bogdan_p

Discutii despre galerie

3,126 posts in this topic

Deplasare in groapa. 1-0, gol Cristea. Un prieten aprinte o petarda. Au venit 2 jandarmi, i-au dat amenda si l-au lasat in pace. Cum se poate asta? Sa fie din cauza ca nu a sarit la bataie si a acceptat amenda?

Nu o sa vina jandarmii sa imi sparga dintii. Vin sa imi dea amenda. Daca incerc sa fug sau sa ma bat cu ei, atunci da. Si asta au facut dinamovistii la Buzau.

Deci jandarmii aia ii fugareau pe caini cu scuturi si pulane ca sa le scrie un proces verbal ? Gone, te rog, posteaza la alte topicuri, pentru ca aici NU AI NICI O TREABA ! Nu intelegi NIMIC ! Baiatule, bataia nu poate fi justificata apoape in nici un fel. DAIA SUNT 3-4-5-7-10 camere care filmeaza, ca sa-i identifice pe cei care fac probleme. Si dupa aceea se poate trimite procesul verbal acasa sau sa aplice legea. PUNCT ! Spune-mi si mie, cati BULIBASA ai vazut tu ca sunt batuti de jandarmi ? Cati jmecheri care stau cu prostituatele pe Magheru sau in mai stiu eu ce cartier ai vazut ca sunt batuti de jandarmi ? In cate clanuri tiganesti intra jandarmii cu scuturile si bastoanele si ii omoara pe aia in bataie ? iti spun eu: ZERO PESTE TOT!! De ce ? Pentru ca acolo trebuie sa aplice LEGEA cuvant cu cuvant sau poate chiar DELOC, pentru ca e periculos, aia au bani, ii dau in judecata pentru cel mai mic ABUZ ! Dar ce sa intelegi tu, astea sunt chestii prea complexe. Tu du-te cu prietenii si aprindeti o petarda in groapa pentru care va luati 1000 ron, in timp ce altii iti dau in cap pe strada sau te caftesc in intersectie doar pentru ca ai avut tupeul sa te uiti le mertzanul lui si nu primesc nici macar un avertisment.

Deci jandarmii aia ii fugareau pe caini cu scuturi si pulane ca sa le scrie un proces verbal ? Gone, te rog, posteaza la alte topicuri, pentru ca aici NU AI NICI O TREABA ! Nu intelegi NIMIC ! Baiatule, bataia nu poate fi justificata apoape in nici un fel. DAIA SUNT 3-4-5-7-10 camere care filmeaza, ca sa-i identifice pe cei care fac probleme. Si dupa aceea se poate trimite procesul verbal acasa sau sa aplice legea. PUNCT ! Spune-mi si mie, cati BULIBASA ai vazut tu ca sunt batuti de jandarmi ? Cati jmecheri care stau cu prostituatele pe Magheru sau in mai stiu eu ce cartier ai vazut ca sunt batuti de jandarmi ? In cate clanuri tiganesti intra jandarmii cu scuturile si bastoanele si ii omoara pe aia in bataie ? iti spun eu: ZERO PESTE TOT!! De ce ? Pentru ca acolo trebuie sa aplice LEGEA cuvant cu cuvant sau poate chiar DELOC, pentru ca e periculos, aia au bani, ii dau in judecata pentru cel mai mic ABUZ ! Dar ce sa intelegi tu, astea sunt chestii prea complexe. Tu du-te cu prietenii si aprindeti o petarda in groapa pentru care va luati 1000 ron, in timp ce altii iti dau in cap pe strada sau te caftesc in intersectie doar pentru ca ai avut tupeul sa te uiti le mertzanul lui si nu primesc nici macar un avertisment.

Vorbesc singur pentru ca nu intelegi nimic. Legea spune ca jandarmii pot folosi bastoanele si scuturile pentru a restabilii ordinea. Ce e asa de greu de inteles? Tu ai vazut ce s-a intamplat la Buzau? Sau vorbesti din ce ai citit/auzit? Cand jandarmii au intrat sa opreasca bataia din peluza cainilor (cum e legal si normal), dinamovistii au inceput sa se ia la bataie cu jandarmii. Si atunci normal ca au scos scuturile si bastoane.

Mark, te mai si contrazici. Spui ca "bataia nu poate fi justificata apoape in nici un fel". Corect, atunci de ce ai da intr-o persoana care tine cu alta echipa?

hai sa discutam de jean pavel atunci..

stie cineva ce planuri are?

Deplasare in groapa. 1-0, gol Cristea. Un prieten aprinte o petarda. Au venit 2 jandarmi, i-au dat amenda si l-au lasat in pace. Cum se poate asta? Sa fie din cauza ca nu a sarit la bataie si a acceptat amenda?

