Posted April 7, 2010 (edited) · Report post din pacate, cei ce nu tin nici cu Becali, nici cu suporterii, nu inteleg unele lucruri. si nici eu. De exemplu, de ce nu ati luat atitudine cand Hagi a fost facut cu ou si otet? sau dupa ce Lacatus a fost umilit? (desi la ce lucruri i se spuneau pe stadion de catre suporteri...) Pentru binele echipei. Pentru ca tocmai Hagi nu le-a bagat in seama intr-un mod fatis pentru binele echipei. În ceea ce-l priveste pe Lacatus vorbesti prostii. Cand a izbucnit protestul in manifestarea aceasta? Nu dupa 3-5 cu Lyon, cand domnu' becalii l-a facut de rahat pe Lacatuș special ca acesta sa-și dea demisia, pentru că domnu' becalii n-avea destule **** incat s-o facă el insusi? spuneti ca Steaua nu mai exista din 2003. totusi, a luat 2 titluri de atunci, a jucat semifinala de UEFA si de 3 ori in UCL (de 2 ori Steaua a fost penibila). Sa nu-mi spuneti ca nu v-ati bucurat atunci pentru "succesurile" Stelei. apoi, pe vremea lui Paunescu era mai bine?..............eu zic ca nu.......... Cand a luat titlurile alea exista un oarecare proiect pe termen lung, exista un om care se pricepea la fotbal si era lasat să-și facă treaba, după cum tot asa erau si antrenorii (relativ), nu trecuseră 12 ani de cand nu s-a mai câștigat Cupa, Steaua nu ajunsese o vacă de muls hranită cat să nu moară de foame. si, sincer, eu nu inteleg chestia cu "prostestul ultrasilor"......adica, eu unul, ma asteptam la ceva.. mai violent..mai amplu..mai..spectaculos...din PARTEA UNOR ULTRASI..... Totusi, traim intr-o tară in care există niste legi... Iar ultrasii aia, din pacate, sunt prea putini pentru a putea face mai mult decat s-a facut pană acum. Și sunt si ei romani, ca noi toti. e foarte trist ce se intampla la Steaua, e deplorabil, nu avem oameni de valoare in conducere, nu avem oameni de valoare in teren...eu unul nu vad o iesire din asta prea curand....SI FAVORABILA PENTRU Steaua! Știam deja. SI sa nu-mi spuneti ca nu ati tipat la golurile contra chefereului, sau ca nu v-ati fi bucurat daca bateam javrele...sau ca nu o sa va bucurati daca batem ciorile.... Nu. Eu nu am tipat la golurile contra chefereului, nu m-aș fi bucurat dacă bateam javrele si nici n-o să mă bucur dacă batem ciorile (in halul asta am fost adus de jeg). Pentru ca in acest moment, altii sunt dusmanii, unii infinit mai periculosi. Niciodata javrele sau ciorile n-au reusit să distrugă Steaua cum a facut-o taratura asta. in fine, probabil o sa-mi iau portia de injuraturi si luat la misto ca nu prea postez pe forumuri etc.... dar accept orice opinie... După cum vezi, din partea mea n-a fost asa. Anti-Gigi dar cu Steaua! Anti-Gigi <==> cu Steaua! Edited April 7, 2010 by 1on Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 · Report post M'a impresionat pana la lacrimi 'nea Mihai. Cred ca imi plesneste o lacrima in coltul stang al ochiului drept. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 · Report post liviu din cate stiu e nume de baiat si iuliana e pentru ca tin la sotia mea , dar pe voi celor din fundul tarii nu va duce capu la asta . Veniti in ardeal sa vedeti adevarata dragoste fata de Steaua nu o dragoste doar de rezultate . Cand unul zice sa il huiduim pe Becali noi ca oile mergem si strigam sa plece Becali . Plecati voi din Ghencea si lasa-ti sa castigam campionatul indiferent ca e sau nu e Becali in Ghencea . Mai presus de toate e Steaua apoi restul Dar pe tine ce te duce? Ortografia limbii romane in niciun caz? Cum adica "adevarata dragoste fata de Steaua, nu o dragoste de rezultate", cand spui" lasa-ti sa castigam campionatul indiferent ca e sau nu e Becali in Ghencea. Mai presus de toate e Steaua, apoi restul"? Si te intreb eu pe matale, cum e Steaua mai presus de toate, daca iti doresti ca Becali sa stea cat mai mult in Ghencea, iar NUMELE Stelei SA FIE TARAT IN SCANDALURI? Rezulta ca pentru tine si nevasta-ta nu conteaza altceva decat rezultatul? Asta ne zici. Dar spui ca Steaua e mai presus de rezultate? Tu nu intelegi mai banatene ca asta e ultima sansa a ciobanului? NU MAI ARE BANI! E DISPERAT DUPA BANII DIN Liga! TU NU VEZI CA SE FACE FRATE CU Copos SA NU IA Timisoara PUNCTELE? DE CE CREZI? NU ZICEA EL CA VREA SA DISPARA Copos DIN FOTBAL?? Du-te naibii la registrul comertului si cauta firmele lui Becali, sa vezi ce scrie pe ele. Iti spun eu ca sa nu astepti stirea la sportro: FALIMENT! DE CE CREZI CA A DESFIINTAT CENTRUL DE COPII SI JUNIORI? Esti la fel de incuiat si de prost precum "miticii" pe care se simte ca ii dispretuiesti. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 8, 2010 · Report post Du-te naibii la registrul comertului si cauta firmele lui Becali, sa vezi ce scrie pe ele. Iti spun eu ca sa nu astepti stirea la sportro: FALIMENT! DE CE CREZI CA A DESFIINTAT CENTRUL DE COPII SI JUNIORI? Mai mult, la Iasi (unde avea nu stiu ce ferma de pasari) il dau angajatii in judecata. Nu si-au mai primit salariile de 2-3 luni. Tot asa, nea Jiji ! Falimentar vreau sa te vad ! Nu uitati ca "miliardarul" de Jiji a SCOS bani din club in 2009. Mai mult de 3-4 ani nu mai rezista oligofrenul. Un sezon il mai duce cu chiu cu vai daca vinde un Kapetanos sau Szekely pe la rusi sau arabi. Hai sa zicem inca un sezon daca izbuteste sa mai pacaleasca vreun fraier cu o afacere cu terenuri. Dar mai mult de atata (presupunand evident ca Steaua nu mai pupa Sampons Lig pana cand nu pleaca Jiji) n u cred sa reuseasca. Share this post Link to post Share on other sites