Maye

NHL si NBA

699 posts in this topic

Concursul de slam mie mi s-a parut extrem de slab anul asta.,cel putin fata de ce a fost in 2011(oricare ar fi cistigat lejer acum).

In ASG Howard a fost mort, iar Rose a avut cateva aruncari de 3 in sfertul 3. Lebron James mi s-a parut omul meciului, dar a facut greseala aceea la sfarsit si a fost ales MVP Durant din echipa castigatoare. Nu a jucat rau Durant, dar James mi s-a parut tare rau in meciul asta. A avut cateva SF-uri de 3 puncte plus dunk-uri misto.

Orlando a intrerupt seria de 8 victorii a Taurilor, intr-un meci strins pe final fata de cum au decurs ostilitatile in primul sfert, cind Orlando au avut 6/7 la aruncarile de 3 si Bulls au ratat cu seninatate din toate pozitiile.Howard a aratat ca si-ar gasi locul la Bulls, unde Thibodeau il vrea musai, dar sa dai 2 jucatori din primul 5(Noah si Deng) plus inca o rezerva mi se pare cam mult-in sensul ca se destabilizeaza echipa.

Bine Magic !!!

Las' sa ramana Howard la Orlando, ca si acolo-i sta bine! :)

Se pare ca el e de alta parere,din moment ce vrea cu tot dinadinsul sa plece.Macar sa nu-l vad pe la Lakers.Pe de alta parte,Rubio rateza restul sezonului, Olimpiada si, daca perioada de recuperare e de 9 luni, si startul urmatorului sezon.Pacat, Wolves fiind o echipa spectaculoasa, care se lupta pentru playoffs, dar care acum cred ca nu mai au nici o sansa. http://www.nba.com/2012/news/03/10/wolves-...y.ap/index.html .In alta ordine de idei, Bulls au maturat aseara cu Jazz si Miami a avut un meci mai greu decit se asteptau cu Indiana, avind nevoie de OT.Asteptam finala de conferinta, pentru ca mi-e greu sa cred ca ii poate opri cineva, avind in vedere ca ultimul loc de playoff este ocupat destul de comfortbil de o echipa cu procentaj negativ- ceea ce spune multe despre valoarea acestei conferinte.Si mai erau unii la inceputul sezonului care ziceau ca New York vor juca finala :whistle:

Barem sa nu mearga la Nets, cum s-a zvonit. Ar merita Howard un Lakers sau Bulls.

Pai pe el daca il intrebi,vrea la Nets.Sa nu uitam ca Nets au un patron rus, si o piata de desfacere atit de mare nu-i tocmai de neglijat.Plus ca isi doreste sa fac echipa cu Deron Williams.Oricum,e clar ca daca nu pleaca acum, pleaca la vara ca "free agent". Asa ca Orlando vor sa profite cit de mult pot de pe urma acestei afaceri.

Nu e de-ajuns doar Williams.

Nu stiu si rusul ala ce face, ca de doua sezoane tot se spune ca face super-echipa. Se spunea atunci ca-l ia si pe LeBron,iar acesta a ajuns la Miami...

Pai l-a luat pe Deron. A fost o miscare buna. Doar ca Deron nu e atat de bun, precum CP3, incat sa castige tot singur.

I-am batut pe Celtics :D

Maine se inchide perioada de trade-uri.

O miscare azi : Bucks gets : Monte Ellis, Ekpe Udoh & Kwame Brown. Warrior gets : Andrew Bogut & Stephen Jackson.

Hai sa vorbesc acum, ca sa nu fiu suspectat de sindromul "strugurii acri": pentru ca au fost zvonuri legata de o posibila venire a lui Howard la Bulls, eu nu as fi de acord (nu ca ar conta pentru aia de acolo).Deoarece: Howard,desi un jucator foarte bun, are un caracter cel putin indoielnic- a se vedea declaratia lui recenta cum ca vrea sa ramina la Orlando,bla,bla,bla...vrea sa ramina la Orlando pina in vara, sa nu fie aia nevoiti sa dea nimic pentru el.2- nu este un om de echipa- nu atit de egocentrist ca Westbrook sau Carmelo, dar in imediata lor apropiere.Si forta Taurilor vine in primul rind din lipsa de egoism.Sa nu uitam ca Rose, cit o fi el de Rose si arhimediatizat individual, a cistigat titlul de MVP anul trecut tocmai pentru ca s-a pus in slujba echipei.3- asta am mai spus-o, in orice combinatie nu il dai pe Deng(Orlando fiind interesati de o combinatie Noah+ Deng +ceva).

Exact acelasi lucru l-a facut si Knicks in sezonul trecut. Au dat o echipa pentru Melo. Si ... nimic.

Azi, Pacers gets : veteranul Anthony Carter + Leandro Barbosa. Raptors - future pick

Nets : Gerald Wallace - Blazers : Mehmet Okur & Shawne Williams

Edited by Maye

Pana la urma nimeni nu mai stie ce sa creada referitor la Howard, la ce spune. Acum iar se speculeaza ca va ramane si din vara la Orlando. Cine-l crede...

Buuun.

Lakers se pregateste de o mare mutare. Aseara a renuntat la Derek Fisher (!!!) si Luke Walton.

Fisher a fost cedat la Rockets pentru Jordan Hill. Walton + Kapono au fost dati la Cavs pentru Session si Eyenga. Astfel au eliberat mult spatiu in salary cap, Fisher si Walton avand undeva in jur de 10 milioane + plus doua de pe Kapono. Toti cei 3 veniti au aproximativ 6 mil. deci raman 6 milioane libere. Aici se mai adauga si cele 9 economisite cu plecarea lui Odom. Adica spatiu, in plus de, 15 milioane !!! Cam cat castiga CP3 la Clippers. Vom vedea insa in vara.

Blockbuster-ul a fost :

Wizardz get : Nene (Denver) si Brian Cook (Clippers)

Denver get : Javale McGee si Ronny Turiaf (ambii Wizardz)

Clippers get : Nick Young (Wizardz)

Desi au adus o vedeta, Nene, Wizardz a renuntat la 3 jucatori importanti. Greseala asta a facut-o si Denver in sezonul trecut :) Clippers a iesit pe plus, iar Denver si-a intarit, paradoxal, echipa. Desi tocmai a plecat vedeta echipei, ei se formeaza ca un tot unitar. Vor face o figura frumoasa.

Aseara a renuntat la Derek Fisher (!!!) s

Ce aiurea. Sa renunte si la Kobe daca tot e problema cu salariile.

Pai nu e aiurea. Eu urlu de ani sa se renunte la Derek. Am tot zis ca el nu mai e PG ci sef la Asociatie. Ar trebui si sa se lase :)

Ma e posibil sa ramana. Ca se construieste o echipa acolo pe placul lui.

Eu ii vreau doar pe Deron si Howard, ca tot raman liberi in vara :D

Eu ii vreau doar pe Deron si Howard, ca tot raman liberi in vara :D

Sper sa te multumesti doar cu primul. :P

Howard zice ca mai sta si anul viitor.Zvon interesant(de pe site-ul NBA): Phil Jackson ar putea prelua pe New York, vazut ca fiind capabil sa faca ordine pe acolo.

As prefera ca Phil sa ramana inactiv. Daca tot vrea sa revina, sa revina la Lakers, ca Mike Brown oricum e varza !

nu stiu cum poate tine cineva cu Lakers,astia sunt ca Dinamo,e ca si cum ai fi vazut marea echipa a Stelei iar tu te ai facut fan Dinamo ca fura mai mult,eu l am vazut pe Jordan jucand si era altceva decat fetita de Kobe