Deplasare in groapa. Rezulatul nu-l stiu, nu mai vedeam din cauza gazelor. Un prieten zace pe jos impuscat in spate. Jandarmii nu vin sa-i dea amenda. In schimb, cand e dus langa gard ca sa poata primi ingrijiri medicale, jandarmii dau bastoane peste maini si inca un jet de gaze. Afara, un jandarm se apropie. Nu-mi da amenda, imi da o flegma si spune "criminali ei?". 200 de jandarmi se apropie si aplica amenzi cu bastoanele si bocancii oricui nu poate alerga prea repede pana la Victoriei. Cand m-am intors inspre spital, sa vad ce fac colegii mei, bvd Stefan cel Mare era plin de adidasi. Amenzi nu prea erau.

PS se scrie aprinde. Se pare ca ai probleme cognitive. Nu intelegi ce inseamna "restabilirea ordinii". Poate nu intelegi unde se situeaza bariera dintre ordine si dezordine. Rezolva-ti problema te rog, pana sa mai postezi asemenea aberatii.

Deplasare in groapa. Rezulatul nu-l stiu, nu mai vedeam din cauza gazelor. Un prieten zace pe jos impuscat in spate. Jandarmii nu vin sa-i dea amenda. In schimb, cand e dus langa gard ca sa poata primi ingrijiri medicale, jandarmii dau bastoane peste maini si inca un jet de gaze. Afara, un jandarm se apropie. Nu-mi da amenda, imi da o flegma si spune "criminali ei?". 200 de jandarmi se apropie si aplica amenzi cu bastoanele si bocancii oricui nu poate alerga prea repede pana la Victoriei. Cand m-am intors inspre spital, sa vad ce fac colegii mei, bvd Stefan cel Mare era plin de adidasi. Amenzi nu prea erau.

PS se scrie aprinde. Se pare ca ai probleme cognitive. Nu intelegi ce inseamna "restabilirea ordinii". Poate nu intelegi unde se situeaza bariera dintre ordine si dezordine. Rezolva-ti problema te rog, pana sa mai postezi asemenea aberatii.

S-ar putea sa am. S-ar putea sa fi fost o scapare. Cine stie. Daca ai fi citit ce am scris ai fi vazut ca am zis "da, se fac abuzuri, dar nu a fost cazul la Buzau". Eu cred ca stiu ce inseamna "restabilirea ordinii".

"Art. 6. - Restabilirea ordinii publice grav tulburate, în interiorul locurilor de desfasurare a competitiilor sportive, se face de catre efectivele de jandarmi, din initiativa comandantului unitatii, atunci când acesta constata ca în urma producerii de acte de violenta între participanti sunt puse în pericol viata si integritatea corporala ale spectatorilor, jucatorilor, arbitrilor, oficialilor sau ale fortelor de ordine. "

Ca tot te dai expert:

E normal sa bati o persoana pentru ca tine cu alta echipa?

E normal sa dai intr-un jandarm?

noname_fu are ceva dreptate..sau poate ca totul e relativ......nu e de mirare ca un jandarm cu doua clase imi sparge neuronii cu bastonul..daca extrapolam cumva...ajungem sa intelegem de ce merge tara asta asa mizerabil..pentru ca avem inflatie de incopetenti,inculti,retardati..si ne conduc niste gunoaie.....

hai totusi sa discutam despre galerie...

si ca sa fiu franc..dintr-o multitudine de motive nu mi-l doresc pe J.Pavel "reincarcat" !!! ;)

e, my dear gone, doar asa ca sa-l scutesc pe no name de inca ceva zeci de posturi in care sa incerce sa te convinga ceva ce tu oricum nu vrei sa intelegi, iti spun ca am vazut eu cu ochisorii mei de huligan bosorog o filmare (bineinteles, nedifuzata la TV si nici macar pomenita pe vreun post / in vreun ziar) din momentele in care javrele intrau in stadion si crede-ma ca era ceva cam ca la iesirea din Stefan cel mare din septembrie 2006. adica: cativa gabori retarzi (culmea, multi gardieni publici a.ca.a. politia comunitara) care atzatzau javrele iar cand astia incercau sa le raspunda, pac (vorba celebrului ilustru) un jet de gaze in dinti. asta pe langa cateva poze cu javre umflate si patate de sange care am inteles ca au fost facute inainte sa inceapa meciul.

in rest, vezi ca si adunarea in grupuri mai mari de 2 persoane era interzisa pe timpul starii de necesitate decretata de ceausescu in decembrie '89. dar tu oricum, ai fi respectat legea, nu? :arrow:

Haideti sa fim pozitivi :D

Chiar asa ,ce parere aveti de reintoarcerea lui JP ?

