Posted March 23, 2010 · Report post De unde sti tu ca nu avem nicio finalitate? si cand nu o sa mai bage niciun leu in club cine o sa fie vinovat? tot noi suporterii? Pai atata timp cat va coborati la nivelul ratatului nu aveti. Cand nu o sa mai bage nici un leu in Steaua, da faliment si pa... nimeni si aici ma refer la absolut nimeni nu mai este dispus sa bage bani in Steaua sau in fotbalul romanesc. Poate doar daca pacaleste Oli vreun arab, dar din toata Europa nimeni nu va baga. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post V-au invatat la "Spiru Haret"/Managementul afacerilor asta ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post bnq, vad ca esti de la chisinau. drept consecinta n-o sa te numesc becaliot pentru ca inteleg ca nu ai cum sa-ntelegi de acolo ce se intampla aici sau sa stii tot ce s-a intamplat aici. si da, planul este "infrangeri pe linie" cu finalitatea "mumu banii din UCL" si consecinta ei "ciobanul vinde clubul". aici am ajuns, aia e, contextele atat de nasoale cer masuri radicale. Și daq sunt de la chisinau, nu tot pot citi ce se intimpla Nu ai nici un motiv să mă numesti Becaliot, pt că nu sunt. Îți repet.. Steaua nu va avea infringeri pe linie pt că este Steaua, si daq nu va nimeri in UCL, Becali nu va pleca. Ce noi visam sau credem nu e nici pe aproape realitate. Cind Becali va vinde Steaua? Cind ea va fi pe locul 10-11 si nimeni nu va dori să o cumpere ? sau cind Steaua ar fi un Succes? După mentalitatea lui Becali de idiot, el nu ar vindeo nici in primul nici in al 2-lea caz. Eu să am o echipa si ei să protesteze, m-ar durea in cot de ei, atita timp cit e SRL-ul meu, asta nu inseamnă că eu mă voi purta ca un porc si ca un rahat cum face Becali. ---------------------- Ciobanul vinde clubul... de unde atita singuranță.. cind vă vad asa siguri pe ce afirmati, mă crucesc.. Garantezi tu cu viata ta că daq Becali nu intră in UCL, vinde Clubul? Îs sigur că nu, pt că sunt 10% ca el să vindă daq nu mimereste in UCL. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post O sa merg la meci ....tocmai din dorintza de a o face posta pe mama lu Baciu..... daca maik sa e panarama....aqma e marea ei ocazie sa faca bani....pt ca multi or sa vreau sa isi bage lupa in gura ei......am cateva persoane de contestat........Baciu cum am precizat si mai devreme ...... Petre Marin ...caruia i-ar fi stat mai bine miercuri seara cu cana de ceai langa el...cu picioarele in apa cu fierbinte cu sare.....asteptand pensia.......Mihaita Plesan.......pe care cred k nici Tricolorul Breaza nu ar da 2 lei pe el..... Pe stoichitza....care se roaga de Becalozdreantza sa ii cumpere jucatori .... pe care sa ii tzina de bibelou.... gen Gemenii sau Gora Tall...sau Moreno ...care joaca f putin..... si intra ca si Mascota ....ca nu ai ce face in 5 min.... pe Argaseala ....care cu catziva ani in urma....era pupincurist ....si pupa javrele in currrr......Si pe Becali.... el nu isi da seama ......k asta e realitatea....nu merge cu el..... are o singura sansa...si stie el care....dar nu mai vrea sa investeasca ...vrea sa isi scoata banii si sa arunce Steaua ca pe un gunoi.... asta vrea el... HAIDETZI DUMINICA SA STRIGAM IMPOTRIVA CELUI CE A FOST .....ESTE......SI VA RAMANE UN CIOBAN CU 4 CLASE ... Da,asa e domnule r0bb3rt0,si eu sunt de aceiasi parere,aveti perfecta dreptate.Am mai spus-o si dupa meciul cu Ceahlaul si o mai repet :nu trebuie sa dam vina pe Becali el nu are nici o vina oameni buni!Si stelistii si clujenii au si ei doua miini si doua picioare.Diferenta este insa ca clujenii sunt hotariti cind intra pe teren stiu ce e cu ei acolo in schimb stelistii nu stiu ce e cu ei pe teren,sunt drigati,s-au vindut celorlalte echipe care se lupta