bogdan_p

Discutii despre galerie

3,126 posts in this topic

Indiferent de peluza din care incurajati Steaua in acest moment,indiferent de ce orientare aveti,stanga sau dreapta,indiferent de anturajul pe care il aveti,impreuna,trebuie sa recunoastem,ca ,in randul suporterilor stelisti are loc un conflict intre generatii,in care, majoritatea suporterilor,indiferent de peluza din care incurajeaza echipa,se lovesc de vorbele:eu vin de 20 de ani, tu de 1, eu m-am batut cu x, tu cu cartoane.Meriti respectat daca vii de 20 de ani si meriri respectat daca vii de 1 an si ti-ai dedciat 1 an pt Steaua.Stiu ca am adus o gramada de acuze celor tineri, care practic nu au nici o vina ca nu au 10 ani de galerie.ASi eu am fost copil in galerie si credeti-ma,plecam in deplasari,cei mari ne luau fularele,paketele cu mancare,banii din buzunare,ne bateau,dar in momentul in care strigau"punkistule,treci si tine toba, ma bucram ca ma recunosteau".Cand am infiintat Armata ultr4a,am plecat din Peluza Nord la Peluza Sud si jean si Marin au venit peste noi si ne-au lovit.Nici asta nu ne- a facut sa renuntam.in momentul in care am simtit ca peluza are nevoie de noi, am mers napoi, calcand peste mandrie.Am asistat la dezmembrarea armatei ultra,divizare in multe grupuri,unele supravietuind si azi(respect T.K care niciodata nu au fost inclusi in vreun scandal, cearta intre gryupuri de stelisti si insurgentii),respect nucleo,desi au suportat modificari,tin steagul susu in deplasari si meciuri acasa.Respect baietilor care n estim si in ciuda vorbelor scoase de rai intentionati, am ramas frati.Respect pt Micutzu,Garla,Zama,Lece,iACOPINO,Nasu si toti bauietzii de la desant,scuze celor care nu le-am spus nunmele,respect tradizione pt sufletul vostru ros-albastru.Tuturor,va dedic,acest vers:uniti,uniti,uniti la bine si la greu,asa vrem sa fim mereu,ubiti la bine si la greu,asa vrem sa fim mereu.Sper ca intr-o zi, sa trecem peste conceptii diferite,peluze,ambitii,eyc si sa formam xcea mai atre galerie din tara.V a salut!!!

Indiferent de peluza din care incurajati Steaua in acest moment,indiferent de ce orientare aveti,stanga sau dreapta,indiferent de anturajul pe care il aveti,impreuna,trebuie sa recunoastem,ca ,in randul suporterilor stelisti are loc un conflict intre generatii,in care, majoritatea suporterilor,indiferent de peluza din care incurajeaza echipa,se lovesc de vorbele:eu vin de 20 de ani, tu de 1, eu m-am batut cu x, tu cu cartoane.Meriti respectat daca vii de 20 de ani si meriri respectat daca vii de 1 an si ti-ai dedciat 1 an pt Steaua.Stiu ca am adus o gramada de acuze celor tineri, care practic nu au nici o vina ca nu au 10 ani de galerie.ASi eu am fost copil in galerie si credeti-ma,plecam in deplasari,cei mari ne luau fularele,paketele cu mancare,banii din buzunare,ne bateau,dar in momentul in care strigau"punkistule,treci si tine toba, ma bucram ca ma recunosteau".Cand am infiintat Armata ultr4a,am plecat din Peluza Nord la Peluza Sud si jean si Marin au venit peste noi si ne-au lovit.Nici asta nu ne- a facut sa renuntam.in momentul in care am simtit ca peluza are nevoie de noi, am mers napoi, calcand peste mandrie.Am asistat la dezmembrarea armatei ultra,divizare in multe grupuri,unele supravietuind si azi(respect T.ca care niciodata nu au fost inclusi in vreun scandal, cearta intre gryupuri de stelisti si insurgentii),respect nucleo,desi au suportat modificari,tin steagul susu in deplasari si meciuri acasa.Respect baietilor care n estim si in ciuda vorbelor scoase de rai intentionati, am ramas frati.Respect pt Micutzu,Garla,Zama,Lece,iACOPINO,Nasu si toti bauietzii de la desant,scuze celor care nu le-am spus nunmele,respect tradizione pt sufletul vostru ros-albastru.Tuturor,va dedic,acest vers:uniti,uniti,uniti la bine si la greu,asa vrem sa fim mereu,ubiti la bine si la greu,asa vrem sa fim mereu.Sper ca intr-o zi, sa trecem peste conceptii diferite,peluze,ambitii,eyc si sa formam xcea mai atre galerie din tara.V a salut!!!

