Sign in to follow this  
Followers 0
Adrian

Tricolorul Breaza - Steaua II

7 posts in this topic

Un singur cuvant despre acest meci: BLAT

 

Tricolorul, o echipa care se afla pe locul 16 si care a reusit sa castige doar 15 puncte tot sezonul, se pare ca nu are probleme in a se impune in fata Stelei 2, echipa de pe locul 9, echipa care a castigat in acest sezon cu 20 de puncte mai mult ca tricolorul.

 

Nu e asta o problema. Stiam cu totii inca de la inceputul turului ca, dupa ce o sa reuseasca sa se indeparteze de zona retrogradabila, Steaua II va face din nou blaturi, asa cum a facut si la sfarsitul turului, cand a vandut mai multe meciuri unor echipe care au dat bani.

 

Cu meciuri din astea, nu vad cum pot progresa copiii de la satelit. Ma rog, aici ma refer la copiii buni de la satelit, cei care pot sa ajunga fotbalisti, nu la panaramele care stau pe pile la echipa, panarame gen Stegaru.

 

 

p.s. Pentru cei interesati, tricolorul breaza - Steaua II, minutul 65, 2-0. Tricolorul a inscris in minutul 1 cu un lob de la 16 metri si in minutul 46(primul minut din a doua repriza) dintr-un penalty provocat de stegaru.

 

Min 73, 2-1. Batfoi din 7 metri.

 

Final: 2-1 pt breaza. BLAT JEGOS!

Edited by Adrian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rezultatul se stia dinaintea partidei...

Cu Strizu asta trebuie facut ceva, si el ar trebui sa fie contestat din foarte multe motive. Trebuie luata atitudine cu acest jeg care distruge niste jucatori cu viitor(unii dintre ei, nu toti).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si de ce nu ati spus ba inainte de meci ca o sa castige Tricolorul... mai luam si eu ceva la pariuri :yes:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe Stegaru asta presimt ca o sa-l ia Barcelona sa-l puna capitan in locul lui Puyol. Si eventual sa joace si in locul lui Messi ca, vorba aia: dai un ban, dar stai in fata. Abia asteptam sambata sa vina meciurile Stelei mici, dar se pare ca nu mai are nici macar Steaua II farmec in finalul asta de tur cu blaturile astea pe fata.

Edited by ebonyc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0