Sign in to follow this  
Followers 0
Virgil

Bomba in Ghencea : MM pleaca !

61 posts in this topic

După Oleg Protasov, un alt nume "greu" din Ghencea iși pregătește bagajele. Managerul general al FC Steaua, "MM" Stoica, va părăsi gruparea campioană, decizia acestuia venind la doar cîteva zile după ce oficialul stelist a precizat, intr-o conferință de presă, că nu se va despărți de clubul patronat de Gigi Becali și că va colabora foarte bine cu viitorul manager, Cosmin Olăroiu. Vom reveni! (L.S.)

http://www.7plus.ro/

Ar fi multe de presupus aici.Eu prefer sa astept detalii.

Totusi nu pot sa nu constat ca Steaua se schimba fundamental.Daca va fi bine sau mai putin bine, trebuie sa mai asteptam sa vedem.

Hmm! Cam greu de crezut! Pai, doar acum cateva zile spunea ca nu va pleca prea curand de la Steaua indiferent de situatie...

Nu cred ca ar fi bine pentru noi sa plece Meme.E el mai "nebun" insa e un om cu scaun la cap....

Sincer nu cred ca pleaca. Insa, orice este angajatul lui Gigi Becali isi joaca soarta in fiecare zi. Latifundiarul este genul de sef pentru care o singura vorba spusa gresit este fatala. in lata ordine de idei, & plus, este unul dintre cele mai proaste ziare din Romania. Spre exemplu, anul trecyt dupa ce am castigat 2-1 cu CSKA Sofia au cris ca jucatorii stelisti sunt niste petarde care vor pierde sigur calififcarea. Sincer, in atac am mai multa incredere decat in acest cotidian.

trebuie sa recunosc ca m-as bucura sa-l vad plecat pe Meme...din cauza lui au disparut multi jucatori buni de la Steaua...ar fi foarte interesant sa-si gaseasca Jiji alt tip ku periuta....

probabil in zilele urmatoare o sa apara pe-aici topicuri preluate din mari cotidiene ca independent, azi, curierul national sau cine stie chiar hustler, playboy, maxim sau viata medicala. Sa fim seriosi. Scria cineva aici ca site-ul oficial al Stelei e penibil.Eu cred ca avem site-ul pe care il meritam..

trebuie sa recunosc ca m-as bucura sa-l vad plecat pe Meme...din cauza lui au disparut multi jucatori buni de la Steaua...ar fi foarte interesant sa-si gaseasca Jiji alt tip ku periuta....

Da, dar au venit unii si mai buni, pe care altu' probabil nu i-ar fi adus. Rezultatul... uita-te la jocul Stelei de 2 ani incoace, de cand nu mai decide pitzi transferurile, si vezi si cati din titulariide acum au venit in acest timp.

Cum ar veni Trica,Aliuta(supranumit un meci bun zece varza),Claudiu Raducanu,Popmpilica Stoica,Nana Falemi si alti monstri sacrii ai gruparii noastre..

Singurul regret la plecari este in privinta lui Dorinel de care cred ca a fost vinovat si MM..dar adevarul probabil nu il vom afla niciodata sau nu se stie...va da arama pe fatza dupa ce pleaca,daca pleaca!

E adevarat ca "7 plus" nu e un mare cotidian si tot atat de adevarat este ca reporterii lor pentru stiri sportive nu sunt nume cunoscute.Nu poti sti insa intotdeauna de unde sare iepurele.Asa ca daca vom comenta o stire fara dovezi si detalii,asa cum facem acum,nu poate sa strice nicidecum.

Totusi,e vremea antrenorilor-general manageri,asa ca stirea poate deveni interesanta in scurt timp.

Gica Hagi,antrenorul-manager general al lui Poli,tocmai se afla la tratative in Republica Moldova pentru Cocis,Florescu si Hutan.MM pe unde e ?

Nu-mi place Stoica, nu pot sa il inghit de la faza cu pumnul. L-as vrea afara din Ghencea fara nici un argument rational, pentru simplul fapt ca vazandu-l imi aduc aminte ca avem un presedinte care coboara din loja insoti de bodyguarzi si loveste un suporter stelist :x

Asta nu ma impiedica insa sa recunosc ca a mizat in ultimii ani pe niste carti castigatoare. A avut fler si pricepere. Zenga, Dorinel, Protasov, Iacob, Nicolita, Goian - iata niste transferuri super reusite ale Stelei. Meritul ii apartine in buna masura lui Stoica.

Oricum, nu cred in veridicitatea articolului, deci nu cred ca va pleca.

In emisiunea "Realitatea sportiva" a lui Emanuel Terzian de duminica 11.12.05/22:20,Gigi a dat din colt in colt cand a fost intrebat daca MM pleaca.Asta ca sa nu spun ca a dat in balbaiala.

Nu a fost chiar asa! A spus ca Meme nu pleaca, dar atunci cand a fost intrebat daca stie ca e plecat din tara a parut foarte surprins. Oare unde e Meme??

Nu a fost chiar asa! A spus ca Meme nu pleaca, dar atunci cand a fost intrebat daca stie ca e plecat din tara a parut foarte surprins. Oare unde e Meme??