Lucruri foarte frumoase ai zis bogdane! Chiar daca ar trebui sa inchid acest topic pentru ca mai este unul asemanator m-au impresionat vorbele tale si o sa-l las ca si ceilalti sa-si spuna parerea!

FELICITARI!

Interesant, sa vdm acum cati or sa treaca peste orgoliu!!

de moment ce oricand vor exista oameni recalcitrantzi in peluza aia..nu se va putea face nimik..eu inca sper.dar sa iti iei bataie de la "veterani" doar pentru ca el vroia cartonash roshu deshi unde statea el erau numai galbene..e un pic cam aiurea.din punctul meu de vedere..si aici cred ca vbesc in numele brigazii mele,este binevenita ideea ta bogdane..mai ales ca noi am fost mereu alaturi de tine..si chiar daca ai dat in noi la meciu asta cu halmstad..nu ne-am suparat ca te shtim bine.:) insa ceea ce trebuie facut este sa se vbeasca cu aproape toti..nu cu noi care shtim deja lucrurile astea.ai vazut si tu bogdane ca la sedintze nu vin decat oameni care ne shtim..din brigazi..nu si oameni simpli.sa vedem cum putem face sa vbim cu aproape toti..poate inainte de un meci ceva...nush

Le-am pus pe un topic mai vechi , le redau si acuma .nu ma dau un om rotund si un cunoscator , sunt un suporter dispus sa faca ceva pentru echipa lui am sa le rescriu din nou si cei vechi pot sa completeze aceste lucruri .

Cred ca important in viata lor sunt cateva elemente esentiale , onoarea , respect fata de sine si fata de cei din jurul tau. E important sa reusesti sa iti consolidezi relatiile cu cei din jur , ceea ce realizezi.Este foarte important ca suporter identitatea ta si tot ceea ce vei realiza.

Pentru marea masa de suporteri care vin in peluzele din Romania poate ar fi bine sa stie ca multi dintre baietii astia depun sacrificii mari pentru a realiza ceea ce vedeti pe stadioane pentru ca spectacolul din teren sa fie completat de cel din tribune mai ales se intampla de multe ori ca cel din tribune sa fie net superior celui oferit din teren , asa ca daca toti aveti bunavointa sa va deplasati in peluza , macar sa respectati cateva reguli elementare si sa ii respectati pe acesti baieti care fac sacrificii de nenumarate ori.

PRIMUL LUCRU CEL MAI IMPORTANT : sa inteleaga ca prezenta in peluza implica si inconveniente de vizionare a meciului datorita steagurilor, japonezelor, mesajelor, coregrafiilor sau fumigenelor si altor materiale pirotehnice.

a. sa aibe in posesie materiale specifice (steag,japoneza, fular sau esarfa)

b.sa fie preocupat de implicarea activa in coregrafii, sa participe daca este necesar la realizarea lor, la punerea lor in practica.

c.sa respecte indicatile coordonatorului coregrafiei si daca e necesar sa-i determini si pe cei din jurul sau sa le respecte (sa nu se mai auda lasa ba asta jos. )

d.sa nu vina la meciuri pentru a consuma seminte ci sa incurajeze din picioare 90 de minute echipa luand atitudine impotriva celor ce stau jos in peluza sau nu canta ,indiferent de numele sau valoarea adversarului sa incurajeze in permanenta echipa. Sa nu se resemneze atunci cand suntem condusi ci sa ajute prin incurajari la rasturnarea rezultatului.

e.sa aibe o atitudine civilizata atat in timpul meciului cat si in deplasari, reprezentand cu cinste echipa. Sa nu uite ca scopul deplasarilor este sustinerea echipei si nu turismul.

