curand, daca se poate. Mersi!

@Alin,si cateodata nu primesc nici galben,asta e si mai naspa,si nici lovitura nu se da.

si nu meritau rosu?prima faza fault al portarului in careu si 11m,iar apoi scap singur,iesi cu portarul faultezi...logic ca se da rosu daca opresti atacantul cand scapa singur spre poarta,desi am patit de multe ori cand nu s-a dat nici macar fault

Da' am iesit eu cu portaru' ? A iesit singur frate .. eu nu am apasat nimic, tocmai asta e problema.

Apoi mai e si scarba aia de penalty pe care-l dai pe centru si sti ca o respinge tot la tine si dai gol cu poarta goala ..

Edited by AliN4u

nu am vrut sa dau pe centru am apasat d de mai multe ori ca sa nu mai stau sa arate rosu etc

Etapa 11

mihai1411 v f1or_cs 3-5

dmcozmin v alinn50c = 0 - 3 , etapa 13

s3rgyu_adriano_13 v alinn50c = 2 - 3 , etapa 11

alinn50c v niculaeflorinel = 4 - 2 , etapa 10

am trecut si eu pe aici dupa o lunga perioada de timp si am decis sa vad ce mai fac vechii mei prieteni. sanatosi si cu spor la fifa sa va fie!

cer si eu amanari,trebuie sa schimb placa video,asta in caz ca postati noi etape

Sign in to follow this  
Followers 0