Haideti sa fim pozitivi :D

Chiar asa ,ce parere aveti de reintoarcerea lui JP ?

reintoarcerea lui la tribuna unde ii este locul e un lucru bun,era pacat sa nu fie lasat omu' la meci...;)

e, my dear gone, doar asa ca sa-l scutesc pe no name de inca ceva zeci de posturi in care sa incerce sa te convinga ceva ce tu oricum nu vrei sa intelegi, iti spun ca am vazut eu cu ochisorii mei de huligan bosorog o filmare (bineinteles, nedifuzata la TV si nici macar pomenita pe vreun post / in vreun ziar) din momentele in care javrele intrau in stadion si crede-ma ca era ceva cam ca la iesirea din Stefan cel mare din septembrie 2006. adica: cativa gabori retarzi (culmea, multi gardieni publici a.ca.a. politia comunitara) care atzatzau javrele iar cand astia incercau sa le raspunda, pac (vorba celebrului ilustru) un jet de gaze in dinti. asta pe langa cateva poze cu javre umflate si patate de sange care am inteles ca au fost facute inainte sa inceapa meciul.

in rest, vezi ca si adunarea in grupuri mai mari de 2 persoane era interzisa pe timpul starii de necesitate decretata de ceausescu in decembrie '89. dar tu oricum, ai fi respectat legea, nu? :arrow:

Fi atent ce zice un dinamovist care a fost la meci (am bolduit partile interesante):

Bun , si acum cateva impresii de la fata locului: meci interesant ... Iar pe final s-a jucat si in bezna. Nu stiu cum ati vazut voi la TV, dar "pe viu" iti venea a-ti bagi degetele in ochi in ultimele minute... Proasta idee sa inceapa meciu la 7. In fine , tipic pentru Liga lui Dragomir.

In peluza au fost vreo 500 de dinamovisti... Cat despre batai, la TV s-a vazut mai rau decat a fost in realitate...Spiritele s-au incins inainte de startul meciului, cand o parte din galerie a iesit afara din peluza, sa discute ceva cu jandarmii, acestia au intervenit ca sa nu mai iasa nimeni, s-au dat cateva spray-uri (de catre bronecii locali, niste taranoi) si s-a aruncat cu bete de steag...Nimic deosebit.

Ulterior, un individ (unul singur, nu 3,4 sau mai multi) a facut jogging prin peluza, fugarit de mai multi baieti (intrarea in peluza se facea printr-o portita mica, exact acolo l-au ajuns din urma). Cand se chinuia sa iasa l-au prins niste baieti de maini etc. Dupa cateva secunde de uluiala, jandarmii din peluza au intervenit, iar pe poarta au mai intrat inca vreo 50....(sau poate ma insel de la caldura) In fine, vreo 2 ultrasi au nimerit in calea suvoiului si au fost calcati in picioare, la gramada, au intervenit cativa sa-i scoata de acolo, au inceput imbrancelile cu jandarmii, astia au incercat sa puna gheara pe vreo doi ultrasi, care au reusit sa scape, s-a lasat cu multi pumni si bete de steag peste casti, in final jandarmii retragandu-se cam sifonati...

Asta a fost tot, nimic deosebit...Fara arestati, fara suporteri buzoieni care s-au bucurat zgomotos, fara batai intre "fractiunile" din galeria dinamovista.

Cat despre partea buna, pai i-am dominat sonor fara probleme pe cei aproape 10.000 de buzoieni...DI-NA-MO! DI-NA-MO! sau Dinamo, LUPTA Dinamo! au fost de fiecare data intampinate cu huidueli de vasnicul public buzoian, impins din spate de cel mai penibil crainic de stadion din Romania (mai penibil chiar decat cel de la Pitesti, daca mai tineti voi minte).

In rest nimic...suporterii gazda au fost cam placizi, ma asteptam la mai mult dupa 20 de ani de stat in B...Si pe strazi erau calmi, fara probleme gen pietre si alte activitati ultras...

Una peste alta, a fost o deplasare reusita, incununata cu o victorie, 2-1, la fel ca anul trecut..Si al fel ca anul trecut a dat Cristea gol...Sa speram ca se termina si sezonul asta cum s-a terminat precedentul.

Ultima parte cu "fara probleme gen pietre si alte activitati ultras" e geniala.

In rest fa si tu diferenta intre un meci de fotbal si o lovitura de stat/revolutie.