pentru titlu.Singurul jucator care scoate echipa din rahat mereu e grecul Capetanos si Bogdan Stancu si asa cum am afirmat si dupa meciul cu plaiesii,toti ceilalti sunt niste tradatori in frunte cu Zapata care trebuie ciuruit cu mitraliera,pe Banel sa facem sapun din el si piele pentru cizme,lui szekely sa-i punem pe cap o coroana de foc inrosita cum i-au pus grofii lui Gheorghe Doja,iar restul adica,toja,Baciu,Petre Marin,surdu,jelev,golanski,Tudose,tanase,pe unii spinzurati iar altii ghilotinati.Pai chiar nu se mai poate,oameni buni,ati vazut ce au facut bulgarii?au intrat pe teren sa le rupa capetele lui Pancu si Florentin Petre.De ce?In primul rind ca s-au puturosit le-au intrat vedetismul in cap.Mogildeata aia de florentin Petre se da mare vedeta, da interviuri, dar el e varza la fotbal.Cel putin celalalt e mai modest nu se baga in seama atita cu presa.Deci oameni buni noi nu vom scapa de panaramele astea de fotbalisti decit intr-un singur fel si anume:Trebuie sa intram pe stadion in numar mare si sa le dam omoru,sa le rupem capetele sa vedeti dupa aia cum pleaca de la Steaua sau se dau raniti.Altfel nu pleaca oameni buni, ca la Steaua e cald si bine,si pe deasupra Becali le mai da si bani.Toja cu pletele alea scirboase ale lui face parada modei pe teren si se misca ca ochiul mortului la fel si ala cum ii zice pletosu alalalt caruia ii zic ceasu(care doarme pe teren)Ovidiu Petre la fel face parada modei si-a mai pus si o bentita la par e mai ceva decit beckam sau cristiano Ronaldo,sau Messi dar de fapt nu este nici macar cit unghia de la degetu mic al lui Messi sau ceilalti doi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post @velclaudiu Intra tu pe teren si iti vor lua toti exemplul.Te tine? Becali nu are nicio vina?!Pai cine a adus "panaramele" astea de jucatori la echipa?Eu?tu?MoWeed? Si inca ceva....Cine e "Capetanos"? Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Da,asa e domnule r0bb3rt0,si eu sunt de aceiasi parere,aveti perfecta dreptate.Am mai spus-o si dupa meciul cu Ceahlaul si o mai repet :nu trebuie sa dam vina pe Becali el nu are nici o vina oameni buni!Si stelistii si clujenii au si ei doua miini si doua picioare.Diferenta este insa ca clujenii sunt hotariti cind intra pe teren stiu ce e cu ei acolo in schimb stelistii nu stiu ce e cu ei pe teren,sunt drigati,s-au vindut celorlalte echipe care se lupta pentru titlu.Singurul jucator care scoate echipa din rahat mereu e grecul Capetanos si Bogdan Stancu si asa cum am afirmat si dupa meciul cu plaiesii,toti ceilalti sunt niste tradatori in frunte cu Zapata care trebuie ciuruit cu mitraliera,pe Banel sa facem sapun din el si piele pentru cizme,lui szekely sa-i punem pe cap o coroana de foc inrosita cum i-au pus grofii lui Gheorghe Doja,iar restul adica,toja,Baciu,Petre Marin,surdu,jelev,golanski,Tudose,tanase,pe unii spinzurati iar altii ghilotinati.Pai chiar nu se mai poate,oameni buni,ati vazut ce au facut bulgarii?au intrat pe teren sa le rupa capetele lui Pancu si Florentin Petre.De ce?In primul rind ca s-au puturosit le-au intrat vedetismul in cap.Mogildeata aia de florentin Petre se da mare vedeta, da interviuri, dar el e varza la fotbal.Cel putin celalalt e mai modest nu se baga in seama atita cu presa.Deci oameni buni noi nu vom scapa de panaramele astea de fotbalisti decit intr-un singur fel si anume:Trebuie sa intram pe stadion in numar mare si sa le dam omoru,sa le rupem capetele sa vedeti dupa aia cum pleaca de la Steaua sau se dau raniti.Altfel nu pleaca oameni buni, ca la Steaua e cald si bine,si pe deasupra Becali le mai da si bani.Toja cu pletele alea scirboase ale lui face parada modei pe teren si se misca ca ochiul mortului la fel si ala cum ii