bogdan_p

Discutii despre galerie

3,126 posts in this topic

Li se pregateste ceva ?

Gigi Becali, pare a fi afirmat in anturajul sau ca nu va mai tolera reactiile vehemente ale suporterilor. Acesta a declarat ca va deschide cateva sali de lupta ale clubului Steaua Wu-Shu pentru atragerea de noi luptatori. Acestia ar fi solutia in cazul in care suporterii ar urma sa il mai conteste. De asemenea finantatorul Stelei urmeaza sa interzica vanzarea de bilete catre suporterii sub 18 ani.

Sursa www.onlinesport.ro

:D

c frica imi este doamnee... tremura chilotii pe mine :D

hai sa fim seriosi si sa vb despre lucruri adevarate... cum ar fi... nu prea stiu acuma ;))) e pauza competitionala

:D

c frica imi este doamnee... tremura chilotii pe mine :D

hai sa fim seriosi si sa vb despre lucruri adevarate... cum ar fi... nu prea stiu acuma ;))) e pauza competitionala

normal ca nu ti-e frica domNU' NUcu, cand ai venit matale ultima oara la un meci in capitala?

las' ca t prindem noi pe la posada si sa vezi ce o sa ma tremure kilotii pe tine!

hai sa facem si o biserica la stadion....daca tot ne apucam de cantece religioase...

e dus ciobanul...ma mir ca nu il ia pe puiu generalu antrenor la Steaua..i`ar placea lu Jiji..e credincios..

kestia cu bilete doar la cei peste 18 ani ar fi ceva bun...parerea mea

in alta ordine de idei , priviti ce gandeste " dragul " nostru patron ( a se citi idiot )

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=43602

hai bah lasa, deja aveti fobie cu Becali asta, vorbeste si el la misto si deja luati totul a buna, nici el nu crede ce zice dapai noi, zici ca sunteti obsedati de el.

iar gandirea lui fata de poponari e o gandire sanatoasa care trebuie respectata, macar atat :)

Omu se distreaza pe spatele presei si al nostru,ca stie ca luam foc pentru declaratiile lui.Nu va pune niciodata muzica religioasa pe stadion,nu va mai agitati.

hai bah lasa, deja aveti fobie cu Becali asta, vorbeste si el la misto si deja luati totul a buna, nici el nu crede ce zice dapai noi, zici ca sunteti obsedati de el.

iar gandirea lui fata de poponari e o gandire sanatoasa care trebuie respectata, macar atat :)

Este putin diliu individul...

Dar reactia lui fata de poponari este justificata si sunt de acord cu el 100%.

Sper sa ii rupa baietii in bataie pe poponarii aia infecti. :evil:

Este putin diliu individul...

Dar reactia lui fata de poponari este justificata si sunt de acord cu el 100%.

Sper sa ii rupa baietii in bataie pe poponarii aia infecti. :evil:

Sa inteleg ca u nu te numeri printre baietzii?....ce treaba sa ai sambata la 17:00 :)?....Nu mai da cu gura "sa ii rupa" trebuia sa spui sa ii rupem , sa te numeri si u printre baietzii :)....Mare risc nu prea ai , poate 5 mil de la fortele de dezordine , un fleah :))).

Sa inteleg ca u nu te numeri printre baietzii?....ce treaba sa ai sambata la 17:00 :)?....Nu mai da cu gura "sa ii rupa" trebuia sa spui sa ii rupem , sa te numeri si u printre baietzii :)....Mare risc nu prea ai , poate 5 mil de la fortele de dezordine , un fleah :))).

2 jumate in 48 de ore..deci se prea merita

gata !

m-ati convins !

tocmai am luat salariul si am de unde sa platesc amenda . :lol:

Cozmine, vorbim pe 7, la Preoteasa.

Succes la marsul fundasilor!

:evil: o saptamana plina ( sau cel putin spre sfarsit ) joi petrecem, sambata petrecem pe capete de poponari...

Ce tot suferiti atat ca bateti voi ma tantalailor?Bateti pe plm,stiti bine ca va fi politie mai multa ca la orice meci si nu aveti nici o sansa,da vorbiti sa va simtiti importanti pe aici,jet

Va laudati aiurea ...fara ceva gandit si urmarit plus batut intr-o zona departe de cea a Unirii nu veti putea face nimic ...ce a fost anul trecut a fost nimic in comparatie cu ce va fi anul asta (la garda ma refer).Anul trecut erau o gramada de gabori in civili ,anul asta de 2 ori mai multi...nu se va putea face nimic (va uitati si voi la stiri si vedeti ce se intampla in Rusia si fostele republici iugoslave -ei acolo aia au suportul statului plus ca sunt foarte uniti si stringenti in ceea ce priveste homosexualitatea ...).

Drept urmare nu mai umpleti forumurile cu laude nefondate .Daca tot aveti bani de amenzi sau dosare penale riscati-va calcand pe cap un cioroi ,un caine sau intrand pe stadion si tirand un steag.Evident asta e mult mai greu nu ?

Pai daca luati in serios tot ce se scrie pe aici, evident ca aveti impresia ca suntem tantalai.

Din pacate nu ati observat ca lumea mai si glumeste pe aici.

Stati linistiti ca suntem si noi constienti ca o sa fie multa garda peste tot.

Vorba aia, de la teorie la practica este distanta mare.

Si la infiintarea AISS erau multi viteji...

Se preconiza un numar f mare de membri, pana la urma nu e chiar asa de mare.

Deci hai s-o lasam balta ca nu o sa se intample nimic la parada poponarilor.

Probabil o sa se arunce de la balcoane cu cartofi si pungi pline cu apa, o sa se auda injuraturi, o sa fie imbranceli si gata domne, iar am facut "incidente". :roll:

Este o zi mult prea importanta si nu cred ca este cazul sa ne certam intre noi.

La multi ani Steaua !

steag1

Jos palaria !

A fost o petrecere superba.

La mai mare.

Va rog sa ma contraziceti daca puteti. :-D

pai ma azzido..tre sa apara d-aia cu.."doar la inceput a fost frumos,pe urma ne-au facut dinamovistii..ei sunt zeii nostri.ca iar nu s-a cantat" :smile: :smile: :smile:

@albanezule stai ca apare vreunu si zice asta, din ce a vazut el la TV :D :D :D

au venit poponarii din parc si ne-au stricat petrecerea :))))

Nu`l mai suport pe Jiji Becali ..... X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Nu`l mai suport pe Jiji Becali ..... X( X( X( X( X( X( X( X( X(

Nu pot sa cred asa ceva.

Cred ca esti singurul. :-)

Ce se mai aude despre abonamente ?....nu mai tin minte cand s-au emis cele de anul trecut, da' stiu ca s-a anuntat din timp, cam in perioada asta, pentru a facilita pe cei care-si intocmesc un abonament ce nu se afla-n baza de date. Isi pune boul de cioban planul in aplicare?