Posted May 25, 2010 · Report post 8.sory_2812 vs. blind1ro 4-2 9.sory_2812 vs. badboy_steaua 5-4 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2010 · Report post 8.sory_2812 vs. blind1ro 4-2 Intre noi doi,3-0 pt tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 (edited) · Report post cozmine......golul din careul mic...e valabil prietene daca ai pasat in prealabil cu pasa scurta...citeste mai atent regulamentul ca doar esti baiat mare cozmine,acum am vazut...iar te retragi? a cata oara e? Edited May 26, 2010 by mihai1411 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 · Report post din campionat e prima data cand ma retrag, din cupa ta de carton ar fi a2a Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 (edited) · Report post E prima si ultima data cand spun asta: asta nu este un forum de gaming, este forumul suporterilor stelisti. Daca am facut aceste concursuri, le-am facut pentru ca membrii stelisti ai forumului sa se destinda, sa se relaxeze, nu sa-si faca nervi din cauza unora care au cont aici doar pentru a juca FIFA. De acum inainte o sa citesc personal acest topic. Daca mai vad tipi care nu au nici o treaba cu Steaua si cu forumul asta(sa nu credeti ca nu va stiu care sunteti) si care ii jignesc pe partenerii de forum, ii zbor fara nici un avertisment. @f234567k, cozmin Daca va decideti totusi sa ramaneti, anuntati-ma cand va mai jigneste careva. Edited May 26, 2010 by MoWeed Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 (edited) · Report post 2.S-a enervat si Marian,e normal sa-ti mai sara tandara Sa lase jignirile. Vad ca s'a nascut suparat omul ala. Nu are 20 ani sa zici ca pleaca atunci cand are chef si nici sa paraziteze banii parintilor nu cred ca a fost filosofia lui de adolescenta. Serios ? Las' ca ii parazitam noi, astia de 20 de ani. Nu vreau sa inflamez spiritele, dar s'a ajuns prea departe ..din nou. Oricum, am observat si eu ca lui bolohan mai mereu ii "sare tandara". La neuro ! Edited May 26, 2010 by RobYnho Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 · Report post @Robynho,si ce raspuns mi-ai dat? Pai,teoretic,la 20 de ani e normal sa-i parazitezi daca situatia economica a familiei tale iti permite sa faci asta,nu condamn.Raspunsul meu a venit ca raspuns la intrebarea lui cozmin,daca a fost bolohan la meciuri.Da,a fost,ii raspund eu.Daca n-a facut deplasari pe banii lui Gigi Becali sau nu a avut o conditie sociala care sa-i permita sa plece in strainatate sau prin tara,nu inseamna ca nu-i stelist.Asta e,a reactionat urat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 · Report post Iar se scarpina unii cu batul in fund pe aici. Pe mine nu ma primiti in campionat?Asa ca sa fac off topic si sa distrug ce mai e de distrus din acest topic. @Calin Unii oricum posteaza numai aici , trebuie doar sa te uiti Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 · Report post Daca n-a facut deplasari pe banii lui Gigi Becali sau nu a avut o conditie sociala care sa-i permita sa plece in strainatate sau prin tara,nu inseamna ca nu-i stelist. Hai ca o dam in alte extreme, vorbim aiurea si nu e bine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 · Report post Etapa 7 f1or_cs v marianbolohan 6-7 Am avut 6-2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 · Report post Etapa 8 i0nutz83 v s3rgyu_adriano_13 1-3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 26, 2010 · Report post Etapa 8: danny_racari_92 v niculaeflorinel 5 - 4 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 · Report post Salut. Am revenit acasa . Voi incerca sa joc toate cele 9 etape pana sambata seara pentru a intra in grafic. Multumesc pentru intelegere Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 (edited) · Report post Etapa 3 : f1or_cs v heruand20 3-5 Etapa 5: peridrome v heruand20 0-3 Mi-a zis ca s-a retras din campionat Etapa 8 : badboy_steaua v heruand20 1-4 Edited May 27, 2010 by Viper22 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 · Report post De clasament ma voi ocupa eu, asta in cazul in care retragerile celor doi vor ramane definitive. @bolohan: nu cred ca era momentul sa incepi cu tot felul de jigniri.. Ma vad nevoit sa te sanctionez cu 3 puncte, pentru incalcarea art. 9 lit. b din Regulamentul intern. @blind: nu e pentru prima data cand tu faci pe avocatul poporului. Sincer, ar trebui sa o lasi mai usor. In alta ordine de idei, nu cred ca au rost certurile pe seama numarului de meciuri la care au fost unii sau altii. Oricine poate fi suporter al Stelei, oriunde ar locui, nu e o conditie obligatorie sa fie prezent la toate meciurile. E normal ca celor din Bucuresti sa le fie mai usor sa ajunga in Ghencea decat, sa zicem, unora din Gura Humorului, ca tot a venit vorba. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 (edited) · Report post Etapa 4 : heruand20 v alinn50c 2-4 Etapa 2 : heruand20 v danny_racari_92 4-2 Etapa 7 : heruand20 v sory_2812 1-0 Etapa 9 heruand20 6 - 4 roby29steaua Edited May 27, 2010 by Viper22 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 · Report post Etapa 9 heruand20 6 - 4 roby29steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 · Report post marianbolohan v alinn50c = 2 - 6 , etapa 8 heruand20 v alinn50c = 2 - 4 , etapa 4 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 · Report post Etapa 4 s3rgyu_adriano_13 v niculaeflorinel 4-3 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 · Report post Etapa 7 alinn50c 6 - 2 roby29steaua Walcott il eclipseaza pe Messi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 · Report post alinn50c v roby29steaua = 6 - 2 , etapa 7 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2010 (edited) · Report post Etapa 9 s3rgyu_adriano_13 v danny_racari_92 5-3 Edited May 27, 2010 by Sergyu16 Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2010 · Report post Mai am cu peridrome,daca nu se retrage astept sa ma contacteze. Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 28, 2010 · Report post Etapa 6 : heruand20 v blind1ro 4-1 Share this post Link to post Share on other sites