zice pletosu alalalt caruia ii zic ceasu(care doarme pe teren)Ovidiu Petre la fel face parada modei si-a mai pus si o bentita la par e mai ceva decit beckam sau cristiano Ronaldo,sau Messi dar de fapt nu este nici macar cit unghia de la degetu mic al lui Messi sau ceilalti doi. Iar panarama aia de zapata s-a prostit in ultimul hal cred ca el vinde meciurile impreuna cu Stoichita au luat bani de Borcea sa i-a Steaua bataie.Animalu si-a dat singur gol cu Ceahlaul acum si-a dat singur gol el zice ca a sairt mingea ceea ce o miciuna sfruntata el a dat intentioant pe linga minge ca sa i-a gol si un copil de la gradinita nu dadea pe linga minge ca nu era din vole ca sa zici ca avea o scuza mingea venea la nivelul gazonului da-o in gura ma-sii,daca facea geselile astea la el in Columbia a doua zi era impuscat,dar in schimb oameni buni in loc sa intre in pamint de rusine el da autografe,da interviuri,nu are nici o treaba,salariul merge inainte,no problem.Becali pune mina pe mitraliera in puii mei si ciuruieste-i pe urmatorii:zapata,pensionaru Petre Marin,fotomodelele:toja,Ovidiu Petre,szekely,Banel,Tudose,Baciu,Ce mai incoace si incolo aproape toata echipa.Singurii care mai trag se lupta si se mai zbat ,aleraga se bat pentru minge sunt :Capetanos,Bogdan Stancu,Tatarusanu care nu prea a jucat.Szekely pozeaza in reviste da interviuri,autografe,dar el face figuratie pe teren la fel si Ovidiu Petre,toja, Banel care alearga mult si fara rost mai da si autografe si interviuri,mai bine ar intra in pamint de rusine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Fereasca Sfantu` ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Si inca ceva vad aici pe site multa incrincenare,multa ura,mult venin.Eu cred ca in viitorul apropiat campionatul si cupa Romaniei o s-o cistige echipele din provincie ca o compensatie datorita faptului ca pe timpul regretatului Ceausescu Nicolae(a zis bine el inainte de a fi impuscat ca nu peste mult timp o sa-l regretam amarnic)Steaua si Dinamo erau abonate la cistigarea campionatului si a cupei,faceau prin rotatie cind una cistiga campionatul cealalta cistiga cupa si invers.Ei dar acum cei din fruntea masoneriei europene i-au trasat lui Becali sarcini precise.Becali e mason.Criza financiara a fost provocata de catre masoneria europeana ,vor sa stringa toti banii de pe piata monetara si sa ne omoare prin infometare.Unii zic ca o sa iesim din criza in curind dar eu va spun ca nu o sa mai iesim din criza,ba mai mult decit atit sintem abia la inceputul crizei.Deci oameni buni nimic nu e la voia intimplarii totul este premediatat dinainte si problemele,evenimentele,intimplarile care au loc in fotbalul romanesc face parte dintr-un mare scenariu masonic la scara macroscopica de dominare mondiala.Vedem ca CFR Cluj e cea mai tare echipa de fotbal de la noi dar Traore e pe dinafara,e in plus,nu are valoare de CFR Cluj.Deci campionatul il va lua CFR Cluj iar cit de curind si capitala tarii va fi mutata de la Bucuresti(un oras gen cloaca ,mocirla,plin de hoti,trintori,banditi,tradatori si vinzatori de tara) la Cluj.Asa ca oameni buni nu va ma consumati nervii degeaba ca Steaua sau Dinamo nu va mai lua campionatul prea curind,poate sa aduca ei la echipe jucatori super valarosi,degeaba nu o sa cistige campionatul,Becali stie treaba asta si din cauza asta nu aduce ca a tot adus si s-au dovedit cizme,afoni,fatalai,domnisoare de pension,fotomodele,care le place spritul,cluburile,se cred vedete neintelese dau interviuri,autografe,e ceva de groaza..Noapte merg prin cluburi si ziua dorm pe teren.Halal jucatori,fimi-ar scirba.Becali,ia o mitraliera si ciuruieste-i, in afara de Kapetanos Bogdan Stancu si Tatarusanu.Deci jocurile sunt facute oameni buni