Virgil

Rapid - Steaua 5-1 (4-1) !?

365 posts in this topic

Ciobanul : "Nicolita e temelia echipei" ....Care echipa,ba? Penibil !!!!

Stoichita : "A fost cea mai mare umilinta da mai avem sanse la titlu"... nici nu ma mai int titlu...nici macar vreo cupa europeana...dk rapid si Dinamo ne'au umilit ca pe nijte nimicuri

Daca mai dura vreo 10 minute, se facea scor de tenis, asa ca va agitati aiurea, sunteti buni doar la comentat si analizat jocul lui Fc Steaua.

Haideti duminica cu totii, sa umplem sala la handbal, si sa lasam stadionul gol. Sa mergem sa sustinem adevarata Steaua!

Edited by bogdanbog

BAAAAAAAAAAAAAAAAAI, OILOR! nu mai suferiti aiurea pt Fc Steaua!!!!

daca un tigan intra la voi in casa, il da afara pe tatal vostru si spune: de azi inainte eu sunt tac-tu! ; e tac-tu adevarat?! NU

daca tiganul ala o fu-te pe ma-ta, e tac-tu adevrat?! NU

daca tiganul ala mananca la masa cu tine, e tac-tu adevarat?! NU

daca tiganul ala te trosneste peste bot cand nu-ti faci temele, e tac-tu adevarat?! NU

daca tiganul ala plateste facturile, e tac-tu adevarat?! NU

daca tiganul ala semneaza facturile, e tac-tu adevarat?! NU!

DE O MIE DE ORI NUUUUUUUUUUUU!

tiganul devine tac-tu si castiga doar cand TU INSUTI IL ACCEPTI CA TATA ADEVARAT!

acelasi lucru s-a intamplat si la Steaua!

TREZITI-VA!!!!!

Steaua SUNTEM NOI, nu tiganii aia din loje, de pe banca si din teren.

am ajuns sa fim bataia de joc a campionatului..frumos..asta este echipa...... defilam cu ce avem......martalogii merita sa fie dati afara..nu merita sa poarte culorile eterne.....ros-albastru pana la moarte

Becali pune mitraliera pe ei asa cum ti-am spus si dupa meciul cu Ceahlaul si gaz metan medias.Toata lumea este de aceiasi parere cu mine incepind cu Dumitru Dragomir,care spune ca Steaua este o echipa de divizia judeteana.Iordanescu la fel a afirmat ca Steaua s-a facut de tot rahatu.In afara de KAPETANOS care a salvat echipa pina acum si Bogdan Stancu care a dat dovada de dirzenie,restul sunt cizme,MAMALIGI,dorm pe teren,nu pot sa construiasca nici o faza de atac,de abia mai alearga pe teren ,nimic , sunt ZERO.si asa cum am mai spus Becali nu are nici o vina .Jucatorii sunt de vina si Stoichita ei trebuie executati.Becali TI-AM mai spus pune mina pe mitraliera si ciuruieste-i pe Toja,ov.Petre marele cotonogar,bosorogu de Marin Petre ce puii mei mai cauta asta in echipa?catastrofa aia de Tudose,emegara,Banel,jelev,si nu te mai intinde la discutii cu ziaristii,ti-a pus citeva intrebari, raspunzi, dar la 6-7 intrebari,nu te mai da la birfa atita cu ziaristii,mai taie-le macaroana , singurul care se lupta si este un adevarat razboinic,spartan,gladiator este grecul KAPETANOS.Bravo Kapetanos!Cavaleria rapidista a trecut prin foc si sabie apararea beata,sclerozata,ciufuta,drogata si adormita a Stelei.Rusine mamaligilor de la Steaua ,faceti-va HARAKIRI,cacatilor care sinteti,faceti umbra de pomana pamintului.Becali eu cred ca ar fi bine sa-l aduci pe Dumitru(LITA) fosta glorie a Stelei.Si pe buna dreptate asa cum a spus si George Copos, rapidu a macelarit Steaua le-a scos fotbalul din cap.Rapidu s-a jucat cu Steaua de parca Steaua era pe ultimul loc si rapidul era pe primul loc.

