Maye

NHL si NBA

699 posts in this topic

Lakers nu inseamna doar Kobe, doar perioada Kobe.

Ar fi chiar surprinzator sa mearga Phil in NY !

@ anti Gigi

Nu e chiar asa. Eu nu am prins perioada Jordan, am prins perioadele Shaq-Kobe & Kobe&Pau.

@ O sa vedem. Deocamdata sunt multe zvonuri, dupa plecarea lui D`Antonio de la Knicks. Oricum, Melo a fost de vina si pentru asta.

@ antigigi Chit ca nu-mi plac Lakers, Kobe e un mare jucator(dar care si el recunoaste ca Jordan a fost superior).Pentru cine nu i-a prins pe Bulls atunci, nu e greu sa tina cu altcineva.Cine i-a prins- cazul meu- ramine fanul lor pe viata.O echipa care se completa perfect, si in care chiar daca Jordan era vioara intii, cred ca fara Pippen le-ar fi fost mult mai greu.

vad ca aici se discuta doar de NBA desi si baschetul european a dat destul de multi jucatori mari,nu cred ca prima oara ne am uitat la americani,casa mai invioram atmosfera as propune sa ne amintim fiecare dintre noi cand am inceput sa ne uitam la baschet si ce jucatori ne au impresionat de alungul timpului,eu de exemplu am inceput sa ma uit la baschet prin anii 87 cred,ma uitam pe bulgari la campionatul european,atunci am remarcat 2 mari jucatori Nikos Galis si Drazen Petrovici pe care l consider cel mai mare jucator european pe care l am vazut si a carui moarte timpurie m a intristat profund,apoi in alte timpuri mi au placut un Sasha Djordjevici,Dejan Bodiroga sau Antoine Rigodeau...desi recunosc ca atunci cand Jordan s a retras am luat o pauza in a ma mai uita la meciuri,fara el baschetul nu a mai fost la fel,nu pot uita cand liceean fiind pierdeam noptile ca sa ma uit pe tvr 2 doar sa l vad.........

Edited by anti gigi

Am mai urmarit cand am prins cate un meci din Euroliga.

Pentru cine nu i-a prins pe Bulls atunci, nu e greu sa tina cu altcineva.

Eu i-am prins pe Bulls, mi-a placut Jordan, e cel mai cel, dar am inceput sa tin cu Orlando pentru Hardaway si O'Neal . Plus o mica simpatie pentru Lakers. :)

Edited by red&blue_boy

Eu i-am prins pe Bulls, mi-a placut Jordan, e cel mai cel, dar am inceput sa tin cu Orlando pentru Hardaway si O'Neal . Plus o mica simpatie pentru Lakers. :)

Jordan, Pippen, Rodman...

@anti Gigi Normal ca nu se discuta despre baschetul european cat titlul topicului e "NHL si NBA".

N-am avut o echipa favorita. Am avut jucatori sau un grup de jucatori favoriti, dar nu pot sa zic ca am fost fan al unei echipe sau alteia. De exemplu unde merge Carter la echipa aia ma uit. Cand era trio-ul lui Bulls din anii 90 in floare nu puteai sa nu iti placa. Bine, eram destul de mic, nici nu cred ca pusesem mana pe o minge de baschet inca atunci cand jucau ei, dar erau irezistibili. E valabil si pentru Kobe, Shaq, Fisher la Lakers.

Edited by ebonyc

Rodman nu mi-a placut. Mai degraba Toni Kukoc. :)

Urmaresc de cand cu saga Kobe-Shaq, fiind mai mic decat o parte insemnata a membrilor de aici.

In alta ordine de idei, Fisher, Kapono, Turiaf si JJ Hickson sunt liberi de contract.

Arenas a semnat cu Memphis.

NJ Nets se va muta din sezonul viitor in Brooklyn si se vor numi Brooklyn Nets.

Iar fostul jucator al Stelei, Courtney Fortson, va juca la Houston Rockets, dupa ce a jucat cateva meciuri si pt Clippers, in toamna.

Ronny Turiaf a semant cu Heat. Pana la urma e un lucru bun pentru front court-ul celor din Florida.

JJ Hickson s-a dus la Blazers, iar ...

Fisher a semnat cu Thunder, ca back up la Westbrook, asta dupa ce Maynor e out for season. Interesant cum va accepta Fisher postura de rezerva in fata lui Russel, pentru ca nu-l vad out din echipa pe #0

Griffin a sarit , aseara, si peste Gasol. O fi el atlet, dar asta e fault. Era sa-i rupa maxilarul lui Pau. Inteleg sa i se permita multe, dar deja se incalca masura pentru pustiul asta. Daca nici asta nu e fault..

Apropo, Lakers a castigat...

Griffin a sarit , aseara, si peste Gasol. O fi el atlet, dar asta e fault. Era sa-i rupa maxilarul lui Pau. Inteleg sa i se permita multe, dar deja se incalca masura pentru pustiul asta. Daca nici asta nu e fault..