de la masoneria europeana si sefii din fotbalul romanesc(FEDERATIA,ARBITRII,Liga) nu fac decit sa urmeze directivele.Asa ca asta-i treaba sintem prea mici pentru un razboi atit de mare.Va pup.Aveti grija de voi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post @BNQ Plecarea lui Becali de la club nu garanteaza renastere Stelei din toate punctele de vedere, DAR numai prin plecarea lui Becali de la club se poate spera ca Steaua poate redeveni ce-a fost odata (sa nu uitam ca au fost cumparatori reali, dispusi sa negocieze cu Becali, insa pe atunci ciobanul nu avea de gand sa vanda, intentiona doar sa descurajeze opiniile care sustineau ca Becali poate fi inlocuit). Plecand de la rationamentul asta cred ca orice risc sau sacrificiu merita. Steaua se poate finanta sigura, datorita cotelor imense de notorietate si simpatie de care se bucura acest club. O clasare pe locurile 8-9, coroborata cu incasari infime din bilete si alte surse de marketing, la care se adauga tensiunea constanta si nervii intinsi ai lui Becali, pot clatina suficient increderea acestui personaj incat sa-l faca sa vanda la un pret mai mic decat pretul unei echipe calificate in CL din sezonul viitor. Nu putem garanta decat ca spiritul Stelei va continua sa traiasca, chiar si prin niste proteste aparent nesemnificative pentru unii. Am mai observat aceasta temere si la alte persoane si sunt sigur ca din aceasta cauza nu se pot hotori in ce sens sa gandeasca macar, si apoi sa actioneze, excluzand din discutia asta pe dependentii total de fenomenul ultra´ (conflictul interior fiind mai complicat). Nu putem smulge de la Becali o semnatura (presupunand aici ca ar si fi respectata) care sa parafeze si sa garanteze realizarea eventualei/viitoarei tranzactii, si astfel sa avem garantia ceruta. Primul pas e sa-l facem sa-si doreasca sa scape de Steaua. Insa daca noi, cei care vrem in primul rand ca Steaua cu tot ce inseamna ea sa fie respectata, ne indoim de plauzibilitatea acestei idei atunci razboiul este pierdut inainte sa inceapa macar. Discutia e lunga si complexa, insa cam toate punctele ei au fost atinse si dezbatute pe acest sait. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post @ velclaudiu : esti tare omule !!! tare glumet ! poate va faceti voi la Cluj cu CFR-ul tara proprie,ce sa mutati doar capitala acolo! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Va pup.Aveti grija de voi! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Mi-a placut mult cand un reporter a luat interviul unui membru din Peluza Sud , intrebandu-l ce ar face daca ar fi in locul ciobanului,iar acesta a spus ca s-ar sinucide ! HELL YEAH ! TOTI SUPORTERII Stelei II DORIM CIOBANULUI O SINUCIDERE PLACUTA! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 (edited) · Report post V-au invatat la "Spiru Haret"/Managementul afacerilor asta ? Nici daca ma dadea mama afara din casa nu ma duceam in spiru. In al doilea rand nicaieri in Romania nu s-a intamplat ca omul care este injurat,fluierat si care primeste bennere cu mesajul "pleaca" sau "mori" , sa plece din cauza asta. Poate nu stiti dar romanul este foarte nesimtit din fire asa ca va trebuie alta strategie mai revoltatoare decat ce va predat voua profesorul de istorie prin generala , si aici ma refer la "rascoala cu oua" sau "razboiul mondial cu pliante si injurii" . Dinamovistii macar au avut tupeul sa-i vopseasca lui Borcea masina in secunda doi cand s-au enervat, asta este un exemplu bun si demn de urmat daca tot va place sa iesiti in evidenta cu lucruri idioate si total opuse perioadei in care traim. Succes cu razboiul de pliante, dar pustanii aia de 16 ani de la gura de metrou sunt mult in fata voastra, macar conving lumea sa se uite