Becali pune mitraliera pe ei asa cum ti-am spus si dupa meciul cu Ceahlaul si gaz metan medias.Toata lumea este de aceiasi parere cu mine incepind cu Dumitru Dragomir,care spune ca Steaua este o echipa de divizia judeteana.Iordanescu la fel a afirmat ca Steaua s-a facut de tot rahatu.In afara de KAPETANOS care a salvat echipa pina acum si Bogdan Stancu care a dat dovada de dirzenie,restul sunt cizme,MAMALIGI,dorm pe teren,nu pot sa construiasca nici o faza de atac,de abia mai alearga pe teren ,nimic , sunt ZERO.si asa cum am mai spus Becali nu are nici o vina .Jucatorii sunt de vina si Stoichita ei trebuie executati.Becali TI-AM mai spus pune mina pe mitraliera si ciuruieste-i pe Toja,ov.Petre marele cotonogar,bosorogu de Marin Petre ce puii mei mai cauta asta in echipa?catastrofa aia de Tudose,emegara,Banel,jelev,si nu te mai intinde la discutii cu ziaristii,ti-a pus citeva intrebari, raspunzi, dar la 6-7 intrebari,nu te mai da la birfa atita cu ziaristii,mai taie-le macaroana , singurul care se lupta si este un adevarat razboinic,spartan,gladiator este grecul KAPETANOS.Bravo Kapetanos!Cavaleria rapidista a trecut prin foc si sabie apararea beata,sclerozata,ciufuta,drogata si adormita a Stelei.Rusine mamaligilor de la Steaua ,faceti-va HARAKIRI,cacatilor care sinteti,faceti umbra de pomana pamintului.Becali eu cred ca ar fi bine sa-l aduci pe Dumitru(LITA) fosta glorie a Stelei.Si pe buna dreptate asa cum a spus si George Copos, rapidu a macelarit Steaua le-a scos fotbalul din cap.Rapidu s-a jucat cu Steaua de parca Steaua era pe ultimul loc si rapidul era pe primul loc.

Ia uitati la adormitul asta. Eram sigur ca vor aparea imediat baieti care sa dea vina pe jucatori, sa il scape pe Jiji. Bai expertule, da' cine i-a dat afara pe Rada si Ghionea? Cine s-a grabit sa scape de Goian? Cine a vandut jucatori la prima oferta si cine a ales sa nu cumpere oameni de Steaua, ci doar ciurucuri ieftine? Nu becalii? Cum sa zici ca becalii nu are nici o vina. Cat de prost sa fii sa zici asta?

@ velclaudiu : mai bine taceai....

kimi normal ca ne agitam ..

pierde Steaua ...

si daca esti baiat destept stii de ce pierde Steaua

daca nu esti iti zicem noi !

Din cauza unui CIOBAN !

Asta e ! Steaua Pana La Moarte ! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

kimi normal ca ne agitam ..

pierde Steaua ...

si daca esti baiat destept stii de ce pierde Steaua

daca nu esti iti zicem noi !

Din cauza unui CIOBAN !

Asta e ! Steaua Pana La Moarte ! :steag_cruce_invers::steag_sah_mic:

=)) Te inteleg, ai 14 ani. :-j

Edited by BAF-kimi

Nu cred ca e problema de varsta ci de mentalitate.

Vinw bragadiu!

e plina Romania de nevertebrate ca asta,omul e imbecil,n ai ce sa i ceri.......la mai multe cwaie,tu smecher

nu vede-ti voi,echipa joaca bine!cine nu ieste constient de asta inseamna ca nu stie fotbal.ne-a Mihai si cu ne-a Gigi stie ei ce face ca de aia e echipa aproape la primul loc.ne-a Vali care e pe bune cu presa face bine treaba,mare si mica,ca un presidente adevarat. punct. asa ca voi nu ave-ti treaba cu acest club,sti-ti doar sa contesta-ti si sunte-ti plati-ti de generalii. si aia care va asculta aicea pe internet ieste usor de pacalit asa ca termina-ti cu deszinformarile ca altfel...

fular-campionii:steag_cruce_invers:fularsteaua2:steagcruce::hai_steaua:fularultrasforzateaua

acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare.orice asemanare cu persoane sau cu expresii folosite sunt pur intamplatoare.restu' e can-can!

Cel mai dureros este ca aceasta umilinta, numai suporterii o inteleg, pt ca idiotenia de Gigi este nepasatoare, la fel ca si Stoichita, care daq ar fi sa aleaga intre o mama de bataie si o infringere cu rivalii de moarte, ar alege infringeri la scor de purici si paduchi.

