Virgil

Rapid - Steaua 5-1 (4-1) !?

365 posts in this topic

Este incredibil! Tudose este o rusine de jucator mai, asa ceva nu se poate! Si si Tatarusanu este penibil! Acum, iaca, penalty..... o sa fie 4-1.

splendid, penalty si 4-1.

bravo, oilor, bravo! priviti si minunati-va la ceea ce ati creat! asta se intampla cand se joaca pe bune!

animalele cu "uuuuu, suntem la 3 p de 24, hai sa ....." **** pewla, zdrentelor

sper ca gunoierii sa ne faca cel mai mare bine posibil in acest moment! un 6-1 ca sa nu depaseasca 5-0 ala vechi.

Edited by saptemai

4-1 suntem umiliti de the ciorile vopsite :)) HAI SA TE VEDEM Becali CE MAI VORBESTI!!!!

ce bine jucam :X Multumim Gigi k ai bagat bani in transferuri.se cunoaste.Multumim mult se vede ca ai ochi la la jucatori.uitate la ala care sta in poarta si ai dat 1 mil jumate de Euro

PLEACA IN MM DIN Ghencea

PLEACA...DUTE SI LASA-NE

ei bine, din momentul asta tot ce imi doresc este sa luam si 10 daca se poate, sa guste "jucatorii stelisti" ultima limita a penibilului

ba mie rusine sa ma uit la meciu asta frate....ma uit de 5 min si imi vine sa plang

....mai revenim??? :thumbdown:

Cat mi-as dori sa primim 8-9 goluri...

HAIDETI CU BRICHETA!!!HAIDETI CU BRICHETA!!!HAIDETI CU BRICHETA!!!HAIDETI CU BRICHETA!!!

cum zic si alti membri pe aici

Sa Vad ce MM mai zice cjobanul dak o luam cu la vreo 4 goluri diferenta

ba mie rusine sa ma uit la meciu asta frate....ma uit de 5 min si imi vine sa plang

Cand o sa plece cimpanzeul cu toata clica lui de albanezi..

Si-a revenit Foresta si nu-si revine Steaua??!! Aveti incredere in baietii nostri!!! Hai Tudose! Hai Tanase! Hai Banele!

Vine setul

Suntem surclasati de cioroi...........trist.Oricum nu stiu cum suntem pe locul 2 cu echipa asta jalnica.

Ce plm cauta in echipa voma aia de toja,tiganel jardel?Bomba tanase este un balon de sapun,umflat de presa ca si tiganca aia grasa a lui.Dupa ce ti-ai vandut toata apararea si ai adus numai ciurucuri la ce sa te astepti?

In afara de Kape si Stancu si janos nu prea avem cu cine.Steaua si-a pierdut identitatea,spiritul si cel mai important lucru RESPECTUL.

Muriti in chinuri toti care ati contribuit la distrugerea unei legende.

Moarte clanului fecali

De plans , se plange la biserica . In situatia actuala ne scaldam de un deceniu , iar de revenit , asta e o gluma buna.

portar n-avem...aparare n-avem...mijloc n-avem...doar kapetanos...

MORI ciobane

sper sa faci infarct