pe ele. Si inca ceva vad aici pe site multa incrincenare,multa ura,mult venin.Eu cred ca in viitorul apropiat campionatul si cupa Romaniei o s-o cistige echipele din provincie ca o compensatie datorita faptului ca pe timpul regretatului Ceausescu Nicolae(a zis bine el inainte de a fi impuscat ca nu peste mult timp o sa-l regretam amarnic)Steaua si Dinamo erau abonate la cistigarea campionatului si a cupei,faceau prin rotatie cind una cistiga campionatul cealalta cistiga cupa si invers.Ei dar acum cei din fruntea masoneriei europene i-au trasat lui Becali sarcini precise.Becali e mason.Criza financiara a fost provocata de catre masoneria europeana ,vor sa stringa toti banii de pe piata monetara si sa ne omoare prin infometare.Unii zic ca o sa iesim din criza in curind dar eu va spun ca nu o sa mai iesim din criza,ba mai mult decit atit sintem abia la inceputul crizei.Deci oameni buni nimic nu e la voia intimplarii totul este premediatat dinainte si problemele,evenimentele,intimplarile care au loc in fotbalul romanesc face parte dintr-un mare scenariu masonic la scara macroscopica de dominare mondiala.Vedem ca CFR Cluj e cea mai tare echipa de fotbal de la noi dar Traore e pe dinafara,e in plus,nu are valoare de CFR Cluj.Deci campionatul il va lua CFR Cluj iar cit de curind si capitala tarii va fi mutata de la Bucuresti(un oras gen cloaca ,mocirla,plin de hoti,trintori,banditi,tradatori si vinzatori de tara) la Cluj.Asa ca oameni buni nu va ma consumati nervii degeaba ca Steaua sau Dinamo nu va mai lua campionatul prea curind,poate sa aduca ei la echipe jucatori super valarosi,degeaba nu o sa cistige campionatul,Becali stie treaba asta si din cauza asta nu aduce ca a tot adus si s-au dovedit cizme,afoni,fatalai,domnisoare de pension,fotomodele,care le place spritul,cluburile,se cred vedete neintelese dau interviuri,autografe,e ceva de groaza..Noapte merg prin cluburi si ziua dorm pe teren.Halal jucatori,fimi-ar scirba.Becali,ia o mitraliera si ciuruieste-i, in afara de Kapetanos Bogdan Stancu si Tatarusanu.Deci jocurile sunt facute oameni buni de la masoneria europeana si sefii din fotbalul romanesc(FEDERATIA,ARBITRII,Liga) nu fac decit sa urmeze directivele.Asa ca asta-i treaba sintem prea mici pentru un razboi atit de mare.Va pup.Aveti grija de voi! Alt mare nationalist.... Teoria conspiratiei ne inconjoara la fiecare pas, fiecare om o dezvolta dupa cum se trezeste dimineata. Criza mondiala este datorata in mare masura dobitocilor care au acordat credite de 20.000 de euro doar cu buletinul cand ei castiga 1000 de ron si intretin acasa 4-5 persoane. Perioada Ceausescu nu este negata de nimeni , au fost si avantaje si dezavantaje, dar respectul pentru fotbal era mult mai mare atunci decat acum. Capitala Romaniei va fi mereu la Bucuresti asta pentru ca restul tarii isi cam uita originile, se cred mai presus insa castiga mult mai putin decat cineva din capitala(nu vorbesc de toti ... doar majoritatea.) Plus de asta voi nu puteti sa va tineti in frau ungurii din ardeal si vreti capitala la Cluj....va doare capul, de fiecare data cand Ardealul a fost eliberat, au venit Bucurestenii cu Oltenii si celelalte regiuni ale tarii sa va scape de unguri asa ca ciocul mai mic. Daca nu era Antonescu(cel care a facut tactica de razboi pe vremea cand lupta pe front) ascultat in primul razboi mondial probabil acum tineai cu FC Debreten. Daca noi ne vindem tara cum se face ca vineri am fost la o petrecere de motociclisti din capitala(a celor de la doc motors) si cu cei cu care am vorbit sunt nationalisti inclusiv vreo doua tipe. Cum se face ca Bucurestiul este inpanzit de "tatuaje" si abtipilde cu "Basarabia pamant Romanesc" ? Cum se face ca singura organizatie