Posted December 15, 2005 · Report post Da.Oleg nu a menajat pe nimeni,insa daca Bostina primeste un cartonas o sa lipseasca in urmatorul meci. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post A incepust meciul !!!!! Fie ca Steaua sa castige !!!!!!! A spus ca Steaua a inceput cu cel mai bun 11. Se vede ca se gandeste sa castige. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post o prima repriza cam anosta, nimeni nu forteaza si as zice ca la noi miroase a caltabos si sarmale... Scorul ne este favorabil si asta conteaza cel mai mult. In schimb tare mult doream sa marcam si in deplasare in aceste intalniri din grupa... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post S-a terminat prima repriza! Meciula fost incalcit de remarcat ratarea lui Nicolita si ocazia lui Goian de la inceput! Egalul e bun sa speram ca asa o sa se termine! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post aceste scoruri o avantajeaza pe Steaua. sper sa se termine asa :mrgreen: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Nicolita parca l-a asteptat pe fundasul german... Si ala nu mai venea sa ii ia mingea. Nu l-am inteles pe Banel, in rest a fost cel mai bun de la noi in prima repriza, la fel si Nesu... incepe a doua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post cred ca a asteptat un penalti care nu a venit Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post ce ma enerveaza jucatorul acela madlum(sau cum il cheama) ..a intrerupt 2 faze de atac ...una al lui Banel si alta al lui Iacob :evil: ..de ce nu-l schimba :lol: :lol: later edit: vad ca vrea sa se revanseze...ne mai da pase si noua :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Inainte de orice altceva, MULTUMIM Oleg Protasov pentru tot ceea ce ai facut si speram ca intr-o zi te vei intoarce ! In rest, meci bun facut de Steaua ... pot sa spun ca e pentru prima oara dupa mult timp cand NU AM AVUT EMOTII la un meci in deplasare ... decat la ratarile lui Nicolita ( of, mai Banel ce naiba asteptai ?? ) si la bara lui Iacob ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Un meci bun, in deplasare care a facuto pe Steaua castigatoarea grupei...Putem spune ca am avut ghinion la capul lui Iacob, insa asta e fotbalul, daca mai fortam umpic ne puteam adjudeca cele 3 puncte insa e bine si asa, 2 victorii 2 remize 7 goluri marcate niciunul primit, asta da echipa Europeana... si voi cand!!! :lol: :lol: :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Fara a fi subiectiv a fost CEL MAI BUN MECI facut de Steaua intr-o deplasare in aceasta campanie,si chiar as indrazni sa zic in ultimii ani,poate la egalitate cu Southampton-Steaua din sez 2003-2004.. Magistral au jucat din punct de vedere tactic,daruire totala,sacrificiu...a lipsit doar golul pe care l-as fi sarbatorit cum se cuvine..Pentru ca nemtii meritau sa nu se califice...am suferit ca natie multe umilinte de la germani..era o razbunare dulce! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Daca meciul de aseara al lui Dinamo a fost "senzational" asta cum a fost? Acum vorbind serios a fost un meci foarte bun facut de echipa noastra, si cu putina sansa puteam castiga dar e bine si-asa pt ca am castigat grupa. Daca aseara Marseille nu vroia dar putea iar Dinamo vroia dar nu putea, in seara asta Hertha nu putea si vroia iar Steaua putea si vroia asa putin sa-i amageasca pe nemti. Asta e diferenta adevarata intre Steaua si Dinamo nu aia din campionat. P.S. Daca marcau nemtii vreun gol, din greseala ca altfel n-aveau cum, fac pariu ca Steaua le dadea doua boabe, dar au facut bine ca nu ne-au enervat. FELICITARI Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Steaua a jucat lejer fara sa se forteze.daca o facea,probabil cistigam meciul.hertha oricum mi sa parut o echipa mediocra,la cum a jucat.singura dezamagire:jocul apatic a lui Dica.cel mai slab in seara asta.oricum nu mai conteaza,am terminat pe locul 1. BRAVO BAIETI!!FELICITARI!!SARBATORI FERICITE!! F PS:MULTUMIM Protasov!!BAFTA ORIUNDE AI FI! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Daca fortam putin cred ca puteam sa castigam fara probleme. Dar, poate, nu am vrut sa-i bagam in faliment pe nemti... Oricum, e bine ca am terminat pe primul loc. Vom vedea maine cu cine jucam. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 15, 2005 · Report post Important este ca am terminat grupa pe prima pozitie. Dupa cum anticipam, germanii nu s-au aruncat in atac si au preferat sa joace mai prudent. Ocaziile noastre clare de gol le-au dat mari emotii si le-au taiat cheful de atacuri furibunde. Am controlat autoritar lupta de la mijlocul terenului, am jucat foarte bine in aparare, ne-am descurcat excelent la fazele fixe si nu am fortat prea mult atacul. Una peste alta, un joc excelent reusit de Steaua. Am terminat grupa neinvinsi. Am demonstrat ca suntem o echipa solida si impunem pe zi ce trece tot mai mult respect in Europa. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Felicitari Oleg intai de toate... Joc bun, sigur, asezare tactica de exceptie... Nea Ando voi ce faceti??? (Trebuie sa fim ironici pentru ca deja este o obisnuinta) Mi-ar placea sa intalnim Herenven, oare de ce? :wink: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Multumim Oleg ! Bravo in primul rand lui Nesu, Ghionea si Goian... Meci bun dar m-a enervat arbitru ala ca trebuia sa scoata de vre 3 ori cartonas galben... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Desi au fost cateva ocazii de gol de ambele parti,am avut impresia ca meciul trebuia sa se incheie la egalitate.Pentru ca un meci egal ne convenea si noua si nemtilor.Pentru ca noi eram mai buni si nu se cadea sa pierdem,iar pentru ei pentru ca nu era frumos sa-i batem in Templul lor si poate sa-i eliminam din competitie,atata vreme cat eram deja calificati. A fost o seara fara emotii.A fost seara despartirii,tot atat de mult cum a fost si seara unei reveniri. La revedere Oleg,bine ai venit Oli ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Eu zic ca Steaua a jucat foarte bine dpdv tehnic si tactit si a reusit sa-si creeze 3-4 ocazii de poarte + o bara a lu Iacob.In afara de asta i-am ajutat si pe adversarii nostri cu o calificare pe locu 3,desi Hamutovski a devenit putin cam nesigur pe el dar eu ma bucur ca ne-am calificat in primavara EUROpeana si cainii rosi stau sa se uite la noi si la rapid =)).FORZZA Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Fara a fi subiectiv a fost CEL MAI BUN MECI facut de Steaua intr-o deplasare in aceasta campanie,si chiar as indrazni sa zic in ultimii ani,poate la egalitate cu Southampton-Steaua din sez 2003-2004.. Magistral au jucat din punct de vedere tactic,daruire totala,sacrificiu...a lipsit doar golul pe care l-as fi sarbatorit cum se cuvine..Pentru ca nemtii meritau sa nu se califice...am suferit ca natie multe umilinte de la germani..era o razbunare dulce! Cerd ca te-ai avantat cam mult si cred ca este bine ca fiecare dintre noi sa nu mai vorbeasca despre lucruri pe care nu le stapaneste prea bine... Despre ce umilinte vorbeai? cred ca ai confundat putin niste tari. Aia care ne-au umilit erau rusi nu nemti prietene! Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Felicitari Oleg intai de toate...Joc bun, sigur, asezare tactica de exceptie... Nea Ando voi ce faceti??? (Trebuie sa fim ironici pentru ca deja este o obisnuinta) Mi-ar placea sa intalnim Herenven, oare de ce? :wink: uite ca dorinta ta s-a implinit! personal ma tem de Alkmar ... Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Un meci destul de bun al Stelei. Am vazut astazi pe la vreo 2 pe Eurosport: Steaua a picat cu Herenven si Rapid cu Hertha Berlin. :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post se pare ca jucatorii nu vor avea nici-un fel de prima pt calificare.deja ciobanul e penibil. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post Nu e penibil de loc,e chiar simpatic.A anuntat cate 10.000 de parai pentru trecerea de grupe. Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 16, 2005 · Report post chestia asta(fara prime)a spus ieri in direct la tvsport dupa meciul Stelei.l-am auzit cu urechile mele.totusi a precizat ca o sa caute niste sponsori!! care sa premieze jucatorii.daca ai auzit tu astazi vreo alta declaratie de a lui inseamna ca e tacanit de tot.azi declara una si maine altceva.adevarul e ca nu m-as mira. Share this post Link to post Share on other sites