Virgil

Transferuri in vara 2010

743 posts in this topic

Deci conform presei la Steaua au venit cei trei.Pentru Liga I echipa arata bine!Catelusu juca bine la Unirea,Brandan si Latovlevici cu schimbul asigura banda stanga binisor in spatele lui Tanase,cu Stancu,Surdu,Bilasco si Kapetanos,Steaua are cel mai tare atac din Liga I,pe dreapta,vad ca Banel ramane rezerva,iar Radut e bun,Emeghara era,acum are o pasa mai proasta,centrul e destul defensiv,insa banuiesc ca dupa ce isi revine Szekely,Radut va trece in mijloc alaturi de Stoica.

Cred ca echipa are cel mai bun lot din campionat.

thumb_hattrick_pentru_steaua_cum_va_arata_echipa_stelei_cu_perlele_de_la_unirea.jpg

Deci daca vor veni si jucatorii astia de la Urziceni, este un amatorism maxim sa nu iei titlul cu asa un lot.

Tatarusanu(Cezar/Stanca)

Emeghara(Bonfim) - Abrudan(Gardos) - Galamaz(Geraldo) - Latovlevic(Brandan)

Szekely(Nicolita) - Radut(Bicfalvi/Ionescu) - Stoica(Anghelov) - Tanase(Pacurar/Matei)

Stancu(Surdu) - Kapetanos(Bilasco)

In aceste conditii, Steaua ar trebui sa se desparta de Voiculet si Martinovic!

Ce cauta petarda de Bilasco la Steaua...I-am auzit pe unii zicand "las' domne ca-i jucator de nationala",asa si antrenor la nationala cine e?Mucescu? :-J

Bilasco daca a venit e bine , mai mareste concurenta in atac.Daca vor veni si Galamaz si Brandan vom avea acoperite posturile de fundas stanga si central , dupa mine Galamaz urmand sa fie titular.Eu as incerca totusi sa joc mai mult cu Gardos , decat cu Geraldo Alves...

nu prea-mi place nici mie Bilasco dar trebuie sa fii inconstient sa ai doar 3 atacanti in lot si sa ai pretentii la titlu.

E bine daca ar veni cei trei,am avea atunci un lot destul de echilibrat pe compartimente.

Cred ca faza cu "transferul la Astra" este folosita pentru a le creste artificial pretul acelor jucatori. Mai tineti minte momentul cand Astra "s-a inteles" cu Jean Padureanu pentru Moraes? :)

Da,asa cred si eu.

Si Moraes e deocamdata tot la Bistrita! :)

Ce cauta petarda de Bilasco la Steaua...I-am auzit pe unii zicand "las' domne ca-i jucator de nationala",asa si antrenor la nationala cine e?Mucescu? :-J

Exact la asta ma gandeam si eu. Bilasco nu mi se pare atacant de Steaua. E mai degraba un jucator mediocru. Brandan poate juca si inchizator, asa ca nu-i "mananca" postul lui Lato!

bilasco nu mi se pare cine stie ce jucator..pe latovlevici daca il scoate acum din echipa il strica si galamaz sa fie rezerva. nu am uitat ca a jucat la javre si nu am chef sa il aud si pe asta maine poimaine ca el e stelist de mic copil.

Poate sa-l transfere si pe Messi. Atata timp cat va exista un bolnav mintal acolo in loja capabil sa strice tot intr-un moment de nebunie, nu vom avea linistea necesara performantei.

Acum cat castigam e bine. Sa vedem ce se va intampla cand incep infrangerile

Dupa prima infrangere o sa zica oieru ca echipa a fost prea obosita sau ceva , da la o a doua infrangere deja vad pe oier urland la gsp TV ca el i-a dat incredere lu Ilie Dumitrescu si ca si-a batut joc de el , si ca defapt a bagat 10 milioane in transferuri si ca nu il intereseaza anu asta vrea sa ia Europa League.Sa nu uitam ca pe nea Jiji cand il apuca crizele de nervi , e grav , sar audientele la gsp...

O fi adevarat ca-n in schimbul celor 3 magnifici de la Urziceni au fost dati mai multi jucatori de la Steaua printre care si Ionescu? O.O

Pe toate siteurile de sport s-a scris ca i-a luat pe Bilaso, Galamaz, Apostol, Marinescu, Ricardo si Onofras. Sau asistam la alta masinatiune de-a ciobandantului.

Cred ca de data asta vin sigur. Cel putin primii 2 (Bilasco si Galamaz)!

Cred ca e sigur,asa a declarat ciobanul ca i-a luat.

Mi-a placut ca a zis ca era vorba initial si de Rusescu,dar Ilie l-a cerut in locul lui pe Onofras. :dry:

Doar de Bilasco , Galamaz si Apostol am avea nevoie din cei care s-a spus ca au fost luati.Mai bine se incerca sa il aducem pe Brandan si Arlauskis , pana sa semneze cu Rubin.

Noua ne trebuie si jucatori la mijloc, asa ca Marinescu si Ricardo pot fi utili, mai ales in contextul scaderii de randament a lui Dorel Stoica. Cat despre Apostol, stiam ca-i accidentat, asa ca poate nici nu se poate conta pe el curand.

Steaua a luat "crema" de la Urziceni... daca nici cu jucatorii astia nu iei titlul inseamna ca trebuie sa te lasi de antrenorat.

Edited by Daniel-Ionut

Doar de Bilasco , Galamaz si Apostol am avea nevoie din cei care s-a spus ca au fost luati.

La fel cred si eu...

Atata timp cat nu vine Rusescu, nu poti sa vorbesti de "crema"!

Cica Ilie l-a preferat pe Onofras in locul lui,ca initial era vorba de Rusescu...

L E : se pare ca pana la urma l-am lua si pe Rusescu.

Edited by red&blue_boy

L E : se pare ca pana la urma l-am lua si pe Rusescu.

Unde scrie, ca n-am vazut pe nicaieri stirea asta?!

Unde scrie, ca n-am vazut pe nicaieri stirea asta?!

Nu mai stiu pe unde am auzit,pe la gsp parca...Dar,nu e sigur...

Dar ca Ilie l-a vrut pe Onofras in locul lui Rusescu l-am auzit pe Jiji spunand asta...

http://www.gsp.ro/fotbal/Liga-1/Gigi-l-a-l...lui-204588.html

Edited by red&blue_boy

Nici Rusescu , nici Onofras nu sunt prea buni , dar cel putin Rusescu e mai tanar.Dupa mine nu ar trebui adusi niciunul din ei , nu prea pot ajuta echipa.

Nici Rusescu , nici Onofras nu sunt prea buni , dar cel putin Rusescu e mai tanar.

Da,cam asa e.Dar la Rusescu putem sa mai avem sperante,cat a jucat la Urziceni n-a facut-o rau,poate progresa...