Sign in to follow this  
Followers 0
meshteroo

Propuneri pentru cel mai "fair-play" jucator al St

73 posts in this topic

Cel mai "fair-play" jucator al Stelei cred ca este Mirel Radoi 8) ...astept si alte propuneri...

Ogararu..mi s-a parut cel mai fair-play jucator..

si se trage de pe vremea machidonilor veniti in zona carpato-danubian0-pontica cu afaceri in domeniul agrico-imobiliar...

Sa ne traiesti Nea Dinu :)

Dinu incepe cu sintagme glorioase,incercand fiecarui lucru sa ii gaseasca un stramos,un lucru de unde provine...negura istoriei...leaganul civilizatiei.

Nu uita ca tu ai amintit primul de istorie. :lol:

Ogararu.Muncitor si profesionist,nu intra in polemici.Cred ca e singurul jucator despre care nu am auzit sa fie criticat de spectatori(cel putin la und stau eu) :)

Ogararu, de departe. Si cel mai destept.

Dupa el, Nicolita si Goian.

Mirel este in multe feluri dar chiar la fair-play nu cred ca putem sa-i dam un loc fruntas...

Ogararu, de departe. Si cel mai destept.

Dupa el, Nicolita si Goian.

Mirel este in multe feluri dar chiar la fair-play nu cred ca putem sa-i dam un loc fruntas...

asta voiam sa zic si eu...Mirel e orice numai fair-play nu :lol:

Ogararu merita primul loc si este urmat de Nicolita si Ghionea.

fair play? e vreun stelist fair play pana in maduva oaselor? e vreunul care n-a facut un fault "cinic"? care nu a luat galben? care nu a degajat mingea dupa fluier? care n-a tras de timp? care n-a intarziat repunerea mingii in joc?

daca gasiti voi un stelist care n-a facut nimic de genul asta...atunci ala e cel mai fair-play...dar nu cred ca aveti vreo sansa...

daca vreti sa vedeti fair-play adevarat...uitativa p www.gsp.ro e un filmulet care se numeste ceva de genul "fair-play incredibil in olanda"...ala e fair-play...si nu cred ca e stelist care sa faca asa ceva

fair play? e vreun stelist fair play pana in maduva oaselor? e vreunul care n-a facut un fault "cinic"? care nu a luat galben? care nu a degajat mingea dupa fluier? care n-a tras de timp? care n-a intarziat repunerea mingii in joc?

daca gasiti voi un stelist care n-a facut nimic de genul asta...atunci ala e cel mai fair-play...dar nu cred ca aveti vreo sansa...

daca vreti sa vedeti fair-play adevarat...uitativa p www.gsp.ro e un filmulet care se numeste ceva de genul "fair-play incredibil in olanda"...ala e fair-play...si nu cred ca e stelist care sa faca asa ceva

am vazut si eu filmuletul .....si chiar am ramas uimita de cei de la ajax2 ...au dat dovada de foarte foarte mult fair-play 8O 8O

am vazut si eu filmuletul .....si chiar am ramas uimita de cei de la ajax2

E un caz si mai celebru: un neamt intr-un meci foarte important (un turneu final sau o competitie inter-cluburi) a primit un penalty. Si merge la arbitru si ii spune ca a gresit, ca n-a fost faultat si echipa sa pierde!!! Parca a si luat un premiu pentru asta...nu mai stiu exact cand s-a intamplat pentru ca asta a fost demult.

E vorba de Kevin Kurany si daca nu ma insel a fost vorba de un meci din Bundesliga

Pai daca ar face toti fotbalisti la de la dinamoo asa ar trebui sa piarda toate meciurile, insa cu siguranta le-ar dat arbitru un gol pt fair play... :lol:

Probabil ca Dinita. Ala nu a suparat nici un adversar.

Pacat ca nu a fost fair-play si fata de suporteri...

Pana la proba contrarie,cel putin pe Ogararu,il cred in stare.Dar as putea sa mai dau nume.Mi se pare absurd sa creada cineva ca ai nostri sunt lipsiti de fair-play.

hey nu ziz ca stelistii nu sunt fair-play...spun ca nu poti sa compari faptul ca dai mingea inapoi adversarului cu faptul ca il lasi pe adversar sa inscrie pentru ca tu ai inscris norocos...

ok poate Ogararu e cel mai fair-play stelist...