Mai terminati cu supozitiile. Eu unul nu cred nimic din ce scrie presa in legatura cu plecarea lui MM de la Steaua. Iar de plecat din tara, nici vorba. L-am vazut aseara, in jurul orei 16.00, la Mall-ul de la Lujerului, era impreună cu sotia si fetita.

ar trebui sa intelegeti ca suntem intr-o "competitie totala", iar rivalele nu ezita sa foloseasca nici o arma.

de mai multe luni este in plina desfasurare o evidenta campanie mediatica anti-MM, incercandu-se crearea unor tensiuni interne. este oarecum evident ca MM este un adversar de calibru pe plan intern si daca s-ar reusi indepartarea lui de la Steaua, am fi mai usor de "invins". Dinamo si rapid nu au nevoie de o persoana capabila in fruntea Stelei si atunci muta piesele si fac valuri doar, doar .... ?!.

sigur nimeni nu e vesnic pe pozitie, dar MM are relatii f.bune atat cu Gigi, cat si cu Oli si Gica. am mai spus intr-un al comentariu ca de fapt adevarata problema cu care ne confruntam in ultimul timp este ca Gigi se implica mai putin (probabil ca stress-ul si scandalulrile din ultimele luni l-au afectat) si mai deleaga din puterea de decizie nepotilor (mache,lucian). baieti-de-baieti (poate chiar prea baieti), dar fara pic de experienta mangeriala in sport!

Nu cred ca o astfel de stire poate face rau Stelei.In cel mai rau caz cei din Conducere se pot amuza.In schimb rivalii isi pot face false impresii.

De ce nu iese MM in fata sa spuna raspicat ca e o stire-gluma?

I-o lasa pe rivali sa se bucure fals?

I-o lasa pe ziaristi sa manance si ei o paine ?

Cainii latra,ursul trece...

Ce-o fi vom vedea.

nu pleaca MM si asteptati sa vedeti bombe de transferuri in iarna. nu pot sa-l sufar nici eu de la faza cu pumnul dar ma gandesc ca se pricepe la transferuri si nu-l mai huidui ca poate mai aduce un antrenor sau un jucator bun. Din punctul asta de vedere trebuie sa recunoasteti ca nu ne-a inselat asteptarile niciodata.

Ce ar trebui sa faca MM pentru a fi iertat si de cei mai nemilosi suporteri pentru gestul lipsit de logica pe care l-a facut?

A trecut o perioada destul de mare de timp de la acel moment si a dovedit in dese randuri ca e Stelist adevarat.Nu mai spun ca Steaua a avut de castigat din demersurile facute de el pentru aducerea a doi antrenori si cativa jucatori care s-au incadrat perfect in echipa.

Eu socotesc ca trebuie sa-i acordam o a doua sansa,mai ales ca stelisti care bat Stelisti vedem relativ des in timpul meciurilor.

A gresi este omeneste si pentru ceea ce a facut cred ca a suferit cu varf si indesat de cate ori a fost fluierat si injurat pe stadion.

Eu personal l-am reabilitat.

Mai trebuie sa treaca ceva apa pe Dambovita pana cand isi va spala pacatele!!!

Prea usor iarta romanul de felul lui la fel cum prea usor scuipa!!

cum sa-l ierti ?!! :?:

Va ramane patat pana pleaca de la Steaua,

mama lui de BATAUS.

facea Alexandrescu, Otelea, Gatu sau oricare conducator de la Steaua asemenea gesturi ?

Nu, deci MM 8O e unic in istoria de 60 ani a Stelei.

Din punctul meu de vedere, Stoica nu poate fi iertat pentru ce-a facut decat cu o conditie : sa plece !

Sunt perfect de acord ca a gresi este omeneste si ca oricine are dreptul la o doua sansa dar nu oricum si mai ales nu asa cum si-o doreste el. Daca ar fi fost nu mai mult decat un om de bun simt, Mihai Stoica ar fi trebuit sa iasa a doua zi la TV, intr-o conferinta de presa, sa zica "Fratilor, sunt un dobitoc ! Iubesc Steaua, dar am gresit, asa ca plec, ca sa nu patez numele acestui club !"

Si dupa catva timp ar fi avut usa deschisa din nou in Ghencea ! Pentru ca toti gresim.

Dar nu, el nu putea sa faca asa ceva. Pentru ca el, contaminat de grandomania si "puterea" conducatorului de oi caruia-i sta alaturi, s-a gandit in sinea lui interioara ca de fapt, caaare-i problema, dom'le ? Eu reprezint Steaua mai mult decat parlitii astia de suporteri si cu siguranta mai mult decat parlitu' ala de sofer de RATB. N-ar fi pacat sa piarda Steaua un lider atat de neinlocuibil ca MINE ?

Din clipa aceea, singura lui salvare este plecarea.

- prea multa filozofie, si mai ales prea ieftina, pentru. conflictul MM - bica din berceni. MM a facut multe lucruri bune MM si e un baiat destept de care Steaua are nevoie! exista si excese, sunt de acord, dar daca ne analizam atent probabil ca toti am facut greseli. MM e un manager general foarte eficient, iar restul sunt doar povesti de iarna!

parerea mea!

exista greseli care se pot ierta, insa exista si greseli impardonabile. Gestul lUi Mihai Stoica se incadreaza in ultima categorie. Calitatile sale de manager nu au nici un fel de relevanta. Din acel moment MM s-a pus pe aceeasi linie, sau chiar mai jos, cu Marian Rada si Cristi Borcea si, ceea ce este mai grav, a pus clubul din Ghencea pe aceeasi linie cu Dinamo si Rapid. De atunci s-a ales praful de superioritatea si eleganta acestui club.