Apropo, Lakers a castigat...

Da, i-a cam bagat cotul in gura. Oricum pe Carter nu-l intrece nimeni la sarit peste adversari. Faza de la olimpiada e memorabila, dar si acolo i-a bagat aluia mana in cap.

Edited by ebonyc

Mai conteaza? Lakers a batut , Orlando bate pe Knicks azi !!! :D

matchups_t1.jpg Am ajuns si aici.Pareri personale:Bulls cu Heat in Est a fost clar de la inceput.Dupa cum arata tabloul. Heat au prima runda mai dificila, in timp ce Bulls a doua.Vor ajunge mai obositi in finala conferintei, pt ca Boston, desi nu au puterea sa-i invinga, totusi vor lupta din greu.Cred ca Heat inving NY cu 4-2 si Bulls pe 76rs cu 4-1.Indiana 4-0 cu Orlando, care fara Howard sunt mincati.Boston cu Atlanta...4-3 sau 4-2.In Vest, treaba e mai complicata, cred, in sensul ca seriile vor fi mai echilibrate, in afara de SAS cu Jazz(unde vad un 4-1 scurt).OKC -Dallas 4-2(3?).Lakers-Denver 4-3.Clippers-Memphis 4-2.Si apoi incepe distractia , cu toate mergind in 7 jocuri, si nu-i exclus, spre bucuria lui Maye Lakers sa ajunga in finala conferintei.Unde vor fi mincati de SAS.Pe de alta parte, daca ajung OKC cu SAS, va fi la mare lupta, totusi OKC avind un mic avantaj dupa capul meu, acela al tineretii, SAS nemaipermitindu-si acum sa-si odihneasca in mod constant vedetele cam batriioare.N-am dat nici un pronostic pentru finala Estului, ca nu pot fi prea obiectiv.Imi doresc sa cistige Chicago, dar va fi greu.

Bulls - Heat si Spurs - Lakers !

Sa va zic finalele ? OKC - Spurs si Bulls-Heat. Daca Rose isi revine, Bulls e campioana.

Lakers nu trece de OKC

Rose out for season and Olympics

Edited by Maye

Bulls au clacat din primul tur, fara Rose...

Asadar, in semifinalele conferintelor avem Miami-Indiana 1-1 la general, Philadelphia-Boston 1-1 , in Est, si Lakers-Oklahoma 0-1, San Antonio-Clippers 1-0 , in Vest.

Mi s-a parut foarte tare ce s-a intamplat duminica seara in finala Euroligii. Dupa ce TSKA a condus tot meciul, chiar si la 19 puncte, si sa piarda in final meciul cu Olympiakos!!!

In NHL, dupa destule surprize, avem in finalele conferintelor LA Kings-Phoenix Coyotes 2-0 la general, in Vest, si NY Rangers-NJ Devils 1-0 la general, in Est .

Oklahoma a ajuns in finala NBA, a trecut de favoritii din San Antonio cu 4-2 la general , dupa ce San Antonio conducea cu 2-0 !!!

In ritmul asta cred ca o sa ia si "inelul", indiferent cu cine joaca finala.

In Est, Boston conduce Miami cu 3-2 .

In finala NHL, surpiza LA Kings, locul 8 din Conferinta de Vest, conduce cu 3-1 la general pe NJ Devils !!!

Aaaaaaaaaaagh Kings nu a terminat cu Devils, seria e la 3-1. Hai baieti ca se poate ! :)

P.S. Fiecare cu ce-l doare :P

Pe mine m-a durut cand Rangers a pierdut finala Conferintei cu Devils... :P

Da stiu si eu m-am intristat cu Rangers dar n-a fost sa fie. Echipei oricum ii mai lipsesc niste piese , Lundqvist nu e totul. Rangers mi-a placut inca de cand am jucat prima oara Nhl 98, m-au atras normal culorile :) Dar asa ca si echipa de suflet Montreal Canadiens ramane, in ciuda unui management defectuos si a lipsei de performanta.

Off-topic: Coincidenta face ca acum un an plictisit de FM 2011, m-am apucat de un defunct manager de hochei pe care Sega a ales sa nu-l mai produca dar care e tinut in viata de un grup de entuziasti care updateaza echipele,jucatori,transferuri etc. Si acolo din plictiseala si nestiind ce sa aleg m-am orientat spre Kings. Cu care am jucat vreo 10 sezoane si am si castigat in al doilea an Cupa Stanley. Ca sa vezi peste un an Kings ajunge in finala. :)

Oricum cinste sistemului american care nu permite formarea de Barcelone,Real Madrizi si alte exemple din fotbal. Cinste ca echipe care nu au avut sansa sa se ridice de-a lungul anilor sau sa castige cupa Stanley au ocazia asta. Cu un management bun si o recrutare de juniori atenta + alegerea pieselor care te pot ajuta in free agency poti sa faci performanta.

Edited by south-side