bogdan_p

Discutii despre galerie

3,126 posts in this topic

e bine ce zice verdichio..daca ar avea un ins la 3 un steag,nu neaparat de 2 betze,macar unu rosu cu albastru sau facut de el acasa,alb pe care sa scrie Steaua,ceva atat de mic,s-ar vedea fenomenal in peluza.abia astept meciul cu sevilla,presimt un meci mare in peluze!si sa speram ca ne vor face fericiti si baietii.

pai hai in plm facetzi si voi ceva pt peluze daca cu adevarat suntetzi suporteri !!! (mesajul este pentru ceii independentzi)

eu o sa imi fac un steag pe 2 bete si o sa il ''inaugurez'' la Sevilla. deci daca veti vedea pe unul cu un steag pe care scrie ''Totul pentru Steaua'' atunci eu sunt ala :lol:

mai da' steagu' ca steagu' da' de bete de unde faci rost? adica ce-s alea "bete"? ca obiecte contondente nu-s sigur. recunosc ca n-am facut un steag in viata mea si parca as face unul acum.

eu ma suport si inca bine de tot, zama. (???)

zama lasal ca na facut .... pm spunele sau explicale cum se face un steag ...stiu ca ne ferim ca se mai uita si altzi pe aici si apare pe alt forum ...dar macar pe prv zi la om

zama lasal ca na facut .... pm spunele sau explicale cum se face un steag ...stiu ca ne ferim ca se mai uita si altzi pe aici si apare pe alt forum ...dar macar pe prv zi la om

bah verdichio dar periculos mai esti tu frate, le stii pe toate! :twisted:

la chestia "cum se face un steag",nu trebuie sa stii prea multe.ci doar sa ai material,pensula si sa scrii ceva pe el.e greu?

bah verdichio dar periculos mai esti tu frate, le stii pe toate! :twisted:
este normal sa le stiu pentru ca sunt un om activ in peluza unde sunt eu !!!

la chestia "cum se face un steag",nu trebuie sa stii prea multe.ci doar sa ai material,pensula si sa scrii ceva pe el.e greu?

pe mine ma intereseaza betele alea, frate, ca restul e usor. am o fixatie cu ele. ce bete/tevi sunt alea? cum le bagi in stadion, ca nu te lasa?

Decat s-a scri aiure pe el, mai bine cautzi un desen care sa te reprezinte , rogi un prieten care deseneaza bine sa iti faca conturu si tu il unpli ;)

ce urat....se vorbeste mult si prost...(in unele cazuri) si nu vad rostul unor astfel de mesaje lasate de unii....care se dau mari suporteri...dar fie..nu stiu ce "suporteri activi" sunt unii....dar...mai bine "gura mica si joc de glezne" vorba poetului 8O !!!apropo de steaguri de 2 bete..sunt foarte putini in galerie care tin steagurile sus tot meciu,si nu are rost sa dau nume..stiti si voi care sunt aceia :wink:

vezi ca tziam dat un mesaj pe prv .. benzina

si sa trecem la steaguri ,,, asazisele BETE ,, sunt niste tzevi de lumina sau de apa .. deacelea de cornete dar un pic mai mari

apropo de steaguri de 2 bete..sunt foarte putini in galerie care tin steagurile sus tot meciu,si nu are rost sa dau nume..stiti si voi care sunt aceia :wink:

Sincer nici nu cred ca poti sa-l tii sus tot meciul si nici nu e normal sa fie asa, pt ca pana la urma cand te duci la meci, vrei sa mai vezi si tu cat de cat ce se intampla pe teren, nu ?

Sa nu ma intelegeti gresit, e o imagine splendida sa vezi zeci de steaguri fluturate in peluza, dar ceea ce vreti voi, chiar nu este posibil...

Asta e parerea mea, sper ca nu o sa incepeti sa-mi faceti morala, pt ca nu este cazul. :roll:

In alta ordine de idei, ma gandesc serios sa imi fac si eu un steag pe doua "betze", si chiar stiu si ce as putea sa desenez pe el, ceva foarte original si placut la vedere, dar din pacate nu am talent la desen...

In fine, o sa gasesc eu pe cineva priceput si dispus sa ma ajute, dar de la teorie la practica, e o distanta foarte mare.

mai bine "gura mica si joc de glezne" vorba poetului
:wink:

daca tii steagul sus tot meciul, o sa faci scurta la maini :lol: :lol: :lol:

daca tii steagul sus tot meciul, o sa faci scurta la maini  :lol:  :lol:  :lol:

nu tot timpul.... sunt anumite momente sau intervale de timp cand se tin steagurile sus sau se flutura - dupa caz - si tocmai asta vor sa spuna verdichio si albanezul ca ar fi foarte frumos iar peluza ar arata superb dak ar fi plina de steaguri :wink: ..... asa k puneti mana si pictati

am si io un proiect de japoneza

parca asa ii zice

da cum fac cu aia care o sa mi zica sa o las jos dupa 2 min

ma intorc si scuip ?

pace independentilor activi si brigazilor serioase

nu il bagi in seama..te prefaci ca nu auzi.nu e nimeni nebun sa vina sa iti dea una in cap ca il tii sus.sau ii explici frumos si binevoitor ca nu il tii pt mult timp.il tii cateva minute,il mai laesi jos,iar il tii.si asa mai departe.normal ca nu poti tine un steag pe 2 betze(NU JAPONEZA)tot meciul.

nu ii bagi in seama dar stai si tu pe la mijlocul peluzei sau jos unde stau brigazile ...a fost si la sud o data cu chestia asta cu lasa steagul jos si iam bagat in spital pt ca sufereau de ei :lol: si le-am zis Dute la tribuna daca vrei sa vezi meciul