Posted April 2, 2010 (edited) · Report post Miercuri 07 aprilie 2010, stadionul "Gloria" din Bistrita, gazduieste incepand cu ora 20:30, meciul de fotbal din cadrul celei de a 26-a etape a ligii I, intre: Gloria Bistrita si Steaua Bucuresti Meciul va fi transmis de Digisport TV. Victoria Stelei in fata FC-ului din Brasov e calda inca. Discutiile pe marginea acestui subiect nu s-au terminat. Noi vom trece sa prefatam urmatorul meci al ros-albastrilor, conform zicalei "Regele a murit, traiasca regele!". Regele "mort" fiind chiar meciul care a trecut, traiasca meciul care urmeaza! Desi se afla la egalitate de puncte cu liderul CFR Cluj, acesta din urma mai are de jucat un meci de 3 puncte in deplasare, chiar cu adversara noastra de miercuri. Stim foarte bine ce se poate intampla intre doua echipe situate la circa 60 de kilometri una de alta. In sensul ca Gloria, sub Sumudica, desi merge neasteptat de bine poate face simplu act de prezenta impotriva unui CFR aflat in cele mai bune relatii cu lordul Jean Padureanu. E doar o banuiala ca bistritenii vor ceda toate punctele clujenilor, dar acest lucru e cat se poate de posibil. Mai ales ca nu ar fi prima data. Supraponderalul domn Iuliu Muresan, presedintele CFR-ului, spunea de altfel la sport TV, ca urmeaza trei puncte pentru clujeni. Daca mai aveati vreun dubiu... Altfel stau lucrurile cand e vorba de Steaua si de meciurile ei contra Gloriei la Bistrita. De fiecare data bistritenii se transforma in lei paralei care joaca pe viata si pe moarte. Avem amintiri triste acolo, desi Bistrita a fost cu ani buni in urma, mai bine de 20, vasala Stelei. Gavrila Pele Balint, constituie un exemplu ca asa au stat lucrurile. Desi Steaua a castigat in aceasta seara contra Brasovului, victoria ei a fost pe muchie de cutit. Altfel ar fi stat lucrurile daca din numeroasele ratari, macar un singur sut din acestea s-ar fi transformat in gol. Va fi un meci napraznic in care gazdele au prima sansa. Rezum sansa ros-albastrilor la maximum un egal. Asadar, pronostic Gloria - Steaua: 1, x Sa ne amintim ca Stoichita a comis-o si nu va sta pe banca la acest meci. Nu ca ar fi cine stie ce mare pierdere. Sa ne mai amintim si ca simpaticul Janos Szekely s-a accidentat grav si va lipsi o perioada din primul 11. Steaua are insa suficienti jucatori de valoare in lot si Janos poate fi substituit. Da-i Doamne suferinta usoara. Noi ii dorim insanatosire grabnica! FORZA Steaua! Gheorghe, NU UITA, Steaua NU ESTE A TA! PASTE FERICIT TUTUROR STELISTILOR! Edited April 7, 2010 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2010 · Report post Doamne ajuta sa ne rupa Bistrita.Macar astia,daca Brasovu` n-a fost in stare.Cum mama naibii suntem la egalitate cu CFR-ul cand noi practicam un joc mizer,fara nicio logica ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2010 · Report post Imi doresc sa vad Bistrita desfiintata la cat rau au facut in toti anii astia in Liga 1 dar la cum joaca echipele in momentul asta este favorita clar. Asadar ... 1 solist Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 2, 2010 · Report post DECI FACEM CEVA LA Bistrita , BANERE? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 (edited) · Report post Gloria 1922 Bistrita - Steaua Bucuresti 0-1 Edited April 3, 2010 by kla2005 Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post 1 Solist sper sa fie cum am spus:P Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post Castiga iara,pana mea de bulanosi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post norocul nu poate tine la nesfarsit, e clar. am mai vazut serii d-astea de meciuri si puncte castigate fara a juca nimic dupa care venea nota de plata invariabil. cum bistritenii dau 100% punctele franarilor, nu-si mai permit cu noi sa joace bambilici, asadar avem asigurat un meci pe bune. in plus, daca tinem cont de gunoierul care le e antrenor, de inamicitia intre jegosul blatureanu si jegosul piperean si de jocul salariatilor de la Fc Steaua, putem spera la un deznodamant fericit pentru Steaua NOASTRA. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 (edited) · Report post ciudat meci... sunt de parere ca daca CFR le va ceda meciul celor de la Gloria (sa nu uitam totusi ca a venit momentul ca CFR-istii sa le intoarca serviciul, mai ales ca Bistritenii sunt acum intr-un moment foarte greu), atunci etapa ce urmeaza, Gloria la randul ei va ceda cele 3 puncte Stelei. daca in schimb se va juca corect (corect insemnand ca CFR sa bata azi pe Gloria), atunci Steaua va avea viata extrem de grea cu Gloria Bistrita, iar infrangerea este aproape inevitabila. tot ce putem spera, este ca aceste meciuri sa se joace corect... Edited April 3, 2010 by ytse jam Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post Batem Bistrita din pacate:( VINDE PLEACA MORI cioban infect si mueest Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post Eu ca stelista imi doresc sa bata Steaua bineinteles. Dar nu prea cred, ma bazez pe un egal. Insa poate o minune sa vad steauaa putin in schimbare ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post nu cred ca mai avem noroc cu Bistrita ne bat sigur Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post nu cred ca mai avem noroc cu Bistrita ne bat sigur eu cred ca nu vom mai avea bani, ca noroc tot am avut... sau au avut... de fapt A AVUT. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post Am eu impresiaa sau Steaua a avut cel mai mult noroc din L1 pana aqm ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post sper intr`un rezultat al echipei Fc Steaua..1-0 gol min 95 cu mana sh din offside..pronosticul meu:1 solist:X....pS:Stoichita esti un pervers nu raspunzi la SMS:)) Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 · Report post ar fi o surpriza sa batem noi prin min' 90 si CFR sa ia bataie.sa vedeti atunci bucurie pe Jiji si pe Lippi. sper la 2-0 categoric pt Bistrita Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 3, 2010 (edited) · Report post Blat n-o sa fie sigur, nu datorita faptului ca Bistrita e intr-o situatie grea (ca nu e, sta lejer pe locul 10), ci pentru ca e in alta sfera de influenta. Ultimele meciuri : 2-2 la Bistrita si 1-0 acasa (cu golul lui Kapetanos pe final) in campionatul trecut, 1-1 in tur, 5-4 in cupa. Si sa nu uitam de geamurile lui Radoi & Iacob (mai vechi, ce e drept) Nu credeam ca o sa ajung sa spuna asta, dar sper ca Gloria sa-si respecte blazonul. Edited April 3, 2010 by andyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 (edited) · Report post Gloria nu are cum sa-si respecte blazonul, pentru ca nu are. Vechi jucatori ai CFR-ului joaca la Gloria, iar CFR-ul a transferat in timp de la Gloria jucatori. CFR-ul a castigat lejer cu 1-0, exact de cat avea nevoie pentru a lua cele trei puncte puse in joc. Site-ul prosport.ro face urmatoarea remarca" Iepurașul a zâmbit Clujului căruia i-a lăsat in coșuleț poziția de lider in Liga I. Gloria a fost doar o replică palidă a liderului din retur. Gloria intră agale in meci in ritmul pașilor cu care Tata Jean calcă pe iarna din Gruia iar omul cel mai in vogă la Cluj dă tonul atacului CFR-ului. Și atât! Gloria nu are vlagă să ducă ritmul CFR-ului și golul vine firesc. Peralta teleportează un balon pe fruntea lui Bud care șterge iute mingea spre Kone (40) iar ivorianul ințeapă letal de lângă un Ciucă cu gândul la lumina de Paște. Clujul intră lider la pauză și in avantaj dar fără Kone. Hora stă cu Steaua Mijlocașul bistrițenilor, Ioan Hora, a fost avertizat de centralul Mugurel Drăgănescu incă din start de joc pentru un henț inutil la mijlocul terenului. Hora nu va juca astfel in partida de miercuri cu Steaua pentru cumul de cartonașe. Premierul prezent la meci Aflat la Cluj pentru Înviere, premierul României, Emil Boc a venit să vadă din nou echipa din Gruia la o partidă oficială. "Să vină Cupa Campionilor la Cluj", a fost mesajul premierului către președintele clujenilor Iuliu Mureșan la intrarea pe stadion. Boc nu a mai fost in loja din Gruia de la partidele din Champions League. Kone, intindere la gol Ivorianul Yssouf Kone nu s-a putut bucura pe deplin de al șaselea gol din acest sezon și al cincilea din campionat. Atacantul Clujului a suferit o intindere la piciorul stâng in momentul golului și a fost schimbat imediat de Mandorlini cu Deac. E foarte clar cine va castiga campionatul, daca premierul a dat ordin sa vina Champions League la Cluj. Se poate vorbi de imixtiunea politicului in sport sau e pur si simplu o dorinta de suporter spusa cu voce tare? Intre timp locul doi a fost ocupat de Vaslui care ameninta serios fotoliul liderului. Edited April 4, 2010 by Virgil Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 · Report post joaca Steaua un fotbal acum de Liga Campionilor cu nea Lippi be banca. Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 · Report post Facem un egal amarat si cu astia,in cel mai bun caz... Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 · Report post eu sincer as vrea sa luam bataie.sa ne dea Moraes doua goluri repede si pe urma noi sa atacam k in meciul cu Pandurii Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 · Report post Unde D-zeu e Steaua de altadata ? NE VREM CLUBUL INAPOI Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 · Report post e la Jiji in buzunar ,a vanduto si a luat banii pe ea,pe Dica,Radoi,Goian,Thereau,V.Iacob si restu' ... si aduce cipriotii vai mama lor Unde D-zeu e Steaua de altadata ? NE VREM CLUBUL INAPOI Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 (edited) · Report post Am eu impresiaa sau Steaua a avut cel mai mult noroc din L1 pana aqm ? Nu, draga! Steaua nu a avut noroc, ci valize! Cu norocul din valize (in forma de teancuri de 100) se castiga usor orice meci. Cum altfel crezi ca a ajuns o echipa cum e Steaua sa fie pe locul 3 daca a luat bataie pana si de la ultima clasata, si la scor de umilinta? Cum crezi ca e pe locul 3 o echipa ca Steaua care nu are niciun sut pe poarta in multe meciuri? Al naiba noroc, dar nu mai da Gigi asta faliment.... cred ca si-a pus camatarii la munca... Sper sa-i descopere DNA norocul, si sa-l bage langa Catalin Voicu... ca si asa ala a zis ca e om tare Gigi. Va dati seama cum ar arata o partida de poker intre penescu Cornel, solomon antonie, voicu Catalin si Becali George? Edited April 4, 2010 by Fan FC Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 4, 2010 · Report post Brigada de arbitri la Bistrita - Steaua A: Balaj Pavel Cristian (Baia Mare - Maramures) A1: Nica Cristian (Ploiesti - Prahova) A2: Szekely Iulian (Cluj-Napoca - Cluj) R: Unimatan Paul Vasile (Zalau - Salaj) Obs: Sajtos Laszlo (Sibiu - Sibiu) si Boit Viorel (Timisoara - Timis) sursa:FRF-CCA.ro Share this post Link to post Share on other sites