Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Propuneri pentru jucatorului anului 2005-Steaua Bucuresti..

72 posts in this topic

Deci 1.Paraschiv 2. Ogararu 3.Dica premii speciale Ghionea Radoi Goian Banel Bostina Iacob rezerve pentru Nesu dezamagiri Cristea Dinita oprita

Intr-o ancheta a GSP privind jucatorul anului 2005,primul dintre stelisti figureaza Gabi Bostina cu 7,72% din totalul voturilor pana la ora 23:50/10.12.2005.Il urmeaza Nicolae Dica cu 4,77%,Victoras Iacob cu 3,85% si George Ofararu cu 1,14 %.

Jucatorul anului pana in prezent este Adrian Mutu cu

13,45%(1190 voturi),urmat de Dorinel Munteanu cu 11,19%(990 voturi si Gabriel Bostina cu 7,72%(683 voturi).Desi este candidat la titlul de jucator al anului,Radoi nu a adunat nici macar 1% !

In ancheta pentru antrenorul anului,primul loc este detinut de Oleg Protasov cu 32,44% ,urmat de Razvan Lucescu cu 13,93% si Ion Andone cu 10,58 %.

Din pacate Cosmin Olaroiu nu figureaza decat pe locul 9 cu 1,63%.

Pacat ca Oleg nu a mai putut fi tinut macar pana la incheierea sezonului.Conducerii,care nu are resurse sa tina un asemenea antrenor de valoare,i-a fost mai simplu sa renunte la el decat sa gaseasca o modalitate de a-i achita in continuare suma din contract.

O Conducere ferma ar fi stiut sa-l pastreze,dar atunci cand intervin donatii care imi suna intr-un fel a mita,se indoaie.

Am facut din pacate prea multi pasi inapoi pana acum.Plecarile lui Protasov,Oprita si altii de care ne mai amintim din cand in cand.

Mutu pe primu loc....asta chiar e amuzant.....nu a jucat 5 luni si la juve e rezerva de lux si e lider....

A contat mult prestatia lui buna la echipa nationala.

Virgil, cred ca nu ai fost atent. Conform anchetei GSP jucatorul cu cele mai multe voturi este:

Mirel Radoi (Steaua) 23.67% 2124

Este insa o problema cu afisarea rezultatelor sondajului...

Daca nu apare inearca sa redimensionezi fereastra cu rezultatele (sa o largesti...) Radoi e undeva mai jos.

conducem la jucatorul si antrenorul anului si venim tare din urma cu deceptia anului-A. Cristea

lui Neaga i-au trebuit 3 ani sa-si revina, lui Dica 2 si ceva, deci, ar fi interesant un sondaj de genul: cand va'exploda' si Andrei Cristea?

Am gasit.Intr-adevar,favoritul meu pentru jucatorul anului 2005 la Steaua,este primul si in topul national.

Ma bucur sincer si-mi cer scuze pentru neatentie.

de ce nu il nominalizeaza nimeni pe Bostina ?

la asta ma gandeam si eu cand citeam msg :D .E adevarat ca Bostina a prins echipa doar in perioada Oleg dar a avut evolutii foarte bune si cred ca a fost jucatorul care ne-a incantat cel mai mult prin dribringuri si executii superbe.Dica a fost omul decisiv care ne-a adus titlu, parca si-a schimbat atitudinea cu Oleg pe banca si a inceput sa alerge mai mult, plasament bun ,marcheza des, tehnic, inteligent, daca avea si viteza era perfect.Radoi merita felicitat pentru devotamentul sau fata de Steaua, iese mai mult in evidenta pe noul post pe care joaca, bun si in atatc si la recuperare, parca seamana cu Lampard (zic eu :D ).

Clasament

1.Dica

2.Radoi

3.Bostina

Ps:felicitari Goian!!!!! cel mai bun transfer al nostru

si eu cred ca Dica...iar Cristea e slab rau de tot...dar daca mai spunem mult de Dica mi-e ca il vand astia in strainatate... :lol:

Multi dintre bunii nostri jucatori si-au cam dat cu stangu-n dreptu' la inceputuri.Sa ne amintim numai de Claudiu si Neaga ce deziluzii erau.

Poate ca schimbarea antrenorului va fi o oportunitate pentru Cristea,care sa recunoastem ca in ultima vreme a inceput sa miste.

Are joc bun de picioare la incalzire...nu ai observat ce elegant fuge de-a lungul tusei?

Va arde de glume fetelor. :)

Mi se pare normal.Mai avem de facut un pas mic si...hopa,suntem in vacanta.Pai daca acum nu vom da frau liber fanteziei si vorbelor de duh,atunci cand s-o mai facem ?

1. Dica - Nu intotdeauna spactaculos insa foarte eficient.

2. Radoi - Un adevarat capitan.

3. Ogararu - Pentru constanta in joc.

17:11/12.12.2006

Radoi a ajuns la 26,27%(4773 voturi din 18168) si conduce detasat.

Pe locurile urmatoare Mutu(12,87%) si Dorinel(10,68%).

Dupa o scurta absenta de pe net m-am intors. Jucatorul anului: Dica. Deceptia anului: Dinita(florentin are scuza ca a fost mai mult accidentat).Eu am votat pentru Radoi si de la scoala si de la servici asa ca nu va fie rusine votati de pe und puteti.

Din cei 25 de jucatori propusi de GSP pentru jucatorul anului 2005,cate 5 sunt de la Steaua si Rapid,4 de la Dinamo,3 de la Timisoara,2 de la Sportul,cate 1 de la Farul si de la CFR si 4 de afara.

Radoi are 26,95% si e de 2,14 ori peste Mutu/12,58.

Radoi: a ajuns la 26.99...

"marele" Tamas are fantasticul procentaj de 6.6... :lol: :lol:

Radoi va castiga detasat... si MERITAT!!! unde e Piturca? :lol: :lol: