Sign in to follow this  
Followers 0
armanovici

Propuneri pentru jucatorului anului 2005-Steaua Bucuresti..

72 posts in this topic

Propuneti un jucator pentru titlul de cel mai bun jucator al Steaua Bucuresti in 2005...vom face un articol,vom organiza si un sondaj,voi veniti cu motivele pentru care l-ati propune pe respectivul jucator,ce ati vrea sa imbunatateasca in jocul sau,puncte forte..puncte slabe...

la fel puteti veni cu propuneri pentru dezamagirea anului(stiu ca este Cristea dar poate si Dumitru ar merita putin titulatura)

Nicolae Dica..."Omul-Titlu" cum l-a supranumit revista oficiala a clubului...iar dezamagirea anului Cristea.

Pana in toamna Dorinel Munteanu.Dar au avut evolutii foarte bune si jucatorii :Radoi ,Dica .

Pentru mine jucatorul anului este Nicolae Dica,cel mai cerebral jucator pe care l-am vazut la Steaua in ultimii 10 ani daca nu mai mult..Excelent joc de cap,inscrie foarte mult,un plasament ideal,stie sa isi calculeze combustibilul,pasii,aproape ideal...Ne-a adus nenumarate puncte si cel mai important titlul 22..La fel cum Dumitru si Tudor aveau peste 50% din titlul 21 pentru mine la titlul 22 un aport extraordinar il are Dica prin returul de exceptie si golurile decisive marcate..

La minusuri ar trece faptul ca de multe ori dispare din joc,da senzatia ca ii este lehamite,nu este mare prieten cu efortul si tocmai din cauza asta a avut probleme cu suporterii...

Insa peste tot si toate ramane un jucator extrem de eficient!!Pe care ar fi pacat sa il pierdem....Daca joaca tot asa mi-e teama ca ne va parasi...

La mentiuni speciale,Dorinel si Radoi...Mare respect pentru amandoi si ce au facut in 2005 pentru Steaua!!

Dica............ Goooooooooooollllll Dica, Steaua-Poli 2-1 si 21 devine 22. Ultimul meci al sezonului trecut unde Dica a marcat golul ce a cantarit cat un titlu', a sintetizat parcursul si importanta foarte buna a nr. 10 in echipa noastra.

Cred ca e clar ca Dica nu are rival. Imi pare rau pentru Radoi dar Dica a fost mai bun.

Dezamagirea anului:

1. Cristea

2. Dinita

3. Dumitru

Greu de ales intre Radoi si Dica, intr-adevar... :roll:

Pentru toamna insa, eu i-as propune si pe Bostina si Goian. Si per total si pe Ogararu.

Dica SI Paraschiv,DOI JUCATORI TOTAL DIFERITI DAR LA FEL DE BUNI.LA DEZAMAGIRI AR PUTEA FI Dinita DAR EL E DEMULT O DEZAMAGIRE,pentru ANUL ASTA DEZAMAGIREA ESTE FL.Dumitru DAR SA NU UITAM CA A FOST ACCIDENTAT MULT TIMP(O SA-SI REVINA CU SIGURANTA),Cristea NU ESTE O DEZAMAGIRE EL ATATA POATE.

FORZA Steaua

Sa nu uitati ca, Cristea a dat golul de 1-0 cu Poli cand am luat titlul...nu cred ca merita sa fie primul pe lista dezamagirilor, poate mai mult Dinitza decat el, sa nu uitam si meciul cu Valencia, sau min 85 din meciul cu dinamoo chiar daca a fost anul trecut...Daca e sa o luam asa Cristea a facut mai mult decat Dinita sau decat Dumitru pt Steaua in acest an...si in ultimul timp vad ca trage tare sa prinda un loc in echipa, merita felicitat pentru asta...

jucatorul anului nu stiu ce sa zic...Dica sau Radoi...Merita amandoi un loc 1...

Dica - Pt golurile sau pasele de gol decisive

Radoi - Pentru daruirea sa

Goian-pt ca este stalpul apararii,pt ascensiunea sa foarte rapida si pt golurile date in postura de fundas

Radoi.Cu mici exceptii,a fost de cele mai multe ori cel mai bun om din echipa.Ferm,bataios in sensul bun al cuvantului,de sacrificiu,bun suteur,bun la jocul cu capul,inimos,clarviziune in teren,sufletul echipei,trage echipa dupa el.In plus,asa a fost mereu.Dupa Radoi urmeaza o pauza si apoi vin ceilalti.

Radoi.Din motivele expuse in postul anterior.Eu as propune un clasament dupa notele obtinute in fiecare meci,de fiecare jucator.Am credinta ca Radoi are cea mai buna medie.

Dica este no 1, acum insa nu uitati de revelatiile si surprizele placute avand numele Iacob si Goian.

Ex Goian....de cand joaca titular, cate goluri a dat avand in vedere pe ce post joaca si cand a fost meciul in care a gresit major???

Iacob i-si face destul de bine treaba. Nu e un atacant mingicar asa cum ne place noua dar este folositor!!!!!

Mirel Radoi titlu de cel mai bun jucator

Dica titlu de Cea Mai Spectaculoasa Revenire

Fara indoiala, Nicolae Dica! Este cel mai tehnic jucator din lotul Stelei, cel mai eficient (rateaza destul de putin in fata portii), cel mai cerebral (da asa numitele <pase oarbe>)dar si cel mai constant. Cu el in echipa in meciurile cu Rosenborg, Steaua era in optimile CL.(Evident ca am fi eliminat Realul,nu ?)

Locul doi, Mirel Radoi. Pe trei, lupta mare intre Ogararu si Paraschiv.

Dezamagirea anului: FL Dumitru (atat in teren cat si in afara lui)

Revelatia anului: Mihaita Nesu

Transferul anului: toate!!! Si anume, Banel Jardel, Victoras si Ciobanasul Kiler Goian.

Teapa anului: plecarea lui Oprita

Meciul anului: Steaua-Valencia (la mare concurenta cu Sampdoria-Steaua).

Suporterul anului: Traian Basescu (cel mai stelist presedinte roman din istorie).

Idee foarte buna,o sa luam in considerare propunerea...Ne-am dori sa devina o obisnuinta prin care sa aratam aprecierea suporterilor Stelei fata de jucatorii sai...

Speram sa devina un premiu obisnuit la final de an...

Si pentru mine Dica este jucatorul anului, poate si datorita faptului ca ne-am obisnuit cu jocul bun al lui Radoi. La deceptia anului: Dumitru.

Vorbim totusi de jucatorul anului nu jucatorul turului si nici asa nu as fi sigur ca ar merita titulatura!