Posted December 16, 2005 · Report post Urmatorul meci pe care echipa noastra il va disputa va fi impotriva SC Heerenveen pe 15 Februarie 2006 ora 20:00 in direct pe TVR 1! Pana atunci FCSTEAUA.RO ureaza tuturor utilizatorilor Sarbatori Fericite! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Merg pe un 2 solist...Este o echipa de batut in deplasare, sub Sampdoria sau Herta...Numai sa nu ne revina sincopa echipelor mici... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Cred ca va fi egal la ei si la Bucuresti le dam de la 2 in sus. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post dak dinamovistii au scos un egal p Stefan cel mare pai noi p lia manoliu sau und om juca sigur o sa'i batem .. cat despre meciu de la ei nu vor fi probleme ... sper! :wink: forza Steaua! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Am votat pentru victoria Stelei dar cel mai probabil e un 0-0. Avem aparare foarte buna cu Dorin si Sorin, insa in deplasare marcam rar si putin. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post Eu cred ca la ei va fi asa...un 1-0, 2-0 si la noi un 4-0, 5-0 pentru Steaua. 8) Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post Steaua din acest moment ii spulbera,insa astept sa vad Steaua cu Olaroiu la carma cum arata. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post Cred ca vom castiga in ambele meciuri de si in acest moment la casele de pariuri in meciul Heerenveen-Steaua favorita e data Heerenveen cu 2.20,egal 3.20,respectiv victorie Steaua 2.90 frumoasa cota 2.90 si am sa pariez pe Steaua..sunt convins ca o sa castigam! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post In ancheta facuta pe site-ul UEFA privind sansele celor 32 de echipe in 16-imile UEFA Cup,cea mai mare diferenta procentuala e in favoarea Stelei in meciul cu Heerenveen : 90,34% - 9,66%. Cei care doresc sa voteze si sa vizioneze pot accesa acest link : http://www.UEFA.com/fanzone/polls/CurPage=2.htmx E posibil ca in primul meci Steaua sa castige la limita sau sa obtina un meci egal.La Bucuresti insa vom avea avantajul terenului propriu si e de presupus ca vom castiga si vom merge mai departe. Heerenveen - Steaua : x,2 Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post :evil: Astept sa vad cum joaca echipa condusa de Olaroiu,daca mai era Protasov ziceam ca batem asa cred ca o sa facem egal,iar la Bucuresti bineinteles ca o sa batem la ei k la fasole!!!!!!MULTA BAFTA!!! :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post o sa batem sigur dar sa vedem cum ne afecteaza si Olaroiu... ms pentru urari fcsteaua si eu va urez sarbatori fricite... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post Campionatul Olandei: Heerenveen - Twente 3-1(scor final). Heerenveen ocupa inaintea aceste etape pozitia a 10-a in campionatul Olandei, iar Twente se afla pe locul 12. Momentan Heerenveen a urcat pe locul 6 cu 25 puncte, insa etapa nu s-a incheiat. Pentru Heerenveen au marcat Huntelaar de doua ori si Nilsson. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 17, 2005 · Report post deci inca o data ...e varza... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Este meciul in care putem sa inscriem in deplasare mai usor ca in oricare altul... imi poate aduce aminte de intalnirea cu norvegieni de la Valerenga.... Chiar daca va fi Olaroiu pe banca echipa va castiga in Olanda... Urmeaza Betis... :twisted: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post cand e meciul cu Betis si Az ??? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Cred ca batem pe Heerenven in deplasare la scor strans ( probabil 1-0 ), ca ar cam fi timpul. Lasand la o parte meciurile cu norvegienii, puteam sa inscriem si in deplasare, atat cu Sampdoria cat si cu Hertha. Sau mai bine zis daca se concentrau Iacob si Banel castigam ... Sa speram ca in Olanda vom rupe aceasta "traditie" si vom marca macar o data ! Iar la Bucuresti, cred ca nu vor fi probleme .. batem cu 3-0 cel putin ! Sa fim doar atenti in aparare ( mai ales la Huntelaar ala, pare singurul jucator de la Heerenveen cu adevarat foarte valoros ). Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Eu sper sa-i batem in ambele meciuri, dar asta va depinde si de transferurile care se vor face in acesta iarna. Daca vor veni oameni importanti si nu vor pleca jucatori de baza cred ca-i vom spulbera... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Intrebare: Olanda este in plin campionat la aceea data? Sau au si ei o pauza de iarna ca si noi, prelungita... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Din pacate ii prindem in plin campionat. Programul lui Heerenveen(incepand de acum): 20-12-05 - Cupa Olandei -> Heerenveen - VVV(optimi) 27-12-05 - Campionat -> RKC - Heerenveen 30-12-05 - Campionat -> Heerenveen - Ajax Urmeaza o mini pauza de doua saptamani... 13-01-06 - Campionat -> FC Groningen - Heerenveen 21-01-06 - Campionat -> Heerenveen - Sparta Rotterdam 28-01-06 - Campionat -> RBC - Heerenveen 05-02-06 - Campionat -> Heerenveen - Den Haag 08-02-06 - Campionat -> Heracles - Heerenveen 11-02-06 - Campionat -> Heerenveen - Vitesse 15-02-06 - Cupa UEFA -> Heerenveen - Ste 18-02-06 - Campionat -> Roda JC - Heerenveen 23-02-06 - Cupa UEFA -> Ste Cam acesta e programul celor de la Heerenveen. Partea proasta: ei vor fi in ritm, noi vom fi in pauza competitionala. Partea buna: intr-o saptamana(11-18 februarie), cei de la Heerenveen vor avea de disputat 3 meciuri, cel de la mijlocul saptamanii fiind cel cu noi. S-ar putea sa ii prindem obositi. In perioada meciurilor cu noi, cei de la Heerenveen au meciuri cu echipe vecine de clasament, deci nu cred ca olandezii isi vor menaja titularii in respectivele meciuri. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Mai observ o parte buna: Ei sunt angrenati si in Cupa, cu sanse mari de accedere in sferturi... Asta chiar imi place... :wink: maine le tin pumnii... :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Si cu Valencia am jucat fiind in aceeasi situatie.Dupa vacanta si pregatirile de iarna.Cred ca echipa va fi bine pregatita,in sensul ca va avea suficiente meciuri in picioare pana la ora jocului. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post egal la ei.....0-0..si aks ii batem cu 2-0..SA TINETI MINTE! va rog sa-mi rasp la o intrebare..dupa cat timp e meciul cu Betis/Alkmaar?? Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post egal la ei.....0-0..si aks ii batem cu 2-0..SA TINETI MINTE! va rog sa-mi rasp la o intrebare..dupa cat timp e meciul cu Betis/Alkmaar?? pe 9/16 martie Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post Alta veste excelenta: Steaua scapă de Huntelaar "Ajax Amsterdam dă o mînă de ajutor Stelei in perspectiva "dublei" din "optimile" Cupei UEFA cu Heerenveen. Potrivit cotidianului olandez "Heet Parool", echipa lui Mitea și Lobonț s-a ințeles cu Klaas Jan Hunteelar, cel mai bun jucător al alb-albaștrilor in acest sezon, pentru un transfer incepînd din ianuarie. Conducătorii lui Ajax speră să-l obțină pe golgeterul la zi in Eredivisie, 14 reușite, pentru o sumă mai mică de 6 milioane de euro, cît solicită Heerenveen in momentul de față. " Aurelian Botezatu Sursa: GSP Sper sa se concretizeze acest transfer. Oricum, chiar daca Ajax nu reuseste sa dea lovitura, sunt sanse mici ca acest jucator sa prinda noul an la Heerenveen. Speram sa plece cat mai repede. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 19, 2005 · Report post SINCER VA SPUN DACA TRECEM DE OLANDEZI(SI TRECEM)SPER SA SCAPAM DE Betis.EU ACUM SUNT IN SPANIA SI VA SPUN CA SUNT PERICULOSI(ASUNCAO LOVITURI LIBERE) Share this post Link to post Share on other sites