bogdan_p

Discutii despre galerie

3,126 posts in this topic

dar mai e si un bonus dak sunteti atenti e un steag pe doua bete "ascoli mea lux" . Si dak tinte ti minte Poli in tur ce coregrafie au avut ? :lol: :lol: si banatu e fruncea la copiat :lol: :lol:

bine fratilor..ati gasit si voi poze de la ascoli.yay.pai coisanilor..nuova guardia e super veche la italieni.si ascoli nu sunt singurii cu brigada nuova guardia.oricum..undeva pe gard au..black warriors...steag de gard de la apulum.asta e.sunt nume comune...conteaza realizarile mai mult.

ba sant stiute de mult, numai ca tu esti singurul ULTRAS, numai tu stii hai invata-ne despre mentalitati,comportament italienesc si joki pe manele la bautura pe la nunti,inloc sa vii cu alte materiale aratand cat sunt de penibili cateii ,faci pe desteptu si sant multi k tine ,pacat

acum am descoperit si noi bai Nostradamus

crafft..in locul tau nu as discuta..sincer acum.nici nu shtii cine sunt..si ce am facut pt peluza.asa ca las-o mai moale.pozele care sunt puse acolo..se vede ca sunt vechi..si se shtia deja de ani buni ca Dinamo a furat numele din italia.nush daca de la ascoli..dar plm..se shtia deja.si nu vad de ce se pun poze cu ascoli..la topicul..discutii despre galerie.iar faza cu apulum..spuneam ca..asta e..vrem nu vrem..sa ia ca exemplu italia.

tot nu intelegi,respect ce ai facut pentru peluza dar nu fa topicul asta varza cu d`astea "yo stiam demult" ce ar` trebui sa discutam aici?daca asta nu are legatura cu galeria,hai sa nu ne mai apostrofam aici ca 2 copii si sa ne respectam,pace

Crafft si la Steaua sunt grupuri botezate ca-n italia sau alte tari puternic dezvoltate in materie ultras. de exemplu poate cel mai clar ar fi grupul Ultras, acest nume se gaseste peste tot in lumea ultras. este un nume care descrie cel mai bine mentalitatea acelui grup. GA un grup mai vechi, care avea si el origini Italiene!!

Ori cum am o mare stima pt acele grupri care sunt botezate unic, de exemplu Desant, Vacarm,Insurgentii(chiar daca este aproape inspirat din italia).Nume care au legaturi cu echipa Steaua si istori ei!

Totusi este mult mai urat cand coregrafiile sunt copiate placuta cu placuta si cuvant cu cuvant! un exemplu de penibilitate si de lipsa de mentalitate!(vezi coregrafia spurcatilor din meciul de sub pod,incredibil de urat realizata)

da...nu am chef de cearta,continuati asa,chiar sant greu de inteles asta este,vorbiti ce vreti cum vreti de cine vreti si ce nu va comvine atacati,yo am iesit, sunt prea prost pentru voi

M-am gandit la o solutie pt strans bani de coregrafii: ce-ar fi daca la fiecare casa de bilete s-ar pune o "pusculita" (nici nu stiu cum sa-i spun altfel) pe care sa scrie: "bani pt coregrafie". Suporterul care vine si-si cumpara bilet ar putea asa sa cotizeze si pt galerie, fiecare dupa posibilitati. De exemplu acum cu englezii, daca tot s-au platit 30, 50 sau 100 ron pt un bilet, s-ar fi gasit si, sa zic, 5-10 ron amarati in plus pt coregrafie. S-ar fi strans cred o suma buna, plus ca, si aici vorbesc in numele meu, m-as simti mandru sa stiu ca am contribuit cu ceva la spectacol.

Comentarii daca aveti, va rog: fara caterinca!:D

era buna si ideea cuiva sa cotizam prin sms...dar este foarte buna si ideea ta...

sau sa se puna in plus 10-20 de mii la bilet care sa fie dati galeriei...

trebuie sa gasim o metoda...va spun eu ca fiecare ar contribui cu mai mult sau mai putin...!!!

Varianta sa trimitem SMS-uri e gresita.

1) costa mult sa ai linia/numarul ta/tau la care sa se inregistreze SMS-urile

2) se mentine regula anonimatului. Adica nimeni nu stie cine ce a dat

La fel si pt varianta cu pusculita. (pct 2) + ca omu care are grija de pusculita poate sa-si traga si asa putinii bani care s-ar strange.

!!! TREBUIE SA INTELEGETI CA OAMENII TREBUIE ATRASI SA COTIZEZE!!!

CETATENII care au aparut (si prin peluza) acum mai mult ca nicioadata s-au obisnuit ca sa primeasca gratis.

Urmator model este cel mai eficient.

Suporteru care vrea sa cotizeze tebuie cumva sa se distinga de altii. Asadar trebuie emise/tiparite niste carnete de membru cotizant. O casa la stadionul Ghencea deschisa 1-2 zile pe saptamana. Unde vi cu banii (sa luam ca exemplu 100.000 lei vechi la 2 luni de zile) si platesti, iar carnetu iti este stampilat.

