Virgil

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti 1-2 (0-1)

154 posts in this topic

@Maldini

Si cand inscrie Steaua ce faci? Strigi numele marcatorului sau strigi impotriva ciobanului? Retoric. Nu e nevoie sa mai raspunzi.

Tocmai mi-ai demonstrat ca esti prea **** ca sa-mi pun mintea cu tine si deja imi pare rau ca am inceput ¨discutia¨ asta.

De unde dracu´ ma cunosti tu pe mine sa-ti permiti sa-ti dai cu parerea la modul ala? Tot retoric. Si cu plua´n dos si cu sufletu´n rai tot inainte! Noapte buna!

PS: Mi-e rusine sa fiu ¨coleg de AISS¨ cu unul cu mentalitate ca asta pe care o etalezi aici.

Edited by axl

Vorbeste bai frumos ... nu ma cobor la vocabularul tau de 2 lei...sunt prea domn in comparatie cu tine

P.S : Ca tot ma intrebai cum reactionez la golurile Stelei ... cand ne-au batut javrele urlai de bucurie la golurile lor nu ? ca doar ia Steaua bataie...

Edited by MALDINI

Sa te auda bunul Dumnezeu :)

Naspa rezultate, Unirea, Vaslui si Timisoara au cedat 2puncte, sansa mare pentru javre sa se apropie... de fapt asta e singurul meu obiectiv: sa nu ia cainii titlul, in rest apocalipsa sa fie...

si daca se poate sa pice Craiova

Multumesc anticipat!

Voi vedeti ca Ciobanul ! face tot sa ne enerveze pe noi !

El nu o sa plece ! Pentru ca Steaua nu are cumparator !. E criza si el profita . Vrea tot !

Iar noi nu il vrem pe el ! Jos cu el mai !

@Maldini

Iti aduc aminte ca eu am vorbit doar despr ce s-a scris aici, nu am apelat la eschive si tentative de lovituri sub centura ¨discutiei in contradictoriu¨. Demonstrezi ca nu ai sesizat asta, deci confirmi ce am spus si mai sus. Mai trivial si mai dezgustator mi se pare modul tau de gandire si de a reactiona decat cuvntele ¨dobitoc¨, ¨plua¨, daca aceste cuvinte te-au scandalizat; dar asta tine de fiecare..

Sper sa nu creasca in numar domnii ca tine.

Nu, cu javrele am sperat la un meci egal, de compromis in situatia aia, care e aceeasi si acum. Probabil notiunea ¨sacrificiu¨ pentru tine este doar in dictionar. E lunga discutia si n-o mai reiau aici. Imi pare rau, am plecat de la o premisa gresita, gandidu-ma ca ai inteles intregul context, singura problema a Stelei, singurul lucru care este important etc. Deci discutia nu avea cum sa mearga spre un punct comun, mai ales ca percepem unele lucruri cam diferit. Sa fii sanatos!

Edited by sabin1307

Voi vedeti ca Ciobanul ! face tot sa ne enerveze pe noi !

El nu o sa plece ! Pentru ca Steaua nu are cumparator !. E criza si el profita . Vrea tot !

Iar noi nu il vrem pe el ! Jos cu el mai !

ba ***** daca Steaua o sa aibe numai rezultate negative , sponsorii nu o sa mai platasca , spectatorii nu o sa mai vina la stadion

de unde are cacatu ala atatia bani incat sa tina o echipa de calibrul Stelei? de unde are bani de salarii? de unde are bani de chiria stadionului? tu ai tine o afacere daca iesi mereu pe minus? ca sa fim seriosi... Steaua pentru el e decat o afacere

SI CUM SA ITI PERMITI SA ZICI CA Steaua NU ARE CUMPARATOR CA E CRIZA! vai de capu tau... dati delete la cont

Edited by axl

@Maldini

Iti aduc aminte ca eu am vorbit doar despr ce s-a scris aici, nu am apelat la eschive si tentative de lovituri sub centura ¨discutiei in contradictoriu¨. Demonstrezi ca nu ai sesizat asta, deci confirmi ce am spus si mai sus. Mai trivial si mai dezgustator mi se pare modul tau de gandire si de a reactiona decat cuvntele ¨dobitoc¨, ¨plua¨; dar asta tine de fiecare.

Sper sa nu creasca in numar domnii ca tine.

Da mai bine am ineles...Paste Fericit si sa iti dea Dumnezeu sanatate...atat iti doresc

Fratilor certati-va si voi pe privat.aici vb de meciul din seara asta :P

Dragul meu !. Da-ti tie !

Si gata ! Nu am de gand sa ma cert.

Steaua conduce la pauza :-ss !

Nu ... amandoi vrem acelasi lucru .. ca sa scapam de Becali ... daca ar fi sa joace Steaua in divizia B as fi deacord , dar intelege ca nici nu ma pot "supara" daca Steaua da gol , sau castiga un meci...in rest ai dreptate

Daca nu il scoate pe Banel cred ca iar o sa jucam in 10! Pun pariu ca Banel ia rosu in meciul asta dupa galbenul din prima repriza si dupa ce impiedicat este! Plus ca nu trebuie sa uitam ca e Balaj, e la Bistrita, e aproape de orasul CFR, nu de Cluj, si a mai tras si cu javrele la meciul de la Galati!

Deci, vom juca in inferioritate si va fi greu sa rezistam! Si s-au mai impiedicat si fraierii aialalti, iar cum javrosii si-au aranjat niste chestiuni, e clar ca e GROASA! Oricine sa ia campionatul in afara de potaile puricoase! Liga Campionilor interzisa javrelor.

PS: Rooney e titular cu Bayern! Se pare ca berica e buna la vindecat!

Ce-a mai plonjat Albut la gol!

Ete plua, si Tatarusanu la fel!

Edited by axl

1-2 :)))

Ce-a mai plonjat Albut la gol!

Atat am remarcat in prima repriza.

BAAAAAA CAT NOROC SA AIBE ZDREANTA BA???????????

@TVR1 unde e fotbalul adevarat!

Oare nu i-a zis nimeni lui Moraes ca-i blat? Poate nu stie omul...

intra Toja, iese Golanski

Edited by axl

Dati pe TVR 1 .. acolo e meci adevarat ... nu gloria-Steaua :))

Nu mai dati pe TVR ca s-a terminat meciul, s-a calificat United! Aici vad ca arbitrul incepe sa cam bage lovituri libere la greu din preajma careului! Ii cam impinge pe aia!

@axl, Maye, ss lucki

Blaturi in campionatul Romaniei?! Sunteti paranoici.

Sunt si televizoare split screen.

Edited by sabin1307