f.sa fie receptiv la cantecele si manifestarile din peluza, iar in masura talentului sa incerce sa promoveze si altele noi.

g.sa ajute la izolarea suporterilor a caror prezenta in peluza nu se justifica si care nu se incardeaza in stilul de manifestare specific peluzei , toti cei care nu se conformeaza unor reguli de bun simt sunt invitati sa stea in tribuna .

h.incompatibil cu simpatia pentru o alta echipa rivala , pe mine ma deranjeaza aparitia fularelor altor echipe in peluza , chiar daca sunt de afara... suntem STELISTI nu altceva , MANDRIA TA DE STELIST UNDE E? Orgoliul tau de suporter , de ROMAN pana la urma.

Orice idei sunt binevenite si completari . omul, prin cat mai multa informatie acumulata va invata.

vai, vai, vai. m-ai emotionat pana la lacrimi bp. aproape ca auzeam viorile pe fundal.

asta e modul tau de a chema lumea inapoi in nord?

daca da, sorry baiete, prefer sa am coloana vertebrala si sa ma dezic de personaje ca voi chiar daca atmosfera de la meciuri are de suferit. caci Steaua are nevoie de oameni pe post de ultrasi nu de carpe care "trec peste mandrie" si principii.

iar mie personal, si cred ca sunt mai multi oameni care gandesc asa, nu-mi face placere si nici nu consider normal sa-i iau mancarea, banii, fularul dar mai ales dreptul la libera exprimare altui stelist, doar fiindca pot face asta avand nspe mii de ani de peluza in spate.

iti urez sa ramai vesnic tributar vremurilor in care luai castane pe stomacul gol de la Marin si jean si in care o toba te facea fericit.

stai, sau mai degraba stati, linistiti, putin cate putin lumea o sa va cunoasca pentru ceea ce sunteti.

HAI Steaua!

Gabi,era un mesal adresat suporterilor stelisti,nu gurilor spurcate de pe net.

Eu spun ca este o schimbare de atitudine bine venita. Spuneam intr-un alt post ca aceasta este principala problema a unora din Nord, faptul ca pivesc cu oarecare dispret pe stelistii din celelalte parti ale stadionului.

pana acum am criticat Peluza Nord in foarte multe posturi, insa mai ales in contextul egalului cu Vasluiul tin sa fac si o remarca apreciativa. In afara de perioada neagra din timpul lui piti nu am vazut nici un meci in care cei din peluza sa nu-si sustina favoritii. indiferent de rezulta si de jocul prestat jucatorii Stelei au fost chemati la galerie la finalul meciului si aplaudati. Este un lucru demn de toata lauda si din aceasat privinta multi dintre noi au ceva de invatat de la nordisti.

bogdane o sa fie din ce in ce mai rau ..lumea te stie de frica, nimeni nu te respecta , nimeni nu te place :oops: asta e ..bine ca nu suntem singura galerie care pateste lucrul asta. pace!

Daniel,dar ce crezi ca particip la vreun concurs si incerc sa ma fac simpatic?In nici un caz.

Aici se va discuta tot despre Peluza Nord! Am inchis celelalte topicuri! Va rog discutati tot aici( Bogdan si cu dubla va rog numai deschideti topicuri)!

DECI REPET AICI SE VOR TINE TOATE DISCUTIILE! Voi schimba titlul in Discutii despre Galerie si o voi pune sticky!!!

Am inteles, sa traiti!Daca deskidem,fara sa ne dam seama,in stare de alcoolemioe avansata,nici o problema, inkide-le:)

Deci daca e vorba de galerie imi dau si eu cu presupusul si zic ca daca vrem sa aratam din ce in ce mai bine pe stadioane si sa facem un adevarat spectacol trebuie sa ne uitam intai individual ce facem si cum venim pe stadion. Adik pentru a fi din ce in ce mai tari trebuie sa mai facem si noi cate un steag cu care sa venim la meci sa cantam mai tare chiar dc. echipa nu joaca la nivel maxim trebuie sa ii respectam mai mult pe cei care se ocupa de coregrafie si muncesc ore in sir pentru a realiza ceva frumos, chiar daca am baut mult prea mult(daca asta e posibil ...sa bei prea mult) sau suntem indignati de comportamentul gaborilor.