Suporterul cotizant este mai important ca altul asadar acesta trebuie sa aibe niste drepturi in plus fata de altul!

Astfel la un meci cum este spre ex acesta cu M'boro unde lumea se calca in picioare sa ia bilet, suporterul cotizant sa aibe dreptul sa ia bilet inaintea celorlalti! adica: daca bilete s-au pus in vanzare sambata dimineata suporterul cotizant sa aibe dreptul sa cumpere de joi-vineri bilet.

Tot ca un drept al suporterului cotizant poate sa fie si o anumita reducere pt deplasari.

Numai asa putem sa avem un sistem competent. Restul variantelor care presupun: pune bani undeva, doneaza undeva NU sunt bune pt ca totul este anonim. Trebuie ceva cum am spus mai sus, inregistrat (carnet de membru cotizant) si care sa atraga lumea (ex biletele la un meci unde lumea se calca in picioare pt ele sa fie vandute mai intai pt memnbrii cotizanti; sa vedeti atunci cata lumea ar prefera sa treaca cu "carnetul la stampilat" ca sa aibe privilegiul de a cumpara cu 1-2 zile inainte bilete. ciao

este foarte bine ce spui tu dar trebuie implementat acest sistem...

paote de la toamna in Ghencea...

La fel si pt varianta cu pusculita. (pct 2) + ca omu care are grija de pusculita poate sa-si traga si asa putinii bani care s-ar strange.

Daca omul care are grija de pusculita e sef de brigada si responsabil cu coregrafia, atunci nu cred ca si-ar trage el banii.

Sigur ca varianta ta ar fi ideala, dar e mult mai complicata, si nu vad cine s-ar incumeta la o astfel de treaba in Romania.

De mult se vrea sa se realizeze o modalitate de a cotiza ca nu se poate asa oricum, banii aia trebuie declarati deci cred ca nu mai e mult cel tarziu sper ca din vara si cu deplasarile ce reduceri cel mai bene o sa apara sper aicia pe site pretul deplasari cu microbuzu si acei doritori sa spuna. Daca vi se pare oK treaba cu microbuzu postati.

apropo de treaba cu copiatu si noi avem nume copiate ca nucleo tradizione[astia si logoul l-au copiat]korps tot din italia tk adica asa dar la nou exista cateva nume originale :D desant vacarm insurgenti[putin derivat de la irriducubile dar mere] sa nu uitam de hunters ...si stil care eu unu l-am vazut si la Brasov mai de mult ?? in sfarsit dar la Dinamo toate sunt copiate ..n g se stie panzer de la Milan supras de la psg tifosi la fel din italia brigate sa nu mai spun si ceilalti care mai sunt nu mai conteaza :P in sfarsit Steaua rulzz si cred ca si noi daca ne chinuim putin imaginatia putem sa gasim ceva original

ar fi super sa facem o coregrafie la meciul cu middlesbrough dar pe lia manoliu e destul de greu de realizat asa ceva...pt ca peluza este foarte mare si este jumate umpluta cu cetateni care habar n-au ce-i aia o corgrafie...

PS:amintiti-va la meciul cu halmstads ce s-a intimplat din cauza citorva exemplare...

deci coregrafii pe Lia Manoliu nu se pot face din cauza cetatenilor ce nu vor sa inteleaga ca vrem sa facem ceva frumos ..oricum cred ca daca Bogdan ar incerca sa faca o coregrafie i-ar trebui cateva zile de pauza totala , e foarte multa bataie de cap si nervi pot ceda foarte usor ...

cetatenii ar cam trebui dati afara din peluza daca nu participa la activitati(coregrafii,cintece,scandari...)

dupa ce sunt practic niste intrusi in peluza mai au si tupeu sa-ti spuna sa lasi steagul jos ca nu vad ei meciul...culmea nesimtirii...

si ii vezi asa de bosumflati dupa ce Steaua face 0-0 ca iar au dat o avere pe bilet si nu au vazut goluri...ah ce-mi vine sa-i bat...

cetatenii ar cam trebui dati afara din peluza daca nu participa la activitati(coregrafii,cintece,scandari...)

dupa ce sunt practic niste intrusi in peluza mai au si tupeu sa-ti spuna sa lasi steagul jos ca nu vad ei meciul...culmea nesimtirii...

si ii vezi asa de bosumflati dupa ce Steaua face 0-0 ca iar au dat o avere pe bilet si nu au vazut goluri...ah ce-mi vine sa-i bat...

daka au dat bani pe bilet si nau vazut goluri si nu lea plakut atmosfera de pe stadion... data viitoare sa nu vina. simplu ca buna ziua!

si de ce nu ii bati red ? :D:D:D:D ar trebui batuti..rau de tot ;) sau dati afara din peluza

si Bogdan a zis acelas lucru ca ii da afara si io cred ca ati fii multi..si iati da afara rpde;) !