Pt despteptii de pe internet care scriu, sa luam 10,11,12.. cu ce gandati bre?

Si daq o sa pierdem cu 10-0.. ce o sa fie? O sa vina Gigi si o sa spuna: Gata, baieti, Rapid a invins cu 10-0, vand imediat toate actiunile si pleq. Da??????

Ar fi super daq baietii din Bucuresti ar face un banner unde sa'l distruga pe Stoichita, pt ca in Jiji dejeaba arunci cu rahat pt ca el singur e un rahat. Si jucatorii joaca pt bani, nu pt rivalitate sau pt suporteri. Cu exceptia lu Banel, el joaca pt familia sa.

Sunt asa de iritat ca nici nu doresc sa ma culc, as scrie pana dimineata acest msg, sa injur si sa ma eliberez un pic.. sper sa nu deranjez pe cineva.

Cum **** ***** de Stoichita sa zici ca nu e nimiq ca am pierdut, ca se mai intampla... idiotul draqului.. Olaroiu era sluga, dar tu esti sluga si curva in acelasti timp ca te supui Cacatului de Ciobanash...

De ce Tatarusanu apara? a scapat azi 5.. sunt sigur ca la urmatorul meci, iarasi o sa-l vedem in poarta.. pe portarul Mare si Prost.. cum a zis Popa..

De ce la pauza nu ai skos un inkizator sa bagi un Atacat????? Sa ataci draqu sa speli rusinea??

De ce joci cu penisul de Tudose? Tall cat de obosit nu era.. juca in Cipru.. si juca bine.. dar incearca.. nu o sa'ti cada coaiele daq o sa'l incerci .. e mare.. e Negru .. poate sperie macar pe cineva...

Am ajuns ca Echipa Steaua.. sa se tina in anonimul Parpas... Parpas e accidentat.. Steaua primeste de la 4 boabe in sus .. bagami'ash picioarele..

Ma culc cu un sentiment amar de umilinta, la fel cum o fac sute si mii de stelisti care au avut azi seara "norocul" sa fie cei mai umiliti suporteri..

Va iubesc dragi suporteri adevarati, stelisti pana la moarte si dincolo de ea.

Trecand peste frazele imperative de mai jos care arata ca "omu" probabil e cu un pas de spitalu de nebuni

Becali TI-AM mai spus pune mina pe mitraliera si ciuruieste-i

Becali pune mitraliera pe ei asa cum ti-am spus

nu te mai intinde la discutii cu ziaristii,ti-a pus citeva intrebari, raspunzi, dar la 6-7 intrebari,nu te mai da la birfa atita cu ziaristii

Becali eu cred ca ar fi bine sa-l aduci pe Dumitru(LITA) fosta glorie a Stelei

Observam cu tristete cat de mult se tampeste poporul cu televizorul

Si pe buna dreptate asa cum a spus si George Copos....

Toata lumea este de aceiasi parere cu mine incepind cu Dumitru Dragomir

Deci daca zic acesti 2 oameni care ne fac mandri ca suntem romani ceva ,trebuie sa bagam la cap si sa executam pentru ca sfaturile lor sunt de aur.

TU pe persona fizica esti in stare sa ai o parere personala fara" sa dai citate" din Copos si Dragomir.Crezi ca esti in stare imbecilule sa gandesti macar pentru o secunda si singur?Iar daca nu esti in stare, poti macar "sa dai un citat "din Alex Ferguson,Guus Hiddink,José Mourinho etc? sau te limitezi la imbecilii autohtoni cu care te identifici?

Edited by nemilosul

stati linistiti, i se rupe lu' mitica de Steaua si suporterii ei, el are alte interese.

Edited by spiridusu

e plina Romania de nevertebrate ca asta,omul e imbecil,n ai ce sa i ceri.......la mai multe cwaie,tu smecher

nu inteleg de ce trebuie sa ne jignim domnule antigigi,nu am facut decit sa-mi spun si eu naduful nu am jignit pe nimeni si apropo daca esti "antigigi" chiar crezi ca cistigi ceva sau ai ceva de cistigat sau chiar crezi ca o sa plece Gigi si o sa lase Steaua ca vrei dumneata si altii care sinteti platiti ca sa il denigrati si sa il combateti peste tot.Am spus ca singurii vinovati sunt jucatorii si apoi antrenorul.Pentru ca si cei de CFR,Vaslui,RAPID,Unirea,Timisoara,CHIAR SI Dinamo au si ei tot doua miini si doua picioare,si unii si altii tot fotbalisti se numesc dar le lipseste determinarea pe teren,nu se lupta ,nu muncesc pentru minge,fac numai FIGURATIE ei sunt actori,vedete,Daca ar avea cit de cit demnitate in ei ar pleca ei singuri de la echipa,si-ar da demisia singuri dar in nesimtirea lor fara margini ciugulesc din mina lui Becali graunte ca niste PAPAGALI,