care la ora actuala apara interesele Romaniei si respecta adevaratele valori este infiintata si desfasoara activitatea in Bucuresti(Noua Dreapta cu toate ca sunt cam gay dar mai bine decat nimic). Eu traiesc de cand m-am nascut in Bucuresti , si nu mi-a furat nimeni nimic , doar mi-am pierdut eu cheile de la casa de cateva ori si telefonul cand am fost manga. Daca unii sunt prosti si se lasa influentat de cioroii de 1.5 m care scot cutitul de la unghera la ei sau nu simt cand baga cioara mana in buzunarul lor pana la cot , deja iti pui problema daca cel pradat este cumva mort de beat sau prost de nu simte. Eu cred ca tu te uiti la TV pe Realitatea TV si dupa faci comparatie cu ograda de acasa unde sunt 3 hoti in tot clujul si nici pe aia nu reusiti sa-i prindeti. Bucurestiul se apropie de 3 milioane de locuitori, de asta sunt mai multi hoti si tigani, se intampla asta in orice capitala sau oras mare din lumea asta. Edited March 23, 2010 by Free_Steaua Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 (edited) · Report post Mi-a placut mult cand un reporter a luat interviul unui membru din Peluza Sud , intrebandu-l ce ar face daca ar fi in locul ciobanului,iar acesta a spus ca s-ar sinucide ! HELL YEAH ! TOTI SUPORTERII Stelei II DORIM CIOBANULUI O SINUCIDERE PLACUTA! unde ai vazut asta? Edited March 23, 2010 by saptemai Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 (edited) · Report post @Free_Steaua, mai bine te dadea afara, oh tu, nationalist adevarat si analfabet in acelasi timp (abtipilde ? inpanzit ?! unghera ?!?!). @others, ignorati-l pe Free_Steaua, e un pusti de prin Berceni care scrie pe net ziua ce viseaza noaptea. Il mai pastram pe aici de amuzament (ne explica cum isi face el organizatie de 500 de militari din Ghencea alaturi de care va cuceri Ungaria, ce Ungaria, globul pamantesc si Calea Lactee, cum liderii de la Sud sunt niste copii analfabeti si suferinzi, care sunt cauzele crizei mondiale, samd) Edited March 23, 2010 by andyro Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 (edited) · Report post ... Edited March 23, 2010 by Adrian fara jigniri Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Tata....te deranjeaza cumva ca ma amuz pe seama voastra? Hai nu te mai amuza de nimeni pe aici pentru ca nu ai nici un drept sa faci asta si nici nu esti intr-un colt amuzant al forumului. Si vezi ca esti si offtopic. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post unde ai vazut asta? sport.ro (TV) Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Propun un mic ban temporar lui free_steaua. Nu pt parerile expuse ci pt nesimtirea de care da dovada. In alta ordine de idei tin sa multumesc celor care au mers la loje la meciul cu Medias. Sunt mandru de voi ! Sud, Nord, T2, T1, nu conteaza unde stai in stadion atat timp cat ai bun simtz si coloana vertebrala si iei aritudine impotriva celui mai ordinar om din Romania.guie migi ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Hai nu te mai amuza de nimeni pe aici pentru ca nu ai nici un drept sa faci asta si nici nu esti intr-un colt amuzant al forumului. Si vezi ca esti si offtopic. Eu ma amuz ca voi va agitati. De cate ori spun ceva total opus cu "credinta" voastra oarba luati foc. Nimeni nu vine cu argumente la ce am spus eu pana acum , dar toata lumea imi sare in cap cu proteste ca vezi doamne ce ma cred eu si ce sunt eu. Nimeni nu stie nimic despre mine din acest forum si nici nu trebuie sa traga vreo concluzie. Nu spun eu adevarul 100% dar actiunile voastre nu vor schimba situatia actuala. TE DERANJEAZA ASTA? Oh nu , imi cer scuze, oare cum am tupeul sa va contrazic. Eu am spus ca nu se va ajunge nicaieri cu protestul asta josnic in speranta ca va realiza