Dar tot nu mi-a raspuns nimeni la intrebare:

Ti se pare normal sa bati un om pentru ca tine cu alta echipa?

Si inca una: daca 2 oameni se bat pe strada (indiferent de motiv) e normal ca politia sa intervina?

Intrebarea ta fundamentala nu poate primi raspuns monosilabic (adica da sau nu, daca nu te-ai prins). Se poate discuta pe marginea acestui subiect indeluuuuuung, fara a se ajunge la o concluzie comuna. Si da, mi se pare normal ca politia sa intervina, pentru a calma cele doua persoane, nu pentru a le agresa. Daca nu stiai, intr-un stat de drept fortele de ordine primesc instructiuni si fac training-uri IN SPECIAL pentru a afla cum sa intervina fara a rani persoanele care nu respecta legea. Intr-un stat adevarat, fortele de ordine sunt de asemenea sanctionate aspru pentru orice abuz in serviciu si sunt trase la raspundere pentru actiunile lor nesabuite care au periclitat integritatea fizica a vreunui cetatean, daca aceste actiuni nu-si aveau rostul. Intr-un stat normal, cuvintele "am drepturile mele" rasuna puternic in urechile unor Jandarmi sau politisti, nu in capul celui care le-a rostit, in urma corectiei aplicate de brutele in uniforma.

Cliseul "nu atinge uniforma" rasuna inca adanc in subconstientul vostru vad, probabil fiind reminiscente de pe urma regimului comunist. Am vazut filmulete cu politisti arestati chiar de cetateni, pe strada, pentru ca nu respectau normele impuse de regulamentul interior sau constitutia statului respectiv. Politisti care au ajuns in accelasi tip de celula in care stateau si cei pe care ii arestasera folosind forta disproportionata. ASA e normal!

Ca o completare: dupa ce ai fost martor la zeci de abuzuri, dupa ce ai fost batut fara motiv pe/in afara stadionului, dupa ce ai fost dus la sectie, amprentat, pozat si bagat intr-o baza de date Dumnezeu stie pentru ce, doar pentru ca n-aveai buletin, dupa ce ti s-au aplicat amenzi pentru ca ai avut tupeul sa intrebi "de ce" ( de ce nu pot intra cu mesajul asta? de ce nu pot sa stau aici? de ce considerati ca un grup de 2 persoane constituie asociere infractionala? de ce dai? ) ajungi sa nu te mai intrebi la randul tau "de ce" faci anumite lucruri. Pur si simplu ii urasti. Pentru ca sunt toti la fel si exceptiile sunt conduse si raspund direct celor care constituie regula.

pe rand:

- e normal sa intervina politia intre cei doi, sa-i desparta si eventual, daca vreunul face plangere, sa-i duca la sectie pentru cercetari. nu e normal sa-i calce in picioare pe amandoi.

- chestia cu "pietre si alte activitati gen ultras" reprezinta intr-adevar o expresie a indobitocirii societatii de catre mass-media. recunosc insa ca au si multi pustani din peluze partea lor de vina aici.

- citez: "...s-a dat cu spray-uri...nimic deosebit". e, hai sa-l vad pe zmeu' asta daca-si ia un jet din ala fix in globul ocular. pariu ca n-o sa i se mai Para ca nu e nimic deosebit.

- comparatia cu "starea de necesitate" a fost facuta doar pentru a ironiza incapatzanarea cu care zici ca legile trebuiesc respectate, multe dintre ele votate "la norma" de retardati dornici sa plece in concediu cat mai repede.

noname_fu, cand vorbesti de tari civilizatem, te referi si la Anglia sau USA? Ai auzit de "zero tolerance" in Anglia? Cliseul "nu atinge uniforma" nu e doar la noi. In America un politist are voie sa te impuste (si nu gloante non-letale) daca viata ii este pusa in pericol. Daca ai cumva ideea sa dai intr-un politist nu numai ca te bate de iti sar capacele dar faci si puscarie.