ei sunt constienti ca nu sunt de valoarea Stelei dar nu plec de la Steaua nici morti.Grauntele sunt gustoase si bune cum sa plece de aici s-au aciuiat precum GUZGANII LA SILOZ.Fimia-r scirba de rusinea lor.Bravo grupului care au protestat impotriva jucatorilor si le-au cerut sa plece din Ghencea sa-si dea demisia si sa plece in divizia judeteana.UUUUUOOOO MAMALIGILOR,IN DIVIZIA JUDETEANA CU VOI.

cand nu ai argumente trebuie sa recurgi la jigniri

hai ca mi-am luat pe PM destule, indur destul de bine...

sa va aud cum va bucurati de necazul unora dintre suporterii Stelei

Merita si jigniri. Hai sa nu o ardem in amabilitati prea mult !

Trecand peste frazele imperative de mai jos care arata ca "omu" probabil e cu un pas de spitalu de nebuni

Becali TI-AM mai spus pune mina pe mitraliera si ciuruieste-i

Becali pune mitraliera pe ei asa cum ti-am spus

nu te mai intinde la discutii cu ziaristii,ti-a pus citeva intrebari, raspunzi, dar la 6-7 intrebari,nu te mai da la birfa atita cu ziaristii

Becali eu cred ca ar fi bine sa-l aduci pe Dumitru(LITA) fosta glorie a Stelei

Observam cu tristete cat de mult se tampeste poporul cu televizorul

Si pe buna dreptate asa cum a spus si George Copos....

Toata lumea este de aceiasi parere cu mine incepind cu Dumitru Dragomir

Deci daca zic acesti 2 oameni care ne fac mandri ca suntem romani ceva ,trebuie sa bagam la cap si sa executam pentru ca sfaturile lor sunt de aur.

TU pe persona fizica esti in stare sa ai o parere personala fara" sa dai citate" din Copos si Dragomir.Crezi ca esti in stare imbecilule sa gandesti macar pentru o secunda si singur?Iar daca nu esti in stare, poti macar "sa dai un citat "din Alex Ferguson,Guus Hiddink,José Mourinho etc? sau te limitezi la imbecilii autohtoni cu care te identifici?

Mi-am spus si eu parerea mea pentru ca fiecare avem acest drept,nu,sintem in democratie,nu,nu te-am jignit cu nimic,poti si dumneata sa postezi aici parerea ta dar numai jigni pe ceilalti care posteaza aici ca nu esti mai breaz sau mai smecher cu nimic decit ceilalti care isi spun parerea.Asa ca ciocu mic si vezi-ti de treaba ta,vezi-ti de lungul nasului tau,ca nu vreau sa intru in polemica cu tine pentru ca fii sigur ca te distrug,te desfiintez,ai inteles????

nu inteleg de ce trebuie sa ne jignim domnule antigigi

Pentru ca daca cineva vrea sa scuipe, scuipa.

nu am jignit pe nimeni

Corect, ai jignit doar inteligenta userilor de pe siteul asta.

altii care sinteti platiti ca sa il denigrati

Unii sunt platiti sa il denigreze, altele au fost platite ca sa ai tu ce manca, mah nerecunoscatorule.

si cei de CFR,Vaslui,RAPID,Unirea,Timisoara,CHIAR SI Dinamo au si ei tot doua miini si doua picioare

Pe acelasi principiu, toti avem un creier. Pacat ca unii il folosesc mai mult, altii mai putin si tu deloc.

Daca ar avea cit de cit demnitate in ei ar pleca ei singuri de la echipa,si-ar da demisia singuri

Mdap, pacat ca exista ceva inventat de vreo 40 de ani care se cheama contract si care ii obliga sa ramana. Lasa ca vedem in vara cam cat de incantati sunt de atmosfera din Ghencea.

Fimia-r scirba de rusinea lor

Lasa-ma sa ghicesc - seral, 10 clase ?