altcineva si vom cauta alte solutii, insa topicul despre asta mi-a fost sters pe motive necunoscute si veteranii forumului imi sar in cap pentru ca sunt obisnuiti ca toti sa-i aprobe doar pentru ca ei au un anumit statut. Propun un mic ban temporar lui free_steaua. Nu pt parerile expuse ci pt nesimtirea de care da dovada. In alta ordine de idei tin sa multumesc celor care au mers la loje la meciul cu Medias. Sunt mandru de voi ! Sud, Nord, T2, T1, nu conteaza unde stai in stadion atat timp cat ai bun simtz si coloana vertebrala si iei aritudine impotriva celui mai ordinar om din Romania.guie migi ! Si coloana vertebrala inseamna sa ce? Sa nu gandesti? Omule! Stelistii puteau sa umple stadionul si 28.000 de oameni sa-l injure pe Becali , insa protestul vostru nu este credibil. Voi ii etichetati "becalioti" sau fani "Fc Steaua" dar nu va uitati ca toata lumea s-a saturat de actiunile lui. La TV, in ziare, reviste si garduri, peste tot vedem pareri contra Becali, oare apar singure? Dar nu .... voi sunteti prea destepti pentru a accepta o parere a majoritatii, ultrasii nu sunt intelesi de nimeni....etc. Va inteleg ca aveti crezul vostru si nu contest eu asta, constitutia iti rezerva dreptul sa crezi in ce vrei, dar asta nu inseamna ca nu poti comunica si sa colaborezi pentru a atinge un scop dorit si de majoritate , si de minoritate. Inchei prin a spune ca sunt un foarte mare nesimtit pentru cei care vreau eu sa-i deranjez si daca te-am deranjat imi pare bine ca sunt un nesimtit si pentru tine. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Free Steaua Daca sunt atatia oameni anti becalii, de ce nu isi arata fetele? De ce le e lene sa protesteze alaturi de noi? Se cred mai buni ca noi? De ce nu vin 28000 ca sa umple stadionul si sa cante cu noi impotriva jegului. Nu sa injure, sa cante. De ce? Pentru ca le e lene? Pentru ca nu le pasa? In cazul asta mai pot fi numiti stelisti? Asta inseamna Steaua? Sa iti bagi picioarele atunci cand e greu si sa te dai batut? De ce nu e credibil protestul? Eu ma amuz ca voi va agitati. E amuzant ca unii se streseaza ca sa fie bine Stelei? Asta e amuzant? Pai, daca e amuzant pentru tine, trebuie sa ma intreb ce fel de stelist esti. Nimic nu e amuzant din ce se intampla cu Steaua. Nu sunt amuzante nici stresul si nervii si problemele pe care le au unii din cauza asta. Nu sunt amuzante. Decat sa razi, mai bine cobori si tu in strada si protestezi impotriva jegului. Decat sa te amuzi, mai bine pui si tu mana la inlaturarea lui. Dar, din pacate, majoritatea sunt ca tine. Le place sa se amuze nu sa se streseze. E mult mai usor sa te dai intelectual si superior si curat si sa nu iti murdaresti mainile decat sa mergi la stadion cu alti stelisti si sa protestezi. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Free Steaua Daca sunt atatia oameni anti becalii, de ce nu isi arata fetele? De ce le e lene sa protesteze alaturi de noi? Se cred mai buni ca noi? De ce nu vin 28000 ca sa umple stadionul si sa cante cu noi impotriva jegului. Nu sa injure, sa cante. De ce? Pentru ca le e lene? Pentru ca nu le pasa? In cazul asta mai pot fi numiti stelisti? Asta inseamna Steaua? Sa iti bagi picioarele atunci cand e greu si sa te dai batut? De ce nu e credibil protestul? E amuzant ca unii se streseaza ca sa fie bine Stelei? Asta e amuzant? Pai, daca e amuzant pentru tine, trebuie sa ma intreb ce fel de stelist esti. Nimic nu e amuzant din ce se intampla cu Steaua. Nu sunt amuzante nici stresul si nervii si problemele pe care le au unii din cauza asta. Nu sunt amuzante. Decat sa razi, mai bine cobori si tu in strada si protestezi impotriva jegului. Decat sa te amuzi, mai bine pui si tu mana la inlaturarea lui. Dar, din pacate, majoritatea