Virgil

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti 1-2 (0-1)

154 posts in this topic

Echipa de start a Stelei:

Tatarusanu - Emeghara, Jelev, Parpas, P.Marin - Nicolita, Golanski, Tanase, Arm. Karamyan - Stancu, Kapetanos

In mod normal nu avem cum sa castigam, iar un egal e un miracol! De spectacol nu mai vorbim, ca ne-a spus Il Grande Stoachish ca noi nu suntem Barcelona sa facem spectacol! Deci, meci urat pentru noi, poate reusim un-doua suturi spre poarta si sa speram ca nu ne bat astia rau! :)

care o fi geniul care l-a pus pe golanski sa joace mijlocas?:|

Bai nu se poate, ce campionat de rahat avem! Numai rezultate aiurea au fost azi. Barem sper sa nu castige Fc Steaua.

pritene pui botul la povesti de adormit copiii cu nastase, x si y e greu ca cineva sa vina sa bage bani adevarati, acum adevarat Becali nu mai baga bani, pt ca nu mai are, dar a dat in trecut. Eu il urasc doar pt faptul ca nu aduce oameni capabili pe care sa-i lase sa lucreze iar el doar sa dea bani.

Deci nu te deranjeaza ca Hagi a plecat plangand, Dorinel umilit, Ienei si Alecsandrescu batjocoriti, cazul valiza, rusine in Europa, ci doar ca practic nu lasa "profesionistii" sa lucreze.... Sper s-o aduca pe maica-ta presedinte si s-o trateze ca pe Hagi, sa vedem daca mai vorbesti asa!

Cat despre Nastase, nu numai el a adus un investitor, au mai fost doi oameni publici care au venit sa cumpere Steaua, dar de unde sa stii tu, ca pe sport.ro nu arata...Si astea sunt fapte povestite de oameni credibili, nu de reporteri aiuriti.

Goool :steag_cruce_invers:

pacat..mare pacat k am inscris :( dar sa nu ne pierdem speranta.

HAI GLORIA

pacat..mare pacat k am inscris :( dar sa nu ne pierdem speranta.

HAI GLORIA

ce-ai tata ? ai tras pe nas?

Goool :steag_cruce_invers:

Bun, si daca bate Steaua azi unde se ajunge? Da´ daca bate si etapa urmatoare? Si-n celelalte?

Cum dracu´ vreti voi sa plece si ciobanul si sa si castige Steaua toate meciurile tot nu reusesc sa pricep..

Edited by sabin1307

Ma intreb...oare in afara de cei care vin meci de meci,macar 5% care isi dau cu parerea pe net,vin si ei macar la 5 meciuri pe sezon ... ?

Dragul meu ti-ai pus problema ca uni nu sunt din Romania sau stau in provincie ?

Eu stau in Spania ? Cum as putea sa vin la meciuri ?

bulgaru ala e ratat..mai bine ar face dansuri

unde sa se ajunga ? unde cred ca am vrea cu totii..sa luam campionatul...chiar daca prin asta ar insemna ca ciobanul iar sa zica ca : vedeti...am luat campionatul... si chestii dastea...oricum si cu campionat luat ( oricum nu il luam stai linistit ) si fara...ciobanul ala infect trebuie sa plece odata

@Maldini

Crezi gresit. Unii, slava Domnului!, nu doresc sa ia ¨echipa¨ asta campionatul si sa-l saveze pe cioban de la faliment.

Voi credeti ca daca Steaua pierde toate meciurile din tot restul sezonului va pleca infectul?Va inselati...ala e ca lepra...

As vrea sa castige , tot frate ! Si la ultimile 2-3 meciuri sa piarda. si sa fie pe 3, la acelasi punctaj ca si echipa de pe 2, si .. golaverjul sa difere . Si nici un UCL . Sa intre in Europa League si .. sa se faca de ras ca anul trecut :)

Ma...sincer si eu as prefera sa vin sambata la 11 dimineata sa ma uit la meciuri .. numai sa nu mai fie el ciobandante la echipa...dar asta nu inseamna ca nu as vrea sa luam campionatul anul asta cu toate ca sunt sigur ca nu il luam

Edited by MALDINI

@Maldini

E cam singura sansa...

S-a mai spus pe saitul asta de nenumarate ori.. Ignoranta, delasarea si lasitatea ta si a celor ca tine alimenteaza acest cancer, chiar nu va dati seama? Banii din UCL si corurile de aplaudaci il tin in viata pe acest jeg. Daca ignorantii tac si contestarii sunt putini atunci e normal ca aplaudacii sa iasa in evidenta.. De aceea eu ma simt tradat de stelistii ca tine.

tradat de stelisti ca mine ?? fiule...sunt pe stadion..si strig impotriva ciobanului...nu sunt spectator TV...

Voi credeti ca daca Steaua pierde toate meciurile din tot restul sezonului va pleca infectul?Va inselati...ala e ca lepra...

Poate ca nu pleaca... Dar daca nici sezonul urmator nu luam campionatul sunt 100 % sigur ca pleaca. Pot sa bag mana in foc. :thumbsup:

Poate ca nu pleaca... Dar daca nici sezonul urmator nu luam campionatul sunt 100 % sigur ca pleaca. Pot sa bag mana in foc. :thumbsup:

Sa te auda bunul Dumnezeu :)

tradat de stelisti ca mine ?? fiule...sunt pe stadion..si strig impotriva ciobanului...nu sunt spectator TV...

esti constient ca daca Steaua ia campionatul intra in UCL?

esti constient ca daca Steaua intra in UCL ciobanu baga in buzunar cel putin 90% din prima de calificare?

esti constient ca daca ciobanu baga in buzunar cel putin 90 % din prima de calificare o sa fie un motiv in plus de a ramane la Steaua?

daca da atunci cum poti sa`ti doresti ca Steaua sa castige?

VREAU SA BATEM DOAR PE Dinamo! atat mai vreau de la Fc Steaua!

nu europa league nu Champions League nu nimic! sa plece in mortii lui odata

Jos Gigi !

NE VREM CLUBUL INAPOI !

Nu il vrem , ce nu intelege ? De ce nu pleaca ? Sa se duca la OILE lui si sa stea cu ele . Sa ne lase pe noi in pace !

@rLz .. ai dreptate... dar degeaba iti zic acum ca vreau raul ciobanului , nu al echipei..acum o sa imi spui ca asta nu e echipa noastra...ca e Fc Steaua..si ai dreptate... dar crede-ma .. imi doresc din tot sufletul meu sa plece ciobanul...