Nu mai zic ca nu ar trebui sa vina in peluza cei care nu au macar un fular o esarfa sau un steag sau care nu au chef sa cante doar sa plateasca mai putin sa vada meciul.

acum spui vb frumoase dar cand a fost vanatoarea aia dupa noi dc nu ai mai vb asa frumos ?ziceai ceva d emoarte usoara chesti dastea .opreai lumea prin deplasari . nu te inteleg deloc baiete

Poate si-a dat seama k a gresit!!! Si acum vrea impakre ...de fapt o vrem cu toti :wink: NORD + SUD = NORD 8)

Se pare ca a dat ceva rezuultate si vanatoarea aia,desi regret ce s-a intamplat.ATAT.

Auzi mai baiatule cu tastatura lipita, ca vad ca ai scris cam incurcat. Ma faci sa rad. Auzi tu : " am auzit ca au luat cainii steagul" lol asta e cea mai tare poanta auzita pe anul asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cum adica vechea si actuala brigada? Ba baiete, tu crezi ca daca nu apare un steag pe gard s-a desfintat brigada? Esti penibil. Au fost probleme cu bannerul. Este in reconstructie, ala vechi e uzat si e plecat Croitoru nostru in strainatate la cules de banane si nu a avut timp sa-l faca.

Cat despre realizari, amintesc aici o coregrafie facuta pe Dinamo cu steaguri pe 2 bete formand bannerul INSURGENTII, alta coregrafie pe Ghencea cu steaguri pe 2 bete cu capul INSURGENTII, membrii in toate deplasarile aproape,caini,ciori in spitale mult spirit de echipa,multa bautura si asta nu este tot; sa vezi ce va urma exact ca intr-un mesaj al clonei Poli : "ANII ce vor veni vor fii cei mai frumosi", asa ca tu puta e greu sa intelegi chestiile astea; mai documenteaza-te si apoi te astept la un TALK SHOW, bibanule......

Insurgentii a fost ,este si va fi unul dintre cele mai importante grupuri ale peluzei nord,cu multe realizari pe toate planurile,membrii acestui grup fiind implicati in majoritatea reusitelor acestei peluze.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De mult nu am mai ras asa mult (mersi felix :wink: )

...daca baietii din sud nu mai vor sa faca cale intoarsa ... nu vor sa se compromita in scena vietii ultra' din Romania peluza din nord nu poate da sansa altor pusti de prin peluza la care le sta mintea la idei inovatoare, coregrafii, mentalitate si care sa aduca nordul stelist la gradul de cea mai tare si cea mai frumoasa peluza...

Dc ce trebuie sa se rascoleasca gunoiul din trecut si sa se reaprinda niste conflicte are de fapt nu mai exista ?

bai felix,observ ca toata lumea are ceva cu tine,vezi ultrasforum,acum pe FC Steaua...

cred ca toate aceste lucruri ar trebui sa iti dea de gandit...

:D:D:D

off tpoic: bai habarnam85 am obs ca s-a inchis acel topic si nu aveam unde sa iti raspund...

da-mi si mie pls cateva motive plauzibile pt care cei de la Peluza Sud s-ar intoarce in nord?

sper sa nu ma iei cu d`alea ca o sa fim cea mai tare galerie,pt ca noi Peluza Sud nu suntem galeria,noi suntem draperia :D

si faptul ca o echipa nu poate avea 2 peluze active este aberant

mai era unu cu nick-ul legat de lazio care afirma ca lazio si roma nu au grupuri la sud respectiv la nord,baiatule mai documenteaza`te

saint-entine,marseille,paris,Lyon,bordeaux etc lazialule aceste orase iti spun ceva?!

Serifule , poti sa-mi scri si p privat. Si eu cred k dak ne-am uni am avea si "kp" si "forta". Am o gramada d prieteni in SUD si asi vrea sa revina , k sa fim ceea c am fost inainte! Exemplele tale sunt majoritatea din Franta...p mine sincer nu prea ma incalzeste :wink: ...pentru mine ITALIA RULZZZ!!! SALUTARE