sunt ca tine. Le place sa se amuze nu sa se streseze. E mult mai usor sa te dai intelectual si superior si curat si sa nu iti murdaresti mainile decat sa mergi la stadion cu alti stelisti si sa protestezi. Eu m-am amuzat numai pe forum. Pentru ca de cate ori merg la meci ma nemultumeste prestatia echipei, de cate ori deschid calculatorul ma umplu de nervi la declaratiile oierului. pe mine ma amuza parerea unora, nu la tot forumul. Nu ma dau intelectual sau superior si nici curat pentru ca exista altii care au aceste calitati mai mult decat mine insa asta nu inseamna sa ma duc pe stadion si sa ma urc pe garduri , sa apar pe la TV injurand. Am abonament in PN de 5 ani , dar dupa meciul cu Dinamo de acasa , m-am decis sa nu mai merg la stadion din forma de protest pentru TOT ce se intampla(aici includem si defectele din PN si incapacitatea PS de a intelege ca trebuie sa schimbe placa). Mie sincer nu mi-a fost lene sa ma duc la multe meciuri de la care am plecat invinsi , eu eram ragusit afara ploua si de multe ori mergeam din Ghencea pana in Berceni pe jos pana pe la 1-2 dimineata, iar a doua zi eram la munca pe la 8 dimineata. Insa acum nu-mi este lene, imi este doar scarba, cand vad ca nici cei care ar trebui sa asculte si sa gaseasca cele mai bune solutii pentru rezolvarea unei situatii ca cea de la Steaua nu sunt dispusi sa faca acest pas. Atunci pentru ce sa ma agit? Orice as face eu, singurele forme de protest sunt injuratul,bennere si marsul anual AISS (daca se mai realizeaza). Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Pai veniti voi cu idei noi de protest, idei mai bune. Dar nu cu idei gen "sa vorbim cu berbecul sa ne intelegem". Haideti cu idei, propuneti noi forme de protest si, daca vor fi bune, ar trebui sa fie idioti cei care protesteaza acum ca sa nu le foloseasca. Da' nu veniti cu fantezii si cu tot felul de idei proaste. becalii o sa plece de la echipa daca echipa rateaza cativa ani la rand cupele europene. Pentru asta suporterii trebuie sa faca doar un lucru: sa nu se prezinte la stadion la nici un meci. Atat. Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Pai veniti voi cu idei noi de protest, idei mai bune. Dar nu cu idei gen "sa vorbim cu berbecul sa ne intelegem". Haideti cu idei, propuneti noi forme de protest si, daca vor fi bune, ar trebui sa fie idioti cei care protesteaza acum ca sa nu le foloseasca. Da' nu veniti cu fantezii si cu tot felul de idei proaste. becalii o sa plece de la echipa daca echipa rateaza cativa ani la rand cupele europene. Pentru asta suporterii trebuie sa faca doar un lucru: sa nu se prezinte la stadion la nici un meci. Atat. in primul rand stoparea Stelei din drumul catre primele doua locuri... Steaua fara banii din UCL este moarta, defapt Becali, iar 2 , excluderea Stelei pe termen de 5 ani din oreice competitie UEFA , Becali nu va mai avea de unde sa scoata bani. Iata doar doua... Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 23, 2010 · Report post Si cum sa faci alea? Asta spune-mi mie. Ca stiam si eu ca, daca Steaua nu prinde loc de cupa europeana, e vai de curu jegului. Revenim iarasi la ideea cu invadatul gazonului? Ok, cine isi risca libertatea pentru asa ceva? Ca exista sanse destul de mari ca o astfel de actiune sa se lase cu puscarie. Cine isi risca sanatatea pentru asa ceva. Ca nu e ceva nou ca gorilele jegului sa caute oameni acasa. Hai sa mergem toti, sa fim 28000 de oameni la stadion si sa mergem toti in mod pasnic pe gazon in timpul unui meci de cupa europeana. Asta ar putea fi ceva. Dar vin 28000 de oameni? Nu. De ce? Pentru ca, desi nu le place de cioban, lenea e prea mare. De nepasare nu mai zic nimic. Share this post Link to post Share on other sites