Virgil

Rapid - Steaua 5-1 (4-1) !?

365 posts in this topic

Duminica, 18.04.2010, de la orele 20.00, stadionul "Valentin Stanescu" din cartierul Giulesti va gazdui partida

Rapid - Steaua,

care va fi transmisa in direct de Digisport TV.

Rapidul, o echipa cu jucatori tineri si de valoare ca Herea, Ionita, Bornescu, dar si cu jucatori cu experienta ca Spadacio, Cesinha sau Marius Constantin, bate pasul pe loc de la acel meci impotriva Timisoarei, in care a folosit doi jucatori transferati dupa perioada fixata de Liga profesionista de fotbal si ca atare a pierdut la masa verde cu 0-3, desi castigase pe teren.

Dupa toata aceasta tevatura, George Copos, a hotarat sa produca un soc pozitiv la echipa si l-a adus pe Ioan Andone, care nu prea a gasit nici el leacul redesteptarii echipei sale. A castigat la International Curtea de Arges, a pierdut la CFR si a facut un egal in ultimul sau meci de acasa, ceea ce nu inseamna mare scofala.

Dupa parerea mea Andone nu e mare antrenor. La titlurile de campion castigate cu Dinamo si CFR, a dispus de loturi bune si mai ales de relatiile conducatorilor celor doua echipe.

In ce priveste Steaua, aceasta continua sa ma uimeasca prin victoriile ei dupa meciuri in care ii lipseste constant inca o viteza. In meciul de ieri seara cu Iasiul, acest lucru a fost cat se poate de evident. Noroc cu eficacitatea unui super marcator ca Pantelis Kapetanos, completat constant de Stancu, Surdu si altii.

Gurile rele, in speta Mitica Dragomir, spun ca meciul fusese programat sa fie blat. Ceea ce nu-mi vine sa cred ca se poate intampla de fata cu suporterii si asa nemultumiti ai echipei giulestene.

Nae Manea si Ioan Andone spun ca nici nu poate fi vorba de un blat. Si ii cred. De cate ori ne-au dat noua puncte rapidistii? Niciodata!

In aceste conditii ne e greu sa descoperim favorita meciului, asa ca vom opta pentru o tripla,

Rapid - Steaua: 1, x, 2

1, pentru ca Rapid joaca pe propriul stadion...

x, pentru ca Rapid nu prea reuseste mare lucru, in ultima vreme, pe propriul stadion...

2, pentru ca Steaua, desi fara viteza a 5-a, e capabila sa invinga pe orice stadion o echipa modesta. Si Rapid e o echipa modesta. Locul 7 o confirma

"Nu e avion, dar zboara. Nu e nici liliac, e... cioara!" A fost continutul foarte inspirat si hazliu al unui banner al suporterilor nostri la un meci in Giulesti, cand tensiunea intre noi si ei era imensa. Contam pe inventivitatea galeriei noastre si la acest meci.

FORZA Steaua VINCI PER NOI!

Steaua SUNTEM NOI!

Edited by Virgil

Cu toata nebunia lui Becali,pe astia as vrea sa-i batem...Dar realist vorbind,nu cred,merg pe un egal...

Meciul va fi arbitrat de Marius Avram, asistat la cele doua linii de Octavian Sovre si Mircea Orbulet, rezerva fiind Florin Chivulete.

Ne amintim ca in urma cu ceva ani, tatal arbitrului de duminica, era presedinte la Rapid.

O fi intamplatoare aceasta numire? Si-o fi bagat coada don Mitica?

In sfarsit, il stiu pe Marius Avram un arbitru serios si valoros in acelasi timp. Vom trai si vom vedea!

Ce dor mi-e sa vedem si noi putin spectacol,sa le dam 2-3 goluri,sa-i vedem cum isi musca buzele de nervi....Mai bine ma uit la Barça........

Edited by dulcicutza

Steaua va castiga cu 2-1 goluri Kapetanos si Stancu...o sa castigam...si toate ciorile alea or sa plece akas cu aripile frante :)

Impreuna cu voi

Sa dam m*ie la cioroi

Edited by zob79

Preturile biletelor :

Peluza: 20 RON

Tribuna a II-a: 20 RON

Tribuna I: 50 RON

Tribuna 0: 100 RON

Va fi un meci jucat sub pod.

Eu nu imi fac mari sperante cu maestrul derby-urilor limbita pe banca,nici nu imi amintesc de cand am mai castigat si noi un derby.Probabil o sa fie un 1-0,2-1 pt ciori.

Unde este pustiul de acum 2 ani care "stingea lumina in giulesti"... :no:

Edited by Daniel-Ionut

Eu nu imi fac mari sperante cu maestrul derby-urilor limbita pe banca,nici nu imi amintesc de cand am mai castigat si noi un derby.

1-0, in deplasare cu Timisoara, in tur. :whistle:

La cat de prost joaca si Rapidul...

1-0, in deplasare cu Timisoara, in tur. :whistle:

La cat de prost joaca si Rapidul...

Daca a ajuns si meciul cu aek sa fie derby atunci am ajuns rau de tot