Crezi ca se vor opri abuzurile daca te bati cu jandarmii? Intrebarea e valibila si pentru ult_ras. Da, multe legii in Romania sunt facute prost dar nu le vei schimba niciodata in modul asta. Ba chiar le dai mai autoritate lor (uite ba ca astia iar se bat, trebuie date legi mai aspre).

ult_ras, da, nu e normal sa-i calce in picioare pe amandoi. Dar daca aia opun rezistenta? Cum e normal sa procedeze?

are cineva idee cand se pun in vanzare biletele pentru. meciulcu zaglebie ??? si cam cat ar costa :D

nici nu ne gandeam la intoarcere..ci la aceea implicare in campania "fara stadion suspendat"

Deci gone, in numele celor de pe acest topic, te rugam TACI ! DECI CHIAR TACI ! Nu ia nici cea mai mica idee despre ce e vorba, iti place doar sa te contrazici. Vii cu niste argumente penibile. Si hai sa-ti zic ceva: daca doi se bat si politia vrea sa-i ia si aia se impotrivesc, politia NU II OMOARA IN BATAIE ! INTELEGI ? Conform legilor despre care TU tot vorbesti si pe care NU LE CUNOSTI, politistul/jandarmul trebuie sa apeleze la forta DOAR IN CAZURI EXTREME si cand toate celelalte posibilitati au fost epuizate. Daca ala loveste politistul cu palma, ALA NU SCOATE PISTOULU SA-l IMPUSTE ! Citeste ce inseamna LEGITIMA APARARE ! Te-am intrebat ceva intr-un post mai sus : DE CE NU POSTEZI PE SITE-ul jandarmeriei sa-i intrebi de ce nu bat toti membrii lumii interlope ?

pentru meciul de Constanta,va sfatuiesc sa fiti la ora care se deschid casele,10 din ce am auzit,sa va cumparati,este cerere foarte mare si veti ramane pe afara.

Deci gone, in numele celor de pe acest topic, te rugam TACI ! DECI CHIAR TACI ! Nu ia nici cea mai mica idee despre ce e vorba, iti place doar sa te contrazici. Vii cu niste argumente penibile. Si hai sa-ti zic ceva: daca doi se bat si politia vrea sa-i ia si aia se impotrivesc, politia NU II OMOARA IN BATAIE ! INTELEGI ? Conform legilor despre care TU tot vorbesti si pe care NU LE CUNOSTI, politistul/jandarmul trebuie sa apeleze la forta DOAR IN CAZURI EXTREME si cand toate celelalte posibilitati au fost epuizate. Daca ala loveste politistul cu palma, ALA NU SCOATE PISTOULU SA-l IMPUSTE ! Citeste ce inseamna LEGITIMA APARARE ! Te-am intrebat ceva intr-un post mai sus : DE CE NU POSTEZI PE SITE-ul jandarmeriei sa-i intrebi de ce nu bat toti membrii lumii interlope ?

Cand raspunzi cuiva e bine sa citesti mai atent. Eu am zis ca in America un politist are voie sa te impuste daca viata lui este in pericol. Tu ce ai inteles?

La Buzau A FOST UN CAZ EXTREM. Sau a fost ceva normal? Dinamovistii l-au luat pe unu la bataie, jandarmii au intrat peste ei sa il prinda pe ala vinovat. Dinamovistii au opus rezistenta si au inceput sa dea in jandarmi. Jandarmii au inceput si ei sa dea in dinamovisti. UNDE E ABUZUL?

Aia n-au forum. Si oricum ideea ta e gresita. Faptul ca cineva incalca legea si nu e prins nu iti da tie dreptul sa faci acelasi lucru.

noname_fu are ceva dreptate..sau poate ca totul e relativ......nu e de mirare ca un jandarm cu doua clase imi sparge neuronii cu bastonul..daca extrapolam cumva...ajungem sa intelegem de ce merge tara asta asa mizerabil..pentru ca avem inflatie de incopetenti,inculti,retardati..si ne conduc niste gunoaie.....

hai totusi sa discutam despre galerie...

si ca sa fiu franc..dintr-o multitudine de motive nu mi-l doresc pe J.Pavel "reincarcat" !!! ;)

Cunosc cateva din motivele pentru care nu l-ai dori pe JP reincarnat... dar care sunt motivele tale.Este posibil si probabil ca sa shtii ceva mai mult ca mine din aceasta cauza te intreb.

pe rand:

- chestia cu "pietre si alte activitati gen ultras" reprezinta intr-adevar o expresie a indobitocirii societatii de catre mass-media. recunosc insa ca au si multi pustani din peluze partea lor de vina aici.

- citez: "...s-a dat cu spray-uri...nimic deosebit". e, hai sa-l vad pe zmeu' asta daca-si ia un jet din ala fix in globul ocular. pariu ca n-o sa i se mai Para ca nu e nimic deosebit.

Eu mi-am luat spray dala in gura la ultimu meci cu dinamu de pe Ghencea. Urata treaba... da cu gazu ala din butoaiele alea mari albastre nu se compara...

Salut implinirea unui an a grupului, a echipei TRIADA!

Felicit toti prietenii care au contribuit anul acesta la toate succesele noastre!

La cat mai multe realizari in peluza!